SaiPa kaudella 2021–2022

  • 506 623
  • 2 643
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ehkä tälle tuli koti-ikävä siellä Kiinassa kaukana vierahilla mailla ja tuli nyt (melkein) kotikonnuilleen. Pietarista kotoisin. Toivottavasti tietää hyvää motivaatiota eikä tule muuten vaan portaittain jättämään ammatilaisuraansa.

Kohta saadaan hallikin täyteen kun kaikilla kaupungin vähemmistöryhmillä on edustajansa rosterissa.
Tätä on joskus tullut pähkäiltyä, että ihmeellistä kun ei Pietarin suunnalta ole ollut enempää liikennettä SaiPaan. Jos ei taidot ihan riitä rosteripaikan valtaamiseen Pietarin SKA:ssa, niin SaiPaan voisi silti mahtua. Ja jos SaiPassa pärjää, niin varmasti voi löytää seuraavan pelipaikan vaikka jostain rahakkaammasta Liiga-seurasta.
 

Ferris

Jäsen
Kärppien Wellmanin kanssa saman verran pisteitä Kunlunissa viime kaudella, toki Munakovana pelasi kymmenkunta peliä enemmän.

SaiPassa viime kaudella 'vakuuttanut" Mätitahna-Kalle puolestaan jäi kahden pisteen päähän tästä uudesta jannusta, vaikka pelasi 20 ottelua vähemmän.

Ei tiedä kyllä yhtään mitä saadaan, mutta toisaalta ei kauheesti pisteitä tarvita Krivosikin roolin paikkaamiseksi.
 

redpecka

Jäsen
Venäläinen Ville Koho tulee tietyiltä osin mieleen.
Ei tiedä kyllä yhtään mitä saadaan, mutta toisaalta ei kauheesti pisteitä tarvita Krivosikin roolin paikkaamiseksi.
Koho on kyllä hyvä verrokki tälle (tilastojen ja kapteeniuden valossa) kun tietää ettei SaiPa mitään lusmuja ikinä ottaisi kiinasta tai muualtakaan. Tämä on tosin laituri, mutta jospa vetäisi sen kohomaisen tykkikauden ja pääsisi kohomaisesti jopa izvestijaturnaukseen..

Jos unohdetaan kohot niin hyvässä lykyssä tässä on spinamainen energinen ihmishyrrä. Tai mitä näitä vikkeliä pikkasen reilu 170-senttisiä pörrääjiä aina onkaan liiga täynnä.

Nyt alkaa sitten viisumineuvottelut. Joku livestreami olis kiva.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onko jo tietoa koska on Munahovin ensimmäinen peli SaiPan paidassa?
 
Virta on painottanut että urheillaan. Khlssä ei ei taida urheilematta päästä pelaamaan 400 peliä. Toisaalta ja toistaiseksi tosipeleissä nykyisen urheilujohtajan kansainväliset nevöhööd rekryt eivät ole erityisesti vakuuttaneet. Toivottavasti tällä kertaa vakuuttava pelaaja löytyi.
 

Reinhart

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Viisumihakemusta Jussi on tänään kiikaroinnin lisäksi täytellyt eli eiköhän se Monakhov tällä kaudella sieltä saavu kunhan ensin muutkin rajamuodollisuudet, rokotteet ja/tai karanteenit on kunnossa - liekö kaverilla sitten se Sputnik-rokote? Tavallaan SaiPaanhan tuo sopii oikein hyvinkin. Sitäkään ei taideta sitten hyväksyä nk. rokotteeksi EU:ssa eli päälle voi tulla se karanteeni tai ainakin sitten korona-testaus, jonka jälkeen voisi sitten pelata.
Mielenkiintoinen hankinta ja tulee mieleen eräs Nabokov tosin nyt pitäisi olla hyvinkin liikkuva ja Virran tyyliinkin sopiva pelaaja. Oikeastaan aika vaikea noiden EP:n tietojen perusteella sanoa mitään vielä varmuudella mitä on odotettavissa ja varmasti on hieman riskiäkin sopeutumisessa toki myös voi osoittautua pelimieheksikin on kuitenkin ollut aika pitkä tuo KHL-ura ja myös toiminut kapteenina mutta onko sitten vielä enää upsidea ja varaa kehittyä ja sopiiko herra SaiPaan ? voi toki nousta isoonkin rooliin ja ainakin sitä on nyt tarjolla sekä peliaikaa, YV:tä ja AV:tä ja antaa miehen NYT näyttää mihin pystyy ...tehojahan pitäisi saada tehtyä se on selvää ja mitään lisäpörrääjiä tuo joukkue ei kaipaa vaan sellaista joka pystyy luomaan hyviä maalitilanteita ja toisaalta paikoista tekemään maaleja... Voi olla se puuttuva laituri mutta Koskirannan paikkaajakin tarvitaan etenkin kun McIntyre on ruosteessa ainakin vielä ja se pakkivahvistus tarvitaan heti jos yksikin pakki putoo rosterista joka sekään ei liene kuin ajan kysymys.
 
Viimeksi muokattu:

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Pataljoona tekee taasen reissun tänne itään, joten meininkiä luvassa hallilla toisen päädynkin toimesta. Tulkaahan hallille ketkä pystytte!
Kerrohan punikselle terkkuja. Aika tasan kuukauden päästä nähdään heidän kotihallissaan.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei tiedä kyllä yhtään mitä saadaani..
Ei tiedä kyllä yhtään, vaikka Kisapuiston jäälläkin kai kaveri tuli nähtyä jokunen vuosi sitten. Eipä jäänyt mieleen, mutta Kisapuisto tainnut tehdä lähtemättömän vaikutuksen Sergeihin. Ilmeisesti luistimella pitäisi pärjätä, iän puolesta ok ja viimeisimmät KHL-kaudet sitä omaa parasta tasoa ja rutiinia pitäisi olla. Ihan mielenkiintoista nähdä mihin liigassa pystyy, vaikka odotuksissa olikin hieman erityyppinen hankinta.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Risoo kyllä Koskirannan saikku ihan saatanasti, vaikkei nyt mikään sateentekijä ole ollut niin aika vaikea Jarnon roolia joukkueessa tai kopissa on paikata kenenkään. Muutenkin kun viime kaudella ei saatu ihan parasta mitattua irti miehestä niin mielessä kävi josko sitten tällä kaudella osuisi mutta ei nyt sitten tälläkään kaudella. Onneksi Markkasen puheista sai käsityksen että jotain on vielä tulossa ja luotan lisäksi siihen että Petman pelaa tykkikauden.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Täytyy kyllä sanoa ettei tämä hankinta aiheuta sitä, että ihan monakhovana odottais tulosta, mutta annetaan mahkut ja katotaan mihin suht pienellä kaverilla riittää. Ainakin on kokemusta kovemmista peleistä KHL:stä ja uskotaan, että on skautattu palanen laitaan.
 
Suosikkijoukkue
Lehterän tammi
Saipan instagram tarinan perusteella ei ole odotettavissa tänään(kään) laadukasta ylivoimapeliä. Vai oliko alivoimanelikön vahvuutta? Aika näyttää... Kiva kun on pelipäivä!
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Saipan instagram tarinan perusteella ei ole odotettavissa tänään(kään) laadukasta ylivoimapeliä. Vai oliko alivoimanelikön vahvuutta? Aika näyttää... Kiva kun on pelipäivä!
SaiPalla on liian hyvä puolustus että opittais hyökkäämään, liian hyvä alivoima että opittais ylivoimaa ja liian hyvä maalivahti että opittais tekemään maaleja. Peli on menetetty.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jaahas, puolet pelaajabudjetista on käytetty maalivahtiin, 20% ykkössentteriin ja loput muihin pelaajiin. Hyvin koostettu nippu!
 

Denisovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänään Tampereella Markkaselle kauden ensimmäinen peli:

Vainikainen-Petman-Lipiäinen
Karvinen-Loimaranta-Ojantakanen
Okuliar-Lantta-Juusola
Hokkanen-Metsävainio-Mcintyre

Pyrochta-Olkkonen
Maalahti-Viitasalo
Huttula-Riikola
Peltomäki

Markkanen
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänään Tampereella Markkaselle kauden ensimmäinen peli
Hienoa! Jotakin nostalgista on tässä nähtävissä. Ilveksen 90-vuotisjuhlapeli. Sen lisäksi taitaa olla SaiPan viimeinen peli Hakametsässä, eli paikassa jossa isä Markkanen on myös muutaman kauden pelannut. Voiko olla hienompaa hetkeä kuin aloittaa pelit tässä paikassa Markkasella? Toivottavasti Markkanen pelaisi hienon ottelun.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Tällä viikolla TAAS pelit pe ja la. Siis eikö SaiPa pelaa muute ku tuplapelejä tällä kaudella? Ehtis tattikin hieman laskea otsalta hävityn pelin jälkee jos ei aina olis peräperään.

En ole katsonut tarkemmin koko kauden ohjelmaa, mutta tuntuu että kauden alun jälkeen joka pe ja la on pelattu ja kerran ollu viikolla peli. Toki parempi niin että jos pitää pelaa pe ja la ni ettei ne ois viikon toinen ja kolmas peli vaan eka ja toka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös