SaiPa kaudella 2002-2003

  • 151 901
  • 1 966

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Viestin lähetti theref

Syystä ei ole tietoa. Jatkaisiko vielä pelaamista jossakin huipputasolla, menisikö PePoon vahvistukseksi vai mitä?

Tietääkö kukaan miten Kuznetsovin kausi Venäjällä meni? Pystyikö petraamaan vai oliko peli samaa sekoilua kuin syksyllä SaiPassa?
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Re: Re: Murmelin ottamista kuvista...

Viestin lähetti Siili

Jep, oma juniorihan siinä on eli puolustaja Juha Jokiraita, joka on kesän harjoitellut edustuksen kanssa.

Juu, kiitoksia vaan vaivannäöstä.

Niin, pohdiskelin tuossa samaa kuin mirasane. Eli miten Juran kausi Venäjällä meni? Syksy oli tosiaan SaiPassa luvattoman heikkoa. Mieleen jäi vain Juran hieno nousu maalille ylivoimalla, Vallun loistava syöttö ja ranteet lukkoon. Sitä flegmaattisuuden määrää en edes tahdo muistella, enkä niitä harhasyöttöjä, enkä sitä peruuttelua.
 

el pebe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jurin statsit Venäjällä

01/02 Lokomotiv Yaroslavl, RUS 20. 2+1=3. 8 min, play-offs 9. 0+0=0. 14 min
(Eurohockey.net)

Pisteiden valossa eipä tainnut Jurin kausi hirveän hienosti jatkuakaan.

Mutta se on hienoa, että mies viihtyy Lappeenrannassa. Jää sitten ilmeisesti asumaan tänne, tiedä vaikka vähän pelailemaankin...
 

theref

Jäsen
Jep jep. Jatkoaika on jälleen sitten vaikeuksien jälkeen toiminnassa. Eiköhän se toiminta nyt sitten kestäkin koko kauden.

Sipiläisen Olli sitten löysi itselleen pelipaikan Mestiksestä, Jukureista, kuten oheinen uutinen kertoo.

SaiPa on ollut jäällä ja mukana on kurvaillut monille tuttuja nimiä. Maalilla on ollut Markkasen Jussi ja kentällä Wellingin Jesse ja Juri.

Juri hakee ilmeisesti sittenkin vielä pelipaikkaa itselleen jostakin.
Jesse ilmeisesti hakee vain tuntumaa jäähän. Silti, ei olisi iso yllätys vaikka Jesse ensi kaudella polkisi SaiPan paidassa, koska tuon nelosketjun rouhijan rooliin ei ole ketään löytymässä. Try-out miehet ovat vähissä.

Jäältä ovat olleet poissa ainakin Tirkkosen Pekka, joka ilmeisesti vielä parantelee vammaansa vaikka sen piti olla parantunut, sekä Tuomisen Aki, joka on käynyt vain muutaman luistimenjäljen piirtämässä jäähän.

Tällaista tällä kertaa.
 

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
No niin, hieman SaiPa asiaa jälleen. Eli juttelin erään SaiPalaisen kanssa tuossa viikonloppuna ja kyselin hieman tryouttien tilanteesta. Ketään ei ole eikä oikein ole ketään näköpiirissäkään, kovasti tehdään hommia että joku/jotkut löytyisivät. Tässä voimme taas spekuloida, olisiko kannattanut olla ajoissa liikkeellä...olisi voitu säästyä paljolta etsimiseltä. Noh, katsellaan ja kuunnellaan, mutta toivottavasti ei Jesseä.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti theref
Viestin lähetti theref
22.8 10:00 ja 16:00
23.8 10:00 ja 16:00
24.8 11:00 ja 16:00
25.6 10:00 ja 16:00
26.8 10:00 ja 16:00


Theref !! Ovatko nuo harjoitusajat pysyviä...elikkä onks ne tällä viikol samoihin aikoihin ?

Vois käydä Vallua kurkkaamassa KU TIETÄS VAAN MIHIN AIKAAN MENIS ! :D
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Viestin lähetti Machulda


Theref !! Ovatko nuo harjoitusajat pysyviä...elikkä onks ne tällä viikol samoihin aikoihin ?

Vois käydä Vallua kurkkaamassa KU TIETÄS VAAN MIHIN AIKAAN MENIS ! :D

No minä en ole TheRef, mutta voin kertoa, ettei ainakaan tänään olleet tuohon 16:00 aikaan, vaan puoli tuntia myöhemmin. Aamun harjoituksista en osaa sanoa juuta, enkä jaata.

Vauhti oli tämän päiväisissä harjoituksissa hyvä, tosin kokonaisuutta himmensi Vallu Machuldan poissaolo. Varsinkin Lubomir Vaic tuntuu olevan aika vireessä, sillä mies kieputteli Bombiciakin kerran, johon muut eivät pystyneet sitten millään. Joni Yli-Torkon luistelu on kehittynyt sitten viime kevään, ja laukaus on yksi SaiPan parhaista. Puolustajista 1 vs 1 tilanteissa Bombic oli kyllä aika omaa luokkaansa, tosin myös Hulkkonen oli kova. Bombic on todella vahva.

Kiekko pomppi tänään vielä pelaajilla lavoissa, mutta eiköhän se siitä, kun tuntuma kiekkoon löytyy.
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itse en ole vieläkään onnistunut näkemään SaiPaa jäällä, vaikka hallilla on tullut käytyä pari kertaa. Toisella kerralla alkoi jo hieman nostamaan kiukkua pintaan, aika oli oikea, mutta jää vain kiilteli tyhjillään Ainoastaan muutama B-juniori oli siellä pukukoppien luona. Nyt jos jollain olisi vaikka huomisen treeniajoista tietoa, saattaisin ehkä ehtiä hallilla pyörähtämään. Toivottavasti Vallukin olisi sitten jo huomenna mukana, pääsisi katselemaan hänenkin kiemuroitaan Kisapuiston jäällä taas pitkästä aikaa. :)

Hyvä kuulla, että Bombic vaikuttaa ainakin näin alkuun kohtuu pelaajalta. Vasta liigan alkaessahan se todellinen taso sitten nähdään, mutta aina mukavempi, kun uskaltaa jotain mieheltä jo treenienkin perusteella odottaa.
Ja taskuraketista on kanssa mukava kuulla posiitivista asiaa, Vaicinhan olisi myöskin pystyttävä napsauttelemaan tarkkoja syöttöjä ja heiluttamaan verkkoja ensi kaudella, jotta SaiPalta uskaltaisi odottaa parempaa menestystä, kuin viime kaudelta.
 

Siili

Jäsen
Jääreeneistä

Elikkäs, tässä on parin seuraavan päivän ajat.

30.7. klo 11.00 ja 17.00
31.7. klo 11.00 ja 16.30

Ei tullut päivällä kysyttyä päivällä kuin huomisen ja ylihuomisen jääajat. Pitää ottaa selvää loppuviikon ja ensi viikon ajoista kunhan käyn hallilla.

Edit: Pistetäänpä kuukausi oikeaksi...
 
Viimeksi muokattu:

Honug

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jees, huomenna sitten hallille..
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti theref

Juri hakee ilmeisesti sittenkin vielä pelipaikkaa itselleen jostakin.
Jesse ilmeisesti hakee vain tuntumaa jäähän. Silti, ei olisi iso yllätys vaikka Jesse ensi kaudella polkisi SaiPan paidassa, koska tuon nelosketjun rouhijan rooliin ei ole ketään löytymässä. Try-out miehet ovat vähissä.


Skriko mainitsi 24.7. Etelä-Saimaassa, että Saipa etsii kahta isokokoista hyökkääjää 3-4 ketjuihin. Toivon sydämeni pohjasta, että tuo Welling lähetetään jonnekin äkkiä ennen kuin Ilkka keksii tarjota sopimusta. Uusia nimiä ei ilmeisesti ole tiedossa?
 

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
Aksu

Kyselit noista uusista nimistä, tämä menee itsensä lainaamiseksi, mutta...
Eli juttelin erään SaiPalaisen kanssa tuossa viikonloppuna ja kyselin hieman tryouttien tilanteesta. Ketään ei ole eikä oikein ole ketään näköpiirissäkään, kovasti tehdään hommia että joku/jotkut löytyisivät

Ja kyseessä ei ole pelaaja.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Joenväärä on edelleen vailla joukkuetta... Toivottavasti SaiPa on hereillä asian suhteen.

Sellainen Ruotsinmaalle unohtunut kiekkoilija kuin Jukka Tiilikainen tuli mieleeni... Onkohan hänellä soppari jatkosta Södertäljen kanssa, vai onko vapailla markkinoilla?
 

Saipafan_

Jäsen
Mirasane:
Jukka Tiilikaisella on sopimus kaudelle 2002-2003 Södertaljen sivujen mukaan.Voit tarkistaa www.sodertaljesk.se ja heti etusivulla näkyy sopimuslista.

Joenväärä olisi mieluisa vahvistus Saipalle.Juha toisi kokemusta, ja sitä Etelä-Karjalaista raadantaa sekä maskimiehenä hän olisi oiva apu.Mutta jos Joenväärä tulisi,kentät menisivät ihan uuteen uskoon.Mihin Juhan voisi sijoittaa?Neloseen ei varmasti halua mutta ei sinne voi nuoriakaan pistää kun muistelette tapausta Ville Hämäläinen.

Ps.Mirasane...milloinkas seuraava käynti toimistolla on?

tässä yksi kiintoisa nimi jolla ei ole tietääkseni sopimusta:
Tommi Hannus 182cm/86kg

tässä näitä teidän listaamienne pelaajien pituuksia ja painoja

Semir Ben-Amor 184/92
Pasi Nielikäinen 188/95
Teemu Laine 185/91
Teemu Riihijärvi 198/105
Jonni Vauhkonen 189/92
Juha Joenväärä 178/82

Näistä pelaajista minä kelpuuttaisin Joenväärän ja Nielikäisen.Joenväärä sopii saipa-palettiin ja Nielikäinen tuo lisää tilaa lehtien palsoilta



Sitten vielä Jurista.
Juri hakee ensisijaisesti paikkaa kotimaastaan, tietää Veikkaaja

Tässäpä sitä satoa...
 
Viimeksi muokattu:

theref

Jäsen
Kehottaisin tässä ketjussa kirjoittavia jännäreitä lukemaan JHagin mielenkiintoisen viestin tuolta IFK-ketjusta.

Paniikkinappuloita ei tosin varmaan kannata vielä painaa eikä serpentiinejä, pellen neniä ja kuplivaa kaivaa esiin.

Tulipahan vaan mieleeni.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että SaiPa etsii "rouhijaa". Miehelle on varmasti jo rooli varattuna "kutsumanimensä" mukaan.

Eli sopivatko Joenväärä ja muut tähän? Sekin kannattaa miettiä.
 

Haba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, HIFK
vielä vetelä-saimaasta

Joo, JHag hehkuttaa Bombicia aika lailla. Mutta hyvä merkki kuitenkin että Helsingissä ollaan miehestä kiinnostuneita, ei kukaan turha jamppa ketään kiinnosta positiivisissa (siis HIFK:in kannalta) spekulaatioissa ennen kautta .

Mutta JHag mainitsi hiukan aiemmin toisenkin asian, joka jäi vaivaamaan ainakin mua. Nimittäin ainoina joukkueina liigassa Kärpillä ja SaiPalla on sponsorina sanomalehti, ja näiden toivomuksen mukaisesti kaikki ylimääräinen väkivaltaisuus pyritään minimoimaan joukkuen otteissa kentällä. Asia on ihan kuulemma ihan julkista tietoa, mutta mulle tuli ihan yllärinä toi peruste, miksi Kärpät ja SaiPa on liigan ei-fyysisimpiä ja väkivallattomimpia (on toikin termi!) jengejä. Koska sitähän ne ovat.

Onhan vetelä-saimaa saanut tälläkin palstalla paskaa päälleen monestakin asiasta -ja ihan aiheesta, mutta voidaanko SaiPan fyysisyyden karttaminenkin laskea sen syyksi? Mitä mieltä täällä ollaaan?

Meinaan eipä ole Kisapuistossa montaakaan tappelua nähty liigaan nousun jälkeen, eikä muuten kauden 88-89 jälkeen ylipäätään (jolloin mä siis menin ekaa kertaa kotimatseihin). Nyt en tiedä kauanko vetelä-saimaa on sponssanut SaiPaa, mutta ainakin kotihallissa tappelut on laskettavissa varmaan kahden käden sormilla esim. liigaannousun jälkeen.

Ja jos joku SaiPan jätkä erehtyy tappelemaan niin paskaa tulee lehdessä niskaan oikein urakalla. Bes ja McTavish saivat tästä myös osansa. Okei, he olivat ensisijaisesti taitopelaajia, mutta kun jengissä ei ole ketään muuta kuka kykenisi tasavertaisesti flaidaamaan jos aihetta ilmenee, niin mitäs muuta siinä voi...(sääliksi kävi Dalea monta kertaa, kun joutui olee taitopelaajan ohella poliisi kun muista ei ollut siihen rooliin). Ainoa kerta, jonka mä muistan, että tappelusta tuli lehdessä edes varovaista respektiä oli Immosen Villen matsi Ässien Potaichukin (oikeinkirjoitus ?) kanssa.

Jos jengissä on taitopelaaja, jonka ensisijainen tehtävä on tehdä mahd. paljon pisteitä, niin silloin pitää löytyä sekin jätkä kuka tappelee ettei pistenikkarin tartte (siksi Bombic otetaan lämmöllä vastaan, Machuldankin takia).

Onko kellään tarkempaa tietoa asiasta, siis minkälainen rooli sponsorilla eli Etelä-Saimaalla on tässä SaiPan fyysisyyden ja kovanaamojen puutteessa? Voiko se olla tietoinen pakkovalinta vai onko se seuran johdon ensisijainen toive että pelataan näin. Toki valmentajallakin on sanansa sanottavana ;)

PS. tappelut ei tietenkään oo fyysisyyden absoluuttinen mittari mutta jokainen varmaan hiffasi mitä mä tarkoitin.
 

Honug

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tietäisikö joku että monelta SaiPalla on jäätreenit huomenna?
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Re: vielä vetelä-saimaasta

Viestin lähetti Haba

Jos jengissä on taitopelaaja, jonka ensisijainen tehtävä on tehdä mahd. paljon pisteitä, niin silloin pitää löytyä sekin jätkä kuka tappelee ettei pistenikkarin tartte (siksi Bombic otetaan lämmöllä vastaan, Machuldankin takia).


Toki, mutta tässä liigassa on niin vähän tappeluja ja tarvetta niihin, että ulkomaalaispaikan täyttäminen puhtaalla goonilla on köyhälle joukkueelle täysin järjetöntä.

Jos Bombic ei osaa muuta tehdä kuin pudottaa hanskat niin adios ja hyvin vilkkaasti etsimään uutta kaveria.

Fyysinen saa ja pitääkin olla. Valmius puolustaa kanssapelaajia on vain plussaa ja oikeasti kovan jätkän maine voi auttaa estämään vastustajan pahimmat koiruudet. Mutta jos kiekko ei pysy lavassa, luistin ei kulje ja kaveri sijoittuu miten sattuu... Ei tarvita SaiPassa.

Tähän asti on kumminkin kuulunut lähinnä positiivisia asioita Bombicista harjoitusten perusteella. Kohtahan ne harjoituspelitkin alkavat, niiden perusteella tiedetään taas vähän enemmän.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Re: vielä vetelä-saimaasta

Viestin lähetti Haba
Onko kellään tarkempaa tietoa asiasta, siis minkälainen rooli sponsorilla eli Etelä-Saimaalla on tässä SaiPan fyysisyyden ja kovanaamojen puutteessa? Voiko se olla tietoinen pakkovalinta vai onko se seuran johdon ensisijainen toive että pelataan näin. Toki valmentajallakin on sanansa sanottavana ;)

Tämä on aihe, jota en voi sivuuttaa. Etelä-Saimaassa aikanaan toimittajanurani aloittaneena ja myös SaiPan asioista perillä olevana voin sanoa 100% varmasti, että vaikka E-S on SaiPan sponsorina, ei lehden taholta anneta mitään ohjeita miten pelaajat saisivat pelata ja miten eivät. Kaikenlaiset vihjailutkin siitä, että SaiPan pelaajat eivät lähde hanskaamaan, koska sponsori on sellaista vastaan on täysin tuulestatemmattuja.

E-S:ssa on pieni urheilutoimitus (esimies + 3 toimittajaa). Noin pienessä toimituksessa jo yhden toimittajan henkilökohtainen mielipide voi ulospäin vaikuttaa siltä kuin se olisi koko lehden linja. Eli jos yksi toimittaja on täysin tappeluita vastaan ja hän kirjoittaa peliraportit joka toisesta kotiottelusta, niin kyllä lukijalle helposti syntyy mielikuva, että tappeluiden vastustaminen on koko lehden linja.

Kerrottakoon vielä, että lehden toimitus ja markkinointi ovat kaksi täysin erillistä yksikköä. Markkinointipuoli päättää ketä ja mitä lähdetään sponsoroimaan ja ketä ei. Toimitus taas tekee omaa työtään markkinoinnin hommista piittaamatta. Ainoita tilanteita milloin markkinointi saattaa vaikuttaa toimituksen työhön ja juttuaiheiden valintaan ovat jotkut todella suuret E-S:n rahalla järjestetyt tapahtumat (esim. Sputnik-cupissa E-S on monena vuonna ollut pääsponsori vai onko jopa ollut järjestäjä?). Silloin markkinointi saattaa muistuttaa toimitusta, että tapahtumasta täytyy saada juttu lehteen.

Ja mitä Jeff Besin SaiPa-aikoihin tulee, niin kyllähän kaveri otti paljon turhia jäähyjä, joista kritisoida voikin. Mutta muistanpa ainakin tapauksen, kun Bes myllytti häntä päätä pidempää Sergei Prjahinia 10-0, eikä seuraavan päivän E-S:ssa ainakaan haukuttu SaiPan hullun kanadalaisen esiintymistä.

JHaqin IFK-ketjuun laittama kirjoitus oli kyllä käsittämätön:

"Tämä on Taubertin oma versio potkujen syystä. Ei sopivaa roolia. SM-liigassa on kaksi joukkuetta, joiden pääsponsorina on paikallinen valtalehti. Molemmat lehdet liputtavat voimakkaasti jääkiekkoväkivaltaa ja -tappeluja vastaan ja molemmat lehdet edellyttävät omilta joukkueiltaan ns. siistiä peliä."

Tarkoittaako tuo myös Kärppäpotkujen lisäksi sitä, että Taubert ei jatka SaiPassakaan, koska E-S -liputtaa jääkiekkoväkivaltaa vastaan??? Kerrotaan nyt kaikille, että Taubert ei jatka SaiPassa, koska oli viime kauden loppupuolella niin HUONO, ettei häntä haluttu enää Kisapuistossa nähdä kuin vierasjoukkueen paidassa.
Taubertin ja Kärppien välirikosta en tiedä yhtään mitään, enkä siksi ala sillä spekuloimaan.

Se, miksi SaiPalaiset eivät hanskaa yhtä hanakasti kuin jonkun muun joukkueen pelaajat ei johdu sponsoreista. Valmentaja voi yrittää tappelutaipumusta kitkeä pelaajista niin halutessaan, mutta täydellisesti ei siinä kukaan coach onnistu, sillä jos pelaaja on tempperamenttinen, niin pelin tiimellyksessä tulee tilanteita, joissa valmentajan hanskauskiellot eivät ole päällimmäisenä mielessä. Suurin syy, miksi Lappeenrannassa ei nähdä yhtä paljon tappeluita kuin joillakin muilla paikkakunnilla on joukkueen pelaajapolitiikka. Lappeenrantaan ei vain olla hankittu tappelijoita.

Laittakaan Kaarnalle viestiä, että ostaa SaiPaan Mäkiahon, Vopatin ja Willmanin, niin jo alkaa tappeluitakin näkyä, sanoo Etelä-Saimaa, Elvis-grilli, Ilkka Kaarna tai Markku Andersson mitä tahansa. Saattaahan se olla, että meillä on Bombicissa jo se toivottu luuvitonen. :)
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Viestin lähetti Saipafan_
Ps.Mirasane...milloinkas seuraava käynti toimistolla on?


En tiedä vielä. Elokuun aikana toivottavasti. Rupattelin Kaarnan kanssa siitä, että näenkö häntä Lahden turnauksessa katsomon puolella. Hän kuitenkin kertoi, että tulee paikalle vain jo jossain vastustajajoukkueessa on pelaaja, jota SaiPa tarkkailee ostotarkoituksissa.

Pitäkää siis silmät auki Lahdessa, näkyykö Iliä katsomossa. :)
 

Haba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, HIFK
Re: Re: vielä vetelä-saimaasta

Viestin lähetti aHab

Toki, mutta tässä liigassa on niin vähän tappeluja ja tarvetta niihin, että ulkomaalaispaikan täyttäminen puhtaalla goonilla on köyhälle joukkueelle täysin järjetöntä.

Jos Bombic ei osaa muuta tehdä kuin pudottaa hanskat niin adios ja hyvin vilkkaasti etsimään uutta kaveria.

Aivan niin. Pointtini olikin tässä kohtaa vain se, että Bombic varmasti pystyy tarvittaessa pudottamaan hanskat jos joku sikailee Vallua kohtaan.

Ilman kiekollisia ansioita en minäkään näe kauheasti järkeä pitää ulkomaalaista "kovaa kundia". Toivottavasti Bombic osoittautuu kelpo peluriksi, ja pelkkänä pelotteena kentällä hillitsee SaiPan jätkiin kohdistuvia törkeyksiä ettei edes tarttis tapella useasti, jos ollenkaan;). Siihenhän tässä pyritään. Jatkuvissa pelikielloissa ei ole varaa istuttaa ketään -ulkomaalaisvahvistusta varsinkaan.

Kovaa peliä toivon silti näkeväni Kisapuistossa ensi kaudella. Ainakin fyysisempää kuin viime aikoina!
 

Haba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, HIFK
Re: Re: vielä vetelä-saimaasta

Viestin lähetti mirasane


Tämä on aihe, jota en voi sivuuttaa. Etelä-Saimaassa aikanaan toimittajanurani aloittaneena ja myös SaiPan asioista perillä olevana voin sanoa 100% varmasti, että vaikka E-S on SaiPan sponsorina, ei lehden taholta anneta mitään ohjeita miten pelaajat saisivat pelata ja miten eivät. Kaikenlaiset vihjailutkin siitä, että SaiPan pelaajat eivät lähde hanskaamaan, koska sponsori on sellaista vastaan on täysin tuulestatemmattuja.


Hyvä selvennys hämmennystä herättäneeseen asiaan.

Mulle vaan heräsi ajatus, että 1+1 voisi olla 2 ja siitä eteenpäin (hiukan liian nopeasti yhteen laskettuna). Koska se mitä lehdessä kirjoitetaan matseista ja pelaajista, välittää kyllä jonkunasteisia indikaatioita myös lehden suhtautumisesta asiaan. Ja sanomalehdillähän on muutenkin valtaisia merkitys, ei Jarmo Kekäläinen huvikseen aikoinaan soitellut säännöllisesti Hesariin ja pyrkinyt vaikuttamaan HIFK:in matsejen raporttejen tyyliin ja asennoitumiseen HIFK:in pelityyliin.

Toki on hyvä pitää erillään toimittajat ja lehden sikariporras kuten totesit. Mutta useamman kerran on E-S:n raporteissa ja SaiPan asioissa muutenkin ollut aikalailla toivomisen varaa. Ja jotenkin on jäänyt kuva että fyysisyyttä ja kovuutta ei arvosteta. Ja sitten on niitä pohjanoteerauksia, mitä sattuu kyllä kaikille joskus, esim se kolumnin yritys 50-vuotis juhlaottelun jälkeen. No joo. On ollut kyllä asiaakin, ei siinä mitään.

Mutta tosiaan jospa Bombic olisi se kauan odotettu kova jätkä.

PS. Se oli liigan nousseen SaiPan eka tv-matsi syksyllä, missä Bes kuritti Prjahinia. Eihän uutta kundia voi heti teilata kun liiganousija koulutti matsissa Länsiväylän poikia (tarkkaa voittotulosta en muista) ja hallissa jengi aploodeerasi ihan kympillä Besille (ainakin tv-kuvan mukaan) ;) . Tv:ssäkin mylly näytti tosi hienolta, vahinko etten ollut silloin paikan päällä. Sen Immosen matsin toki näin ihan aitiopaikalta :D.

PPS. Ei Taubertiakaan olisi kannattanut pitää ensi kaudella vaan siksi että on kotimainen ja pelaa kovaa tarvittaessa. Niin huono hän oli, kuten mirasane totesikin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös