SaiPa kaudella 2014–2015

  • 780 049
  • 2 817

lappee

Jäsen
Haaveillahan saa, mutta Salcidoa ette saa vaan puolustajan joka pelasi myös viime kaudella Liigassa (ei SaiPassa). Spina jakaa, eikö nämä jo ole tiedossa vaikka ei ole julkaistu. Käsittääkseni Salcido hinnoitteli itsensä ulos jo kauan sitten.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Haaveillahan saa, mutta Salcidoa ette saa vaan puolustajan joka pelasi myös viime kaudella Liigassa (ei SaiPassa). Spina jakaa, eikö nämä jo ole tiedossa vaikka ei ole julkaistu. Käsittääkseni Salcido hinnoitteli itsensä ulos jo kauan sitten.
Kaikenlaisia huhuja ja väitteitä on heitelty pitkin kevättä ja kesää ja niistä monetkaan, jos mitkään eivät ole lopulta pitäneet paikkaansa. Näin ollen Salcidon poislaskeminen mahdollisen korkean palkkapyyntönsä takia on näitä puheita ihan yhtä lailla minun silmissäni. Yhtä hyvin tilanne on voinut muuttua toiseksi neuvotteluissa (jos sellaisia on käyty vielä), jos vaikkapa Brianille ei olekaan avautunutkaan sellaisia huipputarjouksia siinä määrin kuin manageri on ensialkuun kuvitellut.

Tämä nyt ihan omaa spekulointia vaan. Jos joku oikeasti tietää varmasti asioita insidetietona, niin hyvä on sitten. =)

Joten vasta kun sopimuspelaajat on julkaistu, niin sitten tiedetään. Siihen asti pidän itse kaikki vaihtoehdot mahdollisina. Uskon kuitenkin, että sieltä tulee pelaajia jotka täydentää joukkuetta, oli ne sitten vanhoja tuttuja tai uusia tuntemattomuuksia.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Haaveillahan saa, mutta Salcidoa ette saa vaan puolustajan joka pelasi myös viime kaudella Liigassa (ei SaiPassa). Spina jakaa, eikö nämä jo ole tiedossa vaikka ei ole julkaistu. Käsittääkseni Salcido hinnoitteli itsensä ulos jo kauan sitten.

Onko herra Totuudentorvella heittää jotain lähdettä näille, kun tunnut kirjoittavan näitä varmoina faktoina?

Eihän siinä, voi tuo tottakin olla. Enkä nyt sen Salcidon perään niin paljoa itkisi; niin hidas ja kankea, että aiheutti ja aiheuttaa harmaita hiuksia enemmän kuin minkään muun värisiä. Taitava seppo, mutta tuskin olisi ihan hintansa väärti.

Jotain varmoja/kalliimpia pelaajia tuo kaipaisi, sillä näitä projektiukkoja on nyt jo ihan tarpeeksi. Onneksi en ole toimistolla töissä!
 

Lemiöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings, Wirta Stars
Haaveillahan saa, mutta Salcidoa ette saa vaan puolustajan joka pelasi myös viime kaudella Liigassa (ei SaiPassa). Spina jakaa, eikö nämä jo ole tiedossa vaikka ei ole julkaistu. Käsittääkseni Salcido hinnoitteli itsensä ulos jo kauan sitten.

Vai sellasta väität.. itselleni kävisi toi Spina oikein hyvin ja sitä myös toivonkin, potentiaalia on, tänne vaan. Verorajalla sitten lisäksi uusi(kovempi) ulkkari laituri sisään sikälimikäli massia on jätetty hankintaan.

Viimekaudella liigaa pelanneista ns. kiekollisista pakeista on aika harva ilman sopimusta.
-Arto Laatikainen(hope not, aika ajanut ohitse jo)
-Brian Salcido(en oikeen tiedä)
- Mikko Kousa(hinta jos matchaa niin miksi ei, taitaa olla vaan SaiPan tarjous aika pienen olonen, vaikka Mikko olikin aika kesy viimekaudella)
.........
sit muita ns 2-3 pariin meneviä( jotka olisi pakiston lisänä

-Kauppinen(ei vaan sytytä)
-Larsson(HPK-aikanen, kyllä...Tappara-aikanen, Ei)
-Jurcina( Koko tekisi hyvää, hinta ei)
 

Jugis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vieraisiin pöytiin

Mielenkiinnolla odotan tuleeko sieltä esiin jotain "tajunnan räjäyttävää", esimerkiksi joku huhuttu Spina EI sitä tee, ei kyllä suuremmin myöskään huhutut Johan Larsson tai Salcido, parempaa toivoisin, mutta odotellaan, SaiPa, Tuomenoksa ja Kallioniemi yllätti jo viime kaudella hankinnoillaan.

Boldaus oma. Itse ainakin olisin hel*etin innoissani jos vielä Kärpät sainaisi Salcidon (pakisto ei kyllä tarvitse enää ketään, mutta silti). On se edelleen sen verran kova tekijä Liigaan, ainakin minun mielestä.

On kyllä upeaa toimintaa SaiPalta ilmoitella noista noinkin etukäteen, Kärpillä maksimissaan päivää ennen ilmoitetaan. Kateellinen olen ja paljon.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Toivottavasti tiistaina julkistetaan Pukan sopimus ensi kaudelle ja torstaina optio seuraavasta kaudesta. Mie olisin tyytyväinen
 

ahal

Jäsen
Spinan jatko lie selvää, enkä yhtään ihmettelisi miksei. Saipamainen peluri ja amerikkalais-italialaisena jatkaisi Giliatin viitoittamalla tiellä. Paikka löytynee DM:n viereltä, mutta kuka on kolmas lenkki? Siihen soviteltaneen aluksi kotimaista kykyä.

Jos BS sen sijaan skipataan, toinen ehdokas voisi olla Johan Larsson. Samalla täyttyisi SaiPan "ruotsalaiskiintiö". Larssonin hintalappu vaisun Tappara-kauden jälkeen ei liene järin korkea. Larsson olisi jo kolmas oikealta pelaava pakki joukkueessa. Kahdeksan pakkia ei kuitenkaan koko kaudelle riitä, joten ainakin yhtä uupuu.

Viime kauteen SaiPa lähti ulkkarinelikolla Davis - Giliati - Glenn - PSN (Bernardia en enää laske ulkkariksi...:). Myöhemmin tulivat Spang, Cutta ja Spina.

Ensi viikon julkistusten jälkeen tilanne olisi sama, neljä varteenotettavaa ulkkaria: Spina, McIntyre, Lofquist ja "Larsson". Ja kuten tiedämme, joukkuetta on lupa täydentää helmikuulle asti.

Rissanen, Piitulainen, Vauhkonen ja Roope Hämäläinen korvautuvat Järvisellä, Kurosella, Pitkäsellä ja Toivasella. Zboril ja Jääskeläinen pelannevat paljolti A:ssa.

Yhtä nimeä vielä kaipaan, vai onko mennyt ohi, että mitä tekee Rasmus Hämäläinen? Saa jatkaa junnuissa vielä, mutta olisiko jo miesten sarjojen vuoro?

Sanoisin, että vankasti aiemmin valitulla linjalla SaiPassa mennään. Elo- ja syyskuu näyttävät jo suuntaa ja että tarvitaanko siihen korjauksia. SaiPan kannattaminen vaatii yhä malttia.
 

Bacon

Jäsen
Paha mennä yhtään sanomaan, että mitä sieltä ensi viikolla tulee. Viime aikoina, kun on ollut näitä varmoja huhuja, niin sieltä onkin ilmestynyt joku Keijo Kekkeri Nigeriasta ja kaikki ovat suu auki, että kuka helvetti toi nyt on. No mutta jos tällä kertaa sieltä ilmestyisikin Spinan ja Salcidon tai Larssonin sopimukset eli täysin toimiston toimintatapojen vastaisesti.

Spinan jatkoa vastaan ei minulla ainakaan ole mitään. Juuri SaiPan näköinen paljon töitä tekevä pelaaja ja osaa kuitenkin jo suhteellisen hyvin pelitavat ja kaikki, joka taas on hyvä lähtökohta näin paljon muuttuneeseen pelaajatilanteeseen.

Larsson jos ilmestyy niin jaa a. Viime kausi ei nappiin mennyt ei sitten yhtään. Playoffeissa oli heikko mitä Tapparan pelejä tuli seurattua.

Salcido olisi taas helkkarin hyvä lisä ylivoimaan, joka viime kaudella oli täyttä ulostetta suurimmaksi osaksi. Hän kuitenkin siellä viivalla osaa jotain muutakin sen kiekon kanssa tehdä kuin antaa ''janneniinimaalättyjä'' polviin. Myös pelitavan luulisi olevan vielä jossain selkäytimen vieressä, kun se tuskin on yhden kauden aikana kokonaan kadonnut.

No mutta tuli nyt ainakin paljon mielenkiintoa ja odotuksen iloa ensi viikolle ja sen jälkeenhän ensimmäiset pelit ovatkin jo ovella. Kohta se alkaa!
 

poolkofi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Toronto Maple Leafs
Itse en usko että kumpikaan näistä tulevista sopimuksista on spinan jatko. Jos olisi niin niin seura tuskin ilmoittaisi asiasta näin "salaperäisesti". Spina on kuitenkin tuttu viime kaudelta, joten jos Spina jatkaa se todennäköisesti ilmoitetaan saman tien kun ei nyt satu olemaan mikään jymyuutinen. En myöskään jaksa uskoa siihen että kyseessä olisi Johan Larsson, vaikka joku on ilmeisesti "saunakaveri" tuomenoksan ja kallioniemen kanssa kun pitää juuri näitä kahta herraa "varmana" hankintana. Kyllä tässä on odotettavissa kovempia karpaaseja rivistöön. Näin tämä SaiPan tapa ilmoittaa asiasta antaa ymmärtää. Jospa sieltä nyt tulisi vaikka se ilman nhl-sopimusta jäänyt kaveri.

Väittäisin että hyökkääjä + puolustaja sieltä tulee. Salcido soppa alkaa olla kauhottu jo niin sekaisin että sitä ei enää sotketa. Tulee taikka ei. Tyytyväinen olen jos tulee, mutta ei kyllä tule ikävä jos muualle menee.

Mutta kuten sanottu, jotain "SUURTA" sieltä tulee tiistaina ja torstaina. Trust me!
 

East

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän jätti ja susirajan punamusta
Kyllä tässä on odotettavissa kovempia karpaaseja rivistöön. Näin tämä SaiPan tapa ilmoittaa asiasta antaa ymmärtää. Jospa sieltä nyt tulisi vaikka se ilman nhl-sopimusta jäänyt kaveri.
--
Mutta kuten sanottu, jotain "SUURTA" sieltä tulee tiistaina ja torstaina. Trust me!

Huomenna hän tulee...
 

Barney

Jäsen
Omien tietojen mukaan tiistaina rävähtää Salcido kahden vuoden lapulla sisään. Saa nähdä pitääkö huhu paikkansa, mutta itselläni löytyy tähän lähteeseen luottoa. Salcido olisi aika huippuhaku, koska on kiekollisena pakkina liigan top-3 osastoa, omasta mielestäni jopa paras. Taitaa SaiPalla olla oikeasti se kunnon tähtäin vasta kaudessa 2015-2016, koska kokeiluille (McIntyre, Lofquist) heitettiin optiot pöytään ja Salcidoa tuodaan kahden vuoden lapulla sisään. Kovaa joukkuetta odottelen kyllä ensi kaudellekin.

Tuli vain mieleen, että voisiko toinen hankinta olla sittenkin sentteri? McIntyrehän pelasi viime kaudella pääosin laiturina AHL:ssä, joten jos hänet hankittiin laidalle, jotta ei kävisi viime kauden kaltaista sentterikatoa. Eikös jossain vaiheessa liikkunut juttua, että Jarno Koskiranta olisi rakentanut talon Lappeenrantaan? 1+1=? Kauden ensimmäinen talohuhu liittyen SaiPaan. Onhan tuolla vapaana ainakin SaiPaan jossain vaiheessa yhdistetty Steven Zalewskikin.

Toivottavasti tälle kaudelle panostetaan nyt oikeasti, koska Lappeenrannassa on kiekkobuumia ja joukkueen runko on lupaava. Tuohon vielä pakistoon Salcido + omanpään luuta tyyliä Cutta tai Jurcina ja hyökkäykseen todellinen ykköshyökkääjä + Spina, niin välieräpaikan uusiminen voisi olla ihan realistinen tavoite. Mielenkiinnolla odotellaan ensi viikkoa.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Taitaa SaiPalla olla oikeasti se kunnon tähtäin vasta kaudessa 2015-2016, koska kokeiluille (McIntyre, Lofquist) heitettiin optiot pöytään ja Salcidoa tuodaan kahden vuoden lapulla sisään. Kovaa joukkuetta odottelen kyllä ensi kaudellekin.

Tirkkosella on kahden vuoden sopimus, joten sehän on ihan luontevaa, että runkopelaajien (esim. #8) kohdalla pyritään kahden vuoden soppareihin. McIntyre ja Lofquist ovat Lappeenrannassa ennennäkemättömiä arpoja, joten heidän kohdallaan taas 1+1 vuoden soppari on joukkueen kannalta ainoa järkevä ratkaisu.

Saapas nyt nähdä mikä on Jatkiksen tuomio, jos sieltä tupsahtaa "vain" Salcido ja Spina. Minä olisin kyllä tyytyväinen, ennen kaikkea siksi että molemmat tunnetaan entuudestaan. McIntyre ja Lofquist ovat (huolellisesta scouttauksesta huolimatta) arpoja, ja jos syksyllä on aikomus hankkia vielä pari täsmävahvistusta, niin nekin olisivat todennäköisesti SaiPalle uusia miehiä.

Jarno Koskirannan talonostohuhu kuullostaa kuplalta, mutta mikä ettei... Varmasti toimistolla kyhätään alta aikayksikön asiallinen monen vuoden tarjous, jos Jarno sellaisesta olisi kiinnostunut. Soppariin laitettaisiiin pelaajalle kohtuullisen suuri vapaus käydä pelailemassa muutama kausi Suomen ulkopuolella (kunhan ilmoittaa hyvissä ajoin), mutta Suomessa pelattaisiin sputnik-paidassa. No jaa, tämä taitaa mennä jo päiväunelmoinnin puolelle. Vaan eipä tarvitsisi Tirkkosen enää miettiä että ketkä pelaavat kärkiketjujen senttereinä, jos olisi Koskiranta&Koho käytettävissä.
 

ahal

Jäsen
Jarno Koskirannan talonostohuhu kuullostaa kuplalta, mutta mikä ettei... Varmasti toimistolla kyhätään alta aikayksikön asiallinen monen vuoden tarjous, jos Jarno sellaisesta olisi kiinnostunut.
EP:n mukaan Koskiranta jatkaa Sibir Novosibirskissä. 27-vuotiaana rahakkaita pelivuosia on luultavasti vielä monia edessä, joten paluu sputnikkeihin tuskin on lähiaikoina ohjelmassa. Talon toki voi rakentaa minne vaan, jos perhe viihtyy ja haluaa asua esim. Lappeessa. Jos JK suunnittelee pelaamista jossain vaiheessa vaikkapa Pietarissa, silloin kotona käväiseminen helpottuu oleellisesti. Muuten tuntuu aika kaukaiselta haaveelta.
 

Barney

Jäsen
EP:n mukaan Koskiranta jatkaa Sibir Novosibirskissä. 27-vuotiaana rahakkaita pelivuosia on luultavasti vielä monia edessä, joten paluu sputnikkeihin tuskin on lähiaikoina ohjelmassa. Talon toki voi rakentaa minne vaan, jos perhe viihtyy ja haluaa asua esim. Lappeessa. Jos JK suunnittelee pelaamista jossain vaiheessa vaikkapa Pietarissa, silloin kotona käväiseminen helpottuu oleellisesti. Muuten tuntuu aika kaukaiselta haaveelta.
Sibir ei vain taida jatkaa ensi kaudella KHL:ssä, koska rahoituksen kanssa on ongelmia. Koskirannan KHL-kausi ei ollut mikään varsinainen menestys, joten jos Sibir jättäytyy sarjasta pois/Koskiranta saa fudut, niin ei taida KHL-sopimusta saada, koska siellä vapautuu monesta joukkueesta Koskirantaa laadukkaampia pelaajia. En sitten tiedä miten nuo verotusasiat menevät, koska usein suomalaiset ex-KHL-pelaajat ovat suunnanneet esimerkiksi Ruotsiin. Suomeen tullessa näkisin Koskirannan vaihtoehdot olevan SaiPa ja Tappara. Tappara toki halutessaan pystyy tarjoamaan isompaa sopimusta, mutta heillä on kuitenkin keltanokka valmentaja, joka voi laskea vähän kiinnostusta. Tuskin Koskiranta on SaiPaan tulossa, heitin nimen vain hatusta, kun todennäköisesti on piakkoin vapautumassa.
 

ahal

Jäsen
Sibir ei vain taida jatkaa ensi kaudella KHL:ssä, koska rahoituksen kanssa on ongelmia...
Kyllä se taitaa vaan jatkaa, ovat menneet jo jäällekin... ensimmäinen matsi on 6.9 Metallurgia vastaan. Lähteenä seuran twitter-tili.
 

Barney

Jäsen
Kyllä se taitaa vaan jatkaa, ovat menneet jo jäällekin... ensimmäinen matsi on 6.9 Metallurgia vastaan. Lähteenä seuran twitter-tili.
Mennyt tämä kokonaan ohi, mutta hieno homma. Toivottavasti Koskiranta saa vielä ensi kaudella jatkaa Sibirissä, vaikka viime kaudella ei ollut ihan odotettu vahvistus.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nonni, kello 12 lähestyy... Itselläni on sellainen kutina että tänään julkaistaan "The Tähtipakki". Pelaaja on isokokoinen, kiekollisesti hyvä, ja liikkuu hyvin ja kansalaisuudeltaan Venäläinen tai Tsekki. Sopimus on mallia 1+1. Torstaina sitten Spinan jatkosoppari joka on mallia 1+1.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minun veikkaukseni on mestishaku puun takaa tänään ja jokin jatkosopimus torstaina.

Jos tuo Salcido tai muita kovempia nimiä nyt edes on tulossa niin ne julkaistaneen vasta myöhemmin. Täytyyhän meidät fanit pitää odottelutunnelmissa vielä hetken jos toisenkin!
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nonni, kello 12 lähestyy... Itselläni on sellainen kutina että tänään julkaistaan "The Tähtipakki". Pelaaja on isokokoinen, kiekollisesti hyvä, ja liikkuu hyvin ja kansalaisuudeltaan Venäläinen tai Tsekki. Sopimus on mallia 1+1. Torstaina sitten Spinan jatkosoppari joka on mallia 1+1.

Heitetäänpä tässä jännittäessä omatkin veikkaukset kehiin. :)

Mikäli tänään julkaistaan hyökkääjä niin kyseessä on USA/CAN pelaaja. Tämä pelaaja pystyy pelaamaan niin laidassa kuin keskelläkin sekä omaa kokemusta Euroopasta. Edellinen kausi on mennyt joko NLA:ssa tai KHL:ssä.

Mikäli tänään julkaistaan puolustaja niin kyseessä on Salcido. Jollakin tapaa uskon Salcidon tulevan SaiPaan. Jotenkin on vaan niin varma olo tästä asiasta eikä todellakaan aiheuta kuin hymyä huulille toteutuessaan sillä niin paljon saataisiin loistoa YV- peliin ja kiekollisesti takuu varma top-5 Liigaan.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Mikäli tänään julkaistaan puolustaja niin kyseessä on Salcido. Jollakin tapaa uskon Salcidon tulevan SaiPaan. Jotenkin on vaan niin varma olo tästä asiasta eikä todellakaan aiheuta kuin hymyä huulille toteutuessaan sillä niin paljon
saataisiin loistoa YV- peliin ja kiekollisesti takuu varma top-5 Liigaan.
Salcidon minäkin uskon menevän SaiPaan ja varmasti kannattajia hymyilyttää. Se nostalgia... Ennen SaiPasta lähtöä Salcido oli takuuvarma ykköspakki. Nykyään taso on laskenut että nyky-SaiPassa tullee olemaan kakkosparin pakki. Ainakin mitä JYPissä pelasi, ei ollut sellainen tehopelaaja mitä odotettiin ja vaikutti hieman siltä että joko ei ollut treenannut kunnolla (mihin en oikein tahdo uskoa) tai sitten alkaa jo vähän jalka painamaan syystä tai toisesta. Omassa päässä edelleen on ihan ok. Useimmiten.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Minun veikkaukseni on mestishaku puun takaa tänään ja jokin jatkosopimus torstaina.

Jos tuo Salcido tai muita kovempia nimiä nyt edes on tulossa niin ne julkaistaneen vasta myöhemmin. Täytyyhän meidät fanit pitää odottelutunnelmissa vielä hetken jos toisenkin!

En tiedä miten tosissasi olet, mutta tuskin toimistolla niin typeriä ollaan että lähdetään tekemään omaa "joonasrask" -keissiä hypettämällä jonkun mestismiehen sopimusta etukäteen. Eiköhän sieltä joku kärkinimi ole tulossa.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nonni, kello 12 lähestyy... Itselläni on sellainen kutina että tänään julkaistaan "The Tähtipakki". Pelaaja on isokokoinen, kiekollisesti hyvä, ja liikkuu hyvin ja kansalaisuudeltaan Venäläinen tai Tsekki. Sopimus on mallia 1+1. Torstaina sitten Spinan jatkosoppari joka on mallia 1+1.

En minä kuitenkaan takatukaksi tai venakoksi heittäydy ja ehken 179-senttisenä ihan isokokoisemmastakaan päästä ole, mutta muuten voin kyllä soppariin nimeni kirjoittaa. :)

Nojoo, mielenkiinnolla itsekin odottelen muiden joukkueiden hankintoja, tällä erää SaiPan. Salcido on varmaan aika hyvä arvaus tämän päivän ilmoituksesta. Aikamoinen antikliimaksihan se SaiPa-faneille varmasti olisi, jos ilmoitus koskisi esimerkiksi Mikko Pukan jatkosopimusta.
Dave Spina aikaisempien tekstien mukaan se todennäköisin, jonka sopimus uusittaisiin? Ainakin playoffeissa pelasi oikein mallikkasti ja muutenkin vaikutti iskostuvan SaiPan pelisysteemiin vallan mainiosti.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
SaiPan somessa puhutaan uudesta pelaajasopimuksesta, eli tuskin on jatkosopparista kyse vaikka "uuden" sopimuksen määritelmästä voidaankin saivarrella.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mikäli tänään julkaistaan puolustaja niin kyseessä on Salcido. Jollakin tapaa uskon Salcidon tulevan SaiPaan. Jotenkin on vaan niin varma olo tästä asiasta eikä todellakaan aiheuta kuin hymyä huulille toteutuessaan sillä niin paljon saataisiin loistoa YV- peliin ja kiekollisesti takuu varma top-5 Liigaan.

Itse en usko, että Salcido on se pelaaja. Liian kova hinta ja esim. IFK ja Tappara etsivät pakkeja, ja tunnetusti siellä UTJ:t istuvat rahtusen isomman massikirstun päällä. (Ja Salcidosta itsellä tulee mieleen sellainen palkkasoturi, josta en henkilökohtaisesti pidä, pelitaitojahan kaverilla siis on sitä en kiistä.) Oman veikkauksen heitin siltä pohjalta, kun KHL:stä on noita seuroja tippunut, niin sieltä voisi tarttua sellainen 4-6 pakki, ikä olisi 23-26 välillä. joka haluaa näyttöpaikan isompaan liigaan.

Edit: Ja SaiPan joukkueen rakennus tähtää selvästi Tirkkosen viimoiselle kaudelle ja en muista millon Salcido olisi vuotta pidempään viihtynyt samassa kaupungissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös