SaiPa kaudella 2015–2016

  • 574 713
  • 2 477

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Tällä hetkellä me taistellaan sijoista 15-12. Ilmeisesti markkinat ovat niin tyhjät SaiPan näköisistä pelaajista, että mitään ei tartu haaviin. Ctrl-Alt-Del painettu allekijoittaneen kohdalla pohjaan!
 

poolkofi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Toronto Maple Leafs
SaiPa= Suomalaisen jääkiekkokulttuuri suurin vitsi.

Näillä "hankinnoilla" ainakin yksi katsoja hallissa vähemmän.

Onneksi löytyy vielä Imatran Ketterä ja Pauli Levokari!
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tyhjät markkinat eivät selitä sitä ettei Raun jatkoa ilmoitettu. Ei ole voinut hinta ihan taivaisiin pompsahtaa kuitenkaan. No eiköhän Chad mene Ouluun saatana. Onhan tämä vaan tuskaista kun tällä hetkellä materiaali on keltamustien lasienkin läpi katsottuna bottom 5 joukossa.
 

Bacon

Jäsen
Haetaan nyt jotain positiivista. Yksi pelaaja lisää viime kauden joukkueesta joten siltä osin taas vähemmän vaihtuvuutta. Mutta silti pakko myöntää, olihan toi pieni pettymys. Tai no tuli ladattua vähän korkeammat odotukset.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Onneksi kauden alkuun on vielä aikaa, budjettia ainakin pitäisi olla jäljellä kohtuullisen paljon. Taidanpa tsekata tilanteen uudestaan heti elokuun alussa.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Jokinen - McIntyre - Järveläinen
Zboril - Järvinen - Venäläinen
Leivo - Koho - Kuronen
Virkkunen - Hämäläinen - Vainikainen
Jääskeläinen - Kettunen - Suutari

Hyvähän näillä hyökkääjillä on lähteä kauteen kun maalivahtiosasto on enemmän kuin kohdallaan. 1-0 -rankkarivoitoilla kohti kuuden kärkeä.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joopa joo, eli panttaillaan sitä kausikortin ostoa vielä. Ja aivan turha puhua mistään tyhjistä markkinoista, pelaajia on vittu pilvin pimein tarjolla. Nyt vain tuntuu että Kallioniemi on pistänyt kirstun kiinni että saadaan osakkeen omistajille osinkoja... Oliko viime vuoden talousluvuista jo mainintaa?
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Vai sellasta. Kyllähän SaiPan käyrä (siis omat odotukset) aina seuraavaan kauteen on laskenut edellisestä kaudesta. Viime kaudella en enää ihmeitä odottanut, vaan 8 sakkiin pääsy oli plussaa. Nyt en odota tämän joukkueen pääsevän edes 10 sakkiin. Tietty kolme (3) laitahyökkääjää voi senkin odotuksen muuttaa vähän ylöspäin, mutta kyllähän tämä seurajohdon satsaus aina hyvän kauden jälkeen on todella ammattimaista.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Vainikainen, Kettunen, Mäkinen, Zboril...

Onhan se positiivista että joukkueessa on nyt useampikin ihan realistisesti jo ensi kaudella liigan portteja kolkutteleva junnu omasta takaa.

Tässä on vielä koko kesä aikaa ennen kuin joukkue tarvii olla valmiina.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Vainikainen, Kettunen, Mäkinen, Zboril...

Onhan se positiivista että joukkueessa on nyt useampikin ihan realistisesti jo ensi kaudella liigan portteja kolkutteleva junnu omasta takaa.

Yeah, positiivisuutta peliin! Ja onhan tämä joukkueen rakentamisen marssijärjestys ollut siinä mielessä looginen, että ensin laitettiin maalivahdit järjestykseen, ja nyt alkaa olla sentterit ja puolustuskin kohdillaan. Laitahyökkääjän rooli on kuitenkin pelisysteemien kannalta "helpoin", ja niitä paikkoja on helpompi täyttää syksymmälläkin.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sen lisäksi, että Larssonin pyöriminen kentällä aiheutti viime talvena sydämentykytyksiä, kyllähän herra niitä paikkasi paikoitellen oikein sujuvalla kiekollisella pelillä.

Olivathan nämä julkistukset isoja pettymyksiä, joskaan odotukset eivät kaikilta osin olleet kovin realistisia.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Jahas, vai sellaisilla nimillä meinataan kausikortteja myydä. Larsson oli toki keväällä ihan ok.

Tässähän alkaa hyökkääjistö olemaan täynnä, joten ei kait sinne hetkeen tarvitse ketään odotellakaan. Vituttaa lähinnä Leivon suojatyöpaikka ja pari muuta turhaa sopimusta, oikeastaan taidan laittaa SaiPan seuraamisen hyllylle pariksi kuukaudeksi. Katsellaan syssymmällä, jos vaikka saataisiin ratkaisurooleihin pelimiehiä..
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jaahas, tarkoittanee sitten sitä, että Rau ei jatka. Luulisi, että sopimus olisi jo sorvattu, jos. Pettymys kyllä. Olen varma, että mies olisi ollut todella kova lisä ensi kauden joukkueeseen, mutta jos tarjouksia on sadellut muualta sillä tapaa, ettei ole varaa siihen vastata, niin minkäs teet.

No, kyllä sinne jotain ulkkaria hyökkäykseen varmaan tulee ennen kauden alkua.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei jumalauta. Helvetinmoinen perseennäyttö toimistolta. Larssonin option käyttäminen ja jonkun oman 20-vuotiaan junnun jatko. Kettunen varmaan viettää enskauden mestiksessä.

Larssonin jatko miellyttää, mutta onhan esittely, kun ei yhtään uutta pelaajaa.

Joukkueesta puuttuu enää miehekkyyttä ja taitoa. Kumpaakaan ei ole tullut lisää, mutta lähtenyt paljonkin, varsinkin taitoa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niin, unohtui tuossa sanoa, että Larssonin sopimus toki hyvä homma, etenkin jos on siinä pelivireessä mitä oli tuossa keväällä. Kyllä tässä nyt silti "vähän" enemmän odotti, että ilmoiteltaisiin...
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Ei voi kieltää, etteikö olo olisi hieman pettynyt. Larssonin jatko on ihan hyvä juttu, ei siinä mitään ja kai Kettusen kohdallakin kortin voi katsoa, ei siinä mitään, mutta jos tämä nyt tarkoittaa sitä, että Rau ei jatka, niin SaiPalta puuttuu kaksi tai kolme kunnollista hyökkääjää vielä ennen kauden aloittamista. Ja vaikka toimiston haut ovat keskimääräistä paljon paremmin onnistuneetkin, niin jos tässä nyt sitten kesällä vedetään pari ykkösketjunlaituriarpaa jostain hatusta ja luotetaan siihen, että joku nykyisistä parantaa tai että joulun jälkeen tarvittaessa hommataan vielä se yksi, niin aika arpomiseksi menee.

Tosin en tiedä, tarkoittaako tämä sitä, että Rau menetetty vai voiko kyse olla siitä, että katselee vielä vaihtoehtojaan, joista SaiPa kuitenkin olisi yksi?
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän tuo puolustus nyt Larssonin jatkon myötä on hitosti parempi. Riikola, Backman, Lofquist ja Larsson ovat kaikki ihan asiallisia liigapakkeja. Sitten on on Maalahti, Lappalainen, Mäkinen ja Huhtanen. En voi kyllä ihan tyytyväinen siihen olla, että pitäisi aina kahta pakkia peluuttaa noista neljästä viimeksi mainituista per ottelu. Lappalainen ei ainakaan esittänyt viime kaudella mitään sellaista, että olisin tarjonnut jatkosopimusta. Mäkisessä näen potentiaalia ja hänelle antaisin peliaikaa ihan koron kasvamista ajatellen. Maalahti nyt on Maalahti hyvänä ja huonona päivänä ja Huhtanen ei oikein ole päässyt liigassa näyttöjä antamaankaan. Yksi perusvarma ja fyysiseen peliin kykenevä pakkikin tuonne vielä tarvittaisiin.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pelaajamuutosten yhtälö tällä hetkellä kenttäpelaajien osalta.
Ulos puolustajista Salcido,Vainonen ja Ahonen, sisään ei ketään.
Ulos hyökkääjistä Tavi, Mankinen, Spina, Flinck, Rau ja sisään Järveläinen.
Mitä tämä yhtälö kertoo? Joko rahat on loppu tai sitten kärkipelaajat tulevat olemaan aivan järkyttävän kovia? Vai onko Hattu livauttanut allekirjoitettavaksi sopimuksen Kazan aikojen ehdoilla ja vienyt koko pelaajabudjetin.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Vaikka tuo tapahtuma hieman nolohko olikin, niin vielä ei ole aika vetää ranteita auki. Kauden alkuun on kuitenkin vielä aikaa lähes 3 kuukautta. Tosin, mikäli tulosyksikön rekrytointi parin laiturin muodossa venyy pitkälle kesään, tulee tuo näkymään kauden alun yhteis- ja erikoistilannepelaamisessa. Miulla on vielä täysi luotto Tuomenoksaan ja kumppaneihin.

Itse ymmärsin, että Larssonin kanssa tehtiin uusi vuoden mittainen sopimus, optiota ei siis käytetty vanhasta pahvista. Mikäli näin, niin hinta oli varmaan hieman alhaisempi. Kyllä siellä kaiken järjen mukaan pitäisi olla usempi satku vielä sukanvarressa. Muussa tapauksessa SaiPa maksaa "kakkos"maalivahdille liian kovaa kliksaa.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
"Ensi kauden budjetti pysyy samana l. 1,8 miljoonaa, TAI nousee lievästi". Noinhan Kallioniemi sanoi keväällä, olikohan maistissaan, vai nukkuiko silloin?
Kun tuota joukkueen nimilistaa nyt katselee, niin tuntuu siltä, että nuorille annetaan nyt mahdollisuus näyttää kykynsä ja vahvistuksia hankitaan tarvittaessa sitten siellä verorajalla.
Mahdollistahan on tietysti, että joillekkin vanhoille pelaajille on tehty aivan mottipäiset sopimukset ja nyt on jo budjetti käytetty, joten "näillä mennään".

Kyllä odottaisi, että Salcido korvataan ja hyökkäykseen hankitaan vielä pari maalin tekoon pystyvää miestä, jos ei hankita, niin "piru nokkii koko porukan".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös