SaiPa kaudella 2014–2015

  • 779 005
  • 2 817

Kenth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooVee
Urheilusanomissa tuodaan jo aiemmin mainitun Jalvannin lisäksi Pelicansin Joonas Alannetta SaiPaan.

SaiPan kannalta harmi, että liirat eivät sittenkään riittäneet Pietilään, joka on pomminvarma huippupuolustaja tähän liigaan kahden vuoden sisällä. Urheilusanomien uutinen Alanteesta on myös valitettavasti ankka, tiedä sitten mistä näitä tietojaan repivät.

Jalvanti kai nyt kuitenkin on Lappeenrantaan tulossa, ja on vahvistus pakistoonne. Varmaa suorittamista.
 

Yläkalevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Häntäpään joukkueet ja altavastaajat
Antti Kangasniemen sopimus loppuu Ilveksen kanssa tähän kevääseen ja huhujen mukaan Ilves ei hänelle jatkoa ole tarjonnut. Olisi SaiPan näköinen pelaaja, työteliäs sentteri joka pelasi myös pakkina muutaman pelin kun Ilveksen sairastuvalla oli ruuhkaa.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Willimiesten osiossa eräs kirjoitti, että D.S olisi tehnyt jatkon! Toivottavasti pitäisi paikkaansa sillä Dan Spang on pelannut aivan älyttömän hyvin.
 

Wolves

Jäsen
SaiPaan huhutun Joonas Jalvannin lähtö Bluesista on varmistunut. Enää odotetaan varmistusta, että tuloseura on todella SaiPa.
 

ahal

Jäsen
Hyvä juttu taas YLEltä meijän pojista ja menestyksen siemenistä. Linkki uutiseen.

Tätä kirkkovene-metodiahan voisi käyttää vuosittain (viimeisenä) rekrytointitestinä. Kesän korvalla uudet tulokkaat (ja tryoutilaiset) jermujen kanssa 100 km:n souturetkelle. Esimerkiksi Suur-Saimaan yli Ruokolahden Kyläniemeen ja takaisin. Välillä ei rantaa näy ja tuulikin keikuttaa, mutta jos huumori pitää, lastenleikkiä. Ja osaa uida. Tulokkaat tietysti hakkaisivat nuotiopuut ja pystyttäisivät teltat. Eväitä ei sentään tarttis metsästä hakea, eikä kanojakaan kyniä, kuten sissiretkillä. Mutta haastetta ja hauskaa luvassa kuitenkin riittämiin.

Testin mukinoitta läpäisseille paikka joukkueeseen. - Varjopuolena saattaisi ilmetä, että ehkä SaiPaan ei kohta olisi ketään pyrkimässä. Kaikkinensa kuitenkin hieno veto Peksiltä ja kumppaneilta.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Siirtohuhut-ketjuun on lyöty tieto että Glenn pelaisi Pelicansissa ensi kaudella. Ymmärsin että Kärpät tarjoaisi parempaa liksaa kuin SaiPa mutta en oikein tajua että mikä sinne Lahteen sitten houkuttaa menemään.

Edit: Ilmeisesti Lahdessa asuva tyttöystävä.
 
Viimeksi muokattu:

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Ja pari viikkoa sitten syntynyt lapsi voi olla kovempi motivaattori, kuin tukku rahaa enemmän ja toiselle puolelle suomeen matkustaminen. Osa Kärppä kannatajista ties jo kertoa, että paska pelaaja ja toivottavasti ei tule Ouluun kun pelannut päin persettä.

Haluaisiko joku kertoa jotain Glennistä? Voisiko tuo lapsen syntyminenkin vaikuttaa pelaamiseen, koska tosiaan muutama viikko sitten lapsi syntynyt Lahdessa? En siis ole koskaan pelaajaa seurannut, muuta kuin yksittäisissä peleissä ja niissä pidin hyvänä pelaajana. Tiedonjanoni heräsi, kun tämän huhun kuuliin ja on vielä luotettava lähdekkin.
 
Viimeksi muokattu:

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Myös epämääräisissä huhuissa liikkunut Juuso Ikosen nimi voidaan vetää yli, kaveri jatkaa JYPissä. Hauskasti näkynyt joukkueen menestys näissä "huhuissa" kun jokaista vähänkin lupaavampaa ja nälkäisempää nuorta ollaan tuomassa meille, ja nostattaa hypeä oikeita hankintoja odotellessa.
 

sergo91

Jäsen
Joonas Jalvantikin lopulta päätyi Örebroon Ruotsin puolelle kaksivuotisella sopimuksella, joten nämä joita SaiPaan nyt huhuiltu (mm. Ikonen, Jalvanti, Pietilä) eivät lopulta tänne päätyneet jos joitain neuvotteluja on käyty.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jeps. No, ehkä noista poisliikkujistakaan kaikki ei ole varmoja. Esim. jos Taipalus kuitenkin jäisi meille.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihan mielenkiintoisia pelaajia ovat olleet nuo kaikki huhutut, mutta ohi ovat menneet. Salcido on huhuissa pyörinyt, mutta näinköhän toteutuu. Toisaalta jos pystyttäisiin pitämään Spang ja saataisiin Salcido niin puolustuksen kiekollinen osasto olisi hyvällä mallilla.
 

Haske

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Päivän urheilusanomat kertoo, että SaiPa on Tuomas Santavuoren perässä. Aika mielenkiintoinen haku kyllä. Pari viime kautta mennyt enemmän tai vähemmän penkin alle, joten hintalappu ei voi olla korkealla.

Lehti kertoo myös, että jatkosopimus Spangin kanssa on lähellä.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Mielenkiintoista nähdä millaisia pelimanneja saadaan paikkaamaan lähtijöitä, jos noista huhuissa liikkuneista kavereista ei tule kukaan. Laskujeni mukaan kentällinen hyökkääjiä lähtee ja pari korillista puolustajia. Luulisi olevan imua joukkueeseen, kun Tirkkonen jää valmentajaksi ja menestyskäyrä on ollut selvästi nouseva kahden viime kauden aikana. Ei luulisi sen rahankaan olevan enää se motivoiva tekijä useammalle uranostetta hakevalle pelaajalle.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Urheilusuomi24:llä taitaa olla joku iso SaiPa-hattu johon on dumpattu lappuja joissa lukee näiden entisten ja nykyisten lupausten nimiä. Tällä viikolla onnetar nosti hatusta Santavuoren nimen, ensi viikolla varmaan jonkun Teemu Rinkisen.
 

Tronic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
Leivon optio on käytetty. Spangin jatkosopimus olisi enemmän kuin toivottavaa, kuten myös Spinan. Giliatista voisin olla valmis luopumaan. Onhan hän erittäin viihdyttävää katseltavaa, mutta tehoja pitäisi tulla enemmän. Lisäksi näkisin mielelläni Salcidon palaavan takaisin SaiPan paitaan. Santavuoresta en ole niinkään varma. Jäänyt kuva mielialapelaajana, joka on toki ajoittain erittäin tehokas, mutta ei välttämättä ole opimaalinen pelaajatyyppi Tirkkosen SaiPaan.

Edit. Tuosta vielä Savilahdelle korvaaja. Eliteprospects.com - Jonas Ahnelöv Ei taatusti ole halpa, mutta taitaahan se Savilahdenkin palkka lähennellä 150 tonnia. Nyt Tuomenoksa hereillä!

(linkki vie elitprospects.comiin)
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Salcido olisi mainio vahvistus kyllä, mutta olisi hienoa jos hänet saataisiin remmiin ihan koko kaudeksi, ilman niitä artistisoppareita. Ei sillä, etteikö olisi ollut tehokas artistinakin, mutta integroituisi joukkueeseen ja pelitapaan varmasti vielä paremmin jos olisi jo loppukesästä remmissa.

Voipi olla toiveajattelua ja liian kallista, mutta silti.

On kyllä mielenkiintoista nähdä ketä tulee. Luulisi nyt, että tämä noususuhdanne näkyisi jotenkin saapuvissa pelaajissakin (tai näkyihän se jo tälle kaudelle mm. Tavin muodossa) ja SaiPa koettaisiin entistä potentiaalisempana, kun henkilökohtaisen vauhdin ottamisen lisäksi myös voi kenties odottaa tuloksellista menestystä.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Laskujeni mukaan kentällinen hyökkääjiä lähtee ja pari korillista puolustajia. Luulisi olevan imua joukkueeseen, kun Tirkkonen jää valmentajaksi ja menestyskäyrä on ollut selvästi nouseva kahden viime kauden aikana. Ei luulisi sen rahankaan olevan enää se motivoiva tekijä useammalle uranostetta hakevalle pelaajalle.
Mistä vaan löydetään niitä uranostetta hakevia pelaajia. Vapaiden suomalaisten pelaajien joukossa ei enää kovia löytöjä juurikaan ole. Ihan hyviä huhuja oli, mutta muualle nuo järjestään ovat päätyneet. Jännä nähdä onko sitä imua sittenkään? Löytyisikö ratkaisu paluumuuttajista(Salcido, Nokelainen, Kaksonen) vai siitä että voidaan satsata hieman aikaisempaa enemmän ulkomaalaisiin. Vai kasataanko entiseen malliin viime aikoina alisuorittaneista suomalaisista korvaajat(esim. Santavuori). Vaihtuvuus on ilmeisesti kuitenkin aika iso.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
...Nokelainen, Kaksonen...

Katselin Petteri Nokelaisen tilastoja, ja vähän hämmästyin että miehellä ei ole ikää kuin vasta 28 vuotta. Tuntuu että siitä on niin helvetin pitkä aika kun Petteri pelasi Kisapuistossa. Jos Petteri tulisi SaiPaan hakemaan uuden vauhdin kv. uralleen ja onnistuisi pysymään terveenä koko kauden, niin siinä meillä olisi toinen Ketterän kasvatti joka voisi omalla panoksellaan ratkoa pelejä SaiPalle.

Elmeri Kaksonen on jumittunut Tapparassa nelosketjun laitaan. SaiPassa voisi olla realistinen mahdollisuus tavoitella paikkaa kärkiketjuista, ainakin kaudella 2011-12 Elmeri oli sputnik-paidassa parhaimmillaan pitelemätön. Ja varmaan kokoonpanossa olisi tilaa yhdelle Savonlinnan miehelle, jos Jesper on lähdössä Raumalle. On muuten SaiPaan huhuttu Tuomas Santavuorikin syntynyt Savonlinnassa. Ketäs muita Savonlinnassa syntyneitä kiekkoilijoita voisi huhuilla Kisapuistoon, Tuukka Rask voisi olla ihan jees stuntti Markkaselle...
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Mistä vaan löydetään niitä uranostetta hakevia pelaajia. Vapaiden suomalaisten pelaajien joukossa ei enää kovia löytöjä juurikaan ole. Ihan hyviä huhuja oli, mutta muualle nuo järjestään ovat päätyneet. Jännä nähdä onko sitä imua sittenkään?

Täytyy myöntää, että jos nuo huhuissa olleet pelaajat päättävät jäädä vanhoihin seuroihin tai liukenevat muualle, niin onko sitä imua tarpeeksi vielä. Toki pitää muistaa se, että olivatko nuo huhuissa olleet nimet edes alunperinkään SaiPaan tulossa. Mutta jospa sieltä pari hyvää hakua tulisi ja siihen päälle pakolliset, mutta laadukkaat ulkomaalaiset, niin saadaan varteenotettava joukkue myös ensi kaudeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös