SaiPan peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 222 891
  • 1 889

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
MITEN TUON MAALIN VOI HYVÄKSYÄ!!! R.I.P piste.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Mitä tuohon voi enää lisätä. Muut joukkueet dominoi ja pelaa SaiPan todella helposti pois kiekosta. Liigan huonoin joukkue. Eiköhän tämä kausi ollut tässä.
 
Suosikkijoukkue
Lehterän tammi
Selvä maali. Palmu yritti estää törmäämistä maalivahtiin. Jarrutti voimakkaasti.. näkee luistimien jääsuihkusta. Petman ajaa päin Palmua ja työntää maalivahtia päin. Maalivahti lisäksi alueensa ulkopuolella.
Petman turhaantui kun Palmu vei kiekon lavasta noin 10s aiemmin Jukureiden päässä.

Ihan selvä maali ja ihan oma syy.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Jossei tappioputki huomenna katkea niin on muuten seuraavat 7 peliä "vähän" kovempia joukkueita vastaan, siitä sitten putkea katkaisemaan. Tosin kaikki joukkueet Ässiä lukuunottamatta ovat tällä hetkellä kovempia kuin SaiPa.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Tämän hetken Jukurit on liigan kuumimpia jengejä.
Jukurit on nyt nähdyn perusteella yksi vaarallisimmista porukoista hyökkäyspäähän.

SaiPan kausi on kovaa vauhtia valumassa viemäriin.

Pitkään peli näytti hyvältä, mutta vain maalit puuttuivat. Nyt tukee maaleja, mutta peli on karmeaa.

Halloranille pitäisi nyt väkisin rustata 2 kauden pahvi projektin loppuun. Aika monta jätkää tuolla ei tällä hetkellä pidä tasoa. Huomaa jo että voittamisessa on nyt paljon gorillaa. Ehkä nuori jengi ei sitä hallitse.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt pitää ruveta Virran katsomaan jo peiliin. Ensimmäinen vartti erinomaista, luistin liikkuu, lauotaan ja mennään maalille. Sitten tulee nuorelle pelaajalle arviointivirhe ja omissa heilahtaa, Virta rupeaa räksyttämään kolmas leuka väristen kun pitäisi rauhoitella hyvin pelannutta joukkuetta. Sitten kaksi erää mennään taas samaan kulmissa pyörimiseen ja peruutellaan alas täysin selvissä hallintajaksoissa. En ymmärrä.
 

Sportsguy

Jäsen
Vanha klisee, mutta SaiPa ei osaa tappaa peliä johtoasemassa. Lähdetään vähän liukumaan ja kaartelemaan, kun on pari edessä. Pikkuhiljaa Jukurit otti otetta ja lopulta oli liian myöhäistä. Virran pelityyli on kuluttava, jos et osaa sitä.

Nyt se kuluttaa voimia tavallista enemmän, jolloin houkutus kahden täpän johdossa luistaa sovitusta, on iso.

E: miksi Virta ei sitten muuta mitään? Koska silloin Peksi voisi pakata autonsa kohti Utin mökkiä. Kun tuo on lopulta syötetty pelaajille kurkusta alas, se on niin kaunista.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Olen täsmälleen samaa mieltä. Janus on ekan pelin perusteella myös ihan ok.

Niin, ja taantuu viimeistään kolmannessa pelissä samalle puulaakitasolle, missä (lähes) koko joukkue on ollut jo pitkään.
 

ahal

Jäsen
Jukurit on nyt nähdyn perusteella yksi vaarallisimmista porukoista hyökkäyspäähän.

SaiPan kausi on kovaa vauhtia valumassa viemäriin.

Pitkään peli näytti hyvältä, mutta vain maalit puuttuivat. Nyt tukee maaleja, mutta peli on karmeaa.
Näin on. Muut ovat TPS, Ilves, Pelsut ja KK sekä varauksin HIFK. Kärpät ailahtelee.

Jukureissa konkretisoituu näkyvästi, että penkin takana on 1200 NHL-ottelun mies, joka tietää mitä tekee. Hyvää duunia.

SaiPasta alkaa näkyä väsy, porukka ei kestä armotonta menoa. Petmankin varjo alkusyksyn versiostaan ja jalka alkaa painaa. 60 pinnaa kaudesta taitaa olla sopiva joskin kovahko tavoite sekin. Just nyt ollaan aikataulussa.
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
SaiPa on tällä hetkellä koko liigan huonoin joukkue. Se on fakta, ei mielipide. Potentiaalia on silti.
Ässien ja Jypin kanssa ylivoimasesti liigan kolme huonointa joukkuetta. Esimerkiksi Jukurit on valovuoden edellä. Lähikaupunkien joukkueista KooKoo roikkuu melkein ykkösenä ja Jukurit on tällä hetkellä yksi koko liigan kuumimmista joukkueista. SaiPa on nyt kolmatta vai neljättä kautta putkeen aivan paska. Ja joku vielä huutelee mestiksestä nousseita takaisin mestikseen.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No ens kaudella sit räpsähtää se mestaruus.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Oli kyllä jälleen kerran hemmetin surullinen esitys. Maalien jälkeen aivan selviytymistä, joka lähtee siitä, että kiekko tuodaan väkisin tai vahingossa omalle alueelle, jossa se menetetään. Tänään pakisto oli aivan järkyttävän huono omista lähdössä. Virhettä virheen perään, liike aivan olematonta. Olkkonen on ollut paluunsa jälkeen aivan hiton virheherkkä, Peltomäki ei pysty pelaamaan edes jämäminuutteja ja Huttula imee tuppia penkillä 0:00 peliajalla.

Hyökkäykseen jos päästään, niin vaihtoehdot on kiekko päätyyn ja sinne pyörimään tai yksi mies kiekon perään ja muut unohtaa lähteä ylös. Karvaus oli tänään aivan olematonta varsinkin kolmannessa, jossa valuttiin träppiin. Eikö tämä träpissä seisominen pitänyt olla kiellettyä? Ainakaan se ei tänään onnistunut vaan kaveri sai paikkoja liukuhihnalta ja vain tuuri ja Janus pelasti pahemmalta selkäsaunalta.

On todella heikkoa tekemistä tällä hetkellä. Edes kahden maalin värkkääminen ei vapauta mitään, päinvastoin.

Erikoismainintana taas uusi kapteeni. Voitaisiko täälläkin tehdä niin, että meillä ei ole kapteenia, kun NHLssä joillain seuroilla? Voisiko se vapauttaa Virran aivokapasiteettia johonkin muuhun säätöön, jotta tästä prosessista tulisi jotain?
 
Suosikkijoukkue
Liigan Häpeäpilkku
Alku pirteä. Sitten vihu alkoi karvata ylhäältä ja samantien alkoi meillä kiekko polttaa lavassa. Jukurien tasoitukseen napsahti meidän selkäranka ja sen vain aisti, että kuolinisku on vain ja ainoastaan ajan kysymys.
Jukurit hyvä jengi, varsinkin Palmu aivan helvetin hyvä ja vielä C rinnassa. Vittu kun se pelais meillä.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
varsinkin Palmu aivan helvetin hyvä ja vielä C rinnassa. Vittu kun se pelais meillä.

Toistan nyt vähän itseäni, mutta eikohän Palmukin taantuisi taatulle "laadukkaalle" SaiPa-tasolle 3-4 pelin jälkeen, niinkuin muutkin tänne tulleet.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Huomaa jo että voittamisessa on nyt paljon gorillaa. Ehkä nuori jengi ei sitä hallitse.
Tällä hetkellä otteet ovat sellaisia, ettei olla edes keskustelemassa siitä, osataanko voittaa vai ei, vaan miten päästä sille tasolle, että voi olla mitenkään mahdollista voittaa jääkiekko-ottelua. Sen jälkeen voi alkaa keskustella siitä, miten ei osata voittaa.

SaiPa oli hävinnyt pelin, kun Jukurit teki yhden. Siitä eteenpäin peli oli vääjäämättömän odottelua.

Jukureilla kärkipelaajat laittavat asioita tapahtumaan. Räty aivan ilmiömäinen tänään. Palmu, Immonen, Jormakka... SaiPassa Petman kantaa liian isoja saappaitaan sen minkä pystyy, mutta muuten heinäsirkat sirittää. Toki Jukureiden pelitapakin on vähän toisella tavalla sisäistetty ja käytäntöön laitettu kuin SaiPan.

Pistin merkille, miten OJ kävi taputtamassa Batnaa hartioille, että "ei se mitään, seuraava menee", kun tämä oli sössinyt avopaikan maalin edessä. Virta potkii roskiksia, kun Lantta heittää huonon purun. Sitä voi miettiä, kumpi joukkue pelaa tällä hetkellä enemmän koutsille.

Noh, katsellaan mihin tässä mennään. Tasoero muihin tuntuu vaan kasvavan kauden edetessä, mikä on harmin paikka.

Ps. Halloran on A. Hitlerin jälkeen seuraava, jonka olen nähnyt rokkaavan ihmisten ilmoilla ko. viiksimallia. Ilmeisesti vettä on virrannut tarpeeksi Vantaanjoessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös