SaiPa kaudella 2018–2019

  • 566 623
  • 2 483
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ei jumalauta mikä tuo hyökkäyksen kato on..
Poissa: Koho, E. Oksanen, Kaksonen, Löfman, Radke
Ei taida ihan pelkkiä flunssia olla.
Näistä viidestä muut paitsi Löfman ovat myös Liigan sivun mukaan saikulla. Maanantaina Löfman oli ollut aamujäillä oletetun flunssan parannuttua, mutta nyt on ilmeisesti taas jotain ongelmaa?
 

sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Ei jumalauta mikä tuo hyökkäyksen kato on..
Poissa: Koho, E. Oksanen, Kaksonen, Löfman, Radke
Ei taida ihan pelkkiä flunssia olla.
Selkeät syyt suurimmalle osalle poissaoloja löytyy, Radke -> KooKoo pelissä napsahti taklaus päähän, Oksanen E. -> Ilves pelissä polvet yhteen ja eikö Kohokin saanut päähän osuman Kärpät pelissä? Kaksosen poissaolosta kuulin huhuja mutta en niitä täällä enempää rupea levittämään liittyy kumminkin ensimmäiseen KooKoo peliin. Nuo kolme poissaoloa ainakin ovat sellaisia että niille ei pelaaja mitään mahda ja jos tuo Kaksosen vamma minkä kuulin niin ei sillekään kyllä pelaaja itse mitään mahda.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitäs nuo loukkaantumiset muuta ovat kuin huonoa tuuria. Löfmanilla vaan on ollut usealla kaudella jo loukkaantumisia jotka ovat pilanneet lähestulkoon miehen koko kauden. Toivottavasti Löfmanilla ei nyt sentään olisi niin pahaa vammaa että olisi jälleen kerran suurimman osan kaudesta sivussa. Sama koskee tietysti muitakin. Etenkin Emil Oksasen kannalta harmittaa pirusti tuo hänen loukkaantumisensa. Oksanen oli jo alkukaudesta niin kovassa vireessä että hänestä olisi ollut paljon iloa näissäkin vierasotteluissa. Kunykin ja sukunimikaimansa kanssa olisivat kyllä muodostaneet kovan ketjun.

Ehkä Roy Radkea voisi näistä loukkaantuneista odotella seuraavaksi kokoonpanoon palaajaksi. Mutta muuten miulla ei ole näistä mitään tietoa.

Onkohan Bastien Maia Ketterän vai A:n mukana vai onko Maia poppareilla tänään?
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Eihän tässä mitään hätää ole! Nelosen sentterinä tänään Markus ”pehmokäsi” Kojo... :)

Ainakin Liigan sivujen mukaan Kojo pelaa puolustajana nelosparissa.
 

ahal

Jäsen
Onkohan Bastien Maia Ketterän vai A:n mukana vai onko Maia poppareilla tänään?
Maia on Vaasassa Sport-pelissä illalla. A:sta ei juuri muita kannata liigaan haaveillakaan, hätätilassa Mäntykivi ehkä.

Ketterä pelaa illalla Vantaalla, joten täytyy mennä live-katsomaan se peli. Puolet rosterista on SaiPa-taustaisia. Lippojoki näyttää olevan poissa, liekö loukkia sielläkin.
 

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit & KalPa
Nyt kun kokoonpanossa on neljä pakkiparia (wuhuu), voidaan taas kätevästi kikkailla ja himmailla sitä ykköspakin hankintaa samalla kun jopa mestistason pubijengit hankkivat riveihinsä 500 AHL- ja NHL-ottelun kokeneita pelimiehiä. Samaan aikaan Meidän Poijjaat pelaavat jälleen vajaalla hyökkäyskalustolla. Montakohan matsia ajateltiin antaa muille tasotusta?
 

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit & KalPa
Lasketko TPS:n mestistason pubijengiksi vai miksi puhut monikossa?

Puhuin Vaasan Sportista, Tepsukat on kovia. Gormleykin kyllä kova pakki. Eikä sen suurempaa katkeruutta Sportiakaan kohtaan, mutta siellä sentään vahvistetaan joukkuetta, kun tiedetään sen olevan heikko. Monikko ehkä kieltämättä hieman harhaanjohtava, mutta käytin sitä kärjistystarkoituksessa, että "jopa mestistason jengitkin vahvistavat".

Edit: lopun virke
 
Viimeksi muokattu:

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Harmi että me saatiin tämän päivän rosteriin vain joku vajaan 400 KHL-pelin ukko. Hyökkääjiäkin on tällä viikolla hankittu vain yksi.
 

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit & KalPa
Taisit ehkä missata jutun pointin. Sitä ykköspakkia on etsitty kesästä lähtien, Denisov on ollut kokoajan joukkueessa. Kuten monet täällä jo todenneet, yksi Denisov ei tuota vapisevaa puolustusta pelasta. Hienoa kumminkin, että vihdoin on pelikuntoinen.

Lehtisen hankinnalle peukku täältäkin, tuntuu vaan yleisesti, että muihin joukkueisiin ovi käy jopa muuhunkin suuntaan kuin vain sairastuvan suuntaan.

Yleisesti kaipaisin enemmän vaikka jotain vuokra-/lainaukkoja hetkellisesti tuskan helpottamiseen. Monista joukkueista varmasti löytyisi kokoonpanoon mahtumattomia peli-intoisia kavereita. Mutta ei, pelataan me vaan kolmella kentällisellä tai neljällä pakkiparilla :). Tasoituksella taas viittasin siihen, että vähän turhaan nyt rasitetaan kärkiukkoja ja kohta sairastuvan ovi taas käy.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
On etsitty ja ymmärtääkseni etsitään edelleen, vai onko sinulla parempaa tietoa kuten ensimmäisessä viestissäsi annat ymmärtää? Kuinka kauan muuten Sport on tätä uutta pakkia etsinyt, vai ilmestyikö se ihan sormia napsauttamalla niinkuin jotkut nojatuoli-GM:t täällä olettavat homman toimivan?
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Toivottavasti huomenna ei jaksamisesta jää kiinni, kiekko jäähän jo 16.00. Ei kyllä saa jäädä kuuden päivän huilin jälkeen ja vielä tässä vaiheessa kautta.

Tänään oli näennäistä tekemistä, mutta jotenkin asian ydin oli kateissa. Kunyk Ja Ahti Oksanen näyttävät kadonneen kuvasta toisen Oksasen pudottua. Nättinen ja Tanus ihan kuutamolla etenkin Löfmanin loukkaannuttua.
 
Viimeksi muokattu:

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Ykkösketju pelaa kahdella miehellä. Kunyk ja Ahti löytävät toisensa ja toista laitaa ei ole. Nättinen-Tanus on aika kaukana siitä missä olivat viime kaudella. Luusuaniemihän on poika miesten sarjassa, joten ei siitä sen enempää.
Morley on hyvä, Denisov toi jämäkkyyttä omaan päähän.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ei tekisi varmaan pahaa sotkea vähän ketjuja. Suurin ongelma vaikuttaa kyllä olevan tuo avaussyöttö. Tänään kun edes jonkun sai annettua lapaan, niin syntyi paikka. Niitä kun ei lähde niin kolme neljästä ketjusta ei saa mitään aikaan.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Denisov oli tänään ihan paska. Parannettavaa jäi paljon. Toki tuossa puolustuksessa priimus, sen verran huono oli esim. Autio tänään(kin). Huomenna pakkovoitto.
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Ei se nyt mikään ihan karmee peli ollu, mutta "kuti jäi piippuun" sanoisin. Jos oltais tehokkuudeltamme oltu viime kauden tasolla, niin noilla maalipaikoilla ois nykerretty se kaks maalia ja viety peli jatkoille. Kyllä tuo valitettavasti näkyy, että sakkia on lasaretin puolella. Onneks kausi on aika alkuvaiheessa ja se hyvä aihio on kyllä nähty, mitä tää joukkue pystyy tekemään, kun hommat natsaa. Nyt ehkä ydin tekemisestä vähän kateissa, toivotaan että huomiselle löytyy vähän enemmän intensiteettiä hyökkäyspäähän.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Alkukauden maalijuhlat on muisto vain. Kahteen viime peliin 1 maali. Omiin 8. Kyllä näihin vieraspeleihinkin pitää saada jotain ryhtiä. Neljän vierasmatsin saldo 2p ja maaliero 6-16. Kaks kertaa jääty nollille. Turha tuota kaunistella, surkea tilasto.
 

Saipamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tehoton, mutta hyvä esitys muuten. Selkeästi oli pirteämpi vieras esitys edellisiin vieras otteluihin nähden. Maalit jäivät vaan puuttumaan. Huomenna sitten uusi yritys.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No ei ollut kyllä tuuriakaan tänään. Paremmalla tuurilla tuo Morleyn ripari olisi mennyt sisään ja ehkä silloin olisi saatu ainakin kunnon kiri aikaiseksi ja olihan siellä paikkansa Tanuksellakin ja Lehtisellä. Se ottelun alku oli kyllä ihan katastrofaalinen, mitähän siinä oikein tapahtui? Otteluiden alut näyttävät järjestään olevan SaiPalle vaikeita. Ei pitäisi antaa tuollaisia hasseja kaverille, kyllä ne siitä rankaisee. Jotenkin se alun virhe ratkaisi koko pelin. Ainakin tuntui siltä. Sen maalin jälkeen SaiPa sai kyllä ihan hyvin painetta TPS:n päätyyn, mutta ei siinä montaa sellaista kunnon maalintekopaikkaa tullut. Joko niissä paikoissa vedettiin yli tai ohi tai päin logoa. Muutaman kerran viivalta myös ensimmäiseen mieheen. Parhaimmat maalintekopaikat SaiPalla oli mielestäni 3.erässä ja vähän SaiPa päästi Tirrosen jopa liian helpollakin niitä 3. Erän paikkoja lukuunottamatta.

Jotain piristysruisketta tuo joukkue kaipaisi, tulisi edes Löfman takaisin saikulta. Iso-Mustajärvi ei oikein sovi tuohon ykköseen, hänen kuuluisi olla neloskentässä, joten kyllä. niitä saikkulaisia kaivataan ihan älyttömästi takaisin.
Pakeilta vaadittaisiin myös niitä maaleja. Nyt ei taida olla kuin Maalahti ja Salo, jotka ovat yhden maalin kumpikin onnistuneet tekemään.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Ihan hyvä esitys, vaikkei tulosta tai pisteitä mukaan tarttunut. Karmeasta alusta huolimatta saatiin luvut pidettyä siedettävinä. Tässä kohtaa kautta, peräänkuulutan ja lujaa TÄYTTÄ ja LIIGATASOLLA pelaamaan pystyvää kokoonpanoa. Toistan kuten Tappara-matsin jälkeen, ettei tässä kohtaa kautta voi lähteä kolmella kentällä luovuttamaan pisteitä suoraan vastustajalle.

Pakisto oli Vladin ja Sneckin paluun myötä kasassa. Nyt vaan odotellaan vahvistuksia sinne. Kai mekin joku saadaan, kerta Vaasaankin on naarattu 500 AHL-peliä luutinut pakki. Tuohimaahan ei kaaduttu tänäänkään. Hyökkäysvitjoja pikku hiljaa voisi käydä fiksailemaan. Vaarallisen paljon ollaan Goodwin/Morley-tutkaparin varassa. Tämän ketjun säilyttäisin ennallaan, Nikko toisella laidalla. Jonskin ja Topin pitäisi alkaa heräilemään syväjäästä. Kunyk pelaa omalla tasollaan, mutta tällä hetkellä muodostavat Oksasen kanssa keskenään ykköskentän.

Nähdäänkö tässä nyt ulospuhallus ja erinomaisesti alkanut kausi menee viemäristä alas? Jokainen kannattaja tällä hetkellä näkee tilanteen, vahvistuksia on pakko tulla myös sinne hyökkäykseen, mikä tosin toteutunee vasta deadlinellä. Vähän huvittaa kun Tappara paikkaa loukkeja Joonas Järvisillä ja Tepsi kaiken maailman Gombleylla ja Petteri Wirtasilla.

Siitä huolimatta rahalla ei saa sitä tunnetta, kun kannustat omia ja seisot aina Keltamustien takana. Perkele, tästä mennään eteenpäin ja huomenna Raumalta pisteet kotiin, siitäkin huolimatta että Peksi Virran pelikirja käsittääkseni alkaa viimein toimia siellä, katastrofaalisen alkukauden jälkeen.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Iso-Mustajärvi on tosiaan aivan väärässä paikassa ykkösessä. Ja SaiPan pakit ovat tosiaan tehneet huikeat 2 maalia. Kojo ja Salo. Että ois sille viivaruoskalle tarvetta...
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Yleisilme oli kyllä omaan silmään ihan kunnossa, että siltä osin en huolestuisi. Kolme tolppalaukausta ja muutenkin ihan riittävästi laadukkaita tekopaikkoja ja pelissä oltiin hyvin mukana. Vähän pitäisi röyhkeyttä saada tuohon vastustajan maalilla pelaamiseen, mutta muuten ihan hyvä. Ja kenttiä laittaisin Morleyn kolmikkioa lukuunottamatta uusiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös