Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

SaiPan harjoitus- ja CHL-ottelut kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Kawasa, 13.04.2016 klo 15.50.

 1. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 2. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  SaiPa ilmeisesti ihan oikeasti haluaa taistelemaan CHL:n mestaruudesta. No, mikäs siinä. Toki parempi olla paukuttelematta henkseleitä vielä tän päivänkään osalta.
   
 3. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vahva avauserä SaiPalta! Ei juuri Liigassa oo tollasta näkyny. Nyt kun taistelis täydet 60min.
   
 4. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hyvä toinenkin erä. Kukahan oikein koutsaa sputnikkeja tässä sarjassa, Viljakainen?, kun on ihan eri näköistä peliä kuin kotiliigassa? Toisaalta nää ruotsalaiset jengit tuntuvat sopivan hyvin nyky-SaiPalle, peli ei ole niin fyysistä kuin liigassa.
   
 5. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Kolmanteen erään parempaa taistelua, ei ainakaan maalia Växjölle ja mieluiten tehtäisiin itse ainakin yksi vielä.
   
 6. Pinestone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPa ensi kaudeksi SHL:ään. Toimii näköjään peli naapureita vastaan.
   
 7. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Voi, voi. Hyvä oma etsikkoaika kuivuu liigassa tuttuun pitkään perässähiihtelyyn ja heti tuli tasoitus. Hyvä peli kaiken kaikkiaan SaiPalta.
   
 8. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Voitto kotiin! Hieno homma pojat. Pelit tosiaan sujuu tässä sarjassa. SaiPa voisi siirtyä pelaamaan CHL:aa ihan kokoaikaisesti... :D
   
 9. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Ihan ok peli, mutta mukavampi olis lähteä Ruotsiin kahden maalin johdossa. Liigassahan tämmöinen voitto jostain vastaavasta rahaseurasta olis ollu todella hieno, koska 3p ja kova päänahka.
   
 10. Vieraskiertue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mikä vaivaa SaiPan kannattajia? Ennakkoon kauden mielenkiintoisin peli tähän mennessä ja surkea yleisömäärä! Onneksi oli hyvä ja tiukka matsi, ihan parasta lätkää.
  Vielä ihmettelen sitä "läpsyttelyksi" väheksymistä CHL kiekossa, minusta on tosi mielenkiintoista päästä kunnolla vertaamaa eri maiden sarjojen tasoa. Suomessa kyllä siitä keskustellaan ja jostain kumman syystä aina vähätellään omaa liigaamme vaikka ollaan ihan Euroopan huipulla.
  Kiitos SaiPa tästä hyvästä pelistä!
   
 11. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Leivon kolmas maali tuli hyvään paikkaan, vielä on toivoa vieraissakin. Muuten hyvä peli, mutta kolmannessa sputnikit alkoivat vähän piiputtaa. Växjö jaksaa näköjään polkea loppuun asti. Järviset ja Kosket parhainta osastoa eikä pakkejakaan sovi suuresti moittia. Mitä nyt Taipalus teki Jussille maskia 2-2-tasoituksessa; tosin oli aika kaukana maalista mutta ranneveto oli terävä. Kyllä tuossa porukassa ainesta on, taas se nähtiin.
   
 12. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kun näkee suomalaisen vs. ruotsalaisen joukkueen pelaamassa tässä CHL:ssä on pakko kysyä, että miksi kotimaisessa Liigassa ei pelata noin? Tarkkaa puolustamista molemmilta, mutta ei mitään kyttäilyä ja trappia. Molemmat yrittivät karvata pirusti ja aktiivisesti, hienoa katsella. SaiPalle meinasi käydä kalpaten, kun Liiga-opeilla yrittää jäädyttää peliä. Vastushan tulee sit tasoihi kuten olettaa saattaa. Miksi Liigassa ei pelata näi?
   
 13. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hieno matsi SaiPalta 3-2 voittoon riitti. Vähän kismitti, kun ei tuomarit halunneet puhaltaa vastustajalle ollenkaan olisi kyllä pitänyt toivotaan et tuomaripari vaihtuu vieraspeliin. Ruotsiin vaan toiseen kohtaamiseen ja täysillä kaikki kehiin riittää jos on riittääkseen,

  Tänään hyvä peli.
   
 14. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Ruotsalainen tuomari, mikä lie "Smetana"?
   
 15. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Olisin mennyt tän kattoo, mut työreissua pukkasi, en nähnyt edes telkusta. Ilmeisesti aika hyvä peli, eka erän johto ois voinu olla suurempikin?

  Kolmannessa taisi tulla jonkinlaista hyytymistä, mutta hieno voitto kuitenkin kairattiin!

  Tuomarit ei ihan onnistuneet...vai?
   
 16. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hyvä Saipa! Yhden maalin voitto oli kyllä huomattavasti parempi kuin tasapeli. Parempi se on yhden maalin johtoasemassa lähteä Ruotsiin kuin tasatilanteessa. Olisi tietysti ollut parempi ottaa kahden maalin voitto mutta onhan tämäkin nyt ihan ok tulos. McFarland olisi kyllä hyvä saada takaisin toiseen osaotteluun. Trotter on kyllä kova!
   
 17. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ensimmäinen erä oli todella vahva toinen tasainen, mutta hyvä. Kolmannessakaan erässä ei mitään haukkumista liiemmin vähän harmittaa tuossa 2-2 tasoituksessa se et SaiPalla oli montakin paikkaa purkaa tilanne.

  Ei jaksais tuomareista mäyhätä ku vähän mäyhäsin jo. :D, Sanotaan nyt ettei onnistuneet, koska oli muutamia selviä rikkeitä joista ei edes meinanneet viheltää ei kai käynyt mielessäkään.
   
 18. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Itsekkin tuota CHL:n vähättelyä ihmettelen, mutta luulen sen johtuvan vielä sarjan uutuudesta. Itse olisin mennyt katsomaan jo pelkästään Ville Leinon takia.
   
 19. Tronic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
  Lainaus:
  Samaa ihmettelen itsekin. Ensimmäinen erä todella viihdyttävää peliä, mutta sitten toisessa Santanen päätti alkaa jäädyttämään peliä passiivisella trapilla. Helvetin pelkuri! Jos Liigassa pelattaisiin samanlaista avointa peliä niin ei tarvitsi kantaa huolta yleisömääristä.
   
 20. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tätäpä minäkin ihmettelen. SaiPa on kuitenkin kulkenut CHL:ssä ilman tappion tappiota. Matsia oli mainostettu päivän Etelä-Saimaassa melkein joka sivulla, samoin kuin sosiaalisessa mediassakin normaalia reilummin. Istumapaikkaliput maksoi mihin tahansa jakkaralle kympin ja seisomaan pääsi muutamalla eurolla. Vastassa toissakauden Ruotsin mesteri, jonka rosterissa useita liigasta tuttuja huippunimiä. Ulkona keli, joka ei houkuttanut tekemään mitään ulkoaktiviteettejä, joten sitäkään ei voinut käyttää tekosyynä yleisökatoon. Silti meidän liiterissä vain alle puolet yleisökapasiteetista käytössä. Nyt mättää jokin ja pahoin!
   
 21. Zoidberg Jäsen

  Lainaus:
  No eivät ne mielestäni epäonnistunetkaan. Pari Växjö-jäähyä jäi viheltämättä eli eivät onnistuneetkaan.
   
 22. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Minunkin mielestä ihan mukiin menevä tuomarointi pl. kolmannen pari kämmiä. Tykkäsin siitä, että antoivat pelata reilusti mies miestä vastaan vaikka toinen kaatuikin. Liigassa olisi lähtenyt jompikumpi monta kertaa istunnolle kiinnipitämisestä. Kahdella mailallakin pelattiin molemmissa päissä, mutta ilman sanktioita. Muuten ihan rehti koitos.
   
 23. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tulipas hyvä mieli tuosta pelistä siinä oli SaiPalla paljon hyvää. Koko joukkue onnistui hyvin joukkueena. Muutama pidempi pyöritys siellä oli vastustajalla ottelussa ja etenkin tuo 2-2 oli se joka pikkuisen jäi harmittamaan. Vähän fiksummin niin sekin oltaisiin saatu purettua oliko siinä 4-5 paikkaa purkaa.

  Kokonaisuus kuitenkin todella hyvä. Jussi oli mies paikallaan jälleen kerran otti muutaman upean torjunnan. Trotter kyllä on nostettava myös esille. Pirun kova pelaaja ja hienoa, että tuollainen saatiin SaiPaan.


  Joukkue on askel kerrallaan nostamassa tasoaan ja kyllä tuossa joukkueessa on potentiaalia nousta ihan Liigan ylempään kastiin taistelemaan hyvistä asemista.

  Kaikki on mahdollista myös tässä CHL:ssä. Uskoa löytyy, että joukkue matkustaa Ruotsiin ja antaa vähintään kovan vastuksen Växjölle. Olisihan se upeaa mennä vielä jatkoon, mutta kunhan nyt antavat seuraavassa kaikkensa niin katsotaan sitten mihin se riittää.
   
 24. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  + vielä Koho, McFarland ja (Jääskeläinen) saikulla.
   
 25. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Hienoa pojat. Puhtaalla pelillä jatketaan. Te, jotka peliä katsoitte, voitteko kertoa oliko peli jo askel parempaan vai samanlaista sekavaa läpsyttelyä, kun Liigassa.