SaiPa-HPK 1.12 Hockey Night-ottelu

  • 6 127
  • 67

Pioneer

Jäsen
SaiPa jatkaa umpipaskoja suorituksiaan. Tulevaisuus on sysimusta, jos tuota surffaamista ei saada kuriin. HPK ansaitsi voittonsa, mutta kyllähän SaiPa sen niille lahjoitti. Mestistasoista neppailua kotijoukkueelta, eikä tuttu kolmannen erän yritys sitä mihinkään muuta.

Keltainen idän lammaslauma saa muuttaa kurssiaan varsin radikaalisti, jos playoffsit tällä kaudella kiinnostaa.

Seuraavaan kotipeliin odotettavissa karvan yli 3000 katsojaa, jos sitäkään?
 

omasch

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings
HPK:lla huomattavasti parempi liike ja virheettömämpi päivä. SaiPa todella vaisu 2 ekaa erää ja kolmannessa väläytti yrittämistään ekalla kymmenellä minuutilla, mutta sekin sitten hiipui mitä pidemmälle erä eteni.

Omista edukseen esiintyi mielestäni vain Vaic.

Tällä viikolla 3 matsia joista 4 pistettä. Materiaaliin nähden hyvä suoritus. Pleijaripaikasta taistellaan.
 

Igor Siperia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Pioneer
Mestistasoista neppailua kotijoukkueelta, eikä tuttu kolmannen erän yritys sitä mihinkään muuta.

Seuraavaan kotipeliin odotettavissa karvan yli 3000 katsojaa, jos sitäkään?

Hei älähän nyt mollaa mestiksen tasoa vai oletko kenties käynyt montakin mestispeliä tällä kaudella katsomassa. Ainakaan minä en mestiksessä ole montaa yhtä huonoa peliä nähnyt kuin tämän illan SaiPa-HPK oli.

Ja tosiaan yleisömäärä hiukan ihmetyttää, 2800 katsojaa ja koko ajan Suomessa toitotetaan, että kyseessä on NHL:n jälkeen toiseksi kovin ammattilaissarja. No luvalla sanoen mitä nyt olen näitä ns. liigapelejä TV:stä nähnyt niin en voi parhaalla tahdollakaan tasoa kehua ja sen ilmeisesti on huomannut myös maksava yleisö. Väittäisin ettei Lappeenrannassa kyllä ollut paikalla tuotakaan määrä katsojia sillä sen verran tyhjältä halli vaikutti ja tunnelma tuntui olevan yllättävän vaisu.

Liigakarsintoja odotellen

-Igor-
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tälläistä taas tänään. On se kurjaa ja alkaa tulla viimekauden peikot taas kummittelemaan. Tietenkään yhtä huonosti ei asiat ole missään nimessä, mutta joku viimeinen puristus kotona puuttuu kun noita otteluja ei käännetä voitoiksi. Maalivahtiosasto syynä? Kyllä ainakin ekassa erässä minusta puolustus saa ottaa niskoilleen syytä tohelointiin. Ihme seisoskelua? Vaikuttaa siltä kuin olisi mennyt aamupuurot väärään kurkkuun ja jalat ollut hapoilla?

En lähde spekuloimaan mitä olisi voinut käydä jos Duba olisi heitetty maalille alussa. Olisiko yhtälailla päässyt maalejä sisään, vai ei? Voi olla että olisi, voi olla että ei. Kaikesta huolimatta ottelun lopputulos olisi voinut olla HPK:n voitto kaikesta huolimatta. Olettamuksilla ei saada mitään luotettavia päätelmiä aikaan.

Ei tässä kuitenkaan ihan suossa olla, vielä. Viimeinen erä oli jälleen loistavaa taistelua ja kyllä sitä tahtoa sieltä löytyy. Cipruss ja Vaic pelasivat hyvää peliä ja varsinkin Vaicin kiemuroita oli ihastuttavaa katsella. Huima pelimies kerta kaikkiaan.

Aika näyttää ja kautta on vielä jäljellä.... rutkasti.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kerhon vahvuuksia olivat tänään ykköskentällisen, Kuhan, Sicakin ja Laakkosen täysosumissa, ihaltavassa vauhdissa sekä jäähyniukkuudessa. Heikkoutta oli asenne päästää vastustaja niin liki tasatilannetta.

Tänään näin - olo on tyytyväinen.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Juuri näin. Itse melkeinpä repisin pelihousuni tuossa vaiheessa jomman kumman joukkueen kannattajana. Ei päätä eikä häntää puolustuspelissä kummallakaan joukkueella.

HPK on tällä kaudella saalistanut hirveän määrän pisteitä huonolla pelillä. Paljon vähemmän hyvillä peleillä. Joku sanoo, että voittaminen huonolla pelillä on hyvän joukkueen merkki. Minä sanon, että sarjakakkosena oleva joukkue ei voi olla muuta kuin melko hyvä. Yksi kovan luokan pakki Kerhoon, niin mestaruudesta taistellaan tosissaan. Tämän olette varmasti kaikki kuulleet joskus aikaisemminkin.

Sinulla, champselysee, taitaa TPS:n kannattajana olla kokemusta pelihousujen repimisestä tällä kaudella ;).



Ainakaan minä en mestiksessä ole montaa yhtä huonoa peliä nähnyt kuin tämän illan SaiPa-HPK oli.

Aijaa, KooKoo siis voittaisi (ainakin sunnuntain TV-pelin perusteella) sarjan kärkipäässä majailevat HPK:n ja SaiPan? Miksi ette ole liigassa?
 
Viimeksi muokattu:

Lelu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Huono peli, joopa joo

Jälleen kerran pistää ihmetyttämään tämä "huono peli"-virsi, jota tunnutaan veisaavaan lähes joka ottelun jälkeen. Kyllähän matsista kuin matsista löytyy huonoja asioita ja valituksen aiheita, mutta kannattaisiko se energia mieluummin kohdistaa vaikka sen positiivisen etsimiseen? SaiPa-ottelu oli ainakin omaan makuuni oikein mukavaa kiekkoa. Kumpikin joukkue pelasi vauhdikasta ja yritteliästä kiekkoa eikä sarjassa liian usein nähtyä vesihiihtelyä omiin silmiini pahemmin näkynyt. Ottelussa oli lisäksi mukavasti taklauksia ja muuta fyysistä peliä ainakin nykyliigan standardit huomioon ottaen. Tämän mahdollisti päätuomari Henriksson, joka oli omasta mielestäni suorastaan erinomainen. Liigan nykyisiä ykköstuomareita.

Tietysti ottelussa oli myös heikompaa puolta: maalivahtipeli oli heikkoa ja harhasyöttöjä nähtiin kohtuullisen paljon. Niitä voitaisiin tietysti monen joukkueen tapaan välttää syöttämällä kiekkoa lähes tilanteesta riippumatta joko alaspäin tai räiskäisemällä se silmät kiinni ristikulmaan. Eipähän saa vastustaja syötönkatkoa.

Voitto tuli ja hyvä niin, tiistaina nähtäneen jälleen mukavaa liigakiekkoa yritteliään Jypin saapuessa kyläilemään.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti ifota
Machulda kun saadaan pidettyä edes jotenkin aisoissa niin pinnat matkaavat Saarion Kaunolle (Erva, kuka helvetti se muuten on?)
Vastaanpa ervatsalon puolesta tähän kysymykseen, koska erva päässee koneen ääreen vasta huomenaamulla. Siis Kauno Saariohan on Suomen kuuluisin veturinkuljettaja - ettekö te jumalattomat sitä tiedä :)
 

Igor Siperia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti BitterX

Aijaa, KooKoo siis voittaisi (ainakin sunnuntain TV-pelin perusteella) sarjan kärkipäässä majailevat HPK:n ja SaiPan? Miksi ette ole liigassa?


hmmm...kuka täällä on puhunut jotain KooKoosta ja että KooKoo olisi voittanut tänään tai että KooKoon pitäisi pelata liigassa?

Mutta kun kerran haluat ottaa KooKoon mukaan tähän keskusteluun niin en hyväksy mitään kabinettinostoja liigaan ja eihän sinne liigaan tällä hetkellä voi edes pelaamalla nousta ja kuten aikaisemmin sanoin olen nähnyt mestiksessä monta parempaa peliä kuin tämän iltainen esitys oli.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Ensimmäinen erä alkoi hyvin Kerholta. Ehkä liiankin hyvin. Sitten alkoi ote lipsahtamaan ja Saipa kavensi. Johdon kanssa pitää osata pelata. JYPkin päästi 0-5 tilanteessa Saipan takaisin peliin. Ei vastustajalle saa antaa niin paljon mahdollisuuksia.

No, ekan erän maalit menivät hieman Toivosen piikkiin. Hannu meni vähän turhan aikaisin alas esim. Tikkasen maalissa. Cipruss onneks kilautti tolppaa vastaavassa tilanteessa. Toivosta vastaan kannattaa näköjään vetää hanskakäden puoleiseen ylänurkkaan. Onneksi otteet paranivat ja muutama loistotorjunta nähtiin. Hyvä siitä vielä tulee.

SMS ja kakkonen taas vauhdissa. Täytyy ihailla Miettisen peliä. Vaikka ei mene edes täysillä, niin silti Antti kiepauttaa vastustajia. Somervuoren nopeus on ykkösluokkaa ja Santalasta on tullut hyvä ratkaisija. Laakkosen liike on myös loistavaa.

Kolmosketju pyöritti viimeisessä erässä, mutta olisin toivonut heiltä samaa liikettä pelin alusta asti. Kelpo peliä kuitenkin.

Toivottavasti Sicakille ei käynyt pahasti. Taisi saada aivotärähdyksen.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti BitterX
Aijaa, KooKoo siis voittaisi (ainakin sunnuntain TV-pelin perusteella) sarjan kärkipäässä majailevat HPK:n ja SaiPan? Miksi ette ole liigassa?

Igor tuota tuskin tarkoitti. Tämän vuoden HN-peleihin verrattuna vain useat Mestiksen pelit ovat olleet paljon viihdyttävämpiä. Mikä johtunee siitä, että koska pelaaminen ei ole ihan niin vakavaa, saavat pelaajat vapaammin toteuttaa itseään. Mestiksessä myös kolmos- ja neloskentät saavat hyökätä, ja taiteilijat kikkailla.

Toki pelaajien taitotaso on erilainen. Esim. Machuldan veto ylämummoon oli sellainen, joka ei ihan joka divarijyrältä onnistuisi. Vastaavasti virheitäkin tulee Mestiksessä enemmän - koska niitä ei pelätä niin paljoa, eikä kokemustakaan ole samalla tavalla kuin liigamiehillä. Tämän vuoksi peleissä tapahtuu keskiverto liigapelejä enemmän. Keskialueen kyttäily ja puolustuslinja on aika harvassa.

Mutta se vain meikäläisen mielipide. Hyvä peli on hyvä peli sarjasta riippumatta, ja paska peli on paska vaikka se pelattaisiin olympiafinaalissa.

Mutta, kyllähän tämä peli oli meikälisen silmissä suhteellisen viihdyttävä. Vaikka usein sellaiset pelit, joissa ei ole oikein kummankaan puolella ovat aika tylsiä. Maaleja tuli - vaikkakin useimmat ei kovinkaan näyttäviä olleet, ja taklauksiakin oli. Itse asiassa oikein yllätyin, kuinka hanakasti kumpikin "taitojoukkue" ajoi miestä. Mistä muuten johtui se, että SaiPalaiset olivat lähes aina rähmällään: pienestä koosta, väsyneistä jaloista vaiko jäähyjen kalastelusta?



Tuosta, miksi liigassa pelaavat mm. HPK ja SaiPa eikä KalPa ja KooKoo voi keskustella jossain näistä miljoonista suljettu vs. avoin -ketjuista. Sitä tuskin on tähän ketjuun turha sotkea?
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti BitterX

Aijaa, KooKoo siis voittaisi (ainakin sunnuntain TV-pelin perusteella) sarjan kärkipäässä majailevat HPK:n ja SaiPan? Miksi ette ole liigassa?

No se on tuota mestisläisten pakollista itsetunnon kohotus-ininää, jota silloin tällöin täällä SM-liiga ketjuissa esiintyy. Ei siitä kannata olla moksiskaan, se paranee yleensä laittamalla reippaasti hyttyssuihketta.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Voitto

Kaksi pistettä tuli taas, mutta esitys ei kyllä kaksinen ollut. Hyökkäyspeli oli ok, mutta omissa kohellettiin ja säädettiin taas oikein urakalla. Herranjumala, että homma voi ollakin noin vaikeaa. Sicakin jäätyä sivuun tuntui siltä, että jäällä oli aina täysi paniikki, jollei Tuulola ollut kentällä. Tuulolan ollessa jäällä oli vain "puolipaniikki". Meinasi terveys pettää 3. erässä. Yksi jämäkkä pakki olisi enemmän kuin tervetullut. Ehkäpä se auttaisi allekirjoittanuttakin pysymään terveenä kauden loppuun.

Pardavy onnistui jollain ihmellä hankkimaan itselleen ottelussa kaksi syöttöpistettä. Yhtään maalia kaveri ei kyllä syöttänyt. Ilmeisesti ensimmäiseen maaliin mies roiskaisi jonkun "päätyneppauksen" ja toinen "syöttö" olikin Henrikssonin lahja. Kaveri oli kiekollisena koko ottelussa n. 10 sekuntia, ei laukonut kertaakaan maalia kohti ja toi kokonaisen yhden kerran kiekon hyökkäysalueelle. Sekin tapahtui toisessa erässä ja näytettiin oikein hidastuksena, kun tsiigailtiin oliko paitsio vai ei. Täysi turisti, mutta 0+2. Ehkäpä joukkueen 9. (paras?) hyökkääjä tänään. Joillekin se tuntuu silti riittävän, sillä eihän mies ole kuin joukkueen kallein.
 

Hannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onnittelut HPK:lle voitosta. Kerhon vauhti oli tänään SaiPalle liikaa. Huolestuttavia ovat kyllä olleet nämä SaiPan kolme viimeisintä, häviöllistä kotiottelua. Omassa päässä verkko on heilunut yhteensä 18 kertaa, ja joka ottelussa on jouduttu sputnikkien veskari vaihtamaan kesken ottelun.

Puolustuspelaamisessa on ongelmia. Putki ei tahdo kulkea ja syötötkin napsahtelevat liki kaikkialle muualle paitsi omien miesten lapaan. Kotiotteluihin olisi saatava sitä samaa nöyryyttä, jota vierasotteluissa esiintyy. Yksi asia mikä tänään ainakin tuli selväksi oli se, että Somppi on vääräntyyppinen pelaaja ykkösketjuun. Kauppisen siiirto ykkösen toiseen laitaan piristi selvästi ketjun peliä. Silti olisin kaivannut Skyttää tänään kaukaloon, mutta sormi paketissa ei pelata.
 

Igor Siperia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Ted Raikas
No se on tuota mestisläisten pakollista itsetunnon kohotus-ininää, jota silloin tällöin täällä SM-liiga ketjuissa esiintyy. Ei siitä kannata olla moksiskaan, se paranee yleensä laittamalla reippaasti hyttyssuihketta.

Älähän nyt turhaa yritä itse kohottaa itsetuntoasi. Omalla itsetunnollani ei ole mitään tekemistä sen kanssa millä sarjatasolla suosikkijoukkueeni pelaa - kyllä tähän asiaan vaikuttaa huomattavasti tärkeämmät asiat. Ja luulisi ettei siinä nyt hirveesti voi rintojaan röyhistellä jos saa pelata sarjassa jossa ei joudu pelaamaan edes sarjapaikkansa puolesta.
Siteeraasin vain SaiPa-fani Pioneerin tekstiä, jossa hän ilmeisesti pelissä paikalla olleena kertoi SaiPan pelin olleen mestistason neppailua. Enpä sitten tiedä viittasiko hän tuolla mestistasollo hyvään vai huonoon tasoon?
 

Pioneer

Jäsen
Olen pahoillani, jos Igor Siperian Hurtta pahoitit mielesi tuosta Mestis-vertauksesta. Meilläpäin vaan nyt on käytössä tuo kielikuva "mestiskiekko", kun puhutaan apaattisesta kiekko-ottelusta. En tarkoittanut missään nimessä arvostella Mestistä, ainoastaan SaiPan tämän illan apaattista esitystä. Mestis on varmasti ihan ok sarja sen pelaajille ja katsojille, ei siinä mitään.

Ja ei, en ollut seuraamassa ottelua paikan päältä, vaan katsoin sen MTV3:n Hockeynightista.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Igor Siperian hurtta
Älähän nyt turhaa yritä itse kohottaa itsetuntoasi. Omalla itsetunnollani ei ole mitään tekemistä sen kanssa millä sarjatasolla suosikkijoukkueeni pelaa - kyllä tähän asiaan vaikuttaa huomattavasti tärkeämmät asiat. Ja luulisi ettei siinä nyt hirveesti voi rintojaan röyhistellä jos saa pelata sarjassa jossa ei joudu pelaamaan edes sarjapaikkansa puolesta.

Ok, tarkoitus oli heittää vitsiä. En vaan jaksa aina laittaa niitä hymiöitä perään koska kaikelta kuittailuilta menee pohja. Minulla ei ole mitään Mestistä vastaan, vaan on erittäin hyvä että Suomessa on olemassa tasokas alasarja josta ponnistaa monia hyviä pelaajia liigaan (Kerman) ja joka on myös hyvä paikka antaa peliaikaa junioreille ja muille lahjakkaille pelaajille (Somppi). Mitä mieluisimmin näkisin myös erityisesti KooKoon liigassa. Saataisiin tännekin kunnon paikalliskamppailuja.

Mitä SaiPaan tulee, niin tämä ottelu oli yksi muiden joukossa ja kaikesta huolimatta SaiPa on tällä hetkellä hyvää keskikastia ja kamppailee ihan muista sijoista kuin niistä joissa "normaaleissa" oloissa saisi pelätä putoamisen puolesta.
Harvinaisen usein vaan huomaa että Mestisjoukkueiden fanit jaksavat tuosta SM-liigan putoamispeikon puutteesta huomauttaa. Ettei kyseessä olisi jonkinlainen katkeruus sen vuoksi että omalla joukkueella ei ole mahdollisuutta nousta liigaan, tai ainakin taistella siitä paikasta?
 

jeltsin

Jäsen
Suosikkijoukkue
saipa
Viestin lähetti Igor Siperian hurtta
Hei älähän nyt mollaa mestiksen tasoa vai oletko kenties käynyt montakin mestispeliä tällä kaudella katsomassa. Ainakaan minä en mestiksessä ole montaa yhtä huonoa peliä nähnyt kuin tämän illan SaiPa-HPK oli.


-Igor-

jep jep... no ei nyt millään pahalla mutta kannattaa nyt herätä todellisuuteen.... päiväunet pois. ja ettei sun nyt tarvii taas kirjotella kattomisesta niin nyt tälläkaudella on tullut käytyä katsomassa 4 mestispeliä ja mitä on urheilukanavalta näkynyt niin ei kehuttavaa ole ollut sielläkään... ainiin somppi todennäkösesti voittais mestiksen pistepörssin

mutta itse peliin.... toi seisoskelu on saatava pois. saipa oli todellakin välillä hätää kärsimässä kun miehet unohtivat liikkua. toivottavasti torstaina on parempi peli tapparaa vastaan ja saadaan jalat heti alusta käyntiiin eikä vasta viimeisessä erässä.

kuokkasen olisi pitänyt torjua muutama niistä helpohkoista laukaksista/sutaisuista. ei voi odottaa että peli voitetaan jos kaikki mikä heitetään maaliinpäin menee sisään.

mut onneksi on vielä tälläkaudella pari peliä hpk:ta vastaan ja täytyypä toivoa että seuraavalla kerralla saadaan ylimielinen jalonen hiljaseksi

eikun torstaina hallille ja ääntä peliin
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti jeltsin
mut onneksi on vielä tälläkaudella pari peliä hpk:ta vastaan ja täytyypä toivoa että seuraavalla kerralla saadaan ylimielinen jalonen hiljaseksi
Ollaan varmaan nähty ihan eri haastattelut, koska Jalonen on mielestäni kaukana ylimielisestä. Voisin jopa sanoa, että hän antaa itsestään harvinaisen asiallisen ja sympaattisen kuvan.

Muuten hokinait-peli oli juuri sitä Kerhoa, mitä olen tällä kaudella tottunut näkemään. Hyökkäyspäässä käy ajoittain sellainen pyörremyrsky, että teletappi-ketjukin voisi olla kateellinen. Sitten taas vastapainoksi hiuksia nostattavaa ja harmaannuttavaa sekoilua omassa päässä. Toivosenkaan ei voi sanoa onnistuneen. Taitaa olla junnumolareilla kautta linjan vaikeaa tuo tason säilyttäminen, kun Lehtonenkin on päästänyt jo kaksi helppoa tänä vuonna. Eikä minua oikeastaan hämmästyttänyt yhtään, kun Kerho vaihteeksi päästi vastustajan mukaan peliin selvässä johtoasemassa. Ilves-voitto taitaa olla niitä harvoja, jossa pelko ei hiipinyt puseroon missään vaiheessa. Onneksi niitä voittoja on kuitenkin tullut ihan kivaan tahtiin. Enkä näe mitään syytä, miksei meno jatkuisi.
 

Seti10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Viestin lähetti Igor Siperian hurtta
Ja tosiaan yleisömäärä hiukan ihmetyttää, 2800 katsojaa ja koko ajan Suomessa toitotetaan, että kyseessä on NHL:n jälkeen toiseksi kovin ammattilaissarja. No luvalla sanoen mitä nyt olen näitä ns. liigapelejä TV:stä nähnyt niin en voi parhaalla tahdollakaan tasoa kehua ja sen ilmeisesti on huomannut myös maksava yleisö. Väittäisin ettei Lappeenrannassa kyllä ollut paikalla tuotakaan määrä katsojia sillä sen verran tyhjältä halli vaikutti ja tunnelma tuntui olevan yllättävän vaisu.

Niin. 2800 sisältää Kausikortit, joita ei kyetä "valvomaan". Eli paikalla oli oikeasti:
2800-x+y=yleisömäärä, jossa x=kausikorttien määrä ja y=paikalla olleet kausikorttilaiset.
Näin se homma valitettavasti toimii. Muuallakin kuin Kisamontun DDR:ssä.

TV-peleissä katsojamääräthän ovat olleet aina alhaiset. Siitä syystä kotijoukkue saa tv-maksun, jonka tarkoituksena on korvata tv:n aiheuttama vaje kassassa. Muistaakseni eräs nimeltä mainitsematon tps-hahmo tuossa männä vuonna totesi saman kysymyksen ääressä, että tv-peleissä ollaan plussalla jos laskee budjetoidun yleisömäärän miinus 2000. Korvauksen määrää en tiedä, mutta eipä kuulu valitusta seurajohdoilta (päinvastoin kiukuttelevat, kun osa saa yhden tv-kotipelin enemmän...)

Jollakulla faktaa?
 
Viimeksi muokattu:

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Bonuslevelitason filmatisointeja

Niin, mainittakoon että vaikka eilinen peli ei ns. asiantuntijatason mieleen ollutkaan, niin itse pidin kyllä kovasti. Oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Itseäni vituttaa yli kaiken seurata pelejä jossa puolustamalla puolustetaan ja nysvätään lopuksi joku 1-0 lopputulos.

Maaleja pitää tulla kunnolla, tosin mieluusti enemmän vihulaisten maaliin ja mitä kaaottisemmassa tilassa vihulaisen porukka pyörii Kerhotornaadon armoilla niin aina vaan paranee.
Tähän soppaan kun vielä lisätään muutama maukas taklaus ja pari mehevää tappelua niin pelissä kuin pelissä alkaa viihtyä jopa ilman viinaakin.

Eilisestä pelistä vielä sen verran, että odotin Saipalta ehkä kovempaa ja kokonaisvaltaisempaa vastusta kuin nähty tulos.

No joka tapauksessa ei mennyt Hokinaitin seuraaminen Baywatchin katseluksi, vaan tv-kanava pysyi tauotta kolmosella, videon taltioidessa nelosen tuotantoa.


Viestin lähetti Master God
Vastaanpa ervatsalon puolesta tähän kysymykseen, koska erva päässee koneen ääreen vasta huomenaamulla. Siis Kauno Saariohan on Suomen kuuluisin veturinkuljettaja - ettekö te jumalattomat sitä tiedä :)


Niin, tämä em. Kauno Saariohan esiintyy loistavassa suomalaisessa elokuvassa "Veturimiehet heiluttaa", joka on mielestäni ehdottamasti top 5:ssa puhuttaessa kaikista maailman filmatisoinneista. Halukkaat voivat tiedustella ko. rainaa lainaksi allekirjoittaneelta.

Elokuvan ehkä paras kohta on se, kun Samuli Edelman huutaa Porin yössä: "...Mä olen ihmisenpelastamisen Kauno Saario...!"

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Suonvieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Everton
Mistä muuten johtui se, että SaiPalaiset olivat lähes aina rähmällään: pienestä koosta, väsyneistä jaloista vaiko jäähyjen kalastelusta?

Tuo oli hyvä pointti. Kerhon pakit liiskasivat Saipan hyökkääjät yllättävän helpon näköisesti jään pintaan. Tuli välillä semmonen fiilis, että kentällä oli aikuisten joukkue vastaan juniorit. Vastaavasti toisessa päässä Saipan minipakit eivät saaneet ketään nurin.

Eli vastauksena kysymykseesi: kaatuilu johtui pienestä koosta.

Mikäli Saipa pleijareihin pääsee, niin homma kaatuu kyllä törkeellä tavalla tuohon fyysisen osaston olemattomuuteen. Valitettavasti...
 

Pitkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En ole vielä Juti-Suomi -sanakirjaa lukenut, joten en tiedä, miten siinä termi "hyvää viihdettä" on käännetty suomeksi.

Eero Somervuorikin toisteli pelin jälkeen haastattelussa Jutilan sanoja maalirikkaasta ottelusta - viihdettä kotikatsomoille. Siinä vaiheessa tuli tarve käydä tänään kaupassa. Pitää mennä ostamaan uudet pelihousut.

Eilisessä pelissä ei ollut juurikaan hehkutettavaa. Mikä pelin laadun itseisarvo maalimäärä muka on? Olihan kaukalossa sentään vauhtia, mutta sydänkohtaus ennen keski-ikää ei elämäntavoistani huolimatta ole tavoitteeni. Vanhenin kertaheitolla parilla vuodella aina kiekon kolahtaessa omiin. Hyvässä pelissä voidaan tehdä paljon maaleja, mutta hyvässä pelissä ei voida sössiä noin monta maalia.

Jaloselta oli silti hyvä veto pitää Hanski maalissa. Miljoonaminuutit tekivät Toivoselle varmasti hyvää. Aina ei ole kivaa olla jääkiekkomaalivahti, mutta paska on hyvä kasvualusta. Omat pakit olisivat voineet tosin suojella Toivosta muutamassa maaliedustilanteessa, edes vähän. Nyt oltiin siivoustöissä aivan liian kilttejä, vaikka muuten oltiinkin hanakasti ihossa. Toinen Jalosen hyvä veto oli ketjujen onnistunut peluutus kolmannessa erässä.

HPK:n peli herättää ristiriitaisia tunteita, koska vähitellen on alkanut tuntua siltä, että joka osa-alueella voidaan onnistua. Silti aina joka pelissä jokin alueista mättää pahasti. Liigan kakkostila on kyllä upea saavutus tässä vaiheessa kautta, mutta välimatkan ollessa Jokereiden tasoon se mikä on, karisee turha toiveikkuus kevään odottelusta.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Olihan se viihdyttävää ja tarjosi elämyksiä, ainakin SaiPan ja Kerhon kannattajille. Ikävää, että Tepsi- ja Mestis-fanit eivät tykänneet, mutta aina ei voi miellyttää kaikkia.

Ossi sen kiteytti aika hyvin: Ei hämmästyttänyt yhtään, että Sputnikit päästettiin peliin mukaan. Tyhmempi voisi luulla, että kolmen maalin johdossa ei kannata aloittaa hölmöilyä, sekoilua ja pelleilyä omalla puolustusalueella. Kerhon pelaajat olivat eilen vallan toista mieltä.

Jos Kerho ei jonkun mielestä tarvitse vahvistuksia puolustukseen niin kysynpä, että mitäs me tällä kaudella ollaan tavoittelemassa. Viihdyttäviä pelejä runkosarjassa ja pikaista kesälomaa? Kiitos vaan, mutta mielummin astetta varmempaa peliä joka tuo tullessaan hopeaa tai pronssia. Kultaan ei tällä kaudella ole saumaa, valitettavasti.

Laskiko muuten joku, montako kertaa Kerho antoi kolmannessa erässä kiekon vapaaehtoisesti SaiPalle omalla puolustusalueella? Itse sekosin laskuissani siinä tusinan paikkeilla, koska kiroilin niin paljon. Tuo oli ennen sitä varsinaista loppupaniikkia.

Pitkä: Olisko viihdyttävyys = tunne-elämyksiä laajalla skaalalla. Vrt. Santalan jäätävä rannari ylämummoon -> helvetisti kiekon pois antamisia omalla puolustusalueella viimeisessä erässä maalin johtoasemassa. Riemusta semihysteriaan ja takaisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös