SaiPalaisuutta vaalimassa – joukkueen rakentuminen kaudelle 2016–2017

  • 492 056
  • 2 371

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
"Täytemies" on vähän väärä sana, mutta kumminkin näitä 2-4 ketjujen pelaajia tulee ennen juhannusta ja sitten heinä-elokuun taitteessa tai elokuun puolella julkaistaan ne isot lohet. Näinhän se menee joka vuosi, joten mitä tuota panikoimaan.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Teoriassa Tero olisi ihan ok syvyyttäleveyteen-hankinta kunhan toissavuoden palkasta tipahtaisi vähintään 100k ja pelaisi korkeintaan kakkoskentässä. Tuota hyökkääjämäärää katsoessa alkaa vaan tosissaan pelottaa että Terosta oikeasti toivotaan ykkössentteriä. Siinä tapauksessa sen tulevan ykköslaiturin on oltava ihan oikeasti helvetin kova nimi, koska huonompi Koskiranta tuntuu elävän tai kuolevan ketjukavereidensa mukana.

Kovin tasapaksu jengi tähän mennessä, niin hyvässä kuin pahassa.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Koskiranta, joka pelasi viime kaudella Sport-ajallaan 0,5ppg ja porukka vertaa Hämäläiseen? Muutenkin Koskiranta ollut sellainen 0,5ppg tienoilla pelaava useita kausia.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Vielä sitten varmaan kolme hyökkääjää tulossa? Muuten viimeinen voi sammuttaa valot.

Tämä sitten taas on raakaa liioittelua, paitsi jos laskee Nokelaisen tuohon kolmeen mukaan. Jos saataisiin oikea ykkössentteri ja -laituri niin hyvältähän tuo hyökkäys näyttäisi.
 

Bacon

Jäsen
Davis - X - X
Strömberg - Järvinen - Kaksonen
Kuronen - Koskiranta - Leivo
Virkkunen - Koho - Vainikainen
Salminen, Kettunen, Mönkäre, Jääskeläinen

Olisiko se sitten lähellä jotain tuollaista? Nokelaista testattaneen tuossa ykkösen keskellä, jos ja kun hajoaa, niin on ainakin jonkin asteen korvaaja tilalla. Vähän tasapaksu, mutta melkein tässä tilanteessa hyvällä tavalla, koska noita potentiaalisia breikkaajia on aika paljon. Kyllä voisin tuolla hyökkäyksellä jo kauteen lähteä. Itse odotan, että Salminen ja Kaksonen lyö jollain tavalla läpi, varsinkin Elmerin otteet viime keväänä antoivat viitteitä siitä.

Jätin tarkoituksella Järveläisen pois, koska miehen nimeä ei kuulemma satamassa mainittu. Näinköhän tästä voisi jotain johtopäätöksiä tehdä.
 

Saipamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihan ok hankinta. Plussa SaiPa taustasta. Toivottavasti laitetaan kakkoskentän laitaa korkeintaan tai muuten on vaarana, et ykkössentterinä on Järvinen.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Davis - X - X
Strömberg - Järvinen - Kaksonen
Kuronen - Koskiranta - Leivo
Virkkunen - Koho - Vainikainen
Salminen, Kettunen, Mönkäre, Jääskeläinen

Mitähän tohon hahmotelmaan sanoisi. Jos noin lähdetään kauteen, niin SaiPalla on taas vain ykkösketju, mutta ei kakkosketjua. Aika paljon saa Järvinen petrata ja Kaksonen osua suuremmalla prosentilla tolppien väliin, että voidaan puhua kakkosketjusta.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Minun mielestäni Koskiranta taistelee ihan tasapäisesti Järvisen kanssa 2. sentterin paikasta. Sentteriosasto ainakin omaan silmään näyttää paremmalta kuin viime kauden alla, jos/kun Nokelainen tai joku muu liigan ykkössentterin kriteerit täyttävä pelaaja sinne tulee.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Muistan kun joku never-heard Koskiranta tuli SaiPaan try-outille syksyllä 2008. Esitys oli sellainen että jo parin harjoitusmatsin jälkeen valmennusjohto ilmoitti Terolle että näytöt riittää, tehdään sopimus. Mulle riittäisi hyvin jos Tero tekisi sen ekan SaiPa-kautensa 18+22=40 pistettä. Tämän läpimurtokauden jälkeen T.Koskirannan esitykset ovat kieltämättä olleet aika epätasaisia, mutta tuskin Santanen olisi Teroa halunnut joukkueeseensa jollei olisi vuosista 2008-2011 jäänyt hyvät fiilikset.

Paluumuuttajien ilmaantuminen joukkueeseen on minun mielestäni aina lähtökohtaisesti positiivinen ilmiö. Jotain on tehty SaiPassa oikein kun muissa joukkueissa kiertäneet pelimiehet tykkäävät palata. Onhan tämä myös joukkueen kannalta jotain ulkomaanarpaa pienempi riski, kun hankinnan pukukoppipersoona ja treeni-into tunnetaan entuudestaan.

Ensimmäinen huhu tai spekulaatio T.Koskirannan paluusta taisi olla lappeen tänä aamuna kirjoittama kommentti tässä ketjussa, eli SaiPan toimistosta ei tieto vuotanut tälläkään kertaa. Ammattimaista toimintaa!
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ai loppukesästäkö pitäisi olla ykkösketjun miehiä vielä sopimuksetta? Pelkkää kuvitelmaa sanon minä. Nokelainen saattaa tuohon vielä tulla, mutta kuten jo todettua kaverin varaan ei pitäisi budjetoida 40 tehopistettä, mutta ei pitäisi kyllä Koskirannankaan varaan. Ehkä sen nuoremman, mutta ei tämän.

Uskon silti, että mm. Kuronen, Lappalainen, Taipalus, Kaksonen ja Järvinen yllättävät monet ensi kaudella. Eivätkä tasonnostajat siihen jää.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ai loppukesästäkö pitäisi olla ykkösketjun miehiä vielä sopimuksetta?
Liigan mittareilla varmasti on ihan tarpeeksi pelaajia ilman sopparia tälläkin hetkellä. KHL:n puolelta olisi ilman sopimusta aika montakin ykköskentän miestä. Parhaimmista hyökkääjistä on kova kilpailu, eikä SaiPa yleensä niihin skaboihin lähde mukaan, kun kirstu ei ole kovin syvä.
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Koskirannaltahan se haiskahtikin, jos kerran herra olltiin nähty harjoittelemassa Kisapuistossa. Aika erikoista, että huvikseen vaan...

No joo, totta kai sitä odotti jotain isoa vonkaletta sieltä, mutta eiköhän Tertsi tuohon palettiin sovi. Paljon on viime vuosina nähty paluumuuttajia kyllä.

Jospa ne isommat vonkaleet sieltä tulisi, tai muuten voidaan todeta, että SaiPa lähtee selkeästi vaatimattomammin ja uutta projektia rakentaen liikenteeseen. Tai no, onhan se sitä kyllä uudella valmentajalla ilman muuta uusi projekti, mutta lähtökohdat viime kausiin verrattuna varovaisemmat.

Kattellaan.
 

Joutsenosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, HPK
Musta tuntuu, että toinen herroista Rau, Polak tekee jatkon. Molempien kanssa tottakai keskusteltu. Polak taitaa olla rahajengien perässä enemmän, mutta Rau voisi hyvinkin jäädä vuodeksi vielä saimaalle.
 

fourtyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
2 ulkomaalaista kuulemma vielä tulee hyökkäykseen ja se puolustaja. Joten 2-3. ketjuihin Koskirantaa ollaan ilmeisesti sovittelemassa. Itse olen hieman skeptinen Teron hankintaan, mutta pääasia että ykkösketjuun ei häntä hankittu. Toivottavasti palkkakin on reilusti alle 100k, muuten mentiin perse edellä puuhun.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eihän Koskiranta mikään mediaseksikäs hankinta ole, mutta onhan 0,5 pisteen keskiarvo oikeasti aika hyvä. Tilastollisesti parempi kuin Järvinen. Nyt en äkkiseltään muista onko Tero pelannut kuinka usein laitahyökkääjänä. Itselle jäänyt käsitys puhtaasta sentteristä muuta ep:n mukaan myös laitahyökkääjä.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Haiskahtaa täsmähankinnalta. Eikös Tero pelannut ylivoimaa maaliedustalla? Maskimies on ainakin yhden kauden uupunut totaalisesti. Tosin eipä sinne varmasti ollut tunkua, kun Mätitahna ampui niitä pommeja viivasta.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuuluuko Järveläinen vielä suunnitelmiin? Sataman tilaisuus ei asiaa avannut, tai saattoi avata, mutta kun YLE:n lähetys katkesi.
 

Wolves

Jäsen
Kuuluuko Järveläinen vielä suunnitelmiin? Sataman tilaisuus ei asiaa avannut, tai saattoi avata, mutta kun YLE:n lähetys katkesi.

Nimeä ei mainittu, koska ei ollut paikalla. Siihen en ota kantaa miten päin tuo pitäisi ymmärtää.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Koskiranta Tero ok.

Nostetta uralle ja peliaikaa luvassa, hinnasta ei tietoa mutta villi arvaus on että kilohinta on kohdallaan.

Odotellaan vielä niitä Baconin ketjusommitelmasta puuttuvia ykkösketjun tuplaäksiä.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Omaan silmään kentälliset on jotakuinkin näin:

Davis-X-X
Strömberg-Koskiranta-Kuronen
Leivo-Järvinen-Kaksonen
Virkkunen-Koho-Salminen
+Kettunen, Vainikainen, Järveläinen

Taipalus-Carson
Maalahti-X
Lappalainen-Backman
Mäkinen-Sneck

Markkanen
Tuohimaa

Mitä hyökkäykseen tulee niin pari ulkkaria, toinen voisi olla Rau, toinen Tuomenoksan haku 1+1 sopparilla. Omissa haaveissa myös näiden lisäksi Nokelainen jonkintyyppisellä win-win sopparilla.

Puolustukseen isäntää isolla rahalla.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Koskirannan paluu ei hirveästi mitään tuntemuksia aiheuttanut. Toisaalta jos sieltä vielä 2 ulkkaria on tulossa hyökkäykseen Tuomenoksan käsialalla niin mieli kyllä muuttuu. Tuohan tuo Koskiranta sitä mitä joukkue kuitenkin tarvitsee. Voi onnistua jälleen SaiPassa todella hyvinkin.

Tervetuloa.
 

Joutsenosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, HPK
Järveläinen jatkanee mestiksessä terv. Epävarma lähde

Ei ole Järveläistä kyllä näkynytkään kaupungissa, joten en ihmettelisi jos olisi lähtenyt. Onkos kukaan käynyt katsomassa reenejä ja nähnyt VJ:tä missään?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös