SaiPa kaudella 2014–2015

  • 778 856
  • 2 817

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
:S Jaajaa... vai semmoisia tilastoja. On vain jotenkin jäänyt tästä Järvisestä tuossa keskellä semmoinen kuva ettei hyökkäyspäässä kauheasti muuta saa aikaan kuin menetettyä kiekkoa.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
On totta, ettei Järvinen oikein ole etenkään Liigassa onnistunut kärkiketjuissa. Kuitenkin nykyvire on sen verran lennokas, että ansaitsee mielestäni mahdollisuuden. Pari peliä antaisin kokeilla.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Koholta meni polvi. Maanantaina jatkotutkimuksiin. Painoa pystyi jalalle jonkun verran varaamaan, mutta aikamoista kinkkausta oli liikkuminen.

E: Lähteenä Koho itse.
 

ahal

Jäsen
Koholta meni polvi. Maanantaina jatkotutkimuksiin. Painoa pystyi jalallav jonkun verran varaamaan, mutta aikamoista kinkkausta oli liikkuminen.
Vaikuttaa siltä, että saattaa olla viikkojen huili, jos edes riittää...
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jaahas, voi olla, että SaiPa joutuu ostoksille lähtemään tästä vielä ennen siirtorajaa.

Hemmetin huonoa tuuria Koholla kyllä jatkuvasti.
 

Bacon

Jäsen
Voi veljet. Täytyy toivoa, että tuosta vammasta selvittäisiin säikähdyksellä. Monesti nämä polvivammat vaan tuppaavat olemaan sen verran ikäviä, että tulee pidempi huilitauko, mutta ei nyt manailla mitään. Onneksi siellä on reservissä nälkäisiä kavereita odottamassa vuoroaan. Taitaa Massi pelata huomenna ykkösen keskellä ja jos näin käy niin ihan ansaitusti mies sinne pääsee, koska on viime peleissä ollut erinomainen. Perkele huomenna murretaan se Lahden kirous ja sitten hilpeä kotimatka ja jälkipelit. Muuten on vain kotimatka ja jälkipelit.
 

Mucker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Raaka totuus tuntuisi olevan, että meillä ei oikein ole ykkössentteriä. Tosin eipä sitä ole ollut totuuden nimessä tällä kaudella oikein tähänkään asti. Eli kaupoille saattaa olla tarvis lähteä, mutta ehkä Järvistä kannattaa tosiaan kokeilla roolissa ensin. Mies on väläytellyt hyvää potentiaalia. Vielä jos alkaa käyttää kokoaan kunnolla ja ajella maalille, niin tiedä mitä seuraa.

Vahvistuksien suhteen olisin kumminkin sitä mieltä, että oleellisempana tarvitaan Markkasen lisäksi kunnollinen kakkosveskari. Joko on alettava tosissaan panostaa Bernardin pääkopan raiteilleen saattamiseen - siitähän kaverin rämpimisessä on selvästi kysymys, muut ominaisuudet kyllä riittävät - tai sitten todennäköisemmin jostain on ostettava uusi vahti. Tällä joukkueella on ehdottomasti pleijari-potentiaalia, mutta yhdellä maalivahdilla sinne asti ei välttämättä päästä, ja siellä ei varsinkaan pärjätä. Ei sellaista kuormaa kukaan yksin jaksa, vaikka pysyisi ehjänäkin.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Joo'o saas nähä minkämoisia loitsuja sieltä toimiston kautta rupeaa tulemaan, vai tuleeko mitään. Ideaalitilanteessa se ykkössena (jota kieltämättä tuo vähän kaipaisi vaikka Koho olisikin pelikunnossa) tyyliä Redenbach loppukauden mittaisella sopparilla ja se 2. veskari vuokrattuna jostakin.

Mutta kun tämä vahvistusten perään huutelu tosiaan sen verran urpoa on, kun emmä usko että ne toimiston miehet ihan kamalasti ratkaisujaan näiden Internetissä nimimerkkien takaa huutelijoiden mielipiteisiin perustaa, niin antaas tämän olla nyt taas ja nautitaan siitä pelistä. Toimisto hoitaa oman ruutunsa kyllä.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Jos on olemassa pienikin mahdollisuus, että Koho ei pelaa keväällä ja oikeastaan jo nyt runkosarjan loppukierroksillakin pitäisi todella kairata niitä voittoja ihan huolella, niin kyllä se sentteri tänne pitäisi vielä saada. Varmasti liikaa rahaa ei ole, mutta kyllä meno näyttää juuri nyt niin nousujohteiselta, että pitäisi kyllä uskaltaa vähän riskeerata. Jos Koho vielä äityisi pelikuntoon, olisi rosterissa varaa keväällä ihan kunnolla. Ässäpelin notkahdusta lukuun ottamatta peli on alkanut näyttää jo paikoitellen vähän viime vuoden kaltaiselta. Kaikki kunnia Järviselle ja on kyllä hyvä pelimies, mutta muuta ukkoa siihen ykkösen keskelle kyllä tarvittaisiin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olet oikessa Teddy, mutta näinköhän kirstusta annetaan mitään? Uskallan epäillä...
Voipi olla, mutta kuten avatar tuolla edellä esittää, niin varamiehistä ei taida kukaan ihan Kohon kokemusta ja rutiinitasoa paikata.

Toivotaan nyt, että pahempaa ei olisi käynyt, mutta polvivammat on arvaamattomimmasta ja ikävimmästä päästä usein. Sikäli toivoisi, että siellä olisi vähän hätävaraa kassanpohjalla tälläisiä keissejä varten.

No, katsotaan kun tulee tarkempaa tietoa.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ei hyvältä kuullosta Kohon polvivaiva, kyllä tässä Tavin ja Mankisen väliin varmasti pitää hankkia uusi sentteri. Ma$$i Järvinen on mainio pelimies mutta taitaa olla enempi hyödyksi muualla.

Myös Markku Flinck on esittänyt tosi lupaavia kiekollisia otteita viime aikoina, mutta 10 minuutin per ottelu nelosketjun sentterinä taitaa olla juuri oikea annos peliaikaa Markulle. Silloin Markku ehtii/jaksaa taklata ja luistella ja aiheuttaa yleistä hämminkiä juuri sopivan määrän, isommilla minuuteilla kaikki osa-alueet kärsivät. Markun ketsuppupullossa on muuten painetta niin paljon, että kohta alkaa verkko heilua.
 

atsku

Jäsen
Kohon korvaajaksi olisi kovin ilmeinen valinta Suomen Turusta. Tero Koskiranta. Vuoden 2013 palkka oli 107000€, joten loppukaudesta maksettavaa jäisi tuollaiset vajaa 40000€. Redenbachilla ei ole mitään käyttöä Lappeenrannassa lähinnä asenteensa takia. Mies ei ole joukkuepelaaja ja jo SaiPa-aikanaan arvosteli kaupunkia. Haluaako joku tällaisen paskiaisen vielä takaisin hajottamaan joukkuehenkeä?
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihan rehellisesti sanoen minusta Kohon pelillinen anti on tällä hetkellä helposti paikattavissa jo joukkueen sisältä. Pukukopissa tietysti tärkeä, mutta tuskin joku Koskiranta siinä auttaisi, vaikka pelaajana varmasti olisi hyödyllinen. Järvinen ykköseen ja Kuronen nelosen laidalle, niin eiköhän tästä selvitä. Kuronen on ollut hyvä niissä peleissä missä pelannut, ja olen edelleen sitä mieltä, että Kohon edesottamukset ykkösessä ovat olleet kohtuu heikkoja. Tammikuussa 2 pistettä ja joulukuussa 3. Vieressä kuitenkin kavereita, jotka ovat tehneet tuplasti enemmän pisteitä. Järvinen tehnyt 3/4-kentissä 3 tammikuussa ja 3 joulukuussa. Toki Järvinen sopii tyyliltään enemmän sinne neloseen, mutta ei Kohokaan 5-5-pelissä hirveästi saa aikaan, vaikka ylivoimalla pelin rakentaminen onnistuu.

Toki jos halutaan joukkuetta vahvistaa loppukaudeksi, niin Koskirantaa vaan tänne. Tekisi ainakin Taville ja Mankiselle hyvää. Redenbachille iso ei. Olisi joukkueen ainoa pelaaja, jolle ei työnteko maistu.

E: Kohon polvi meni muuten rikki siinä Kaanien ekassa maalissa, kun ajautui Markkasen syliin.
 
Viimeksi muokattu:

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Harmi kyllä Kohon puolesta. Loukkaantumiset ovat pahasti sotkeneet tätä kautta, eikä ole missään vaiheessa päässyt sille tasolle missä viime kaudella parhaimmillaan oli. Liike on selvästi tippunut, liekö johtuu sitten noista loukkaantumisista vai iän mukana tulevasta hidastumisesta vai vähän molemmista. Itse veikkaan vähän molempia.

No jatkossa sitten kuitenkin yksi liigan parhaimpia 3-4 ketjujen senttereitä.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihan rehellisesti sanoen minusta Kohon pelillinen anti on tällä hetkellä helposti paikattavissa jo joukkueen sisältä.
Lyhyessä juoksussa näin ehkä on, mutta rikkonaisesta kaudesta huolimatta Koho on kasannut hyökkääjistä parhaan plus-miinus lukeman. Tasakentällisin tekee kyllä oikeita ratkaisuja kentällä, vaikka pelaaminen ei niin näyttävää aina olekaan. Aika moni ketjukaveri on noussut otsikoihin Kohon laidalla, että en lähtisi vähättelemään Kohon panosta tälläkään hetkellä. Mieluiten toki näkisin Kohon kolmosketjun sentterinä, kuten olen aikaisemmin kirjoitellut.

Nyt Kohon paikkaaja löytynee Järvinen-Rau kaksikosta, tänään lienee Järvinen. Jos Koho pitempään poissä, koittaisin kyllä Rauta sentterinä, ei vaatisi suuria muutoksia ketjuihin, kun Jokinen vaan hyppäisi tuttuun ketjuun Raun paikalle .
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Jos saisi vapaasti valita bottom-3 joukkueista sentterin Kohon suuriin saappaisiin, niin kyllähän miun valinta osuisi Pelsujen Paakkolanvaaraan.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kyllä joukkue huutaa yhtä sentteriä ja toista maalivahtia, sitten on mahdollisuudet vaikka minne.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Kyllä joukkue huutaa yhtä sentteriä ja toista maalivahtia, sitten on mahdollisuudet vaikka minne.
Todellakin.

Markkanen ei pysty pelaamaan millään kaikkia pudotuspelejä, kuten viime kaudellakin nähtiin. Ikä painaa. Ja se sentteri olisi merkittävä juttu menestysmahdollisuuksien kannalta.

Ja olisi kyllä harmi, jos ei enää hankintoja tehtäisi. Koska itse näkisin, että näillä kahdella hankinnalla olisi todella suuri merkitys suhteessa panostuksen määrään. Varsinkin kun muuten joukkueen peli on nyt vihdoin osoittamassa sitä tasoa, mihin sitä on koko kauden ajan toivottu. Tiedän, että rahaa ei taatusti ole liikaa, mutta jostain sitä pitäisi kaapia.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Ihan rehellisesti sanoen minusta Kohon pelillinen anti on tällä hetkellä helposti paikattavissa jo joukkueen sisältä.

Joo, ehkä Koho ei ole Liigassa ihan ykkössentteriainesta, mutta tämä menee jo ihan vitusti yli. Ei tuosta joukkueesta kukaan yllä Kohon tasolle sentterinä, McIntryeä lukuunottamatta. Järvinen on ehkä ihan hyvä hyökkääjä, mutta usein menee putkinäöllä ympäri kenttää, eikä näe peliä samalla tavalla kuin Koho. Pelikäsitys on Koholla ihan eri luokkaa, ja ratkaisut kiekon kanssa samoin. Järvisen oikea paikka on alaketjuissa, missä onkin hoitanut hommansa erinomaisesti viime aikoina.

Tällä hetkellä taitaa olla "cool" ajatella niin, että "ei se Koho mikään hyvä ole, korkeintaan huono kakkossentteri", mikä on ihan kukkua.

Kuolen vitutukseen, jos Koho ei pelaa/pelaa puolikuntoisena koko kevään, ja toimistolta ilmoitetaan, että näillä mennään ja Järvinen on ykkösessä kolmantena laiturina.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo, ehkä Koho ei ole Liigassa ihan ykkössentteriainesta, mutta tämä menee jo ihan vitusti yli. Ei tuosta joukkueesta kukaan yllä Kohon tasolle sentterinä, McIntryeä lukuunottamatta. Järvinen on ehkä ihan hyvä hyökkääjä, mutta usein menee putkinäöllä ympäri kenttää, eikä näe peliä samalla tavalla kuin Koho. Pelikäsitys on Koholla ihan eri luokkaa, ja ratkaisut kiekon kanssa samoin. Järvisen oikea paikka on alaketjuissa, missä onkin hoitanut hommansa erinomaisesti viime aikoina.

Joo en tarkoittanut, ettei kokoonpanoon mahtuisi. Tarkoitin lähinnä, että ykköseen löytyy jengin sisältä jo vähintään yhtä hyvä sentteri. Kyllä Koho kolmossentterinä on Liigan aatelia.

Ei Koho 5-5-pelissä kovin moneen maaliin ole osallistunut millään muotoa, vaikka Tavi ja Mankinen on pisteitä ihan hyvään tahtiin vieressä tehneet. Peliä ei ole juuri tehnyt, josta kertoo kaverin 7 syöttöpistettä.

Molemmat ovat alaketjujen pelaajia. Järvinen on nelosen raastaja ja Koho kolmosen sentteri.

Tällä hetkellä taitaa olla "cool" ajatella niin, että "ei se Koho mikään hyvä ole, korkeintaan huono kakkossentteri", mikä on ihan kukkua.
Koho pelaa Tavin ja Mankisen keskellä, eikä ole vaikea keksiä mikä tuota kenttää jarruttaa. Tavi-Koho-Mankinen on kuitenkin käytännössä meidän kakkoskenttä. Kukaan ei Kohon merkitystä joukkueelle varmaan kiistä, mutta ei tuo peli näytä top-2 sentterin peliltä oli syy sitten loukkaantumisissa tai yksinkertaisesti taidon puutteessa.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Joo en tarkoittanut, ettei kokoonpanoon mahtuisi. Tarkoitin lähinnä, että ykköseen löytyy jengin sisältä jo vähintään yhtä hyvä sentteri. Kyllä Koho kolmossentterinä on Liigan aatelia.
No huhheijaa! Vai että löytyy yhtä hyvä sentteri. Koho saattaa olla tällä kaudella ollut hiukan pimennossa loukkaantumisten johdosta, mutta mitäpä mies teki viime vuonna? Muistaakos kukaan enää?

Ei Järvinen nyt vain yksinkertaisesti pääse mitenkään samalle tasolle. Ei edes tällä kaudella. Järvisestä ei ole ikinä samanlaiseksi syöttöjen jakelijaksi.

Täällä joku sanoi, että alkaisi vituttaa, jos toimistolta todettaisiin, että näillä mennään siihen asti, kunnes kesäloma koittaa. Sama homma. Koska parilla täsmähankinnalla se loma saattaisi koittaa paljon myöhemmin.
 

Franchi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, ACF Fiorentina
Joo en tarkoittanut, ettei kokoonpanoon mahtuisi. Tarkoitin lähinnä, että ykköseen löytyy jengin sisältä jo vähintään yhtä hyvä sentteri. Kyllä Koho kolmossentterinä on Liigan aatelia.
Kuka? Järvinen kävi tuossa kokeilemassa Kohon poissaollessa varsin kehnoin tuloksin, samoin Flinck. Kurosesta puhumattakaan. Toisaalta Flinckin ketjun peli toimii tällä hetkellä niin hyvin, että sen olisi hyvä pysyä kasassa.

1,10. SaiPan pistekeskiarvo niissä otteluissa, joissa Koho ei ole ollut mukana.
1,74. Pistekeskiarvo niistä, joissa Koho on ollut kokonpanossa mukana. Aika usein ykkössentterinä.

Mutta alkuperäiseen kommenttiin:
Ihan rehellisesti sanoen minusta Kohon pelillinen anti on tällä hetkellä helposti paikattavissa jo joukkueen sisältä.
Onhan tää kommentti aikamoista jätettä.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ei Koho 5-5-pelissä kovin moneen maaliin ole osallistunut millään muotoa, vaikka Tavi ja Mankinen on pisteitä ihan hyvään tahtiin vieressä tehneet...

Koho pelaa Tavin ja Mankisen keskellä, eikä ole vaikea keksiä mikä tuota kenttää jarruttaa...

Näinhän tämä on, tilastot ei valehtele. Mutta toisen tilaston mukaan Kohon ± saldo on joukkueen paras +8, kun Mankisella on +2 ja Tavilla +1. Mitähän tästä pitäisi päätellä? Ilmeisesti Ville Koho on niin jäätävän kova sentteri, että pystyy jäädyttämään samaan aikaan sekä omien laitahyökkääjiensä että vastustavan joukkueen pelaajien hyökkäystehon. On se kova!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös