tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jokerit, NHL:n suomalaiset
Nyt jälkeenpäin huvittaa mistä nuo "varmat" Erkinjuntti ja M. Järvinen -huhut tulivat viikkoja takaperin? Joku varmaan kuuli, että paluumuuttaja tulee (=oli Riikola, ei Järvinen) sekä Tapparasta hyökkääjä (=Juntti mut olikin parempi) ja ei osattu alunperinkään kuvitella saavamme Zaboa. Enää ei kyllä Ma$$i mahdu rosteriin jos etsitään pelkästään yhtä sentteriä ja sen pitää olla ykköskenttään. Muuten olis kelvannut. Erkinjuntti menis kyllä Zabon laidalle mieluusti.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Jossain Lehterän haastattelussa Vainio kohdalla korvaan iski sana "sairaus" ei "loukkaantuminen" tai "vamma". Tuskin SaiPa olisi tarjonnut edes try-out tyylistä pahvia jos homma olisi edellisillä kausillä hajonnut selkäsairauksiin tai vastaaviin vaivoihin. Turhahan täällä anonyymillä palstalla on spekuloida toistan vaivoilla, mutta jotenkin rivien välistä olen lukenivani Vainion poissaolokierteen nyt olevan mahdollisesti ohi.
Kauden päätöstilaisuudessa avasi myös tuota asiaa (Vainiolta oli kysytty lupa tähän). Mies oli sairastunut johonkin jo harjoituskauden lopulla ja oikean diagnoosin saamisessa oli kestänyt todella pitkään. Tämä aiheutti sen, että koko kausi meni plörinäksi. Eli kyseessä ei ainakaan tuon tarinan mukaan ole sama vamma, joka on aiheuttanut ongelmia edelliskausilla. Toivoa siis ehkä on olemassa.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Nyt on pakko vähän ihmetellä. SaiPassa on ollut kasvamassa korkoa kovin pakkilupaus aikoihin: Santeri Airola
https://www.eliteprospects.com/player/376175/santeri-airola
Imatralaistaustainen Airola on pelannut SaiPassa eri junnuikäluokat C:stä A:han. Airolasta on junnuympäristössä sanottu paljon ylisanoja: luistelee kuin Miro Heiskanen, rannelaukaus kuin Patrik Laineella. Fyysisestihän hän on vielä raakile ja raameiltaan ei ole kookkaimmasta päästä, mutta ainekset menestykseen ovat silti kiistattomat. Pakkilupauksena hän on kovempi kuin esim mitä Maalahti oli aikanaan.

Airola on kiinnittänyt myös NHL-scouttien huomion. Central Scouting on rankannut hänet ensi kesän draftia varten Euroopan 130:nneksi lupaavimmaksi pelaajaksi. Se ei vielä aian riitä tuomaan NHL-varausta, mutta on silti meriitti, miten monikaan pelaaja ei saa. Täälläkin SaiPan suurimpana hyökkääjälupauksena pidetty Matias Mäntykivi on luonnollisesti samalla listalla. Hänen sijoituksensa on 122 eli ovat käytännössä tasoissa ja saman tason prospekteja scouttien silmissä.

Airola pelasi loistavan kauden. U18 Liigassa eli omanikäistensä kanssa hän teki pakin tontilta 10 ottelussa 4+11=15 pistettä. Jos hän olisi pelannut koko kauden B-junnujen liigaa ja vetänyt sen noilla tehoilla, olisi hän voittanut koko liigan pistepörssin - pakin tontilta. Suurimman osan kaudesta hän pelasi kuitenkin jo U20-joukkueessa ja oli sielläkin ykköspakki: 41 ottelussa 31 pistettä. Pääsi testaamaan Liigaakin ja pelasi kolme ottelua SaiPan edustuksesta. Niissä toki näytti junnulta, mutta niinhän B-ikäinen junnu yleensä ekoissa liigapeleissään näyttää. Ja monta B-junnua nähneenä Airola oli kuitenkin parempi - esimerkiksi esiintyi valovuosia paremmin kuin esim. Maalahti ekoissa liigapeleissään aikanaan.

Olipa hän lähellä tehdä ensimmäisen liigamaalinsakin, kun näytti sitä Laine-tyyppistä rannettaan ja laukoi vihaisesti siniviivalta ylärimaan - maskikin taisi puuttua ja silti veskari ei ehtinyt tehdä mitään.

Airolan potentiaalista kertoo ehkä hyvin tuo U20-Liiga. Vain neljä puolustajaa koko sarjassa teki häntä enemmän pisteitä. Niistä enemmän tehneistä kolme oli Airolaan vanhempia ja se ainoa samanikäinen oli Ässien huippulupaava Antti Tuomisto, josta povataan NHL-varausta keväälle. Jos katsotaan 18-vuotiaiden pisteitä per peli -tilastoa, niin siinä Tuomiston lisäksi Airolan ohi kiilaa myös KalPan Kim Nousiainen. Hänen kanssaan KalPa tekikin jo pitkän sopimuksen, että saavat pitää Nuosiaisen Kuopiossa vuoteen 2021 asti, eikä kaveria menetetä muualle.

Meillä on siis kerrankin organisaatiossa kasvamassa huikea pakkilupaus, niin mitä SaiPa tekee: päästää hänet pois. Kyse on omasta kasvatista (ok, Imatralta tullut, mutta laskettakoon omiksi pojiksi, kun on kuitnekin vuosia ollut SaiPassa ja koko Etelä-Karjala on meille omaa kylää), poikkeuksellisesta lupauksesta ja vielä helvetin harvinaisesta pelaajatyypistä: kiekollisesta, hyvin liikkuvasta ja laukovasta rightin pakista. Airolalle on ilmeisesty annettu ymmärtää, että hänelle ei nähdä käyttöä ja niin hän siirtyi Ketterään, mihin sai heti suoralta kädeltä kolmen vuoden sopparin. Imatralla SaiPan pelaajapolitiikkaa on ihmetelty, koska Airola on nähty siellä pelaajana, joka on 2-3 vuoden päästä kolkuttelemassa kapeiden kaukaloiden portteja.

En vaan pysty ymmärtämään, miten tämän kaltainen lupaus sössitään muualle, mutta samaan aikaan joku Henry Maarnela sai pyöriä SaiPan edustuksessa 22-vuotiaaksi.

Aiemmin näiden Petmanien ja Riikoloiden ja muiden menettäminen taisi johtua B-junnujen surkeasta tilanteesta, harjoistuolosuhteista, tms. Nyt ei enää pitäisi tästä olla kyse.

Vertailun vuoksi lista siitä, miten SaiPa-pakit ovat tehoilleet A-nuorten Liigassa ollessaan 18-vuotiaita:

Santeri Airola 0,76p/o (41 ottelua, 31 pistettä)
William Mäkinen 0,76p/o (34 ottelua, 26 pistettä)
Santeri Koponen 0,66p/o (36 ottelua, 24 pistettä)
Kalle Maalahti 0,65p/o (31 ottelua, 20 pistettä)
Kasperi Torikka 0,64p/o (39 ottelua, 25 pistettä)
Jere Pulli 0,28p/o (36 ottelua, 10 pistettä)
Jarno Lippojoki 0,00 (19 ottelua, 0 pistettä)
Marlo Koponen 0,00p/o (ei edes päässyt U20-joukkueeseen 18-vuotiaana vaan vasta vuotta myöhemmin)
Henry Maarnela 0,00p/o (ei edes päässyt U20-joukkueeseen 18-vuotiaana vaan vasta vuotta myöhemmin)

Tuon listan pakeista kaikki ovat saaneet kunnon näytönpaikkoja liigajoukkueessa. Tai kaikki paitsi yksi - se listan ylimmäinen.

Tilastotkin kertoo, että kaakonkulman pakkituotantoon nähden Airolassa on ollut käsissä poikkeuksellisen kiinnostava yksilö. Ja se ei nyt mene jakeluun, että häntä katsottiin liigaympyröissä KOLME ottelua ja sen jälkeen hänet pistettiin pihalle, kun samaan aikaan joku Henry Maarnela sai pyöriä liigajengin mukana 22-vuotiaaksi. William Mäkinen oli junnuna myös kova kiekollinenkin lupaus, ja hänkin sai olla liigajengin vahvuudessa kolme kautta ja pelata jälkimmäisellä kaudella 50 peliä ennen kuin ovea näytettiin.

Vaikka näitä numeroita pyörittelee miten päin tahansa, niin ei vain mene jakeluun, miten tällainen pelaaja voidaan käytännössä koko korttia katsomatta lähettää pois Lappeenrannasta. Olisin ymmärtänyt, jos hänen kanssaan olisi tehty vaikka 2-3 vuoden soppari, missä määritelty, että seuraavan kauden pelaa Ketterässä. Nythän ei niin tehty, vaan Airolalle ilmoitettiin, ettei hänelle ole käyttöä ja Airola teki sitten oman suoran sopparin Imatralle. Tässä on pakko olla takana jotain muuta, koska muuten ei mene jakeluun. Jos joku junnuja enemmän seurannut tietää tästä tapauksesta enemmän, niin kertokaa ihmeessä.

Oma kauhuskenaarioni on se, että Airola pelaa loistavan kauden Mestiksessä ja siirtyy kauden aikana tai sen jälkeen johonkin muuhun liigajoukkueeseen. Sitten, kun hän on vuosien päästä uusi NHL:ssä pelaava Juuso Riikola, voidaan muistella, että tuollainenkin pelaaja joskus pelasi meidän junnuorganisaatiossa...
 
"Esittää jotain suurta asiantuntija auktoriteettia, kun tietotaito ja näkemys jääkiekosta on roskalehdistön urheilutoimituksen tasoa"
- dude kuvailee mirasanea
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja se ei nyt mene jakeluun, että häntä katsottiin liigaympyröissä KOLME ottelua ja sen jälkeen hänet pistettiin pihalle, kun samaan aikaan joku Henry Maarnela sai pyöriä liigajengin mukana 22-vuotiaaksi.
Itsekin olen tapaus Airolaa ihmetellyt. Sen verran kuitenkin tarkennusta, että Airola pelasi ensimmäisen Liiga-ottelunsa joulukuussa, 2+1 vuoden sopimus Ketterän kanssa julkistettiin helmikuussa, ja tämän jälkeen Airola pelasi vielä maaliskuun puolella SaiPan kaksi viimeistä runkosarjaottelua.

Itse elättelin/elättelen vähän toveita, että ehkä Airolan Ketterä-sopimuksessa on jonkinlainen Liiga-optio, ja että tästä syystä SaiPa tarjosi Airolalle niin hövelisti peliaikaa ja vastuuta runkosarjan lopulla. Vuosi Mestistä, ja sitten tilanne uudestaan harkintaan? On nimittäin aika hassu ajatus, että tuon tason prospekti oikeasti haluaisi tahkota vielä kolme täyttä kautta Mestiksen puolella!
 
Mieluummin optimisti ja väärässä, kuin pessimisti ja oikeassa.

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivottavasti Airolalla on jokin Liiga optio SaiPan kanssa vaikka sopimus on ensisijaisesti Ketterän kanssa. Tosin ei tulisi yllätyksenä jos Airola pelaisi parin vuoden päästä jossain muussa Liigajoukkueessa ja ponnistaisi sieltä huipulle. Minuakin välillä kyllä ihan oikeasti ihmetyttää miksei näitä omia kasvatteja, joilla on oikeasti potentiaalia, haluta pitää. Ymmärtäisin jos Airolalla olisi samankaltainen sopimus Ketterän kanssa, kuten vaikka Kaarlehdolla ja Luusuaniemellä. Silloin ymmärtäisin tämän ratkaisun, silloin Airolalle tekisi hyvää pelata kausi ainakin vielä Mestiksessä miesten pelejä, kuin lähteä Liigajoukkueeseen pelaamaan muutaman pelin 7.pakkina. Mutta jos nyt laskettiin tämän kaltainen puolustajalupaus muualle, niin se oli kyllä erittäin typerä ratkaisu SaiPalta. Näitä omia poikia kaivattaisiin SaiPaan enemmän. Kuitenkin Mäntykivi haluttiin pitää, mutta miksi ei Airolaa?
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ensi kaudella Mestiksessä taisi olla kolmen lainapelaajan rajoitus. Voisi kuvitella, että Airolalla olisi joku muu systeemi kuin lainasopimus kuten Kaarlehdolla. Tämä sen takia, että suunnitelmissa on esim pelata koko kausi Imatralla? TAI sitten toimistolla ei ymmärretä jäkiksestä yhtään mitään joka sekin tuntuu vähän oudolta, kun puhutaan jääkiekko-organisaatiosta.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuitenkin Mäntykivi haluttiin pitää, mutta miksi ei Airolaa?
Mistään en mitään oikeasti tiedä, mutta epäilen että SaiPa olisi erittäin mielellään pitänyt Airolan. Toisaalta, ihan yhtä hyvin ymmärrän, että Ketterälle oman pojan kotiuttaminen oli ISO asia. Airolan sopimus oli Ketterän toimistolta hauiksen näyttä omille kannattajille, ja vieno keskisormen vilautus SaiPan toimiston suuntaan.
Ensi kaudella Mestiksessä taisi olla kolmen lainapelaajan rajoitus. Voisi kuvitella, että Airolalla olisi joku muu systeemi kuin lainasopimus kuten Kaarlehdolla. Tämä sen takia, että suunnitelmissa on esim pelata koko kausi Imatralla.
Ei tarvitse kuvitella mitään, Airolalla on nyt Ketterän kanssa suora 2+1 vuode sopimus. Sopimukseen mahdollisesti sisältyvät Liiga-optiot sun muut ovat pelkkää arvailua ja spekulointia.
 
Viimeksi muokattu:
Mieluummin optimisti ja väärässä, kuin pessimisti ja oikeassa.

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Mistään en mitään oikeasti tiedä, mutta epäilen että SaiPa olisi erittäin mielellään pitänyt Airolan. Toisaalta, ihan yhtä hyvin ymmärrän, että Ketterälle oman pojan kotiuttaminen oli ISO asia. Airolan sopimus oli Ketterän toimistolta hauiksen näyttä omille kannattajille, ja vieno keskisormen vilautus SaiPan toimiston suuntaan.

Ei tarvitse kuvitella mitään, Airolalla on nyt Ketterän kanssa suora 2+1 vuode sopimus. Sopimukseen mahdollisesti sisältyvät Liiga-optiot sun muut ovat pelkkää arvailua ja spekulointia.
Niin tuota liiga-optiota juuri pohdin.
 

HUMPPAJUGEND

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Wild
Mutuksi menee, mutta tuo Airolan case kuulostaa Mestiksen lainasääntöjen hienoiselta kiertelyltä. Vaikka seuroilla olisi joku kokonaispoliittinen suunnitelma Airolan varalle, hänet saa säännöstön silmissä Ketterän sopimuspelaajaksi täsmälleen näin. Taustalla voi olla minkälaisia kolmikantaoptioita tahansa, kunhan pohjalla on sopimuksenalaisuus juuri Imatralle.

Samanlaista kikkailua harrastivat tällä kaudella Peliitat ja Pelicans, jos kohta tässä touhu on hoidettu aika lailla avoimemmin.
 
Aus einem verzagten Arsch kommt kein fröhlicher Furz
~Martin Luther

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Antaa nyt pölyn hieman laskeutua. Zapo oli odotettu sainaus ja hyvä että on vähän pidempi pahvi.

Eiköhän sinne vielä saada ihan hyviä ukkoja, Riikola menee perusvarmana, mutta toki samalle osastolle on jo tunkua. Lehterä suorittanee synkän yksinpuhelun kesän mittaan, ja hänen valmennusmetodinsa ovat jatkossa helpommin pelimannejen ymmärrettävissä. Muutoin hänestä jää muistoksi kuva hieman hassastaneena matkasaarnaajana.

Seisarikausari tarjous on kova, toki jaksaako muutamaksi vuodeksi sohvalle jämähtäneet fanit seisoa koko peliä, on ehkä kovempi kynnyskysymys kuin kyseisen lipun hinta.

Satamassa tuskin liput liehuu saipan toimesta enää tänä keväänä yhteisen tapahtuman johdosta, eiköhän loput sopparijulkkkarit tule tipoittain kuin entisen piian pissa?
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Underdog
Antaa nyt pölyn hieman laskeutua. Zapo oli odotettu sainaus ja hyvä että on vähän pidempi pahvi.

Eiköhän sinne vielä saada ihan hyviä ukkoja, Riikola menee perusvarmana, mutta toki samalle osastolle on jo tunkua. Lehterä suorittanee synkän yksinpuhelun kesän mittaan, ja hänen valmennusmetodinsa ovat jatkossa helpommin pelimannejen ymmärrettävissä. Muutoin hänestä jää muistoksi kuva hieman hassastaneena matkasaarnaajana.

Seisarikausari tarjous on kova, toki jaksaako muutamaksi vuodeksi sohvalle jämähtäneet fanit seisoa koko peliä, on ehkä kovempi kynnyskysymys kuin kyseisen lipun hinta.

Satamassa tuskin liput liehuu saipan toimesta enää tänä keväänä yhteisen tapahtuman johdosta, eiköhän loput sopparijulkkkarit tule tipoittain kuin entisen piian pissa?
Sanoin tästä jo muuallakin ja pahoittelen pilkunviilaamista, mutta tämä on ärsyttävää. Ryan Zapolski = Zapo. Tomas Zaborsky = Zabo. Nimi ei ole Zaporski.
 
Allekirjoituspaikka myynnissä 5,99€/kk (ei määräaikaisuutta)

sergo91

Jäsen
Mutuksi menee, mutta tuo Airolan case kuulostaa Mestiksen lainasääntöjen hienoiselta kiertelyltä. Vaikka seuroilla olisi joku kokonaispoliittinen suunnitelma Airolan varalle, hänet saa säännöstön silmissä Ketterän sopimuspelaajaksi täsmälleen näin. Taustalla voi olla minkälaisia kolmikantaoptioita tahansa, kunhan pohjalla on sopimuksenalaisuus juuri Imatralle.
Sen verran tiedän että molemmilta seuroilta oli tarjous pöydällä ja niistä valittiin Ketterä. En osaa sanoa onko sieltä tarjottu tyyliin nippu mailoja palkaksi, mutta kyllä SaiPa olisi halunnut miehen pitää ihan omilla listoilla.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Yksi syy voi olla peliaika. Liigassa Vaakanainen esim sai ison tontin pelattuaan jo aikaisemmin liigaa reilu 60 peliä kahdella kaudella. Luulisi, että ihan samoja minuutteja ei ole tarjottu Airolalle Saipassa. Vaarana on pyöriä rotaatiossa kun koko kauden lainalle ei välttämättä mahdu Ketterään kuitenkaan.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Se seuraava hyökkääjä joka ilmoitetaan on kyllä kova jätkä. Ei mikään maalintekijä kuten Zabo, mutta kovat ovat meriitit. Jos siis natsaa. Nyt ei tule kaveri Tanskasta tms. Nyt on sanotaisiinko vaikka keskikokoinen hauki rapalassa.
 

Saipamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Se seuraava hyökkääjä joka ilmoitetaan on kyllä kova jätkä. Ei mikään maalintekijä kuten Zabo, mutta kovat ovat meriitit. Jos siis natsaa. Nyt ei tule kaveri Tanskasta tms. Nyt on sanotaisiinko vaikka keskikokoinen hauki rapalassa.
Ahl:stä hampaaton kanukki mikä voittanut jäähy kuninkuuden?
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Se seuraava hyökkääjä joka ilmoitetaan on kyllä kova jätkä. Ei mikään maalintekijä kuten Zabo, mutta kovat ovat meriitit. Jos siis natsaa. Nyt ei tule kaveri Tanskasta tms. Nyt on sanotaisiinko vaikka keskikokoinen hauki rapalassa.
Kumpis se sitten on, se sentteri vai laituri?
 
.

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuolta Ketterä-osiosta poimittuna tiedon tynkää (Jango), jotta sekä Ventelä että Kestilä olisivat SaiPan miehiä ensi kaudella... Leveyttä lisää.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rive Kanerva
Tuolta Ketterä-osiosta poimittuna tiedon tynkää (Jango), jotta sekä Ventelä että Kestilä olisivat SaiPan miehiä ensi kaudella... Leveyttä lisää.
Siihen päälle vielä se ykkössentteri, niin joukkue on valmis. Molemmat olisivat ihan toivottuja vahvistuksia, mutta toivottavasti kumpaakaan ei ole laskettu niihin "kolmeen hankittavaan pelaajaan".
 
“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I’m awesome. I’m your bro — I’m Broda!”

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Matti Järvinen hyvästelee instagramissa tapparaa. Lähipäivinä varmaan tietoa mihin siirtyy. Epäilen vahvasti, että EI ole palaamassa Saipaan..
Itsekin epäilen että ei ole SaiPaan palaamassa. Zaborsky näytti kommentoineen Massin julkaisua kiitoksilla ja onnen toivotuksilla jatkoa varten. Siitäkin voisi ehkä jo päätellä, että Massi ei ole tulossa Zabon seurakaveriksi. Tai sitten Zabo ei vaan halunnut vihjata tuolla kommentilla mitään.

Aiemmin huhuttiin, että Tapparasta olisi tulossa useampi pelaaja. Näinköhän sieltä enää tulee sitten ketään? Erkinjuntti kelpaisi kyllä mainiosti mutta hänenkin on joissain huhuissa mainittu menevän Ilvekseen.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Jotenkin itselle heräsi Zabon kaksivuotisen sopimuksen myötä toive, että the Jarno saadaan ykkösen sentteriksi Zaboa ruokkimaan viimeistään jälkimmäiselle kaudelle kun SKA:n sopimus päättyy. Ajautunut Pietarissa nyt ilmeisesti heikompaan rooliin? 33-vuotiaana tuo olisi vielä oikein mukava kotiutettava.

Eikö se Lappeenranta-Pietari välin matkustaminen jo kyllästyttäisi Jarno?
 

redpecka

Jäsen
Itse tykkäsin kovasti kun kerrankin velloi tulopuolen huhuja SaiPaan ja vieläpä jostain isosta kalasta puhuiltiin. Se, että loppu metreillä varmistui melko varmaksi Zaboksi ei haittaa, vaikka toki vei suurimman wau-elämyksen vs. puskista tulleeseen Zaboon.

Jos näitä huhuja joku oikeasti pystyisi säätelemään mitä vuodetaan tiisereinä ulos niin mielestäni ei ole yhtä oikeaa tapaa. Nyt oli esimerkiksi pettymykseen päättyneen kauden jälkeen erittäin positiivista läpsiä vähän alakuloisia menneessä murjottavia kannattajia (minä) hereille ja kuten nähtiin, palsta täyttyi sadoista viesteistä eikä ne käsitellyt ainoastaan kuinka kaikki on paskaa ja kuinka kaikki hyvä kustiin, vaan tilalla olikin Uusi toivo (Hockey Wars: Episode 4-tuhatta) ja innostus.

Ja ei kai kukaan tässä ole kitissyt itse Zabon hankkimista. Turha mielestäni myöskään kitistä että fanien odotukset olisi noussut pilviin ja mikään ei kakaroille riitä: kyllä SaiPan kannattajan on ihan oikeutettua ihmetellä että lähdetäänkö tässä toistamaan Toporowski-kautta.

Lopullinen tuomio toimiston väelle sitten kun ilmoittavat että näillä lähdetään.

Btw: Onko pelaajabudjetista vielä kerrottu virallisesti mitään? Täällä sisarukset tuntuvat pitävän edelliskauden kahta milliä perus oletuksena. Olisihan se pienehkö arvotappio jos ilmoitettaisiin budjetin pienentyvän, mutta toisaalta on se ja sama mitä ilmoitellaan kun eihän sitä ole pakko käyttää kokonaan.
 
Kuolet vain kahdesti: Kun kehosi kuolee ja toisen kerran kun nimimerkkisi mainitaan viimeisen kerran.

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jotenkin itselle heräsi Zabon kaksivuotisen sopimuksen myötä toive, että the Jarno saadaan ykkösen sentteriksi Zaboa ruokkimaan viimeistään jälkimmäiselle kaudelle kun SKA:n sopimus päättyy. Ajautunut Pietarissa nyt ilmeisesti heikompaan rooliin? 33-vuotiaana tuo olisi vielä oikein mukava kotiutettava.

Eikö se Lappeenranta-Pietari välin matkustaminen jo kyllästyttäisi Jarno?
Jospa SKA on alkanut järjestelemään joukkuetta uudelleen, kun mestaruutta ei tullut ja ostaneet Jarnon sopparin ulos. Alkais selviämään, miks joukkue ei vaikuta vielä hirveän kalliilta.:)
Btw: Onko pelaajabudjetista vielä kerrottu virallisesti mitään? Täällä sisarukset tuntuvat pitävän edelliskauden kahta milliä perus oletuksena. Olisihan se pienehkö arvotappio jos ilmoitettaisiin budjetin pienentyvän, mutta toisaalta on se ja sama mitä ilmoitellaan kun eihän sitä ole pakko käyttää kokonaan.
Taisi Tuomenoksa mainita, että tällä hetkellä näyttäisi, että budjetti pysyisi likimain tämän kauden tasolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy