SaiPalaisuutta vaalimassa – joukkueen rakentuminen kaudelle 2016–2017

  • 492 113
  • 2 371

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Eliteprospects tietää kertoa, että Ullberg on siirtynyt seuraan "unknown". En ole tänne huhuamassa saati kaipaamassa, mutta tuli vaan maalivahdeista puhuttaessa mieleen.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Heh, tämähän olisikin se toiseksi pahin vaihtoehto, että Olkinuora paljastuu supermieheksi kun SaiPalla on jo suora kahden vuoden paperi Tuohimaan kanssa...

No enpä tiedä, siinä vaiheessa Volvo saisi hyvän paikan hypätä penkin taakse? Uutta supermiestä sinne kun kuitenkin ihan kohta jo kaivataan, eikä ihan mikä tahansa kelpaakkaan korvaamaan..
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toki on ymmärrettävää, että markkinat ovat kuivat. Ei siinä mitään. Mutta tilastojen perusteella luulisi, että vaikka jostain mestiksestäkin olisi saanut kohtuurahalla hankittua edes arvan, mikä on jollain saumalla voittava. Tää kaveri herättää aikamoista kauhua.

No, mahdollisuushan sille annetaan. Sehän on selvä. Ja perun sanani, jos alkaa kiekko tarttua. Kuten totesin, tilastojen mukaanhan tolle ei taida tarttua edes rantapallo.
Joo tilaisuus J. Olkinuoralle on ehdottomasti annettava ennen kuin alkaa täysin täällä dissaamaan. Yksi vaihtoehto joka tulee mieleen noista Mestiksen vaihtoehdoista olisi ollut Samuel Jukuri Jokipojista. Eri asia on sitten se olisivatko olleet Joensuusta halukkaita päästämään häntä pariksi kuukaudeksi SaiPaan niin se on toinen juttu. Ja vaikka olisivatkin valmiita päästämään niin millä rahalla ja kannattaisiko sillä rahalla kakkosvahtia(jolla ei ole liigakokemusta) ottaa vain pariksi kuukaudeksi. Kaikki on vaan spekulaatiota. Jatkoa ajatellen tuo Samuel Jukuri voisi olla tulevaisuudessa hyvä vaihtoehto SaiPalle vaikka Tuohimaalla ja Markkasella onkin sopimus ensi kaudeksi.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo tilaisuus J. Olkinuoralle on ehdottomasti annettava ennen kuin alkaa täysin täällä dissaamaan.
Ihan mielenkiinnolla odottelen Olkinuoran esiintymistä SaiPassa. NCAA-kaudet olleet ilmeisen hyviä ja ECHL-tilastotkin parilta viime kaudelta ihan ookoo tasolla. AHL-tilastot vähillä peleillä heikot, mutta eipä Tuohimaankaan ECHL-tilastot päätä huimanneet. Toivottavasti nähdään Jussi2 kehissä piakkoin.
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Tänään ollaan muuten niinsanotusti kusessa jos Olkinuora ei onnistu. Markkanen ei ole kokoonpanossa. Myös Mcfarland puuttuu ja Leivo nostettu ykköseen.

Leivo-Koskiranta-Strömberg
Hamilton-Järvinen-Kuronen
Kettunen-Koski-Jääskeläinen
Virkkunen-Salminen-Vainikainen

Maalahti-Carson
Taipalus-Lappalainen
Backman-Savilahti
Sneck

Olkinuora
Ruokonen

Kyllähän tuo hyökkäys alkaa jo näyttämään aika omituiselta. Jääskeläisellä ei riitä, Strömberg ollut aivan kuutamolla, Koskiranta ei ole ykkössentteri, Leivo tehot 0+0? Näiltä herroilta sitten pitäisi odotella tehoja. Eiköhän kakkonen tee tänään taas maalit jonka jälkeen kirjoitellaan kuinka hyvä tilanne on kun Jyppi kaatui. Kyllähän tuolta puuttuu nyt leveyttä ja kärkeä. Vielä kun Jussi on loukkaantunut niin ai että kuinka ihanaa.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onko tietoa Markkasen tilanteesta? Entäpä McFarland? Sattuiko se tälli Johnille siinä tilanteessa kun sai mailasta kasvoihin ja huilaa tänään sen takia? Vaikea ottelu edessä mutta uskon, että Saipa voittaa tänään!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ne kuuluisat näytönpaikat. Talvisota-elokuvaa ja kirjaa mukaillen: "Tänne on vissiin koottu kaikki tuulimyllyn lämmittäjätkin" ja sitten kun vastassa on vielä rakas JYP, joka ei ole SaiPalle sopinut tyyliin koskaan (poislukien se yksi puolivälieräsarja), niin edessä on mielenkiintoinen ottelu. Toisaalta näillä siipirikko-kokoonpanoilla SaiPa usein yllättää?
 

IlPadrino

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onko tietoa Markkasen tilanteesta? Entäpä McFarland? Sattuiko se tälli Johnille siinä tilanteessa kun sai mailasta kasvoihin ja huilaa tänään sen takia? Vaikea ottelu edessä mutta uskon, että Saipa voittaa tänään!
Ilmeisesti McFarlandin nenä murtui kontaktissa ja ei sen takia pelaa. Markasesta ei ole tietoa, mutta voi olla että vain lepuutetaan vanhaa miestä.

E:typot
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Itse en tässä vaiheessa ole kauhean huolissani Markkasen poissaolosta. Jos Olkinuora ei onnistu (=päästää 2-3 helppoa) niin ei siinä maalivahdin vaihto enää paljon auta. Veikkaisin että kyseessä on taas joku selkäjumi joka vaatii vähän pidempää palautumista. Joka tapauksessa ei Markkasta vaan voi peluuttaa kahtena peräkkäisenä päivänä, näkihän sen jo viikon takaisesta Pelicans-pelistä millaista ylipelaamista ja pyllistelyä siitä seuraa kun ukko ei ehdi kunnolla palautumaan.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ilmeisesti McFarlandin nenä murtui kontaktissa ja ei sen takia pelaa. Markasesta ei ole tietoa, mutta voi olla että vain lepuutetaan vanhaa miestä.

E:typot
No toivottavasti McFarlandin nenämurtuma nyt ei ole niin vakava, että vaatisi pitkää lepoa. Mutta kyllä nuo loukkaantumiset pitää silti kestää tällä tasolla. Ei voi loukkaantumisten taakse kovin paljon mennä. Kyllä muidenkin pitää niitä maaleja tehdä kuin vaan ulkomaalaisten ja Kurosen.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Ketäs "oli ne joskus" pelureita SaiPa sitten on hankkinut? Viestistäsi saa sellaisen käsityksen, että niitä on useita, vaikka itse en osaa välttämättä nimetä ainoatakaan.


Davis otettiin takaisin, oli silloin joskus SaiPassa ihan jees, Kärpissä ihan perseestä, Kalpassa ihan perseestä, ja sitten paskana tänne tervetuloa. -
"Ai ei oikein enää muualla kulje, no tervetuloa SaiPaan"
Onneksi itse oli mies ja sanoi suoraan heti ajoissa ettei pysty, on liian rikki. Onneksi ei tullut, tökki jo heti vastaan kun kuulin sopimuksesta.

Taipalus oli silloin joskus lupaava pelimies ja vetikin Hifkissä kohtuu hyvin silloin alkuun, sitten ihan vihkoon ja eikun häntäkoipien välissä paskana tänne, ja nyt onkin sitten todella v****un hyvä vahvistus, katsomoon joutas. Ennemmin joltain omalta junnulta kattoo tuollasta koomailua kuin "ykköspyssyltä" joka 70% kerroista koittaa jotain ihan tajuttoman älytöntä 7 miehen taakse 2.2m korkeata syöttöä, niistäkin yli puolet sellasia että kohan johonkin v******n roiskaisee sinnepäin ja lähtee samalla vauhilla vaihtoon. Aivan turha ukko. - "Ai ei oikein enää muualla kulje, no tervetuloa SaiPaan" Tänään vielä moinen aivopieru hyppytaklaus.. hohhoijjaa. Typeriä jäähyjä ottanut jo aiemmin, mikä lie miestä viiraa.

Koskiranta oli jo silloin aikoinaan aivan lapanen, kolmosketjun sentterinä ihan jees liigaan, ykköseen.. ei todellakaan. - "Ai ei oikein enää muualla kulje, no tervetuloa SaiPaan, ykkösketjuun!"

Kaksonen oli lapanen jo lähtiessä, Tapparassa yritti muttei mitään tullut. - "Ai ei oikein enää muualla kulje, no tervetuloa SaiPaan" niinkuin kaavan mukaisesti näyttäs olevan..
Ja niinhän tuokin taitaa olla nyt telakalla.. ?

No miltä näyttää nyt sitten peli? Hyvät "vahvistukset" on joo.

Mites monta muuta pitäs vielä listata? Tuohimaa on myös sarjassamme muualla jo nähty, että ei ole mikään luotettava tuleva ykkönen ainakaan. Markkanen ei enää montaa vuotta ykkönen ole. Eikä koko kautta pysty vetämään, toinenkin pitää olla joka pärjää. Toki sen voi myöntää että Tuohimaa pelasi sen mitä pelasi, ihan kohtuullisesti. Toki tämä uusi mies veti myös hyvin mitä vähät näin, jos noin jatkaa stunttaamista nin eipä tuo huono hätälöytö ollut.

Mutta joo, pointti tuli kai selväksi? Kyrsii, että tänne raahataan aina sellasia vaan jotka muualla vetäneet ihan vihkoon ja näyttäneet ei yhtään mitään/menossa alamäkeen + pari arpaa ulkkareita, jotka sitten onneksi kuitenkin osuneet kovalla prosentilla oikein! Nytkin Hamilton loistava, McF erittäin potentiaalinen, pilataan vaan aivan järjettömän suurella omalla typeryydellä jonkun Koskirannan kanssa! Aivan hukkaan menee johan tuon on nähtyt nyt jo sokeat harakatkin, Koskiranta helvet**** ykkösestä johonkin kolmoseen menee ihan hyvin kunnes 8 ottaa oman paikkansa.

McF - Järvinen - Hamilton
Leivo - Koski - Kuronen
Kaksonen - Koskiranta - Ströbä
"loput"

Taipalus rotaatioon hakemaan vähän tolkkua ja motivaatiota, joku junnu vaikka mielummin kokeilemaan. Ei tuosta paskempaa sekoilua enää oikein edes saa vaikka siellä ketä olis noiden tilalla. Simon on käsittämättömän hidas ja hukassa, Pärrellä ei riitä liike ja sekoilee mitä sattuu välillä.. Sneck koomailee ihan liikaa.. Maalahti sooloilee mitä sattuu.. AInut joka jotenkin Liiga ToP6 porukan pakkina hoitaa hommansa hyvin on Carson.

Sanni ei suostu uskomaan ettei Koskiranta ole Ykkössena, ei vaikka sen näkee puusilmälläkin. Minkäänlaista tolkkua tai systeemiä ei ole millä tavalla pitäs pelata, kohkataan ja koomaillaan vaan kuka miten ite taitaa. Vähät pojot ja maalit vain ja ainoastaan muutamistä tuureista/hyvistä yksilösuorituksista ja parin ketjun ajoittaisesta hyvästä pelistä. Tällä menolla se on SaiPa joka on runkosarjan viimenen, eikä ennustamani Kalpa.

(ps.vituttaa niin paljon että vuodatin kaikki tänne samaan, kiitos ja anteeksi)
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mihin ne SaiPan tilikauden voitot oikein menee? Ilmeisesti omistajien taskuun. Miksei nyt panostettu tähän joukkueeseen ja olisi voitu nostaa sitä pelaajabudjettia kun kerrankin olisi ollut hyvä mahdollisuus. Ei kun hankitaan taas niitä pelaajia jotka ei muualla menesty. Sneckin hankinta ihmetyttää todella paljon. Joko Tuomenoksa on todella nero ja näkee jotakin Sneckissä ja tulevaisuudessa Sneck on ihan liigan huippuja tai sitten tuo Sneckin hankinta oli kyllä täysi virhe. Uskon vain tuohon jälkimmäiseen väittämääni. Mikä hankinta tuo Sneck oikein oli? Ei ole kyllä tarjonnut yhtään mitään tuonne puolustukseen. Bisnestäkö tuolla SaiPassa vaan tehdään? Surkeaa! Sitten Backman on aivan umpisurkea, samoin Savilahti ja Maalahti. Ei hemmetti miten tuo Maalahden taso on laskenut viime kaudesta, kaverihan on ihan kuutamolla. Entäs Taipalus sitten. Tarvitseeko edes mainita. Late on myöskin ottanut takapakkia HIFK vuosien jälkeen ei hemmetti mitä sekoilua. Ei taida saada valmennusjohdolta kovinkaan suurta kiitosta tämän illan jälkeen. Täydellinen aivopieru 2-2 tilanteessa ratkaisi kyllä tänään voiton JYPILLE. Olisi ollut hyvät tsäänssit taistella vielä voitosta tuohon saakka. Carson on ainoa tuolta puolustuksesta joka ansaitsee kiitosta otteistaan.

Hitto mitä sössimistä.

Eipä tässä auta muu kuin uskoa vielä parempaan. Jotain tuolla joukkueessa on silti tapahduttava että homma lähtisi rullaamaan. Joko uusi hankinta puolustukseen ja ykkössentteri tai sitten kokoonpanot uusiksi, enkä usko että se sillä pelkästään tulisi kuntoon, uusia hankintoja tuo joukkue kaipaa. Santanen ei edes reagoi mitenkään yhtään mihinkään. Todella surkeaa peliä Saipa! Silti oon aina tukena!
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mihin ne SaiPan tilikauden voitot oikein menee? Ilmeisesti omistajien taskuun. Miksei nyt panostettu tähän joukkueeseen ja olisi voitu nostaa sitä pelaajabudjettia kun kerrankin olisi ollut hyvä mahdollisuus. Ei kun hankitaan taas niitä pelaajia jotka ei muualla menesty. Sneckin hankinta ihmetyttää todella paljon. Joko Tuomenoksa on todella nero ja näkee jotakin Sneckissä ja tulevaisuudessa Sneck on ihan liigan huippuja tai sitten tuo Sneckin hankinta oli kyllä täysi virhe. Uskon vain tuohon jälkimmäiseen väittämääni. Mikä hankinta tuo Sneck oikein oli? Ei ole kyllä tarjonnut yhtään mitään tuonne puolustukseen. Bisnestäkö tuolla SaiPassa vaan tehdään? Surkeaa! Sitten Backman on aivan umpisurkea, samoin Savilahti ja Maalahti. Ei hemmetti miten tuo Maalahden taso on laskenut viime kaudesta, kaverihan on ihan kuutamolla. Entäs Taipalus sitten. Tarvitseeko edes mainita. Late on myöskin ottanut takapakkia HIFK vuosien jälkeen ei hemmetti mitä sekoilua. Ei taida saada valmennusjohdolta kovinkaan suurta kiitosta tämän illan jälkeen. Täydellinen aivopieru 2-2 tilanteessa ratkaisi kyllä tänään voiton JYPILLE. Olisi ollut hyvät tsäänssit taistella vielä voitosta tuohon saakka. Carson on ainoa tuolta puolustuksesta joka ansaitsee kiitosta otteistaan.

Hitto mitä sössimistä.

Eipä tässä auta muu kuin uskoa vielä parempaan. Jotain tuolla joukkueessa on silti tapahduttava että homma lähtisi rullaamaan. Joko uusi hankinta puolustukseen ja ykkössentteri tai sitten kokoonpanot uusiksi, enkä usko että se sillä pelkästään tulisi kuntoon, uusia hankintoja tuo joukkue kaipaa. Santanen ei edes reagoi mitenkään yhtään mihinkään. Todella surkeaa peliä Saipa! Silti oon aina tukena!
Rahaa EI OLE mennyt omistajien taskuun. Tai jos on niin laittomia teitä koska siitä muuten tiedettäisiin. Tämmöiset asiat voisi jo unohtaa. Mutta yli 1,5 miljoonaa euroa on maksettu velkaa pois rikun aikana ja noista voitoista on verojakin maksettu. Eli mitenkään vitusti siellä ei rahaa ole vieläkään ja näillä yleisömäärillä saatetaan olla veloissa taas tämän kauden jälkeen.

Sneckin peli on kyllä surkeaa. Muistutan kuitenkin että myös Taipalusta ja Lappalaista sekä jopa Löfqvistiä ensimmäisen akutensa alussa oltiin aikanaan laittamassa mestikseen mutta sen jälkeen hieman nostivat profiiliaan.

Joukkue huutaa tulosyksikössä pelaamaan kykenevää sentteriä ja yhtä liigatason pakkia. Ei mitään superstaroja mitä täällä vaaditaan mutta hyviä pelaajia silti. Nyt massin loukkaannuttua Hamilton oli todella yksinäinen. Tero toisinaan tuo kiekon hyvin alueelle ja pärjää kyllä kulmissa joten kolmossentteristä menee hyvin mutta yksi kiekollisesti luovempi tapaus kaivataan, myös ylivoiman takia.

Carson oli hyvä ja Lappalainen ja Taipalus myös näyttivät usein hyviltä vaikka joitain virheitäkin tuli ja kyllä tulevat kaikki vielä pelaamaan hyvän kauden. Maalahti on periaatteessa hyvä mutta virhearvioita varsinkin kiekottomana tulee turhan paljon. Kaikkien tekeminen kärsii selvästi hyökkääjien tekemisestä ja pelin sekavuudesta.

Ylivoima oli naurettavaa. Aiempina kausina on homman kerrottu menneen niin että on yksi sääntö jota ei saa rikkoa ja muu lähtee pelaajista. Se on valitettavasti vähän mennyttä maailmaa. Jos Redenbach ja Sondell pyörittelisivät sitä, voisi toimia, mutta nyt ei sellaisia virtuooseja ole.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Rahaa EI OLE mennyt omistajien taskuun. Tai jos on niin laittomia teitä koska siitä muuten tiedettäisiin. Tämmöiset asiat voisi jo unohtaa. Mutta yli 1,5 miljoonaa euroa on maksettu velkaa pois rikun aikana ja noista voitoista on verojakin maksettu. Eli mitenkään vitusti siellä ei rahaa ole vieläkään ja näillä yleisömäärillä saatetaan olla veloissa taas tämän kauden jälkeen.
.
Velkoja on maksettu varmasti ja se on ihan järkevää ja se menee ihan oikeaan osoitteeseen, turha on ottaa enää mitään lisävelkaa. Ärsyttää vaan se, että kun tehdään hyvää tulosta monena kautena niin se ei näy missään esim. pelaajabudjetissa. Jos olisi mahdollisuus panostaa niin nyt voisi panostaa siihen joukkueeseen. Toki ymmärrän jos sitä rahaa ei ole yksinkertaisesti vaan laittaa siihen joukkueeseen niin se on toinen juttu. Mutta jos pelaajabudjetin nostaminen olisi mahdollista ilman mitään suurta ja tyhmää riskiä niin sen voisi mielestäni kyllä tehdä. Mutta näillä mennään nyt ja toivon todella, että Sneck, Maalahti ja kumppanit parantavat otteitaan roimasti niin kuin koko SaiPakin.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Velkoja on maksettu varmasti ja se on ihan järkevää ja se menee ihan oikeaan osoitteeseen, turha on ottaa enää mitään lisävelkaa. Ärsyttää vaan se, että kun tehdään hyvää tulosta monena kautena niin se ei näy missään esim. pelaajabudjetissa. Jos olisi mahdollisuus panostaa niin nyt voisi panostaa siihen joukkueeseen. Toki ymmärrän jos sitä rahaa ei ole yksinkertaisesti vaan laittaa siihen joukkueeseen niin se on toinen juttu. Mutta jos pelaajabudjetin nostaminen olisi mahdollista ilman mitään suurta ja tyhmää riskiä niin sen voisi mielestäni kyllä tehdä. Mutta näillä mennään nyt ja toivon todella, että Sneck, Maalahti ja kumppanit parantavat otteitaan roimasti niin kuin koko SaiPakin.
Pelaajabudjetti nousi rikun aikana useita satoja tuhansia, mutta nykyisen tilanteen (halli, lippuhinnat ja yleisömärät) raja on alkanut tulla vastaan. Alkukauden yleisömärät ovat hyvin näyttäneet, miten helposti riskit voivat realisoitua lappeenrannassa.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pelaajabudjetti nousi rikun aikana useita satoja tuhansia, mutta nykyisen tilanteen (halli, lippuhinnat ja yleisömärät) raja on alkanut tulla vastaan. Alkukauden yleisömärät ovat hyvin näyttäneet, miten helposti riskit voivat realisoitua lappeenrannassa.
Uusi halli? Vanhan hallin rajat niin kuin kirjoitit ovat alkaneet jo tulla vastaan. Alkaisiko kohta olla sen uuden hallihankkeen aika? Kisapuistossa on liian ahtaat käytävät jotka rajoittaa kyllä oheismyyntiä aika paljon. Uusi halli olisi kehitystä. Saa nähdä aletaanko siihen seuraavaan kahteenkymmeneen vuoteen. Olisipa joku venäläismiljonääri joka voisi sijoittaa hieman SaiPaan rahaa ja rakennuttaa uuden hallin. Semmoisen kun jostain löytäisi.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Kyllähän nämä Tuomenoksan kotimaiset hankinnat tälle kaudelle nostattavat hiukan kulmakarvoja.
Ensiksi Koskiranta, kyllä Tuomenoksan on pakko olla ollut tietoinen, että ei ole ominaisuuksiltaan mikään ykkössentteri, enemmänkin tuollainen taistelevassa ja rikkovassa roolissa omimmillaan, tehden roolissaan vielä kohtuulisesti pisteitäkin.
Sitten Salminen, ei ole pahemmin pettänyt, mutta ei loistanutkaan, menettelee nelosketjussa.
Sneck, ihmeellisin hankinta, kiekollisesti epävarma, eikä ole kyllä kauheasti näkynyt ihmeempää pelinäkemystäkään.
Taipalus, viime kaudella ifk kannattajien moittima, ilmeisesti epäonnistuneen kauden pelannut, onko Tuomenoksa elänyt jossakin haavemaailmassa ja toivonut että Lauri herää horroksestaan.
Taipalus olisi laitettava peruspakin rooliin seiskapakiksi ja kiellettävä ehdottomasti kaikenlainen kiekollinen kikkailu, seisköön maalin edessä ja pitäköön vastustajat pois alueelta, kiekon saadessaan heittäköön kiekon pois alueelta ja jatkakoon vahtivuoroaan.
Tuohon Taipaluksen kiekolliseen urheiluun kun lisätään tämän meidän Kallen ikiomat virtuoosimaiset otteet, niin siinähän sitä on näillä meidän peruspakeilla sitten selvittelemistä, esimerkiksi Carson kärsii selvästi niistä Maalahden kikkailuista ja kiekon menetyksistä, samoin Savilahti Taipaluksen toilailuista.

Ihmettelen, että Tuomenoksa ei ole onnistunut hankkimaan yhtään nuorta todella nousevaa kykyä, esimerkkinä vaikka JYP.n Suomela, tai Pelicansin Iikka Kangasniemi, varsinkin tämän kauden Tuomenoksan hankinnat tuntuvat enemmänkin alelaarin pahnan pohjimmaisilta.
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Eiköhän Sanni ole itse halunnut joukkueeseen tuttuja pelaajia ja sen vuoksi haalinut Taipaluksen, Koskirannan ja Daviksenkin. Eihän Tuomenoksa yksin pelaajia naaraa vaan päävalmentajien toivomusten mukaan etsitään oikeita palasia. Siinä mielessä Sanni on siis vähän epäinnistunut, kun luotti Koskirannan tuloksenteko kykyyn.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Eiköhän Sanni ole itse halunnut joukkueeseen tuttuja pelaajia ja sen vuoksi haalinut Taipaluksen, Koskirannan ja Daviksenkin. Eihän Tuomenoksa yksin pelaajia naaraa vaan päävalmentajien toivomusten mukaan etsitään oikeita palasia. Siinä mielessä Sanni on siis vähän epäinnistunut, kun luotti Koskirannan tuloksenteko kykyyn.
Koskirannan käyrä ollut alaspäin monta vuotta, vaikka on millaista virtuoosia ollut vierellä. Tätä peilaamalla voi/saa ihmetellä jos herraa on ajateltu jo ostotilanteessa ykkössentteriksi!
Itse ajattelin, että aivan max. kolmoskenttään ja tietyissä tilanteissa 2-yv maaliedustaan. Nyt kaveri koohottaa ykkösessä halvaannuttaen koko kentän.
Ainoa hyvä puoli kaverissa on, että ylivoimalla tuo kiekon väkisin hyökkäysalueelle. Muut kun eivät saa tuotua alueelle.

Kaikinpuolin todella huonojen tähtien alla lähtenyt kausi alkuun. On tuo koulun pihan parkkipaikan poistuminen, yhteistyökumppaneiden vähyys, joukkue ilman yhtään kiinnostavaa pelaajaa, lippujen hinnat, hinnoittelu oheistuotteissa, itse joukkueen peli täyttä shaibaa, yms.

Nyt pitäisi jollakin tavalla saada ainakin peli uomiin, joka olisi ensimmäinen klikki. Saataisiin ainakin katsomoon porukkaa. Seuraavaksi voisi miettiä vahvistuksia ainakin hyökkäykseen.
Pienistä hyvistä asioista nämä jutut yleensä on kiinni. Hyvä ruokkii hyvää.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vähän menee överiksi jos väittää ettei tämän kauden SaiPassa ole yhtään kiinnostavaa pelaajaa. Hamilton on ihan tähtipelaaja tässä liigassa. Ja McFarland olisi myös jos ei menisi hukkaan.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Vähän menee överiksi jos väittää ettei tämän kauden SaiPassa ole yhtään kiinnostavaa pelaajaa. Hamilton on ihan tähtipelaaja tässä liigassa. Ja McFarland olisi myös jos ei menisi hukkaan.
Tähtipelaaja ja kiinnostavapelaaja on kaksi eri asiaa. Kiinnostava pelaaja on esim. Giliati, Toporowski, Löfqvist, Lintner, Salcido. Tälläiset jonkun erityisen piirteen omaava kaveri. Piirteenä voi ollu hiukan lämpöisenä käyvä, kova veto, maagiset kädet.
Hamilton... No Hamilton tekee maaleja.
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Ainakin minulle Hamilton ja McFarland ovat kiinnostavia pelaajia. Sen mitä olen nähnyt, molemmat ovat esittäneet erittäin hyvää maalintekokykyä. Lähtökohtaisesti olen sitä mieltä, että McFarland tekee näistä kahdesta enemmän pisteitä tällä kaudella kunhan pääsee sopivien kavereiden seuraan.

Niinhän se ei voi olla, että kaikki uudet pelaajat, joiden on tarkoitus vahvistaa joukkuetta, alisuorittaisivat yksilöinä samaan aikaan. Ei se vaan ole mahdollista. Kyllä pelisysteemi on nyt hukassa, ja sen näkee ihan jo pelin avaamisesta omassa päässä ja yv-pelistä. Joku sitä jo aiemmin kirjoittikin, mutta joko systeemi ei sovi tälle joukkueelle tai joukkue "ei osta" Santasen ideologiaa. Siihenhän on saatava pikainen muutos, eli ykkösketjun keskelle nyt semmoinen ukko mikä tuo johtajuutta siihen hommaan ja huitaisee samalla apinan pois McFarlandin selästä.

Edit. Lisättäköön sen verran, että Lappalaisella näkisin olevan piilevää potentiaalia nousta suuriinkin saappaisiin. Sneck voisi lähteä vaikka vähän Mestikseen rauhoittumaan.
 
Viimeksi muokattu:

Paakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olisipa joku venäläismiljonääri joka voisi sijoittaa hieman SaiPaan rahaa ja rakennuttaa uuden hallin. Semmoisen kun jostain löytäisi.

Vaikka löytyisi niin en silti haluaisi myydä "sielua" niin... tosin en usko että on löytymässä tai että tällaista edes haettaisiin.

Nyt pitäisi jollakin tavalla saada ainakin peli uomiin, joka olisi ensimmäinen klikki. Saataisiin ainakin katsomoon porukkaa. Seuraavaksi voisi miettiä vahvistuksia ainakin hyökkäykseen.
Pienistä hyvistä asioista nämä jutut yleensä on kiinni. Hyvä ruokkii hyvää.

Näin juuri uskon itsekin, pari voittoa alle ja vähän itseluottamusta tekemiseen niin kyllä se siitä lähtee.
 
Suosikkijoukkue
Liiga: Kärpät&SaiPa NHL: Kings&Hurricanes
Kuinka pahasti lie käynyt Järvis Matille? Se on SaiPa viikon sisällä jumbo, jos Matti joutuu saikulle ja Hamiltonilta katoaa tarjoilija viereltään.

Joko se Zach alkaisi kantamaan varusteitaan Lepran suuntaan vai vieläkö odotellaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös