Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Artyukhin, 15.02.2016 klo 13.59.

 1. Spac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Helsingin IFK, Espoon juniorikoulu
  Aku Kestilä tehnyt jatkosopimuksen Ketterän kanssa, joten SaiPaan ei tarvitse enää odotella "leveyttä" tuomaan.
   
 2. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Lainaus:
  Hyvä vaan. Alaketjut on täynnä, nyt haetaan ykköseen kahta ratkaisupelaajaa.
   
 3. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  AK ajatteli varmaan, että toinen kausi Ketterässä isoilla minuuteilla kehittää enemmän kuin pyöriminen rotaatiossa tai jämäminuuteilla. Ihan ymmärrettävä ja fiksu syy. Ketterässä on muutenkin nyt imu päällä menestyksen tuoman buustin seurauksena. Ensi kausi alkaa näyttää ihan hyvältä.
   
 4. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lukko ei käytä Brandon De Fazion sopimuksessa olevaa optiota. Voisiko siinä olla SaiPalle nyt hyvä vaihtoehto kärkikenttään Zaborskyn seuraksi? Olisi kyllä kova kaappaus kenelle tahansa seuralle.
   
 5. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Lainaus:
  Olis kova, mutta kestääkö perse maksaa kärkiketjulle sille kuuluvaa palkkaa, jos vielä keskeen meinataan samanmoinen kaveri saada syöttämään?
   
 6. kunnonjykit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lähtisköhä nyt sellanen tarjous toimistolta että "satasella (100k) Zabon ketjuun ja jos kaikki menee putkeen niin triplaat tulosi ensi kaudella Sveitsin liigassa" :D - tosin taitaa DeFaziolle löytyä 150k:lla paikka esim. Hifkin kakkosketjusta halutessaan.
   
 7. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Kova ois kaveri, mut haiskahtaa aika pahasti joltain ongelmalta, että optiota ei käytetty.
   
 8. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Lainaus:
  Käsittääkseni joukkuepelaaja ja pidetty kaveri mutta ei vaan riitä. Hyytyi kevättä kohden pahasti Raumalla.
   
 9. Meikä83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Calgary
  Ja yks haaste on ymmärtääkseni luistelunopeus ja toiveissa olisi nopea hyökkääjä
   
 10. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  En usko hetkeäkään ettei riittäisi, tai sitten jatkolappu olis ollu todella kallis.
   
 11. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Todennäköisesti se on Lukon osalta juurikin näin. Tekeminen ja tehot olivat pääosan kaudesta hyvää, mutta toisaalta sittten koko homma hyytyi siinä Helmikuun puolivälin paikkeilla ja DeFazio oli kentällä todella vaisu. Voihan se olla että DeFazion optiossa oli tietty summa ja tarjouksia on tullut muualta ja hinta olisi ollut nousemaan päin ja vaisun loppukauden takia Lukko ei ollut valmis enempää maksamaan, tai ei edes optioon kirjattua summaa. Sen näkee sitten minkälaista kaveria DeFazion tilalle on tulossa, kun Sahlstedtin mukaan kolme hyökkääjää tulee vielä rosteriin ja kaikki ovat selkeitä vahvistuksia.

  Kyllähän DeFazio siis Liigassa ihan oikea vahvistus on, kunhan kaverit ovat samalla aaltopituudella.
   
 12. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Joo, katsoin vihdoin tuon pelaajajulkkaritilaisuuden ja siinä AT tuon toteaa.

  Hyvä juttu. Yritetään nyt pitää tämä taso (2M€) vähän aikaa ennen seuraavaa steppiä. Nyt ollaan vakio 7-10 ryhmää. Perspektiiviin pistettynä se on kelpo suoritus.
   
 13. redpecka Jäsen

  Onkos tuolla finaalijoukkueissa ketään pelaajia jotka eivät ole jatkamassa nykyisessä seurassaan, mutta ei ole julkaistu vielä mihinkään? Joitain HPK:n miehiä ollaan vissiin HIFKiin viemässä, mutta kuinka varmoja ne on? Löytyisikö näistä kahdesta joukkueesta sentteri SaiPaan? Paajanen? Osala?

  Huomionarvoista on, että rosterissa ei ole kuin yksi ulkkari tällä hetkellä (Zabo) eikä montaa jos yhtäkään enää tule.
   
 14. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Molemmilla joukkueilla on niin hyvät valmentajat ja seurat muutenkin hyvässä vireessä, joten sitä taustaa vasten en osaa odottaa ketään. HPK:lla on muutama soppari päättymässä ja muutama ukko vaihtamassa maisemaa, mutta hyvät pleijarit poikinee jatkot esim. Taville. Pakeissa on muutama nuorukainen sopimuskatkolla, mutten osaa sanoa heidän tilanteestaan. Paajanen menee Stadiin. Kärpistä nyt ei ole montaa äijää (esim. K. Koskenkorva tuli Tapparan kautta 2005) vuosien varrella kaakonkulmalle eksynyt, junnuja lukuun ottamatta. Osalan suhteen pienet seurat ovat olleet sivussa siitä lähtien kun Sportista poistui 2005. Olen ymmärtänyt, että OO haluaa pelata, silloin kun haluaa, voittavissa joukkueissa ja mestaruuksista, joten lie turha odotella. Massia on tarttunut maailmaa kiertäessä jo kohtuullisesti.
   
 15. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Et uskaltaisi vihjata kansallisuutta? Tai edes akselilla kotimainen-ulkkari?

  (Jos ei tule "Tanskasta tms." niin tarkoittanee Elitserien, NLA, KHL, NHL. [Ehkä Liiga, DEL, EBEL, AHL, Ruotsin mestis...])

  @ahal Juu, harvemmin Kärpistä ja/tai finaalijoukkueista pelaajia naarataan Saimaan rannoille, mutta välillä täällä tapahtuu outojakin asioita.

  Kimmo Timonen siirtyi joskus kaikkien hämmästykseksi Tepsistä HIFKiin ja muistan jonkun toimittajan ihmetelleen ja kysyneen, että eikö tämä ole vähän niin kuin uralla taakse päin menemistä, johon KT vastasi itsevarmasti että ei ollenkaan, meille kasataan sinne hyvää jengiä. Ja mestaruuteenhan se päättyi. Mutta se oli siihen aikaan perin oudolta tuoksahtava suunta tulevalle NHL-staralle.
   
 16. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 17. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Hyvää scouttausta taas Ferrisiltä. Mitäs näitä teikäläisen scouttauksia on jo vuosien varrella ollutkaan? Nopsaa mieleen tulee toteutuneista ainakin Pukka ja Salcido. Lukuisia muitakin on. Toimisto varmaan kiittää.

  No ei vielä pysäytetä pressiä, mutta ainahan yksi svedu mahtuisi minun SaiPaan. Nythän sieltä on vissiin tulossa suuri invaasio Liigaan Malten innoittamana, jos ei vielä tänä vuonna kaikki ehdi mukaan niin jatkossa varmaan enemmänkin.
   
 18. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Pukasta ja Salcidosta ei oo kyllä mielikuvia, mutta ainakin Naganderin kohdalla osui arpa kohdilleen ja Laganierenkin tavallaan, kun SaiPa oli ollut todistetusti miehen perässä vaikkakin sitten Ässiin päätyi. Nuorempaa Koskirantaa muistaakseni heittelin täällä harkinnan alle vikan Mestis-kautensa puolivälin maissa, en tosin uskonut kyllä niin kovaksi jannuksi mitä sitten tuli.

  Tarpeeksi kun ostaa arpoja, niin joskus voi joku voittokin osua kohdalleen. :)
   
 19. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Pahoittelut jos olen sekoittanut jotkut nimimerkit, mutta muistini on melko hyvä mitä tulee tähän palstaan ja kun hakuakaan en osaa käyttää, mutta joku ainakin joskus - ei mitenkään toivonut sinänsä - kartoitteli että "nyt olisi tällainen Pukka-niminen henkilö vapailla, haiskahtaa SaiPan haulle..." ja sieltähän se pukahti pian rivistöön. Toinen oli tämä kun piti saada puolustukseen jotain osaamista ja "ferris" scouttasi puoli vuotta (?) aikaisemmin Salcidon EP:stä pitäen sitä kumminkin toiveajatteluna. No Koikkis osoitti ettei mikään ole mahdotonta...
   
  Ferris tykkää tästä.
 20. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
 21. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  SHL:n seiskapakit on nyky-Liigassa monesti tekijämiehiä.
   
 22. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Varsinkin näiden suurseurojen seiskapakeista voi löytyä mielenkiintoista materiaalia. Pressin viime kauden vastuu ollut aika vähäistä, siihen nähden tehot ei ole ihan nolot. Allsvenskanissa ja ECHL:ssa kuitenkin kaudet, joissa viitteitä potentiaalista tehojenkin muodossa. Kelpaisi kyllä varsinkin, jos kaksi pakkia olisi vielä hakusessa. Mutta voihan tuo päätyä liigaan muualle.
   
 23. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kausikorttihaaste käynnistyy huomenna klo 10.00. Näinköhän silloin tulisi jotain "myyntiä vauhdittavaa" tiedotetta? Ja tämä oli siis spekulaatio, ei huhu!
   
  emz1, Artyukhin, Ferris ja yksi muu tykkäävät tästä.
 24. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Kausari kannattaa ostaa tuolla hinnalla ihan väkisin. Väittäisin että kolme/neljä eroa per peli on passeli hinta Liiga lätkästä.

  Samalla saa väriä ja mökää mökkiin. Hyvin sujunut kausarimyynti voisi hyvässä tapauksessa tuoda laadukkaita pelaajia, uskon että se näyttäisi johto-ja omistusportaalle että SaiPan takana seistään vankasti, enempää ei oikein voi kohtuudella seuralta vaatia. Nyt on tultu reilusti hinnalla vastaan.
   
  Ferris, kunnonjykit & 17Kovalchuk tykkäävät tästä.
 25. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Heitetään nyt vähän omaa spekulaatiota, joka ei perustu mihinkään huhuun. Nyt on liikkunut jotain huhua, että vahvan kauden USHL:ssä pelannut Matias Maccelli olisi mahdollisesti suuntaamassa takaisin Suomeen. TPS-osiossa on ainakin jollain tasolla huhuttu häntä takaisin Turkuun, mutta Maccelilla oli ilmeisesti tullut jotain erimielisyyksiä seuran kanssa ennen kuin hän lähti Pohjois-Amerikkaan.

  TPS oli tiettävästi viime kesänä myös Santeri Virtasen perässä, mutta SaiPa onnistui viemään voiton tuossa skabassa. En osaa sanoa, että kuinka paljon Virtanen ja Maccelli ovat urallaan pelanneet yhdessä, mutta molemmat ovat pelanneet samoissa joukkueissa TPS:n junioreissa ja he pelasivat sen lisäksi yhdessä yhden kauden USHL:ssä. Todennäköisesti miehet ovat siis ihan hyviä kavereita, joten olisiko Santeri saanut houkuteltua Maccellin SaiPaan? Kolmosketju muotoon Maccelli-Virtanen-Kaksonen, niin näyttäisi erittäin hyvältä.

  Lisätään vielä linkki Maccellin tilastoihin: Matias Maccelli at eliteprospects.com
   
  ahal ja anthax tykkäävät tästä.