SaiPa kaudella 2014–2015

  • 780 063
  • 2 817

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo, se on vähän huono kun tottuu tuohon voittamiseen. Tappiot ottaa sitten raskaasti, etenkin jos se tulee jotain Pelicansia vastaan ja vielä kotona.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Tsiisös...että piti vielä tällaista ripulipaskaa nähdä sen KalPa pelin surffailun jälkeen, odotin kyllä ryhtiliikettä. Alkaa olla Kalpa ja pelsut aika peikkoja. Nyt on pelattu kaksi viime peliä meikäläisen papereissa ennakolta heikompia porukoita vastaan ja mikä on saldo? 0 pistettä, 0 maalia....uskomattoman surkeaa! Markkanen oli aika yössä tänään, Spina samoiten. Ja Tavi&Mankinen kaksikolla ei vaan kulje, ei sitten millään. Sen verran nyt annan pelistä anteeksi, että eihän toi pelsu todellakaan ollut 0-5 parempi, heillä onnistui tänään kaikki, tekivät maalit hirveällä prosentilla ja SaiPalla taas ei onnistunut mikään. Esim. Kalpa oli minusta parempi kuin pelsut, vaikka peli päättyikin vain 1-0. Enivei, 0-5 on silti 0-5. Tuollaista ei saa kotona tapahtua!

Nyt on Tirkkosella ja joukkueella todellinen peiliin katsomisen paikka, lauantaina ei ole enää varaa tällaisiin esityksiin, jos halutaan pysyä kohtuullisessa pistetahdissa ja saada yleisö pysymään hallissa. No okei, eka kotitappio vasta, mutta ei nuo parin viime pelin esitykset nyt ainakaan lisää sitä yleisöä...

JOS Koho pelaa lauantaina, niin voidaan pitää ykköskenttä vielä kasassa ja kattoa pari peliä, että lähtiskö kulkemaan. Jos Koho ei pelaa, niin laittaisin jo lauantaille ketjun uuteen uskoon. Mankinen tai Tavi (ehkä Mankinen) kolmoseen hakemaan vauhtia ja joku ukko siihen tilalle ykköseen, vaikka Pitkänen, ihan sama...Bernard maalille, jos on kunnossa. Mikähän muuten on Bernardilla, kun ei ole kokoonpanossa?

Kyllä suoraan sanottuna vituttaa nää kaksi viimeistä peliesitystä....kolmatta vastaavaa putkeen ei voi enää tulla, eihän?
 

Portier

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, HIFK
Olisikohan kenties millainen ehdotus. Lauantaina voitaisiin ottaa Zboril pelaamaan eka liigamatsi!? Eiköhän A-junnut homman hoida jyväskylässä ilman Adamia.
 

Also Starring

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voi jösses mitä peliä Meidän Pojat on tällä viikolla pelanneet...Lauantaina jos ei peli parane niin ihme on. Jos vaikka maali tulisi?
Milloinkahan muuten Lipiäinen tekee ensiesiintymisen maalinsuulla? Mielestäni tänään olisi ollut saumat heittää Santeri maaliin 0-4 tilanteessa.
 

Paulig

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ysit, JoKa
Jotain positiivistakin. Ollaan edelleen kakkosia, toki enemmän pelejä kuin kellään muulla. Kaikilla pelaajilla päin helvettiä vaihe, ja toivotaan että pojat yhdessä nousevatkin sieltä.
Lauantaina pääsee pitkästä aikaa livenä katsomaan peliä. Olispa se 4000+ siellä laulamassa Vaasan pojat suohon. Kannustetaan kun tarvitaan tukea ja juhlitaan kun on aihetta juhlaan.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Zboril kehiin, ehdottomasti.

Kolmosesta ja nelosesta ei ole kiekollisesti tällä hetkellä mitään hyötyä. Ja kun tuon Tavi-Järvinen-Mankinen kolmikon yhteispeli ei toimi niin kaikki on McIntyren ketjun varassa. Ja näiden tähti himmentyi melkoisella tahdilla Spinan kypärätempun jälkeen.

Ja missä se Koho oikein on? Mikä on ongelma, mikä on toipumisaikataulu?

Salcido, ei jumalauta mitä hissuttelua ja kaatuilua. SaiPan toimisto voisi oikeasti alkaa etsiä puolustajaa, joka pystyy pysäyttämään vastustajia ilman että konttaa naamallaan joka tilanteessa.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Ottelun alku tänään oli hyvää, mutta se viimenen silaus jäi jonnekin. Siinä jo näki, ettei tänään tule kulkemaan. Viimeistään 0-2 jälkeen peli sekos ja paketti meni levälleen. Mitähän lukemat olisi ollut esim jotain Bluesia vastaan? Yleensä nämä nollille jäämiset on tapahtunu kauden ollessa jo pitkällä. En tiedä sitten, onko hyvä asia, että tällasia pelejä alkaa tulla jo tässä vaiheessa kautta. Nämä voi äkkiä kääntyä kunnon tappioputkiksi, jolloin kaudesta tulee rikkonainen ja tosi pitkä.
 

redpecka

Jäsen
No olihan matsi. Siis SaiPa-Pelicans 0-5

+ Hyvä valmistautuminen matsiin tiistain konttaamisen jälkeen. Selkeästi näki, että oli painotettu laukomista ja äijää maalille eikä mitään KalPa-pelin tapaista YV-hieromista. Tosenlaisilla pompuilla ottelu olisi voinut olla hyvinkin erilainen, nyt kun mikään ei mennyt ja kaveri teki, se ruokki sitten peliä nähtyyn suuntaan.
+ Lofquist oli pirteä ja yritteliäs loppuun asti, jos joku nyt pitää positiivisena mainita.
+ Salcidolla oli alussa hyvä asenne - oli tullut lopettamaan muniinpuhaltelut.

- Ei aikalisää. (no toisaalta peli oli niin hyvin hallussa että ehkäpä siitä ei olisi ollut hyötyä ja 0-4:ssä oli jo ihan sama)
- Valtonen ei uskalla vaihtaa esimiestään maalilta. Muissa jengeissä on jo tänäkin vuonna jotain junnuveskareita pelannut ekan ottelunsa, mutta ei SaiPassa. Jopa Myllys olisi vaihdettu nollaneljässä Kuokkaseen. Markkasella on vielä paljon opetettavaa Valtoselle koutsin hommista, vai kuka noista vaihdoista päättääkään.
- Erityispaskuusmaininnat: Spina ja Markkanen (no ei ollut helppo peli veskalle kun ei tule vetoja, mutta ei riitä puolustukseksi, parempaan pitää pystyä).
- Nyt on kyllä kaikkinensa fiilis että Tirkkonen jäätyi - joku helvetin Lämsä vei viisnolla.

Noh, surffataan jotenkin toi sporttipeli tosta välistä ja keskitytään kauden tärkeimpään koitokseen ensi tiistaina. Sporttia vastaan kehiin joitain muita maalivahteja kuin Markkanen, Suutari/Toivanen/Zboril korvaamaan vaikka joitain kurittomia spinoja. Hyvä vielä tulee, pleijarit ei ole vielä karannut mihinkään.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Salcido-Larsson pakkipari oli jäällä Pelicansin kahden ensimmäisen maalin aikana, siinä sitä muniin puhaltelemattomuutta, eikä se siitä miksikään parane.
Tavi ja Mankinen parista on tullut täydellisiä tyhjän pörrääjiä, ei muuta kuin hakemaan vauhtia nelosketjusta tai katsomosta ja toisia miehiä näyttämään kykynsä.
Nyt on pelattu kaksi peliä kuin elokuvasta Hanuri ja hattu, eilen se hattu oli syvällä siellä hanurissa, parannusta on tultava vaikka hiukan kovemmilla lääkkeillä, enää ei pelkkä hymistely riitä.

Tuo Salcido-Larsson pakkipari on ongelmallinen, molemmat on pehmoja ja Larsson antaa helvetisti harhasyöttöjä, Salcido sitten varoo taklatuksi joutumista, sekä on hidas, siinä eväät eilisen kaltaiseen pelaamiseen.
Salcidon ongelmat ovat nimenomaan oman puolustusalueen pelaamisessa, ei hyökkäysaluella, Larssonilla ongelmia on koko kentän alueella, enkä kyllä usko, että ongelmat hänen osaltaan korjaantuvat, tulevat vain jatkumaan.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt on heikko hetki menossa joukkueella ei kahta sanaa. Eilenhän joukkue aloitti hyvin, mutta kaikki tilanteet päätettiin ampumalla kiekko päin Myllyniemeä ja tehtiin vastustajan molarille itse helppo ilta. Pari peliä päin vittua, mutta halli ei palanut ja lauantaina joukkue pääsee pesemään kasvonsa Kisapuistossa. En jaksa uskoa kovinkaan suurta yleisöryntäystä peliin Sporttia vastaan. Lauantaina on laitettava ne haalarit päälle ja iskettävä Sport jäänrakoon kunnolla.

Tavi/Mankinen aivan yössä eikä peli kulje ollenkaan joten ketjumuutokset välttämättömiä nyt heti. Tavi ja Pitkänen samaan ketjuun ja laitetaan vittu vaikka maalahti siihen keskelle jos ei muita vaihtoehtoja löydy perkele. Tehtävä on kuitenkin jotakin Mankiselle herätystä alemmista ketjuista.

Miksi ei eilen annettu Lipiäiselle mahdollisuutta loisteputki shown jälkeen.

Tärkeä CHL matsi kolkuttelee ovilla ja joukkue lukossa. Mut hei kyllä tää tästä kaikilla joukkueilla on niitä heikompiakin hetkiä nyt vaan ne haalarit meidän pojat päälle.
 

Kawasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei tässä vielä tarvitse ranteita alkaa aukomaan tai köysiä rasvailemaan. Joka kausi jokaiselle joukkueelle tulee näitä eilisen kaltaisia pelejä. Mikään ei mene sisälle ja tuntuu että kiekkojumalat (jos sellaisia edes on olemassa) ovat kokonaan toisen joukkueen puolella. Epäonnea oli helvetisti matkassa ja tuntui, että pussinokkien pelaajat sattuivat olemaan aina siellä oikealla paikalla vaikka muuten pelasivat helvetin huonosti.

Siitä ollaan samaa mieltä, että silti tekisi hyvää pienimuotoinen rosterin hetkellinen päivitys. Laitetaan pari äijää hetkeksi sinne kuppipenkille katselemaan vähän toisesta perfektiivistä ottelua ja otetaan täälläkin jo mainittuja Zborileja ja Suutareita pariksi peliksi raikastamaan ilmapiiriä.
 

ahal

Jäsen
Siitä ollaan samaa mieltä, että silti tekisi hyvää pienimuotoinen rosterin hetkellinen päivitys. Laitetaan pari äijää hetkeksi sinne kuppipenkille katselemaan vähän toisesta perfektiivistä ottelua ja otetaan täälläkin jo mainittuja Zborileja ja Suutareita pariksi peliksi raikastamaan ilmapiiriä.
Toivotaan ja uskotaan näin. Aamujäillä valmistauduttiin jo tulevaan ja mm. Andy oli mukana. Jospa olisi torjuntavuorossa huomenna. Ei silti, tuskin Jussi kunnossa ollessaan kahta peliä tumpeloi putkeen. Mutta oleellista on, että vääntäydytään sieltä mukavuusalueelta pois ja tehdään taas hommia hiki kypärässä ja otetaan joku mustelmakin. Sellaiset Tuomas Vänttisen kaltaiset "ilmalentoveivit" sytyttävät yleisönkin. Hyvä peli alla on mukavampi suunnistaa chl-koitokseen.

Edit. E-K:n Osuuspankki jakaa jäsenilleen 5 euron alennuksen Sport-pelin lippuun, jos se ostetaan ennakkomyyntipisteestä tai jäähallilta. Hyvä ele pankilta ja tuntuva etu kukkaroon. Tämän kaltaisia liikkeitä kaivataan muiltakin tukijoilta, jos syksyn yleisömäärät eivät lähde iltojen pimetessä nousuun. Ilmiö ei ole yksin SaiPan huoli, vaan sama ongelma hiertää koko maata. Ankeahkot ajat vetävät kukkaron suuta soukemmalle.
 
Viimeksi muokattu:

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onhan tämä maalinteon tuska tuttua aiemmilta kausilta. Eilen kuitenkin erityisesti ensimmäisessä erässä pyöritys oli hyvää ja peli ajoittain jopa näyttävää. Valitettavasti selkäranka napsahti tuon 0-2 maalin jälkeen ja loppu onkin surullista historiaa. Nyt ne puutteet yksilötasolla alkavat tulla esiin kun muut joukkueet saavat pelinsä rullaamaan. Tirkkoselta vaaditaan uusia kikkoja ja aika monen pelaajan pitää nostaa tasoaan jotta päästään voittojen tielle. Huomenna jos hävitään niin alan olemaan todella huolestunut. Huolissani olen Kohon tilanteesta koska ei pelannut omalla parhaalla tasollaan ennen loukkaantumista. Mielestäni on ollut vaisu koko kauden. Vaisumpi kuin on siis parhaimmillaan. Salcido on ollut suoraan sanottuna löysä. Kuitenkin vastaavasti Lofquist on ollut parempi kuin odotin. Hyvä tästä vielä tulee kun Salcido ryhdistäytyy, Larsson oppii tavoille ja Lofquist jatkaa kehittymistään. Edelleen ostoslistalla yksi isäntä alakertaan ja mahdollisesti sentteri tai laituri/sentteri.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onhan tämä maalinteon tuska tuttua aiemmilta kausilta. Eilen kuitenkin erityisesti ensimmäisessä erässä pyöritys oli hyvää ja peli ajoittain jopa näyttävää. Valitettavasti selkäranka napsahti tuon 0-2 maalin jälkeen ja loppu onkin surullista historiaa. Nyt ne puutteet yksilötasolla alkavat tulla esiin kun muut joukkueet saavat pelinsä rullaamaan. Tirkkoselta vaaditaan uusia kikkoja ja aika monen pelaajan pitää nostaa tasoaan jotta päästään voittojen tielle.

Joo, todetaan aluksi että peli olisi voinut olla kovin erilainen jos kahdesta ekasta ylivoimasta oltaisiin tehty vaikka 2-0. Mutta ei tehty.

Nyt kiekkoa toimitettiin maalille ihan kiitettävästi mutta puuttumaan jäi maskit, ohjurit ja onnenkantamoiset.

SaiPalaiset ovat unohtaneet yhteistyön merkityksen jääkiekossa, missä ovat poikittaissyötöt yms. Nyt joka ukko haluaa omaan saldoon niitä maaleja, vaikka syötöistäkin niitä pisteitä saa.

Massimo oli eilen erikoisseurannassa. Jotenkin vaikuttaa enemmän laiturilta kuin sentteriltä.

Tässä ketjut Sportia vastaan:

Leivo-Mac-Spina
Jokinen-Massimo-Tavi
Jääskeläinen-Flinck-Mankinen
Zboril-Hämäläinen-Venäläinen
 

ahal

Jäsen
Pelkkä oletus vai onko havainto jäiltä?
Olipa kumpi tahansa, pari muutosta tekisin. Leivo ja Mankinen vaihtavat paikkaa ja Zborilin tilalle Suutari tai Toivanen. Pienikokoinen snaipperi ei ole mikään nelosketjun jarrumies.
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pakkohan se on kokeilla jotain uutta. Kaksi peliä ilman maalia on jo varsin selvä merkki siitä.

Leivo ja Mankinen vaihtavat paikkaa ja Zborilin tilalle Suutari tai Toivanen. Pienikokoinen snaipperi ei ole mikään nelosketjun jarrumies.
Ensimmäinen vaihtoehto kuulostaa hyvältä, Zborilin nostaisin Jääskeläisen tilalle. Nelosketjuun sitten Suutari tai Toivanen.
 

Kawasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eli näköjään ei ole mitään ihmeempiä muutoksia tämän iltaiseen peliin tulossa. Bernardi on pelikuntoinen, mutta tiedossa ei ole vielä onko maalilla vai ei.

Hyökkäysosasto tulee kuulemma jatkamaan samoilla kuin aiemmin. Pakistossa sen sijaan vaiheltu pareja.

Tämän illan pakkipareina tulee toimimaan:

Brian Salcido - Simo-Pekka Riikola
Johan Larsson - Rony Ahonen
Simon Backman - Sam Lofquist

Ja lisäksi Kalle Maalahti on ylimääräisenä pelaajana mukana.

Näin siis Etelä-Saimaassa Tirkkonen puheli.

Edit. Ja samassa totesi jälleen Kohon tilanteesta, että viikko kerrallaan katsotaan tilannetta.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
....tekstiä....

Edit. Ja samassa totesi jälleen Kohon tilanteesta, että viikko kerrallaan katsotaan tilannetta.
Mitä helvettiä!? Jokos sitä Kohon tilannetta katsotaan viikko kerrallaan, kun aluksi oli päivä kerrallaan...
Ei hyvältä näytä...
 

redpecka

Jäsen
Mitä helvettiä!? Jokos sitä Kohon tilannetta katsotaan viikko kerrallaan, kun aluksi oli päivä kerrallaan...
Ei hyvältä näytä...
Ihan varotoimenpiteenä kahtellaan viikko kerrallaan. Just.

No onneksi on tuo Järvisen Matti. Alussa kun noita uusia pelureita yritin hahmotella että kuka kukin on, oletin Kurosen olevan se seuraava J. Koskiranta, mutta sehän onkin tuo Matti. Kuronen on jäänyt vähän hämäräksi vielä, en osaa oikein sanoa mikä on miehiään. Pitkänen on just hyvä pikkugiliati, uskon nostavan vielä profiliaan kunhan nyt asettuu ensin taloksi ja sitten vipataan se ykkösketjuun tuomaan energiaa ja ryminää Mankisen tehdessä maalit, sellainen niinkuin hyvin roolitettu huputupulupu-ketju.
 

Coxkyttä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitä helvettiä!? Jokos sitä Kohon tilannetta katsotaan viikko kerrallaan, kun aluksi oli päivä kerrallaan...
Ei hyvältä näytä...

Mitä nyt eilen Kohoa katselin niin eipä hyvältä näytä. Kävelykin aika kipeän näköistä. No onhan noita selkävaivoja ollut itselläkin ja aina ne ovat helpottaneet ajan mittaan. Eipä minua kyllä olla töikseen taklattukaan :\
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Mitä nyt eilen Kohoa katselin niin eipä hyvältä näytä. Kävelykin aika kipeän näköistä. No onhan noita selkävaivoja ollut itselläkin ja aina ne ovat helpottaneet ajan mittaan.

Joo, aikaa se ottaa että selkäruoto palautuu taklauksenkestävään kuntoon. Villen selkävaivan vakavuus ei sinänsä ole yllätys, kun muistetaan tilanne jossa #8 pari viikkoa sitten jäi pukukoppiin. Kolmannen erän alussa SaiPalla oli kahden miehen alivoima ja Ville Hämäläinen jäähyllä, ja kun el capitanon selkä ei siinä tilanteessa kestänyt edes yhden vaihdon pelaamista, niin kyse oli ilman muuta pientä kramppia pahemmasta vaivasta. Toivotaan parasta, mutta sellainen kutina minulla on että useamman viikon kuntoutus tässä vielä tarvitaan.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itse näin Kohon lauantaiaamulla cityllä ja käveli mielestäni ihan normaalisti, ilmeisesti oli tulossa/menossa urheilutalolle koska oli lenkkarit messissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös