Sami Lepistö – tiellä tähtiin

  • 109 637
  • 368

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
En tiedä mikä on Kurrin suunnitelma, mutta ei ainakaan kannattajien ja tuulipukujen nuoleskelu.
Varmaan KHL:ssä jatkaminen ja parhaan joukkueen kasaaminen vallitsevilla resursseilla. Suomen verotuksen takia parhaat suomalaiset menevät muualle pelaamaan ja tämä tuntuu aiheuttavan ihmetystä vuosi toisensa jälkeen.

Kuten @Ikuri yllä totesi, niin kyllä tämä omien kasvattien puute joukkueessa kieltämättä etäännyttää itseään pois tästä jengistä. Siitäkin on jumalauta kohta 10 vuotta, kun katselin Teräväisen ensimmäisiä pelejä edustuksessa Tikkurilassa ja muutama vuosi siitä, niin oli koko Liigan parhaimpia pelaajia sekä ylpeästi Jokeri. Jossain rinnakkaistodellisuudessa Jokerit olisi varmaan tehnyt pitkäjänteistä työtä heti Hartwallille siirryttyään ja mitään "näillä mennään"-sloganeita ei olisi ikinä syntynytkään. Että kiitos vaan vitusti Hjallis.

Mitä Leppään tulee, niin en todellakaan toivo näkeväni IFK:n paidassa. Jos sinne kuitenkin päätyy, niin toivottavasti saa edes lopettaa uransa voitokkaasti.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kova palahan se on jos Leppä ei enää Jokeri nutussa pelaa. Samaa mieltä muutaman kanssa että sarjan ja kilpailun ollessa kovaa näyttää joukkue muukalaislegioonalta. No se ei pitäis kuitenkaan yllättää isosti kun ne "parhaat" suomalaiset hakeutuu isomman leivän ääreen, tämä nyt täysin selvä. En jaksa uskoa kuitenkaan että Kurri ei tekis kaikkea mm Lepän jatkon suhteen mutta tosiaan eiköhän miehellä ole muutakin kuin lätkä elämässä. Mitä tulee siihen et näet mahd.oman joukkueen kasvatin vihollisen leirissä niin kirpaisee kyllä mut ei ole enään tänä päivänä niin ihmeellistä..peliaika, matkustaminen, bisnes jne..
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä enemmän ikää tulee mittariin sitä paremmin sitä ymmärtää uran loppupuoltaan lähestyvien perheellisten pelaajien valintoja. Toki liksat ovat sitä luokkaa että perhe varmasti joustaa suuntaa jos toiseenkin, mutta nyt vaikkapa pandemian aikana sitä helposti tekee valinnat turvallisuus edellä. Jos olisin Leppä ja saisin 60-70% palkasta vähällä reissaamisella ja ehkä parin vuoden pahvilla Suomessa tai Sveitsissä niin valinta ei olisi vaikea. Vielä jos Helsingistä irtoaisi diili ilman reissaamista ja sitä kuitenkin tuntisi monta gubbea HIFKistä muutenkin niin en arvostele jos pelaaja tuon vaihtoehdon hakee, eikä se minun mielestäni kundin sädekehää himmennä.

Enemmän tässä ehkä miettii sitä että minkälainen motivaatio Lepistöllä on pelata jos päätöksiä pohditaan näin pitkään. Toki voi olla että päätös pelaamisesta on tehty jo kauan sitten, mutta Jokerit ja muut jengit arpovat miehen vaatimusten kanssa.
 

Kruunu_ranne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Klubi
Mielellään olisin lepän nähnyt vielä vuoden Jokereissa ja uran päätös juhlat Jokeri paidassa. Nyt näin ei ilmeisesti käy? Kaikkea hyvää silti lepälle jatkoon.
 

Crüe 13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Chicago Blackhawks, P-iirot, ManU.
Onko lepän liikkeistä mitn havaintoa, nyt kun Lehtonen takaisin Torontoon? kova pelaaja edelleen ja varmasti löytää pelipaikan.
Toki ikätoveri Heikkinen lopetti myös jtn seuraillaan mielenkiinnolla...
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Jes! Täähän vaikutti vähän kuin suunnitellulta että vetää syksyn happee ja astuu kuvaan ku Bobi lähtee. Motivaationkin luulisi vielä olevan kohdillaan ku lähtee sirkukseen mukaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ihanaa!

Ihmetekoja ei kannata odottaa heti alkuunsa, mutta eiköhän Lepistö jo playoffeissa nähdä kovassa vireessä. Pääseekö vielä saattelemaan Eelin NHL:ään parilla ylivoimamaalin esityöllä?
 

VapaahetoisGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, K-Vantaa, Minnesota Blue Jays, Kapa, VG-62
Onko lepän liikkeistä mitn havaintoa, nyt kun Lehtonen takaisin Torontoon? kova pelaaja edelleen ja varmasti löytää pelipaikan.
Toki ikätoveri Heikkinen lopetti myös jtn seuraillaan mielenkiinnolla...

Olin melko varma Lepän lopettamisesta. Jokereiden ja Lepän itsensä kannalta mahtava uutinen, että päätti vielä jatkaa. Nyt vain malttia aluksi, tuskin on supermiesvireessä heti. Mutta tehtaan takuulla sieltä tulee.

Ja boldattuun kohtaan pilkunviilaus: jtn = jotain
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ymmärsinkö oikein, että Lepistön lisäksi olisi tulossa vielä muitakin?

En mä ainakaan tällaista käsitystä saanut. Toiki voi olla että tulee jos Eeli lähtee Nashvilleen piakkoin.

Viittaus Virmaseen oli tuossa twiitissä, jossa todettiin, että #NäilläMennään, jonka jälkeen aikaakaan, kun jo Lepistön soppari lätkäistiin ruudulle. Tätähän Virmanenkin naureskeli tuossa joulukalenterin luukussa ja pidemmässä SoundCloudissa olevassa haastattelussa, että ensin todettiin toimittajille, että "Näillä mennään" ja heti seuraavana päivänä oli uuden pelaajan nimi koko valtakunnan tiedossa.

Edit: Toki Vuorinen twiittasi vasta saman, että katsellaan nyt. Eiköhän Eeli tuosta kohta lähde.
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Kyllä tämä joulukalenterin ykkösluukusta kelpaa!
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mahtavuutta, että tämä toteutui! Pelikondikseen pääseminen tietty ottaa aikansa, mutta tiedetään mitä saadaan ja peliälyhän siellä huippua kuitenkin on. Jutun mukaan arvio oli, että saattaisi pelata 21.12., eli saadaan tässä toki hetki vielä jälleen näkemistä odotella.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mahtavaa. JUURI sitä mitä lääkäri määräsi. Ja hyvään aikaan vielä niin saa ottelusumassa kiskottua itsensä hyvin pelikuntoon.

Tervetuloa himaan Leppä.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mahtava juttu! Ja tätähän vähän osas odottaa vaikka jotku alkoi räntäsateen edetessä vähän epäilemään jo. Todellakin tervetulo takas!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Muutaman päivän tyytyväisenä Lepistön sopimusta mutusteltuani juolahti mieleen että mahtuisiko Leppä omaan kaikkien aikojen Jokerijoukkueeseeni ?
Ja hetken mietittyäni totesin että kyllä Leppä tohon jengiin mahtuisi.
Immonen, Strömberg, Martikainen, Väänänen, Koivisto ja Lepistö. Tämän kuusikon täydentäisin sitten Koskelalla (kuulopuheiden perusteella) ja Lehtosella ( vaikka vain reilun kauden pelasikin).
Nämä valinnat siis jos joukkue valittaisiin pelkäästään Suomalaispelaajista.
 
Viimeksi muokattu:

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Päivän positiivinen tästä. Edellinen peli 11.3, eli noin 9kk sitten. Tänään peliaikaa reipas 26 minuuttia. Kentän kurko, alati vaarallinen viivassa, hyviä syöttöratkaisuja, tolppa ja yksi ylärima Lepistön laukauksen seurauksesta. Aivan loistava "debyytti". Täytyy vaan ihmetellä, miks helvetissä Lepälle ei haluttu vääntää sopparia jo kesällä. No, pääasia et Lepistö pelaa nyt Jokereissa. Puolustuksen kiekollinen liideri on jälleen tässä.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lepällä eilen sellaiset minuutit, että luulisi tänään pitkän pelaamattomuuden näkyvän kuitenkin jonkunlaisena väsymyksenä.

Lepistö eilen heittämällä tasossa ohi Krejckin, Frimanin jne...

Jos Joulupulkilta jonkun lahjatoiveen saa vielä esittää, niin jatkossa kierretään noi Liigahankinnat pääsääntöisesti helvetin kaukaa. Siellä Liigassa tilaa on niin paljon enemmän että moni pelaaja näyttää ihan ok mutta KHL tempossa osaamisen todellinen taso osuu räikeästi silmään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös