Sami Kapanen KalPaan

  • 263 699
  • 596

Crocodile

Jäsen
Ei tule Kapanen olemaan sateentekijä KalPassa... Nyt ne KalPa-lasit pois päästä ja herätys todellisuuteen. "Asenne tulee olemaan kunnossa...". Mistä sinä sen edeltäkäsin tiedät... Jätkä tulee vain jäähdyttelemään omaan leluunsa, uskokaa minua!... Ikävä kyllä, Kapanen ei korvaa Tuppuraista.
Heh, ensin arvostelet muita siitä, että he esittävät ennakko-olettamuksensa faktoina. Ja kuitenkin, hokkus pokkus, itse teet sitä samaa systemaattisesti. No se nyt on selvästi nähty, kuka oli olettamuksineen väärässä... Hmm, vai onko se sittenkään vielä kaikille selvää?
No enhän minä väärässä ole, ainakaan vielä. Heti kun Kapsu sen 40:nnen pisteensä väsää, niin myönnän kyllä erehtyneeni.
Hupsista hei, aika vaikee ennakoida mistä millonkin tuulee. Ihan muistin virkistykseks voit lukee tosta ekasta lainauksesta koonnoksen joistakin Kapasesta esittämistäsi väitteistä ja myöntää olleesi väärässä, toi 40 tehopistettä ei todellakaan ollu ainoa väitteesi. Mitä pitempään sä luimistelet ja suollat suusta sitä samaa herkkua, jota ehkä keväällä pääset työntämään sinne hatullisen, niin sitä enemmän sä lokaat omaa mainettas. Sä oot ollu Kapasen suhteen niin väärässä, kun vaan joku voi olla ja tiiät sen todella hyvin iteki.
Ja mitähän muuta annettavaa Kapasella tulee joukkueelleen olemaan kuin mahdolliset tehopisteet?
Kapasella on annettavanaan Kalpalle pisteiden lisäksi melkoinen kasa rahaa, johtajuutta, kokemusta yms. Eikä voi vähätellä sen buumin merkitystä Kalpalle, jonka Kapasen paluu on luonut; nostaa yleisökeskisarvoa X luvulla, vetää mukanaan joukkueen mediaan, tuo joukkueelle uusia sponsoreita... Eikö tuo ole jo paljon annettu joukkueelleen yhdeltä mieheltä? Se on niin paljon, että Kapanen todellakin on sateentekijä Kuopiossa.

Ja väännäpäs nyt yksinkertaisemmallesi ihan rautalangasta, mikä tästä omistaja/pelaja asetelmasta tekee kieron? Se, että joku pistää itsensä ja osan rahoistaan pienen kotiseuransa puolesta likoon, on erittäin kunnioitettavaa. Suotavaa olisi, jos tällaista tapahtuisi enemmänkin suomalaisessa jääkiekossa. Kapanen on hieno esimerkki paitsi Kalpan nuorille pelaajille, niin myös iäkkäämmille suomalaisille jääkiekkoilijoille - toivottavasti muutkin laittaisivat itsensä likoon muuallakin kuin golfkentillä. Vaikka sellaista kieroutunutta esimerkkiä turkulaisnuorisolle sinä et kaiketi toivoisikaan, niin minä kyllä mielelläni näkisin vaikkapa S. Koivun joskus viilettävän Turku-hallin jäällä.
Jotain suhteellisuudentajua sentään! Kapanen tuskin ylittää 40 pistettä, vaikka pysyisi ehjänä koko kauden (mikä valitettavasti tuskin tulee toteutumaan)... Mutta muita lisäarvoja Kapanen tullessaan seuralleen tuo, sitä ei voi kiistää.
En oikein tiiä oikein pitäskö nauraa, itkeä, huuta pää punasena vai mitä pitäs tehä. Koita nyt edes päätää, mitä mieltä olet ennen kuin lauot näitä kommenttejasi tänne. Noiden kahden edellisen lainauksen välillä vallitsee täydellinen ristiriita. Varmaan sulla on tähänkin hyvä selitys, ku sun tekstistä poimitaan epäolennaisia yksityiskohtia tai muuta vastaavaa.
Kait sitä nyt vähän jaksaa ponnistella, kun pelaa seurassa jossa on rahoja kiinni ja vastuuta muutenkin enemmän kuin tarpeeksi. SM-liigassa ei tarvitse kuitenkaan olla mikään Lemieux, että voi jäähdytellessäänkin tehdä hyvän tutkaparin avituksella pistepörssin kärkipäähän oikeuttavia pisteitä.
No jo on liigan taso alhaalla, jos ”vanha ja raihnainen, väsynyt NHL-kehäraakki” jäähdytellessäänkin onnistuu vähäisillä ponnistuksilla nousemaan pistepörssin kärkikahinoihin ja maajoukkueen kapteeniksi. Tahtookirjoittaa näköjään tahtoo kirjoittaa itselleen legendan mainetta. Moni ois jo hankkinu uuden nimimerkin.

En nyt jaksanut käydä läpi kaikkia älyttömyyksiä, kun se on loputon suo, mut täytyy sanoo, et helpotti.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
En malta odottaa, että milloin tahtookirjoittaa ilmestyy "haaskalle" kertomaan, kuinka hauras ja vanha Kaspu on. Ei edes yhtä laukauksen eteen heittäytymistä kestä. Samille pikaista paranemista. Ja Eurohockey Tourille näytän sentteriä...
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Nyt vituttaa!

Ei toteutunut toiveeni siitä, että Kapanen ei loukkaantuisi kaiken maailman evvk-turnauksissa. No, asennetta ainakin löytyi, kun kiekon tielle heittäytyi. Tai sitten ei, niin kuin eräs nimimerkki varmaan pian kertoo housut märkänä Kapsun loukkaantumisalttiudesta. Eikä tee 40 pistettä blaa blaa...

Pitkäänhän tätä iloa kestikin. Toivottavasti joukkueesta löytyy sitten muita pelaajia, jotka täyttävät Kapasen paikan tulevissa koitoksissa. Ensimmäinen mahdollisuus ottaa ratkaisijan viitta harteille muulla jengillä on jo tiistaina PYHiä vastaa käytävässä ottelussa.

Nyt sitten kävi näin.

Vittu und saatana.

Edit: toivottavasti Lapanderin tieto pitää paikkansa!
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Kapanen kertoi Savon Sanomille pystyvänsä pelaamaan jo huomenna JYPpi-pelissä. Kiekko oli tullut "peukalon rystypuolelle", joten vaikka peukalo tuettaisiin, vaikeuttaa se kyllä näin äkkiseltältään ajateltuna pelaamista merkittävästi. Paska homma sanoisin, mutta jotenkin niin ennalta arvattavissa että euro-höntsätuurilla näin pääsee käymään.

Sitten pitää avautua tämän ketjun kirjoittelun aiheen siirtymisestä Kapasesta johonkin turkulaiseen trolli-kirjoittajaan. Miksi pitää jokaisessa viestissä mainita että "mitähän se Tahtookirjoittaa nyt sanoo ja mitä se nyt tekee kun Sami teki tätä ja tuota"??? Ei jaksa ainakaan meikäläistä kiinnostaa pätkän vertaa mitä joku turkulaisteini kirjoittaa kiusatakseen hermoherkkiä savolaisia, joten lukisin ja kommentoisin täällä mielummin ainoastaan Kapasen otteista KalPa-paidassa.

olen puhunut.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Sami sanoi eilen Intron jälkipeleissä, että Karjala-turnauksen jälkeen on ollut selvää fyysistä väsymystä havaittavissa ja se on ruvennut vaikuttamaan myös pääkoppaan ja sitä kautta peliesityksiin. Perjantain JYP-ja Lauantain Blues-peli antoivat kuitenkin signaalia paremmasta ja Sami sanoikin, että tuntuu siltä, että oma peli alkaa taas kulkemaan. Onhan se selvää että voitot ja henkilökohtaiset onnistumiset kasvattavat itseluottamusta konkarillakin. Mielestäni kapteenimme oli JYP-pelissä Oksan ja Häppölän ohella meidän ratkaisuhahmojamme. Työmäärä oli kovaa ja pari syöttöpistettä palkintona.

Turussa on varmaan joku nyt sitä mieltä, että liiallisuuksiin meni taas Kapasen kehuminen. Pahoittelen, jos aiheutin mielipahaa.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Senkun dominoi minun puolestani. Se vaan, että jos dominoi SM-liigassa, ei tarkoita, että olisi supertähti, vai mitä Janne Pesonen ja Ville Leino?

Senkuin dominoi niin. Vai mitä tahtookirjoittaa? 9 pistettä ja saat syödä sitä... tai ihan mitä haluat. Arvostan sinua, kun jaksat olla noin sinnikäs, mutta myönnä yksi asia. Jooko?

Sami Kapanen on Sm-liigan paras pelaaja. Myönnä. Pese kasvosi ystäväni, rakkaani, idolini sieltä Turusta, jossa pelaa huippujätkiä.

-Eloranta
- Berg
- öööö
- tä?
- Vilppula
- Keskinen?

P.s tämä ei ole provo, vaan ihan arvostusta. Hyvä tahtookirjoittaa, olet ihana.
I- RONNIE JAMES dio-oliitti
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Kapanen vuoden 2008 Kuopion paras urheilija

Kuopiolaiset urheilutoimittajat valitsivat vuoden 2008 parhaaksi urheilijaksi Sami Kapasen. Kapanen keräsi äänestyksessä kaikkiaan 82 pistettä kun toiseksi tullut mäkihyppääjä Janne Happonen keräsi 76 pistettä.

Mainittakoon vielä että alle puolivuotta Kuopiossa asustellut Kalle Sahlstedt keräsi pisteitä 30 ja oli Kuopion 6.paras urheilija.

Tässä vielä linkki Savon Sanomien juttuun aiheesta
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Pieni Kapas-katsaus tähän väliin.

Kapanen yllätti meikäläisen syyskaudella housut kintuissa hilaamalla itsensä pistepörssin kärkisijoille. Nyt meno on kuitenkin jonkin verran hyytynyt, mitä ainakin itse osasinkin odottaa. Menee vähän ristiin Kapasen omien puheiden kanssa; hän väitti syksyllä, ettei ole vielä edes täydessä kunnossa. Jos täysi kunto sitten tietää pistetahdin hiipumista, niin kannattaako kuntoon tullakaan? No, se on sitä tyypillistä jääkiekkodiipadaapaa varmaan ollut.

Saattaa olla, että se 40 pistettä menee, mutta ei sekään näytä enää niin itsestäänselvältä kuin syksyllä näytti. Joka tapauksessa he, jotka odottivat Kapasesta 70 pisteen nakuttajaa, voinevat myöntää erehtyneensä.

Summa summarum: Kapanen ylitti odotukseni ja skeptisyyteni on ollut osin turhaa. Toivottavasti kiinnostus sitten riittää mahdollisissa MM-kisoissakin, ettei joku paikka hajoa "sopivasti" ennen kevään arvomittelöitä.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
On jätkällä otsaa tulla silloin tänne kirjoittelemaan, kun on kuiva kausi meneillään, muulloin ei kuulukkaan sitten yhtään mitään. Jos joku tässä saa myöntää olleensa täysin väärässä, niin sinä.

Mites jos pidättäisit vain noita aivopierujasi?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Ketjun alkupäässä Kalpa-fanit lähes poikkeuksetta odottivat Samilta 35-45 pisteen kautta. Yksi Turkulainen lupasi syödä hatullisen paskaa mikäli Sami 40 pistettä tekee. Tällä hetkellä pisteitä on kasassa 33. you do the math.
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Joka tapauksessa he, jotka odottivat Kapasesta 70 pisteen nakuttajaa, voinevat myöntää erehtyneensä.

Oletko muuten syvissä analyyseissäsi pannut merkille, että myös ne, jotka odottivat Kapaselta 100 pisteen kautta, voinevat myöntää erehtyneensä. Niinhän sinä olisit tuossa kirjoittanut, mikäli Kapanen vielä olisi siinä alkukauden käsittämättömässä 70 pisteen tahdissa.
 

Laarsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eikös Kapsulla (heehee) ollut ennen joulua polvi kipeä? Mikähän mahtaa olla tilanne tällä hetkellä? Joka tapauksessa kuivahkoja kausia on näin pitkässä sarjassa taatusti jokaisella, polvesta johtuen tahi johtumatta.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Harmi että ketju joka käsittelee niin hienoa kiekkomiestä kuin Sami Kapanen on mennyt vähän vituralleen yhden tepsin kannattajan vuoksi, mitä lie kapsu miehelle tehnyt :) .. Mutta joo, eiköhän Sami ole syksyn aikana näyttänyt minkälainen pelimies on kyseessä ja millä asenteella kaveri pelaa hokia illasta toiseen. Kalpallakin menee pitkästä aikaa helevetin hyvin ja Kapasella siihen suuri vaikutus. Varma valinta kevään MM-kisoihin mikäli ukkeli on kunnossa ja sinne haluaa mennä niinkuin nyt näyttäis olevan.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Näin 2 päivää sitten elämäni ensimmäisen kerran (!) Sami Kapasen livenä, kun katselin pelin Kärpät-Kalpa. Siellä heräsi muutama ajatus kyseisestä pelaajasta.

Näin sivusta seuranneena täytyy sanoa, että on siinä esimerkillinen jääkiekkoilija ja ihminen, Sami Kapasessa siis. Pienestä koostaan huolimatta (oli tosiaan livenä nähtynä vielä pienempi kuin odotinkaan olevan) pelaa toistakymmentä vuotta NHL:ssä, pari kertaa jopa tähdistöottelussa ja useita kausia "A" rinnassa. Lähestulkoon pelastaa kasvattiseuransa ja saa sen nousukiitoon ja näin harvinaisen loistavasti kiittää juuriaan. Kaiken lisäksi on vaikutelma, että hän on erikoisen perhekeskeinen ihminen, jollaisia kaikki eivät ole - ainakaan noin suuressa määrin. Voiko sitä enää enempää vaatia. Mielestäni ei. Sami Kapanen on minusta loistava pelaaja ja ihminen.

Luin tänään tätä ketjua vähän yli puoliväliin ja lähes kaikki olivat alkupäässä sitä mieltä, että noin 25-45 p on hyvinkin mahdollinen, sen enempiä ei yhtä poikkeusta lukuun ottamatta odotettu, että muuan turkulainen menköön itse katsomaan kuka sanoi ja mitä sanoi, ei siellä sen suurempia hehkuteltu.
 
Viimeksi muokattu:

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
Mielenkiintoinen mies tuo "Kapsu". Pelaajana miehen taso on tunnettu, mutta kuunnelkaapa tuo eilisen tilaisuuden video läpi ja verratkaa sitä ihan kenestä tahansa muusta urheilijasta tehtyyn haastatteluun. Sami antoi pitkiä ja kliseevapaita vastauksia. Kertaakaan en kuullut hänen mainitsevan, että "tappiopeleissä meidän liike oli huonoa ja kaveri oli valmiimpi..." ynnä muuta diipadaapaa.
Ei tuosta nyt ehkä tohtoria saa (miksei), mutta väittäisin, että hän kykenee ajattelemaan asioita hiukan laajemminkuin keskiverto liigapelaaja ja omaa ihan oikeasti myös seurajohtajan ominaisuuksia...

Toki vaikutus voi olla myös siinä, että haastattelu tehtiin jossain muualla, kuin erätauon aikana. Sykekin saattoi olla vähän rauhallisempi.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Uskomaton on Kapasen vaikutus koko joukkueeseen, erityisesti Killeriin. Tämä kaksikko tietää missä kaveri kulkee, kiekot napsuvat lapaan, yhteispeli on hienoa katsottavaa.

Sami varoi selvästi ylimääräistä kontaktia ja meni tilanteisiin maila edessä koputellen kuin sokean valkoinen apukeppi. Kermana kakun päälle ratkaisi voittomaaliarpajaisissa hienolla, maltillisella maalivahdin ratkaisun odottamisella lisäpisteen jäämisen Kuopioon.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Ja Kapanen taas mukaan EHT-turneelle. Kumpa vaan ei loukkaantuisi. Vois muuten tuoda sen Hentusen tulleessaan samalla koneella Kuopioon ;)
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei hemmetti, semikuntoisena vetää laatikossa tällä hetkellä ja maajoukkueessa silti. Pahin mahdollinen skenaario, että vamma pahentuu ja loppukausi menee parannellessa.

Mikähän niissä eurohockeyn turnauksissa on sellaista, että niissä voi niin paljon helpommin loukkaantua kuin normaalissa runkosarjan pelissä? Turhaa voivottelua. Ei ole kauaa aikaa, kun täälläkin toivottiin, että joukkueessa olisi edes joku joka mahtuisi eht:n peleihin. Nyt on viimoseen vuoteen ollut Kapanen, Sahlstedt, Kiiskinen sekä varauksin Ville Hämäläinen. Tällä hetkellä varmaan esimerkiksi Tps, Ässät, Pelicans ja Tappara -alueilla ollaan onnellisia, ettei joukkueessa ole ketään, kuka mahtuisi maajoukkueen mukaan.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Mikähän niissä eurohockeyn turnauksissa on sellaista, että niissä voi niin paljon helpommin loukkaantua kuin normaalissa runkosarjan pelissä?
Turhia pelejä joista ei seuralle ole mitään etua.
MM-kisat tai muut arvokisat ovat sitten asia erikseen mutta noita EHT-höntsyjä ei edes jaksa katsoa, varsinkaan nyt kun ne tulevat maikkarilta.

Seurathan maksavat pelaajille palkan eivät maajoukkueet, joten loukkaantuminen työnantajan palveluksessa on pienempi paha kuin tuollaisessa turhassa harjoitusturnauksessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös