Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

SaiPan harjoitus- ja CHL-ottelut kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Kawasa, 13.04.2016 klo 15.50.

 1. Sputnikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Oilers
  Uskaltaisko jo sanoa, että pelihän näyttää ihan hyvältä olosuhteisiin nähden.
   
 2. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Kyllä ittekkin tuossa kaverille tokaisin, että SaiPahan pelaa ihan hyvin ja paketti tiiviinä. Tapparakaan ei näköjään ihan parhaimmillaan ole niin onhan tuossa iskun paikka.
   
 3. Mr.Wonderful Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja saksalainen jalkapallo
  Ihme kyllä karvaus ja syötöt toimii nyt:o niin saipamaista:D
   
 4. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Paitsi pientä ihme syöttelyä vielä taaksepäin omassa päässä paineistettuna. Ihan kuin Santanen huutelis vaihtoaitiosta "eteenpäin", niin kaverit lyö silti jarrut pohjaan ja heittää lättyä oman maalin taakse.
   
 5. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Vaikka se nyt hieman KalPamaiselta näyttikin, niin onhan tuo ihan järkevää, ettei neljän Tappara-pelaajan sumppuun lähdetä kuljettamaan.
   
 6. heavylutaa18 Jäsen

  Siellä on palaveria pidetty että nyt jumalauta aletaan pelaamaan kun vertaa tätä ottelua esim viime viikonlopun peleihin. Toivottavasti tässä on uusi suunta, toki yhden pelin otannalla ei pitäisi liian kovia johtopäätöksiä tehdä mutta kieltämättä SaiPa oli hyvä tänään. Tapparalla ei tietty ihan täysi focus ollu, sen huomas kaikesta. Mutta hyvä matsi risaisella kokoonpanolla. Tästä pelistä kaikki mukaan liigapeleihin.
   
 7. Vieraskiertue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nyt oli hienoa taistelua koko joukkueelta. Oli myös hyvät kertoimet, tuli luotettua Olkinuoraan...
   
 8. Sputnikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Oilers
  Luulisi, että jos tämä peli ens pelin katsojamäärään vaikuttaa, niin ainoastaan positiivisesti
   
 9. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tuo voitonhalu, nälkä ja taistelu jota koko joukkue tänään esitti olisi hyvä siirtää Liiga kaukaloihinkin. Hienosti SaiPa iski Tapparan rakentelut tyyliin stop tykkänään. Upea katsella tuollaista taistelua Tappara pidettiin hyvin pois maalipaikoilta viimeisenä lukkona Olkinuora.

  Hamilton osoitti taisteluaan blokatessaan laukausta sattui niin vitusti myös omaan jalkaan kun sen näki perkele pitäkää toi.
   
 10. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Täytyy iloita vilpittömästi, kun on aihetta. Hyvä esitys viikonlopun konttauksen jälkeen. Tosin esim. Jyväskylässä oli aimo annos epäonneakin matkassa. Tappara-matsi näytti, että jätkät osaa pelata, kun sille päälle sattuvat. Ihan voi sanoa, että harjoittelukin jo näkyi. 2-0-lukemista on hyvä lähteä toiseen otteluun kotona. Olkinuoralle aika helppo 0-peli, mutta maistunee hyvälle. Kiitos sputnikit!
   
 11. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Arvelinkin että veikkaustilin saldon tyhjentäminen Tapparan voitolle tiesi tätä.
   
 12. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Näinköhän tuo peli antaa hiukan väärän kuvan, kun Tappara oli ns puolivaloilla liikkeellä.. No hyvä kun tuli voitto, jospa se antaisi lisää potkua liigapeleihin. Ykkössentteriä kaipaa joukkue edelleen joka tapauksessa......
   
 13. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hienoa Saipa! En nähnyt peliä mutta kommenteista päätellen Saipa pelasi hyvän ottelun. Varmasti aika tärkeä voitto ja aukaisee monta jumia tuossa joukkueessa ja varmasti tuo Olkinuoran nollapeli antaa hänelle paljon itseluottamusta. Eikös Olkinuora kaiken lisäksi ole Tapparan kasvatti vai muistanko oikein? No vielä on toinen osaottelu edessä mutta kyllä 2-0 voitto taskussa on siihenkin helpompi lähteä.
   
 14. Harmi kun näistä höntsäpeleistä ei saa sarjapisteitä. Vaihtaisin niin mielellään tämän voiton ja runkosarjan Tappara-pelin tappion päittäin koska tahansa...
   
 15. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Mitenhän kävis tulevan kauden osallistumisen kannalta, jos SaiPa ei pääsis Liigassa edes sääleihin, mutta voittais CHL-mestaruuden? =D
  Lainaus:
  Kunhan ei toisessa osa-ottelussa Lappeenrannassa ole samat lukemat 3-5 ja pudotaan rankuilla.
   
 16. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  Aika hassu vaihe ruveta pelaamaan puolivaloilla. Omapahan on häpeänsä jos pelaa siten, mitä en nyt kyllä usko. On se ihme, että aina kun SaiPa onnistuu ni vastustajalla on joku himmailupäivä kehissä.

  Upea tulos SaiPa, tässähän voi olla aineksia vaikka millaiseen jymypaukkuun olemassa.
   
 17. Lainaus:
  Eikös se olisi vaan hyvä asia, että hävittäis? Ei tarvitsisi pelata näitä turhia pelejä puolityhjille katsomoille ja voitaisiin keskittyä tärkeämpiin peleihin...
   
 18. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Lainaus:
  Lähinnä tarkoitin ekan erän roiskaisuja, kun Tappara tuli päälle ja väylää olisi ollut heittää kiekkoa myös keskialuelle, jonne Santanenkin vaihtoaitiosta käsin ohjeisti pelaamaan eteenpäin. Toki toisessa ja kolmannessa erässä peliä rauhoitettiin maalin taakse KalPamaisesti..
   
 19. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Jaa, SaiPan tavote kai tänä vuona o vallottaa Eurooppa!
   
 20. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jep. SaiPalle taitaisi sopia paremmin joku Euro-liiga saksalaisine, sveitsiläisine, ruotsalaisine jne. joukkueineen. Niihin on näköjään mukavampi syttyä kuin näihin ainaisiin Tapparoihin, Pelsuihin ja Jyppeihin. Ainakin tämän illan matsissa myös tuomaritoiminta suosi sputnikkeja, sai pelata reippaasti ja yritteliäästi ilman pelkoa jäähysumasta. Veikkaan, että moni liigatuomari olisi viheltänyt ainakin tuplasti enemmän jäähyjä.
   
 21. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Toinen päätuomari oli Ruotsista, muut tuomarit suomesta.
   
 22. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Huomasin, mutta tuntui silti että linja oli sallivampi kuin normi liigamatsissa. Kolmannessakin yleisö ja pelaajat kohahtivat monta kertaa rikkeen tapaisesta, mutta pilli ei soinut.
   
 23. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Onnittelut SaiPalle. SaiPa osoitti tänään, että se haluaa pelata CHL:ssä jatkomatseja. Tappara sen sijaan osoitti, että sillä ei ole mitään halua tätä CHL:ää pelata. Rehellisyyden nimissä melkein toivon, että paha saa palkkansa ja SaiPa myös jatkoon tästä etenee. Onnea voitosta!
   
 24. Mr.Wonderful Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja saksalainen jalkapallo
  Kyllä itse mieluummin pärjään CHL:ssä kuin pääsen nipinnapin 10 joukkoon ja tiputaan sitten pois. Jeejee ja jee. Tosi kivoja matseja nää CHL pelit ja itse ainakin nautin näistä yksittäisistä peleistä paljon enemmän kuin jostain marraskuisesta SaiPa-Sport pelistä. Onneks et jääkiekkokirja hei oo SaiPan pelaaja! Toki arvostan korkeammalle Suomen mestaruutta kuin Euroopan, mutta näissä SaiPa voi ehkä pärjätä vähän pidemmällekkin.
   
 25. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  No toki siten ajatellen, että hyvin todennäköisesti SaiPa ei koko CHL:ää voita, mutta minä kun ajattelen sitä 150k(?) pääpalkintoa. Vai oliko se vaan 100k? Eihän tuo summa kata yhtikäs mitään, mut ois se tyhjää parempi.