SaiPa kaudella 2014–2015

  • 780 039
  • 2 817

Rocco

Jäsen
Ihan mielenkiinnosta utelen että mitä pahaa Uitto on tehnyt ansaitakseen polakin kopituksen?
Hyvä kysymys. Todella harva viime kauden peluri ensinnäkään sai sopimuksen, ja ne jotka sai, ovat todella vähäisellä peliajalla. Ilmeisesti Tomek on saanut Virmasen kanssa täysin vapaat kädet rakentaa joukkue, ja niin ovat tehneet. Uitto tuskin olisi sopimusta edes saanut, ellei olisi valmiiksi tästä kaudesta sopimus ollut. Sama tilanne Eetu Heikkisen kanssa, joka ei pelannut kuin treenipelejä, ja sen jälkeen sai vaihtaa maisemaa. Ari Gröndahl pelaa aika paljon seiskapakkina, Mika Kujanpää ja Marko Luomala jäivät lähes kokonaan ilman peliaikaa, ja nyt Kujanpää matkusti Jukureihin ja Luomala Italiaan.

Kauden alla puhuttiin paljon että riittääkö Uiton liike, mutta ei mitään ongelmaa sen kanssa ole toistaiseksi näkynyt niissä peleissä, mitkä on saanut pelata.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ihan mielenkiinnosta utelen että mitä pahaa Uitto on tehnyt ansaitakseen polakin kopituksen?
Luultavasti sen takia, kun ei ole Tomekin "oma haku". Uitto pelasi täällä kahden vuoden pahvilla, joten sopimus jatkui tälle kaudelle, mutta tuskin muuten olisi sopimusta saanut. Tämän takia saakin katsoa katsomosta, miten muut saavat koheltaa maailmanloppuun asti.

E: Hidas kuin mikä (siis minä), mutta lisätään vielä, että on pelannut oikein hyvin tällä kaudella niissä harvoissa peleissä, missä on päässyt pelaamaan.
 

båbby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Varmasti Uitto täyttää paikkansa, joka annetaan. Uskoisin, että Uittoa voidaan verrata Pukkaan. Ei niinkään liikkeessä ja taidossa, mutta siihen millä sydämmellä kaveri pelaa. Jonkin verran kertoo se, että ollut Mestis aikoina Sportin kapteeni ja taistelemisen ruumiillistuma. Tottakai vaikeuksia tullut kun noussut liiga tasolle, mutta pelaa simppeliä peliä omilla vahvuuksillaan, eikä leiki mitään vatasta. Sitä taas en ymmärrä, mitä Sport tästä lainasta kostuu kun tällähetkellä pelaavassa kokoonpanossa olisi paskempiakin kavereita mm. Valkonen, joka eilen potkaisi yhden kiekon sisään ja oli pujottelukeppinä Zaborskyn maalissa. Vaihtaisin Uittoon vaikka samantien.

edit. Ei nyt uskalla liikaa hehkuttaa kun pian kuitenki ilkutaan takaisin, mutta mestiksessä ei montaa kiekkoa Uiton ohi mennyt. Sen verran ahkerasti kaveri laitto ahteria eteen.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Varmasti Uitto täyttää paikkansa, joka annetaan. Uskoisin, että Uittoa voidaan verrata Pukkaan. Ei niinkään liikkeessä ja taidossa, mutta siihen millä sydämmellä kaveri pelaa. Jonkin verran kertoo se, että ollut Mestis aikoina Sportin kapteeni ja taistelemisen ruumiillistuma.


Mun mielestä Uitto on hyvä haku. SaiPalla ei ole tällä kaudella tarvetta hankkia lisää pakkeja ylivoimaa pyörittämään, niitä meillä on jo tämän kauden tarpeiksi. Uiton kaltaisille pakeille sen sijaan on aina tarvetta, tarkoitan siis pelaajaa joka ei oleta pelaavansa joka toista vaihtoa vaan on tyytyväinen ylipäätään päästessään pelaamaan ja joka on valmis laittamaan kroppaa likoon ja antamaan kaikkensa kentällä. Kyseessä on myös pitkäaikainen ex-kapteeni, joten kyseessä ei voi ihmisenäkään olle mikään mulkku vaan luulisin homman toimivan pukukopissakin. Palkkakaan tuskin on mottipäinen ja jos tuo huominen nyt ei sitten Uitolta pelillisesti jostain syystä onnistukaan, niin SaiPa ei siinä häviä mitään ilmoittaessaan lainasopimuksen päättyvän välittömästi. Hidashan se on, mutta ei todellakaan niin hidas että se olisi joku ylitsepääsemätön heikkous.

Tää on oikeesti aivan loistava win-win -tilanne SaiPalle, vaikea nähdä miten SaiPa voisi tässä jotain hävitä? Sportin kannalta taas tässä on vaikea nähdä jotain positiivista, jos nyt ei sitten tietenkin lasketa sitä että SaiPa maksaa ainakin yhden ottelun palkan. Mutta se ei voi olla mikää syy, eikä myöskään se että halutaan Uitolle peliaikaa kun ei omiin mahdu, sillä kyllähän Uitto mahtuisi Sportin takalinjoille milloin vain (perustan tämän niihin harvoihin peleihin, joita olen Sportilta tällä kaudella nähnyt).
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Sehän tässä tulee mieleen, että ei kai Larssonin tai Riikolan sairauslomiin ole tulossa pidennystä. Jos tämä olisi tilanne, niin tammikuun otteluruuhkaan tarvittaisiin puolustukseen apuja joka tapauksessa. Minun mielestäni seitsemän puolustajan käyttäminen on helvetin fiksua, koska sillä systeemillä tasataan rasitusta ja pienennetään loukkaantumisten riskiä.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Yhden matsin ajaksi on lähes sama kuka sieltä tulee. SaiPalla ei nyt ole mitään virallista tai edes epävirallista yhteistyöseuraa mestiksessä, joten ihan hyvä että ylipäätään joku pelaaja tuohon tarpeeseen saatiin. Ja kyllä tämän voi nähdä myös kokeiluna joka voisi palasten loksahdellessa kohdilleen johtaa johonkin pidempäänkin. Ainakin faktat puoltavat sitä:
1. Uitto ei mahdu Sportin kokoonpanoon vaikka ei ilmeisesti ole ollut ainakaan huonompi kuin osa lähes jatkuvasti pelaavista Sportin pakeista.
2. SaiPalla on kaksi runkopuolustajaa sairaslistalla eikä ilmeisesti kumpikaan ole palaamassa vielä ensi viikolla. Riikola mahdollisesti poissa vielä muutaman viikon.
3. Jonkinlainen flunssaepidemia tms. jyllää joukkueessa ja yllättäviin poissaoloihin on luonnollista varautua.

Johtopäätös: Uiton vuokrasopimusta jatketaan mikäli ei ihan täysin epäonnistu Porissa.
 

Barney

Jäsen
Jos Uiton esiintyminen sputnikpaidassa jää yhden ottelun mittaiseksi ja joukkueella on vielä puolustajapula, niin junioreista löytyisi yksi mielenkiintoinen kokeiltava. Joel Pyykkönen on vetänyt A-junnuissa 37 peliä ja plusmiinus on komea +16. Aika isokokoinen peruspakki, jonka haluaisin nähdä Zborilin ohella vielä A-junioreista tällä kaudella liigajoukkueen mukana. A-junnuissa Pyykkönen on kuitenkin ollut puolustuksen johtohahmo yhdessä Mäkisen kanssa. Mäkinen on ainakin ollut niin vakuuttava miesten peleissä, että ei saattaisi tuo Pyykkönenkään olla hullumpi.

En itse usko Uiton pelaavan yhtä peliä enempää SaiPassa. Sportilla oli nyt hyvä paikka antaa Uitolle pelituntumaa, jotta olisi valmiina hyppäämään tarpeen tullen askiin. Muutenkin jos SaiPalta ei pudonnut yksikään puolustaja edellisessä pelissä, niin uskon Uiton pelaavan seiskapakkina, joka vetää muutaman vaihdon erässä.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vai on meillä tuollainen ihan hyvä raaminen puolustajakin junnuissa ja raameilla 191 cm 86kg mikäli siis ovat ajantasalla. Bluesin junnuista lähtenyt liikenteeseen ja tuo +16 kuulostaa hyvältä! Osaisiko kukaan antaa lisää tietoa tästä kaverista ken on kaverin pelejä nähnyt.
 

Wolves

Jäsen
Joel Pyykkönen on vetänyt A-junnuissa 37 peliä ja plusmiinus on komea +16. Aika isokokoinen peruspakki, jonka haluaisin nähdä Zborilin ohella vielä A-junioreista tällä kaudella liigajoukkueen mukana. A-junnuissa Pyykkönen on kuitenkin ollut puolustuksen johtohahmo yhdessä Mäkisen kanssa. Mäkinen on ainakin ollut niin vakuuttava miesten peleissä, että ei saattaisi tuo Pyykkönenkään olla hullumpi.

Mielelläni näkisin Pyykkösen liigajoukkueessa, mutta epäilen pahasti ettei miehen liike riitä alkuunkaan liigavauhtiin.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
En itse usko Uiton pelaavan yhtä peliä enempää SaiPassa. Sportilla oli nyt hyvä paikka antaa Uitolle pelituntumaa, jotta olisi valmiina hyppäämään tarpeen tullen askiin. Muutenkin jos SaiPalta ei pudonnut yksikään puolustaja edellisessä pelissä, niin uskon Uiton pelaavan seiskapakkina, joka vetää muutaman vaihdon erässä.

Huomenna ollaan viisaampia tämän asian suhteen. Mutta kun SaiPan tiedotteessa sanotaan että "Ottelun jälkeen Uiton tilannetta tarkastellaan uudelleen", niin eiköhän SaiPalla ole jonkunlainen optio tehdä Uiton kanssa pidempikin sopimus. Ei olisi "tilanteen tarkastelussa" SaiPan kannalta mitään järkeä, jos vaihtoehdot olisivat: Uitto pelaa vahvasti (ja Sport päättää pitää Uiton omissa riveissään) tai Uitto pelaa huonosti (ja SaiPalla ei ole mitään syytä otaa Uittoa Lappeenrannan bussiin).

Minä uskon että Tomek haluaa päästä äijästä eroon, ja SaiPalla on nyt Sportin kanssa optio ostaa Uiton loppukauden sopimus pois. Ja tämän päälle optio ensi kaudesta.

Mielelläni näkisin Pyykkösen liigajoukkueessa, mutta epäilen pahasti ettei miehen liike riitä alkuunkaan liigavauhtiin.

Pari loukkaantumista vielä, ja Pyykkösen liigavauhtia päästään testaamaan aidossa ympärsitössä... No, toivottavasti ei tule viime talven Jokerit-SaiPa -ottelun tyylistä loukkaantumissumaa, silloinhan Ville Koho joutui pelaamaan puolustajan paikalla.
 
Viimeksi muokattu:

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Taitaa tämä rattussovjeticus olla huumorimiehiä?
Minä en usko, että SaiPa Uiton kanssa mitään pitempää sopimusta tekee, saati ostaa mitään nykyistä sopimusta ulos. Peli Porissa on nyt se minkä Uitto on kokoonpanossa, lieköhän muuta tarvitaan, varsinkin jos Maalahti tervehtyy, Larssonkin on tulossa viikon kuluttua kokoonpanoon, ainakin sunnuntain Etelä-Saimaan mukaan.
Mäkiselle vain rohkeasti peliaikaa nyt ja ensi kaudelle vakiokokoonpanoon.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Viime peleissä on nähty SaiPan Mestis-pakeilta Ahoselta ja Lappalaiselta sellaisia flamingo-jalkoja omassa kenttäpäädyssä, että minua ei ainakaan haittaisi yhden kiekkoa (tai mitään tai ketään muutaakaan) pelkäämättömän fyysisen ja sopivasti ilkeän peruspakin preesens vähän pidempäänkin joukkueessa.

Mäkisen ei todellakaan pitäisi näillä näytöillä olla ensimmäisenä tippumassa pelaavasta kokoonpanosta.
 

ahal

Jäsen
Mäkisen ei todellakaan pitäisi näillä näytöillä olla ensimmäisenä tippumassa pelaavasta kokoonpanosta.
Kinkkinen homma, kun Mäkistä kaivattaisiin kipeästi myös A:n peleissä, jotka eivät ole viime aikoina menneet ihan nappiin. Pleijaripaikka on iipumassa hanskasta, mutta erot ovat vielä pieniä. A.n valmennus ei varmaan pitäisi pahana, jos pelit jatkuisivat myös runkosarjan jälkeen. Pyykkönenkin on joutunut jättämään matseja väliin jostain syystä. Ykkösparin kavereita.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Junnuillahan on tänä viikonloppuna ns. turnaustyyppinen rupeama Raumalla. Saa nähdä jääkö Mäkinen länsirannikolle ja pelaa viileät viisi peliä kuuteen päivään.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Ensimmäisen erän aikana tuli selväksi, ettei Uittoa tarvitse kentälle enää päästää SaiPan paidassa. Jos Tirkkonen päästää, niin en tiedä missä enää mennään.

Vituttaa, että jätkät taistelee hienosti joka sentistä ja tuo Sport-jämän ensi minuuteista alkanut koomailu toi viimein numerotaululle takaiskun.

Ja lisätään vielä, että pokkana uskoin Sport-fanien koirankoppianalyyseja. Ehkä se Valtonen vain näkee esim. treeneissä, ettei Uittoa voi kentälle laskea, kuin äärimmäisessä hädässä.
 
Viimeksi muokattu:

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei tuosta pelistä kyllä paljon kerrottavaa jäänyt. Luulisi jonkinlainen ammattiylpeys estävän tuollaiset turpakäräjät, mutta ei näköjään. 3 pistettä tuolla kokoonpanolla länsirannikolta ihan siedettävä.

Uitto oli odotetun hirveä. Kaksi maalia kaverin piikkiin. Laitetaan kaupan päälle kolmaskin kun istui yhden maalin jäähyaitiossa. Ei tuota jäälle uskalla laittaa, joten Lappeenrantaan tulevaan bussiin kaveria ei pidä päästää. Muutenkin aneemisen näköinen jengi, vaikka parhaat pelurit puuttuivat. McIntyre ihme kaveri. Ketjukavereista ei mihinkään, mutta yksin sai tehtyä tilaa ja paikkoja.

Lappalainen-Ahonen oli aika koominen yv-pari. Kusi Kohon kentän yv:n totaalisesti. Kiekko liikkui ihan nopeasti kunnes pelattiin pakeille, jolloin kiekko hävisi johonkin. Kädettömiä molemmat.

No Lauantaina Pelicans vastassa. Pitäisi pikkuhiljaa kotonakin jotain tapahtua. Ei sinne hallille kehtaa kohta kukaan mennä.
 
Viimeksi muokattu:

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joopa joo, 7-1 tukkaan ja bussissa on kivaa. Tämä peli pitää unohtaa heti. Ja myös Uitto, kaverille kolme egua käteen ja onnibussilla lakeuksille. Nyt lauantaina on tod.näk se 4000 silmäparia hallilla ja mitään muuta en odota kuin selvää kolmen pinnan voittoa.
 

ahal

Jäsen
SaiPa osaa yllättää sekä konttorissa että kaukalossa. Mielenkiintoinen haku. Pelaajana vasta raakile mutta raameissa löytyy. Toivotaan parasta, sitähän me on toivottu jo pitemmän aikaa :D.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
En paljoakaan tiedä millainen pakki kyseessä kun noita nuorten kisoja en kauheasti ole katsellut. Nyt ainakin löytyy kokoa ja toivottavasti toisi kaivattua jämäkkyyttä oman maalin eteen.

Samalla Uiton vuokrapesti odotetusti lopetettu.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
"Torstaina SaiPaa edustaneen puolustaja Antti Uiton vuokrasopimus Vaasan Sportista jäi tällä erää yhden ottelun mittaiseksi".
Yllätys...
 

Bacon

Jäsen
No jopas jotakin. Nuori kehityskelpoinen yksilö jolta ei kokoa puutu. Mistähän ihmeestä ne tän kaivoivat? Jos mies tai no poika on vielä ilkeä maalinedustalla niin tää on juuri se lääke, jota ollaan kaivattu. Mielenkiintoinen haku kertakaikkiaan.

Niin joo Antti Uitto. Oli melkonen gladiaattori. Jos gladiaattorit ovat nykyään tuota tasoa niin jumala on miun pieru.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös