Ilmoitukset

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi mukahassuttelee seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella. Hassuttelullekin on paikkansa, mutta kyseisen nimimerkin kirjoitukset NHL-osiossa olivat niin turhia ja ala-arvoisia, että koimme pienen huilitauon olevan paikallaan.

Sulje ilmoitus

SaiPa kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana avatar, 28.11.2017 klo 09.14.

 1. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei tietenkään. Miten se voisi tässä olla? Ei katsoja voi Lappeenrannan tai Liigan vetovoimaan pahemmin vaikuttaa.

  Muilta osin ihan pienenä vinkkinä suosittelen lukemaan omat viestit kerran läpi ennen lähettämistä. Oli aika työmaa päästä kärryille mitä tuossa viestissä muuten yrität sanoa.
   
 2. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Itse olen ainakin tyytyväinen siihen suuntaan, mihin organisaatio on viime vuosina mennyt. Ei siitä ole kovin montaa vuotta aikaa, kun kausi päättyi käytännössä joka vuosi runkosarjaan ja pelaajabudjetti oli koko sarjan pienin. Nyt on hyvällä ja pitkäjänteisellä työllä onnistuttu nostamaan sekä joukkue että käytettävissä oleva budjetti keskikastiin. Tietenkin sitä haluaisi, että jonain vuonna otettaisiin enemmän riskejä, jotta menestyminen olisi todennäköisempää, mutta sitä varten pitää ensin saada organisaation talous niin vakaalle tasolle, että yksi mahdollinen tappiokausi ei vaikuttaisi seuraavan tai sitä seuraavan vuoden joukkueen kasaamisen. Tuossa muutama vuosi sittenhän vähän innostuttiin panostamaan joukkueeseen juhlakauden takia ja seuraukset olivat melko surulliset.

  Mielestäni seuraava taso pitäisi olla, että SaiPa saisi vakiinnutettua itsensä vakituiseksi puolivälieräjoukkueeksi. Tuo Liigan keskikasti on sen verran tasainen, että se ei ole helppo tehtävä, mutta ainakin itse näen sen ihan realistisena tavoitteena. Olisihan se ihan kiva nähdä joku päivä, että SaiPa voittaisi Liigan mestaruuden, mutta realistisesti ajateltuna siihen tarvitsisi jonkun verran tuuria. Lappeenranta on kuitenkin talousalueena niin pieni, että SaiPa antaa ihan hirvittävää tasoitusta esimerkiksi Kärpille, IFK:lle, Tapparalle ja TPS:lle.

  Olisi hienoa, jos SaiPa pystyisi tekemään saman kuin JYP tuossa vuosia sitten, kun he nousivat oikeasti tuonne isojen joukkoon. SaiPalla on myös mahdollisuuksia tuohon, etenkin kun Tuomenoksa on melko kova kaveri pelaajien hankkimisessa. Ehkä se isoin ongelma on, että SaiPa ei pysty tai halua maksaa tarpeeksi paljon niille ihan tärkeimmille pelaajilleen. Nyt on kuitenkin näkynyt merkkejä paremmasta, kun esimerkiksi Nikko teki SaiPan kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Vielä muutama vuosi sitten tuollainen Nikon kaltainen pelaaja olisi lähtenyt johonkin KalPaan tai JYPiin hakemaan sitä lopullista läpimurtoaan Liigan eliittiin. Nyt ainakin Nikko ilmeisesti uskoo, että se läpimurto on mahdollista myös SaiPassa. Tuo on yksi aika konkreettinen esimerkki organisaation kehittymisestä.

  Jos SaiPa saa vakiinnutettua itsensä puolivälieräjoukkueeksi ja tekee samalla järkevällä pelaajabudjetilla voittoa kaudesta toiseen, niin jollain kaudella tulee varmasti se tilanne, että joukkueessa on paljon ylisuorittavia pelaajia ja se pelaa selvästi paremmin kuin pelaajabudjetti antaisi olettaa. Tuollaisessa tapauksessa SaiPa voi, ja sen pitää, ottaa riski ja pyrkiä vahvistamaan joukkue niin vahvaksi, että se voisi ihan realistisesti taistella mestaruudesta.

  Yleisesti ottaen mielestäni organisaatiolla on hyvä suunta tällä hetkellä. Uskon, että SaiPa tulee olemaan mitalipeleissä seuraavan viiden vuoden sisällä. Jos jotain parannusehdotuksia pitäisi miettiä, niin vielä enemmän pitäisi ehkä painottaa pelaajien persoonaa hankintahetkellä. Tällä sekä edellisillä kausilla on kuitenkin näkynyt SaiPan paidassa jokunen pelaaja, jonka peliesitykset ovat heikentyneet sen jälkeen, kun uusi sopimus on allekirjoitettu. En usko siihen, että tuo on ihan sattumaa, sillä sen verran monta kertaa tuo on tässä viimeisten vuosien aikana käynyt. Esimerkiksi Kärpät (josta mielestäni kaikkien organisaatioiden pitäisi ottaa tällä hetkellä mallia) painottaa todella paljon hankinnoissaan pelaajien persoonaa.
   
  iSing ja Zolomy tykkäävät tästä.
 3. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Nämä ajatukset on helppo allekirjoittaa. Nuo yllä mainitut ison rahan jengit jyrää mestaruuteen kirjaimellisesti yhdeksän kertaa kymmenestä, ja silloin harvoin kun joku keskikastin jengi nousee haastamaan, se tapahtuu yleensä muuten kuin isolla panostuksella budjettiin. Ei kukaan pitänyt aikanaan Ässiä, KalPaa tai Pelicansia finaalisuosikkeina, ja noihin kausiin liittyi monenlaisia sattumia ja odottamattomia käänteitä. Olisiko Pelicans pelannut finaaleissa ilman Nokka Jalosen ohareita, tai Ässät saavuttanut huikeaa kevättään ilman Dixonin myyntiä? KalPassa puolestaan toteutui juuri tuo skenaario, jossa riittävän moni pelaaja suoritti oikeaan aikaan taitotasonsa ylärajoilla. Sama oikeastaan pätee käänteisesti tämän kauden SaiPaan - jos esimerkiksi Tanus ja Nättinen olisivat pelanneet puoliksikaan viime kauden tasollaan, SaiPa olisi tällä hetkellä kiinni kuutossijassa. Kuten Barney tuossa yllä sanoo, pieni seura tarvitsee menestyäkseen myös tuuria, ja kun Kaakon kulmalla ei ole mitään sugar daddya joka heittäisi rahaa kaivoon useamman kauden ajan, niin mielestäni parhaat mahdollisuudet menestykseen saavutetaan juuri tuollaisella pitkäjänteisellä tasaisella suorittamisella. Toki tuon pitkäjänteisyyden saavuttamiseen tarvitaan myös jatkuvia parannuksia, päällimmäisenä juniorituotannon osalta.
   
  Barney ja jalperi tykkäävät tästä.
 4. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Hyvää tekstiä, kommentoin tätä loppua.

  Mentaalipuoli: hyvinhän SaiPa on rekrytoinnissa kiinnittänyt huomiota pelaajien persoonaan ja varsinkin ulkomailta raahattavien pelaajien kohdalla. Monesti siellä CV:ssä on aata ja ceetä ollut nimen perässä ja Amerikan kontakteilta on kyselty ehdokkaiden persoonaa. (Kevyenä vitsinä Mälli varmaan kysyi että osaako luistella? - Joo osaa mutta on kasettivikainen. - Mutta siis osaa luistella?) Lehterä mainitsee myös oliko nyt Morley'a koskevassa youtubepätkässä että tärkeää on myös se persoona – ei haluta mitään fuckfuck-syljeskelijöitä koppiin. Tuohon taas miten pelaaja reagoi mahdollisiin tulevaisuuden sopimuksiin vaatisi kyllä jo pitkällisiä psykologisia testejä.

  Mutta mihin toivoisin ennen kaikkea rekrytoinnissa muutosta on pelaajan loukkaantumis-CV. SaiPa on usein palkannut toisten jo hylkäämiä lasiukkoja, joskus menestyksekkäästi ja toisinaan sitten taas ei.

  Scott Barney ja Brock Trotter olivat tapauksia, joilla oli aiemmin joskus jäänyt muutama kausi kokonaan pelaamatta - selkäongelmia tai jotain - mutta olivat silti kai pahimmat vaivat jo selättäneet SaiPaan tullessaan. Hyviä ukkoja, jotka oli mahdollista saada kun loukit olivat haitanneet urakehitystä kirkkaampiin valoihin. (Omaa tulkintaa ja spekua tietenkin.) Nämä kiekkoilijat menevät kastiin onnistuneet, vaikka S. Barney ei tiennyt autossa istumisen olevan pahasta jos on kärsinyt selkävaivoista.

  Kausi 07-08 oli mielenkiintoinen: JYPistä haalittiin kesken kauden Valtteri Tenkanen, joka ei montaa peliä per kausi aiemmin ollut pelannut. SaiPassa pelasi yllättävänkin paljon, joten voinee sanoa, että juuri ja juuri onnistui tämä hankinta. Muistan jopa yhden harvinaisen kolmella viittä vastaan tehdyn alivoimamaalin häneltä. No, ura loppui SaiPaan.

  Toinen samana kautena haalittu peluri oli HPK:n meille muiluttuma Lappalaisen Joni, joka oli valmiiksi paskana. Pelasi 7 peliä ja hokkarit naulaan.

  Lisäksi Nokelainen. Surullinen loukkaantumishistoria, mutta kyllähän Noksu piti silti ottaa, mutta vaan koska oli Noksu. Ura luonnollisesti pakettiin SaiPassa kymmenen pelin jälkeen.

  Ja eiköhän tähän SaiPassa uransa päättäneiden lasivitriiniin voida Löfmankin kohta ripustella. Joni Nikko näyttäisi toistaiseksi voittaneen loukkaantumisongelmansa. Repalaisella historialla tuli kumminkin sisään.

  Teräsmiespelaajat ovat varmasti kalliimpia kuin lasiset hylkiöt, mutta tässä on yksi konkreettinen kehittämiskohde mihin sitä rahaa voi tuupata. Aina kannattaa varmaan silti riskejäkin ottaa, mutta mitä vakaampi urheiluseura, sitä vähemmän joutuu riskillä mennä.

   
  rattussovjeticus tykkää tästä.
 5. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tietenkin hankalat persoonat kannattaa joukkueen kasaamisessa kiertää kaukaa, mutta en usko, että se on ollut niinkään SaiPan ongelma. Minusta ongelma on ollut juuri tuo, että avainpelaajat alkavat hiihdellä rahakkaamman sopimuksen saatuaan, tai mistä syystä nyt ikinä (Glenn, Spina, Lappalainen tai jopa Nättinen ja Tanus), eli fokus ei ole eikä ole ehkä missään vaiheessa ollutkaan siinä, että nyt pelataan SaiPalle ja tehdään kaikki sen eteen, että nostellaan kannua keväällä, vaan että alunperinkin tultiin vain käymään SaiPa-merkkisellä ponnahduslaudalla nostamassa omaa markkina-arvoa. Viime vuodet on minun silmääni näyttänyt myös siltä, että kun rahaa ja vetovoimaa on tullut aiempaa enemmän ja on keskitytty haalimaan lupaavia pelaajia eikä ole ollut pakko tukeutua pelkästään rautaiseen yhteispeliin ja tekemisen laatuun, niin kuin laihempina takavuosina, niin sitten juuri joukkueen yhteen hitsautuminen ja tekemisen laatu ovat lässähtäneet. Tämä ilmiö on mielestäni ollut jo Tirkkosen viimeisiltä kausilta lähtien olemassa.

  Mitä SaiPa voi sitten tehdä? Olen miettinyt SaiPan johtajuutta ja sitä, riittääkö Kohon ja kumppanien vaatimaton kovan työnteon esimerkki, vai tarvitsisiko Koho jonkinlaista apua johtamiseensa. Vänttisen mahdollinen paluu loksauttaisi ainakin minun fantasioissani tuon osaston kohdilleen; konkariosastolla olisi yhdessä kanttia vaatia kovempaa sitoutumista ja päivittäistä työntekoa koko sakilta. Viimeisiä kausia kuitenkin näilläkin kaikesta päätellen lähdössä pian käyntiin, joten ehkä siitä saisi sen ratkaisevan viimeisen lisäboostin. Koho voisi myös lopettaa mitalista puhumisen ja alkaa haaveilla mestaruudesta. Voittaminen on pienestä kiinni, eikä se minusta ihan täysin vakuuta, että tavallaan leipoo tavoitteen sisään sen, että on ihan okei hävitä välierät. Ymmärrän realiteetit, mutta häviämistä ei voi hyväksyä etukäteen, jos oikeasti haluaa voittaa.

  Johtamisen mallia voi katsoa esimerkiksi tältä Youtube-videolta HIFK:n ja Ville Peltosen suorituksesta 2010-2011. Sanokaa mitä sanotte, mutta vaikka noilla on miljoona enemmän rahaa, niin tuossa ei ole mitään sellaista, mitä meillä ei pystyttäisi tekemään.
   
  ahal, iSing & Taffel tykkäävät tästä.
 6. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mä en vaan usko tähän selitykseen hetkeäkään. Tapaus Glenn oli mitä oli mutta en usko että joku Lasse Lappalainen miettii että höntsäillään kausi loppuun jotta ensi kaudella voidaan sitten tapella menestyksestä KalPassa. Tai Topi Nättinen joka on kertonut tavoitteekseen maajoukkueen. Auttaa kovasti tämmöisissä asioissa.
   
 7. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  Minkälaiset vahvistukset olisi muilla toiveissa, jos siirtorajalla vielä ne hyökkääjä ja pakki saataisiin verkkoihin? Omissa toiveissa olisi pelaajatyypeiltään "Lappalainen"/"Glenn" ja "Koskiranta(kumpi vain)"/"Rissanen", eli pakiksi kookas all around pakki ja hyökkääjäksi kahden suunnan sentteri joka pystyy tekemään peliä myös hyökkäyspäässä. Toki aika mahdottomia toiveita tähän hätään, ainakin jos tahtoisi yhtään varmempaa arpaa. Mieluiten toki sellaisia kavereita, jotka jatkaisivat myös ensi kaudella. Toiveena toki myös rightin kätisyys muttei myöhäinen joulupukki tai edes Tuomenoksa tällaisiin toiveisiin pysty vastaamaan.

  Eli mihin rooleihin kipeimmin tarvittaisiin vahvistuksia, jos tänä vuonna halutaan haastaa tosissaan playoffeissa?
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2019 klo 22.04
 8. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Kun puhutaan kevään peleistä, niin toivomus puolustajasta on kaikkea muuta kuin Lappalaisen tai Glennin tyylinen puolustaja. Carson kelpaisi, sillä hän olisi aika riskitön valinta tähän kohtaan, joten saataisiin varmasti vahvistus puolustukseen.
   
 9. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Eiköhän SaiPa ole käytännössä jokaiselle pelaajalle välietappi, sillä aika harvan pelaajan unelma on pelata loppu-uraansa SaiPassa. Se on sitten paljon pelaajan persoonasta kiinni, että kiinnostaako antaa kaikki logolle vielä siinä vaiheessa, kun seuraavasta kaudesta on allekirjoitettu sopimus jonkun toisen joukkueen kanssa vai meneekö pelaaminen kananmunat kainalossa hiihtelyksi. Yksi esimerkki on Patrick Davis, joka viimeisessä vai toiseksi viimeisessä runkosarjaottelussa SaiPan paidassa meni blokkaamaan laukausta viimeisillä sekunneilla SaiPan johtaessa usealla maalilla. Eiköhän Davis tiennyt jo tuossa vaiheessa, että ensi kaudella hän pelaa jossain muualla kuin Lappeenrannassa ja ottelu oli muutenkin jo voitettu, joten periaatteessa hänen ei olisi tuota laukausta tarvinnut blokata. Davis oli kuitenkin yksi esimerkki pelaajasta, joka taisteli loppuun asti joukkueen puolesta, vaikka varmasti tiesi seuraavalla kaudella pelaavansa jossain muualla ja oli mahdollisesti jopa allekirjoittanut sopimuksen seuraavasta kaudesta.

  Itse en osta tuota argumenttia, että organisaatio ei olisi vastuussa siitä, että pelaajaa ei enää nappaa pelata logolle siinä vaiheessa, kun sopimus seuraavasta kaudesta on allekirjoitettu johonkin muualle. On sellaisia pelaajia, jotka alkavat hiihtelemään, kun rahakkaampi sopimus on tehty jonnekin muualle, mutta on myös sellaisia pelaajia, jotka antavat kaikkensa joukkueelle niin pitkään, kun on sopimuksenalainen edustamalleen seuralle. Sen vuoksi onkin erittäin tärkeää, että pyritään hankkimaan sellaisia pelaajia, joilla asenne on oikeasti kohdallaan. Jos mietitään esimerkiksi tätä kautta, niin jos nuo Tanus ja Nättinen pelaisivat samalla tasolla kuin viime kaudella, niin SaiPa taistelisi ihan realistisesti paikasta mitalipeleissä. Nättisen kohdalla ongelmat eivät ole (ainakaan pelkästään) asenteessa, mutta Tanus on kyllä aivan järjettömän löysä hiihtelijä. Tuon saattoi toki arvata jo hankintahetkellä, sillä Tanus on sen verran lahjakas kaveri, että hän voisi pelata tälläkin hetkellä jossain ihan muualla kuin SaiPassa.
   
 10. DripL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hyökkääjäksi pitäisi saada voimahyökkääjä, joka ensisijaisesti menee kohti maalia eikä kaartele kulmiin. Sitä pelaajatyyppiä on jo tarpeeksi.

  Pakiksi olin aiemmin sitä mieltä, että hyökkäyspään vahvistus, mutta Kitchton-Maalahti-Salo saa riittää, varsinkin kun Kitchton on niin hyvä.

  Omanpään pelaaja, joka osaa avata peliä. Carson ei hirveästi innosta, vaikkakin osaa hommansa.

  Juhlakausi jumlauta. Nyt pitää uskaltaa panostaa edes tuon verran. Päättyköön kausi sitten Jussi Jokisen kypärätemppuun Kisapuistossa neljän pelin jälkeen.
   
 11. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tarkoitus ei ollut nyt syytellä yksittäisiä pelaajia, vaan sanoa, että on täysin kestämätöntä SaiPan menestymisen kannalta, että ymmärrettävienkin olosuhteiden vuoksi jotkut avainpelaajat eivät selvästikään ole antaneet kaikkeaan. Asiat eivät ole mustavalkoisia, mutta Lappalaisen sopimuksesta KalPan kanssa uutisoitiin marraskuun lopussa, ja siitä lähtien kehityskaari ja sellainen viimeinen puristus näytti ainakin minun silmiini lässähtävän. Nättinen nyt oli ehkä vähän turha maininta tuossa, sen myönnän.
  Lainaus:
  Te molemmat lainasitte sitten viestistäni juuri sen kohdan, jossa oli vähiten sitä itse pointtia.

  Ajatustasi jatkaen: kaikki joukkueet ovat kaikille pelaajille välietappeja, paitsi se, jossa lopettaa uransa. Minun ajatukseni oli viestissäni se, että SaiPan tulisi tehdä itsestään niin tärkeä välietappi kuin mahdollista. En ole kanssasi eri mieltä siitä, etteikö erityisesti hyväasenteisia tyyppejä kannattaisi hankkia myrkyllisten tyyppien sijaan. Halusin vain tuoda esille sen, että minusta tuo ei ole ollut SaiPan suurin ongelma, vaan että ehkä SaiPa myös tarvitsisi sellaista johtajuutta, joka johtaisi parempaan yhteen hitsautumiseen ja tekemisen laatuun. Se laatu näkyy kenelle tahansa esimerkiksi sellaisissa asioissa kuin luisteluvoima, karvaaminen tai taklauspeli, jotka ovat SaiPalla tällä hetkellä yksinkertaisesti paskaa.
   
 12. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lappalaisella jäi putki päälle. Tännä vuonna -20 38 ottelussa. Viime vuonna sai sentään +1.
   
 13. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Lappalaisella on sitten varmaan kirjoitettu jo syksyllä sopimus ensi kaudeksi johonkin toiseen seuraan!! Ja Lauri Taipaluksen jälkimmäinen kausi HIFK:ssa meni perseelleen, koska Late oli jo tehnyt SaiPan kanssa diilin?

  Juu, itse suhtaudun hiukan epäilevästi näihin "ei enää nappaa, kun on sopimus seuraavaksi kaudeksi muualla" -salaliittoteorioihin. Joissain tapauksissa näissä epäilyissä voi olla perää (Jesper Piitulainen allekirjoitti ~marraskuussa 2013 rahakkaan sopimuksen Rauman Lukon kanssa ja siitähän ei mitään hyvää seurannut, motivaatio saattoi olla edelleen kunnossa, mutta keskittyminen ei), mutta erityisesti puolustajien kohdalla pelaaminen ja tehopisteiden kertyminen vaihtelee muutenkin. Pari huonoa ratkaisua ja niistä seuraava itseluottamuksen katoaminen voi sotkea kuviot täydellisesti.
   
 14. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Pakeilla varsinkin +- vaikuttaa sopivasti osuvat vaihdot. Toinen paki tulee vaihtoon kun vastustaja kääntää, ehdit juuri jäälle kun omissa helähtää.
   
 15. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Valmennukseen. Nykyisellä nelikolla tuntuisi olevan hieman puutteita. Lehterä kantaa kokonaisvastuuta ja antaa pelaajille työkaluja kehittymiseen, Valtonen vastaa veskoista. Ropo pitää tablettia käsissään vaihtoaitiossa ja neuvoo luistimien teränkäytöstä. Hirvosen roolista ei julkisuuteen ole hirveästi huudeltu, vastaako pakkien peluutuksesta? Koko tiimistä on jäänyt pelien ja tv-kuvien perusteella kuva, ettei sieltä löydy oikein sellaista piiskuria, joka saisi luotua joukkueeseen taisteluhenkeä ja tekemisen ilmapiiriä. Yksilöohjausta kyllä varmaan annetaan riittävästi. Voisiko tässä olla yksi syy myös peliesitysten ailahtelevuuteen matsien sisällä?
  Tuo tiimi huutaa mielestäni koodinimeä "positiivinen summanen", joka voisi löytyä seuran sisältä. Hämäläisen Vili mukaan tuohon ryhmään katsomaan, että joka treeneissä mennään täysiä ja sata lasissa. Ehkä pelissä syötötkin alkaisi tulla lapaan jos treeneissä mentäisiin pelitemmolla? Lisäksi Vili voisi olla oikea tsemppari aukaisemaan muutaman avainpelurin totaalijumilukot, joita nykyinen valmennus ei ole koko kautena onnistunut avaamaan.
   
  Taffel tykkää tästä.
 16. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Suattaapi olla näinkin. Toisaalta, playoffeissa pitää mennä kovempaa kuin runkosarjassa, ja ehkä Lehterä/Hirvonen/Ropo päästävät vasta siinä vaiheessa "sisäisen summasensa" irti?! Joka treenissä ei mun mielestä voida mennä sata lasissa, koska siinä tapauksessa meillä olisi yli puolet joukkueesta sairastuvalla.
   
 17. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Tik-tak, hetki lyö. Miksi ovet ei aukene meille, onko budjettimme syytä täääääää? Mielenkiintoinen viikko ja radiohiljaisuus on päällä kuin Valkeasaaressa 1944.
   
 18. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Itse en ehkä ihan usko ''piiskaamisen'' tehoon ottelun aikana. Toisille se voi auttaa, toisilla voi mennä kuuppa vain pahemmin jumiin.

  Kokonaan toinen juttu on se, että vaikka valmentajat näyttävät toimettomilta niin kyllä siihen pelaajien peluuttamiseen ja vastustajan tarkkailluun menee uskomaton määrä energiaa ja tarkkaavaisuutta että harvalla koutsilla riittää sen jälkeen mihinkään muuhun eforttia. Niillä varmaan jotka saavat omat hommat teetettyä jollakin muulla.
   
 19. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tässähän on siirtorajaan ja seuraavaan peliinkiin vielä yli kolme vuorokautta. Nyt netti kiinni ja vaikka raittiiseen ulkoilmaan, ei se mahdollinen tiedote vahtimalla yhtään nopeammin ilmesty.
   
  Individual tykkää tästä.
 20. Denisovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Vainikainen loppukauden Saipassa ja sopimus myös ensi kaudeksi.
   
 21. tonz@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jokerit, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  "Jee." Muut hankkii Jokisia ja Juhamatteja ja meille tulee pleijareihin Ville Vainikainen. Noh vielä on kolme päivää aikaa, toivottavasti Vainikainen ei ole nyt se etsitty hyökkääjävahvistus.
   
 22. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 23. Bacon Jäsen

  Vainikaisen tämän + ensi kauden pahville peukku. On ainakin yksi jermu lisää, joka pelaa sata lasissa logolle eikä hiihtele kananmunat kainalossa.
   
  17Kovalchuk, Sergei Fedorov, TheRimpula ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 24. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Ketterän julkaisussa hieman kommentteja siirroista.

  Lainaus:
   
 25. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Älä ny jaksa ees leikilläs. Vainikainen on rooliinsa ja palkkaansa suhteutettuna ihan hyvä hankinta, ja miuta kyllästyttää tämä ainainen kitinä milloin miltäkin taholta aina kun tehdään mikä tahansa hankinta joka ei oletusarvoisesti mene suoraan ykkösketjuun. Ja tämä ei ollut nyt suunnattu mitenkään erityisesti sulle vaan ihan yleisesti tätä paskan sarkasmin ja naljailun ilmapiiriä kohtaan, eiköhän se ole kuitenkin kaikille selvää ettei Vainikainen ole mikään kärkihaku.

  Sori vitutusketjun ulkopuolisesta draamasta.