SaiPa kaudella 2014–2015

  • 780 530
  • 2 817

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täysin samaa mieltä, kun ei Jussiinkaan voida ihan loputtomasti luottaa ja ei se tuosta nuorennu ja todellakaan jaksa pelata lähes kaikkia pelejäkään.

Kyllä sinne joku oman pään "pelote" pitäisi saada kiekollisen liiderin lisäksi.
 

Kipi

Jäsen
Vähän aikaa sitten kerrottiin varmana tietona, että 3-4 pelaajaa tulee sisään ennen kauden alkua. Ja sen jälkeen on on tullut tuo Spinan jatko. Eli jos tuosta ja E-Saimaan lausunnoista vetää johtopäätöksen niin kaksi puolustajaa on vielä tulossa ennen kauden alkua.

Itse olen kyllä sellaisessa käsityksessä että kun huomenna tiedotetaan se "Salcido" niin tässä on joukkue millä lähdetään kauteen. 1-2 pelaaja liittyvät sitten syksymmällä joukkueeseen verotusteknisistä syistä.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Vitun toimistotunarit luulee tehneensä sopparin Salcidon kanssa vaikka tässäkin ketjussa on jo pitkään tiedetty ettei se SaiPassa pelaa. Tuu nyt lappee selittämään näille amatööreille.
 

Nagsus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuossa Salcidon paluussa on pakko olla joku virhe. Täällähän kerrottiin faktana, ettei Salcido SaiPaan tule ja tänään julkistetaan ruotsalaisen pelaajan sopimus. Sitä oikeaa tiedotetta odotellessa..

Edit. Hidas kuin eläin.
 
Viimeksi muokattu:

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saatiin hyvä kiekollinen pakki, toivottvasti on kunnossa heti kauden alusta.
 

Bacon

Jäsen
Siis kyllähän Salcido hinnoitteli itsensä ulos SaiPan budjetista. Larsson käynyt vaan parturissa ja ulkonäkö nyt hämää vähän.

No mutta nyt on ainakin sitä kiekollista osaamista pakistossa. Tää kelpaa enemmän kuin hyvin, kiitos toimiston väelle!
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Salcido ei pelaa SaiPassa. Kyseessä on pelaaja joka on pelannut Liigassa.
Spina = Tirkkonen ja Tuomenoksa tiesivät mitä saadaan..

Mä en tiedä kuka tai mikä olet, mutta noi sun tänne kirjoittamat SaiPan "varmat" huhut on täyttä fuulaa. Jo pelkästään siksi että et koskaan ilmoita lähdettä. Suosittelen että pysyt "puolen suomen joukkueen" -huhuissa jatkossa...
 

Aapee79

Jäsen
Itse laitoin jo ajat sitten yhden viestin liittyen Brianiin. Hienoa, että saatiin ylivoimaan nyt viivalle tärkeä mies ja vielä heti kauden alusta mukaan!

Yksi pakki ja laituri tulee vielä, josko sitten verorajan alettua. Toki pitää siellä sukan varressa olla tuohta niidenkin jälkeen, että jos tulee, ja se tulee, loukkaantumiskierre, niin voidaan reagoida vielä tarpeen mukaan.

Spina on vielä itselle arvoitus, miten pystyy nostamaan tasoaan tai pelaamaan pleijareiden tehoilla. Myös Leivo/Jokinen, kun pääsee nyt tulosyksikössä kokeilemaan, niin miten pisteitä onnistuvat nakuttamaan. Bottom-6 meillä löytyy miehiä tilalle loukkaantumisten sattuessa, mutta jos näistä kolmesta ei löydy kahta tulosmiestä/tulee loukkaantuminen, niin yksi huippuäijä olisi vielä jostain löydettävä.

Puolustuksessa on nyt tarpeeksi kiekkollista osaamista ja saadaan tehtyä kaksi hyvää ylivoimakenttää. Jos uusi ruotsin tulokas ja Brian ottaa 1.yv hoitoon, niin Riikola ja Maalahti jää toiseen. Ahonen ja Backman ovat muut pakit pelaavassa kuusikossa. Kyllähän tuonne semmoinen "Cutta" menisi. Hänkin alun jälkeen paransi peliään. Toisi kaivattua kovuutta rosteriin.

Hyvä tästä äijät vielä tulee! 6. sakkiin siintää taas katse.
 
Viimeksi muokattu:

Sinitakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvät organisaatiot
Voi pojat ja tytöt! Nyt alkaa näyttämään perkeleen hyvältä. Salcidon kiekollinen osaaminen on huippuluokkaa. Pystyy olemaan parhaimillaan koko liigan paras puolustaja. Voin vain kuvitella miltä näyttäisi pakkipari Lofquist-Salcido ylivoimalla.

Tämä hankinta kertoo myös SaiPan kasvusta seurana. Ei ennen hankittu tämän luokan vahvistuksia kesällä. Iso peukku toimistolle jälleen!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hyvä hankinta. SaiPa on kuitenkin heikentynyt hyökkäyksestä viime kauteen nähden, sinne pitäisi vielä saada tekijämies jos pudotuspeleissä aikoo pärjätä.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ihan ok hankinta SaiPaan kuitenkin vaikka taso on miehellä laskenutkin. Lienee ihan hyvä kakkosparin pakki teille.
 

fourtyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hienoa saada Salcido takaisin SaiPaan, parempaa ei olisi voinut toivoa tältä päivältä. Mahtavaa että saapuu tänne jo viikonloppuna muiden ulkomaalaisten tavoin, eikä tällä kertaa ole mitään artistisopparia tehty.
 

hermoraunio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt alkaa pessimistiäkin jo hieman hymyilyttää. Menetykset tuntuvat edelleen tässä vaiheessa pahemmilta kuin kaappaukset, mutta erittäin hyvä paikkoheitto toimistolta. Eiköhän tästä vielä ihan hyvä tule.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Welcome back Brian Salcido!

Oon kyllä nyt yhtä hymyä täällä. Tämä oli ilouutinen, kerta kaikkiaan. =)

Saatiin oma poika kotiin. Hienoa työtä SaiPa! Taatusti tärkeä puolustuksen johtohahmo tulevalla kaudella, en epäile hetkeäkään.
 

atsku

Jäsen
Loistavaa! Ei markkinoilta olisi voinut parempaa ykköspakkia saada SaiPaan. Salci paukuttaa kaikkien aikojen pisteet ja siirtyy LA Kingseihin kauden päätteeksi.

Lappeelle vielä sen verran, että kukaan ei tämän jälkeen enää jaksa lukea juttujasi. Niin ylimielisen painokkaasti olet mesonut viikkokaupalla. Käsittääkseni olet Oulusta, joten ylimielisyyden ymmärrän sitä kautta. Oikeastaan ainoa mahdollisuutesi on pukeutua pelleksi, ottaa kuva itsestäsi ja laittaa se tähän ketjuun. Sillä pääset takaisin ruotuun.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ok hankinta? Kyllä miulle ainakin kelpaa ihan helvetin hyvin.
Niin varmasti SaiPan kannattajalle kelpaakin SaiPan kulttipelaaja. Mutta ei kannata odottaa samanlaista dominointia kuin viime visiitillä. Viime kauden pleijarisarjassa teitä vastaan ei ollut kummoinen pelaaja. Vanhan sananlasku sanoo: "Olet juuri niin hyvä kuin viime pelisi." Paremmin tuohon sopii kun korvaa pelin kaudella ja sen perusteella Salcido on pelillisesti ok hankinta.
 

ahal

Jäsen
Eiköhän anneta tulevan kauden näyttää onko se oikeasti laskenut vai ei. Pisteiden valossa loppukausi Jypissäkään ei ollut huono. Ok hankinta? Kyllä miulle ainakin kelpaa ihan helvetin hyvin.
Ei huono. Mukava yllätys tähän saumaan. Ammattijargonista huolimatta Brian tuntuu aidosti viihtyvän Lappeessa, mikä varmasti lisää motivaatiota kehittyä yhdessä joukkueen kanssa. Ehjänä pysyessään tärkeä palanen joukkueessa ja sen puolustuksessa. KHL-peikkokin lie nyt aiempaa pienempi.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Yes! Salci is back.

Liigan top 5 todennäköisesti kuitenkin Niskalan kanssa kilpailee kumpi on paras. Upeaa työtä toimistolta! Pelasi SaiPassa lähti pois enkä uskonut enää palaavan, mutta toisin kävi. Nyt on hyvin pullat uunissa aivan mahtavaa.

Lappeeta en halua moittia, mutta yhden kysymyksen esitän jonka olen jo aiemmin halunnut kysyä. Eli käsittääkseni sulla oli ennen suosikki joukkueen kohdalla SaiPa ja viime kaudeksi/ aikana se vaihtui Kärpiksi! Mistä moinen olitko Lappeenrannassa opiskelemassa ja muutit takaisin Ouluun. Jokainen kannattaa ketä haluaa, mutta halusin vain kysäistä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ihan ok hankinta SaiPaan kuitenkin vaikka taso on miehellä laskenutkin. Lienee ihan hyvä kakkosparin pakki teille.

Kummallista provoilua vieraassa pöydässä. Yli 0,5ppg viime kauden JYPin kaltaisessa helvetissä oli loistava suoritus. Raikkaassa ja nosteessa olevassa SaiPassa on lupa odottaa erittäin kovaa pistesaldoa.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Joo, jos joku jyväskyläläinen luulee Salcidon tason laskeneen, niin odotukset ovat olleet liian korkealla tai harrastettu teksti-tv -skouttausta ennen JYP-keikkaa. Kyllä täälläkin tiedostetaan Salcidon tietyt heikkoudet, mutta hyökkäyspäässä mies on liigan top 5 -kamaa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo, en yllättyisi jos SaiPa olisi Salcidolle huomattavasti mieleisempi ja sopivampi työympäristö.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihan helvetin toivottu paluumuuttaja! Hyvä toimisto!!!!

Nimimerkille lappee: toivon, että pysyisit jatkossa kannattamasi joukkueen osiossa sen sijaan, että käyt täällä jatkuvasti spämmäämässä jotain syväkurkkua leikkien. Uskottavuutesi on edelleen 0.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös