SaiPa - HIFK la 10.12.2005

  • 15 727
  • 94

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Baarimikko kirjoitti:
Kirjoittajaa selvästi vituttaa.
Niinhän mä sanoin.

En silti muuta mielipidettäni Salmelaisesta. Tässä ottelussa äijä oli nurin koko ajan, eikä todellakaan mistään koukkimisesta.
 

bull

Jäsen
terveiset fanibussista missä tunnelma korkealla. :)

pakko näin lyhyesti ihmetellä suureen ääneen Lappeenrantalaisten todella vaisua kannustusta! Tuntui että halli oli muualta kuin D-päädystä todella hiljainen ennen SaiPan ekaa maalia. Pienen pieni faniryhmä seisomokatsomossa...

Uskomaton vika 5 min, siitä kiitos kummallekin joukkueelle. Ei olisi punaisin lasein nähtynä vääryys antaa rankkari lopussa kun Salmelainen oli karkaamassa, sinisellä jo karkaamassa alimmalta pakilta...
 

#26

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tulipahan taas pitkästä aikaa käytyä pelissä. Peli oli tasoltaan ihan ok. Kolmas erä oli pelin paras ja varsinkin SaiPa esitti viimeisessä erässä hyviä otteita. SaiPalta parhaiten onnistuivat Strömberg, Kudroc ja ex-HIFK Eetu Holma. Myös Nylander pelasi mielestäni erittäin hyvin. Hänen pelinsä oli aivan erilaista kuin aiemmin tällä kaudella olen nähnyt. Loi hyviä tilanteita ja myös osallistui puolustamiseen.

Kolehmaisen ja Petrellin tasainen mylly toi otteluun lisää sykettä. Ottelu oli mielestäni todella viihdyttävä. Kolmas erä oli ehkä parasta SaiPaa mitä olen tällä kaudella nähnyt.

Ja sitten siitä tuomaritoiminnasta. Levonen oli aivan uskomattoman PASKA. Paskempaa tuomaria en ole vuosiin nähnyt. Levosella ei ollut mitään linjaa, välillä sai kahvata, välillä ei, aivan käsittämättömiä vihellyksiä muutenkin puolin ja toisin. Ennen ottelua luulin Levosen olevan koko liigan paras tuomari. Tämänpäiväinen peli kuitenkin muutti käsitykseni täysin. Kuten jo mainitsin, surkein tuomari miesmuistiin, Levosen tämänpäiväiseen esitykseen verrattuna jopa Aleksi Rantala on hyvä tuomari. Varsinkin viimeisessä erässä Levonen oli ihan pihalla. Noin puolet viimeisen erän ties kuinka monesta jäähystä oli täysin aiheettomia. Sen lisäksi mies jätti viheltämättä vähintään saman verran päivänselviä jäähyjä. SIIS VITTU MIKÄ MULKKU!!!!!!!!!!!!!!!! Mielestäni Levonen pilasi koko pelin. Aivan uskomatonta pelleilyä päätuomarilta jälleen kerran. Jari, älä tule enää Lappeenrantaan. Vittuun tälläiset sääntöjä tietämättömät puusilmät liigasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muutenkin liigan tuomareiden taso on ollut mielestäni aivan käsittämättömän huono tällä kaudella näkemissäni kahdeksassa liigapelissä. Toki ymmärrän, että tuomaritkin ovat ihmisiä ja virheitä sattuu heillekin kuten kaikille muillekin ihmisille. Mutta tällä kaudella näkemissäni peleissä tuomarit ovat olleet läpi ottelun pahasti pihalla. Linjat ovat heitelleet kaikilla erästä toiseen enkä ole nähnyt vielä yhtään kohtalaisesti onnistunutta peliä päätuomarilta tällä kaudella. Tuomaritoiminnassa liigalla on kyllä rutkasti parannettavaa. Kaksi päätuomaria takaisin ja nopeasti!
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
SaiPa hävisi kahden ensimmäisen erän helvetillisen löysäilyn vuoksi, vasta kolmannessa erässä taisteltiin, oikeastaan Kolehmaisen ja Petrellin tappelu herätti SaiPalaiset. Ja on perkele turha kenenkään sanoa, että Petrell vei, siinä se minun alapuolelta pukukoppiin mennessä nenäänsä pyyhki ja verta nieleskeli. MINÄ NÄIN.

No leikki leikkinä. Kyllä IFK peliä hallitsi kaksi erää, SaiPan ollessa ihmeen aneeminen, luistin ei kulkenut niinkuin aiemmissa peleissä ja kiekko poltti lavassa niissä vähissäkin tilanteissa joita saatiin luotua. Kolmannessa erässä sitten tuli se taisteleva SaiPa esiin ja oli kääntää pelin kotiin, vain hienoinen epäonni ja Mikko Palomäki estivät voiton. Palomäki siksi, että HIFK.n toista maalia edeltäneessä tilanteessa mies ei saanut purettua kiekkoa alueelta oman pehmeyden vuoksi ja maalitilanteessa oikeastaan vain seisoi IFK-miehen takana ja antoi tämän ohjata siniseltä tulleen kohtuu löysän vedon maaliin.

Ask pelasi lupauksia antavasti ja Nylanderkin kohtuullisesti, sanokoon toiset mitä tahansa. Vinkki Mälkiälle: Kokeileppa joulutauon jälkeen ketjua Nylander-Holma-Ask, saattaisi nimittäin miesten yhteispeli toimia hyvinkin, näyttäisi nimittäin molempien ulkolaisten pelikäsitys olevan kovinkin samantyylistä.
Mielenkiinnolla odotan IFK-fanien kommentteja Kudrocista, pelasi nimittäin mies mielestäni taaskin todella hyvän pelin.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Tosiveteraani kirjoitti:
Mielenkiinnolla odotan IFK-fanien kommentteja Kudrocista, pelasi nimittäin mies mielestäni taaskin todella hyvän pelin.

Tasoitusmaali oli ainakin komeaa katseltavaa, takayläkulmaan hirmukuti suoraan passista. Luultavasti taas kerran ahkeroinut kivat minuutitkin, hieno pelaaja tuo meidän Kudroc.

Kolehmainen vs. Petrell näytti tasaiselta väännöltä TimeOutin pätkän perusteella, jossa molemmat taisivat kerran hyvin osua ja sitten Kolehmaiselta lähti tasapaino Petrellin vedettyä Kolen kumoon. Näin pitää joukkueen huonolla hetkellä neloskentän rouhijan toimiakin - sytyttää joukkue kovalla taklauksella tai kuten tässä, hyvällä ja sähäkällä tappelulla.

Harmi että en päässyt näkemään, paikallisradio netin välityksellä ei oikein tuonut samaa fiilistä kuin paikallaolijoilla taisi olla. Pinna kelpaa kyllä, vaikka harmittaa Holman läpiajon tuhriminen varsinaisen loppuhetkillä. Kolmekin pinnaa olisi kelvannut liigan kovimmalta joukkueelta tällä hetkellä!
 

Franchi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, ACF Fiorentina
Battle Ankka kirjoitti:
Vielä kun tuon nyllen (tarkoituksellisesti pienellä) sais helvettiin tuolta, niin hyvä tästä vielä tulee.
Kun kerran tämä kommentti tuli otteluketjuun, niin kerro ihmeessä ainakin minulle, mikä Nylanderin suorituksessa oli niin ylivertaisen huonoa kokonaisuudessaan, että tuo nimi taas nostettiin esiin negatiivisessa sävyssä? Yksi karmea virhe siellä tuli, mutta taas ihan peruspeli. En tiedä, mitä tältä kaverilta edes yleisestiottaen odotetaan tuolla kentällä. Kaikki nyt tajuaa, ettei hänen paikka ole ykkösylivoimassa maalintekijänä, mutta täytti taas tänään tonttinsa varsin mallikkaasti. Ei tosin SaiPan parhaimmistoa, mutta ei todellakaan heikoinkaan.
 

Hevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tylsähkö peli kolmannen erän loppua lukuunottamatta. SaiPa painosti kyllä lähes koko pelin, joka oli kyllä liiankin rikkonainen, kiitos Japa. Murmelia otti pannuun liigan valovoimaisin tähti, näin itse kolme tilannetta, jossa Tony oli nurin. Ensin tuli päähän Skytän(?) mailasta, jäähy. Oikea tuomio. Sitten Paakkarinen osoitti puolustuspelaajalle hyvää hermoa ottamalla turhan jäähyn aloituksesta. Selkeä kamppi, jäähy, Japa luonnollisesti lähellä kun aloituksessa oltiin. Kolmannessa tilanteessa Malmivaara otti oikeasti todella viisaan jäähyn kampatessaan Tonyn, joka oli pääsemässä läpiajoon. Sekin selkeä rike. Muuten en kyllä Tonya nähnyt erityisesti nurin, mut kai se sitten on ämmä.

Kolehmainen-Petrell, päädystä en tilannetta nähnyt, mutta luotettavien lähteiden mukaan jalat-maassa-Kolehmainen vei taistelun selkeästi...Päädystä näytti tasaiselta ja Kole aloitti nyrkkien heiluttelun.

Askey epävarma, mutta otti hyviä vetoja. White, hidas mutta paska, olihan se tiedossa jo. Kimi loistava, kiitos. Pelin jälkeen todisti minkä joukkueen mies haluaa olla loppuunasti, hieno ele faneille. Hauhtoselta pari turhaa jäähyä. Tony pirteä, mutta ei mitenkään niin ihmeellinen mitä odotin. Schnabelilta varma peli, turha kymppi sitten loppuun kun esitti kuolevaa joutsenta.

SaiPalta mieleen jäi Kudroc, varmaa peliä eikä lähtenyt turhuuksiin mukaan vaikka niin olisin toivonutkin. Kokoajan näkyvissä, oikeastaan aina hyvissä merkeissä. Kova luu, ei pelaa ensi vuonna SaiPassa.Ask oli mun mielestä todella näkymätön eikä saanut yhtään mitään aikaan. Nylanderin huomasin aina kun ihmettelin, että pelaako tuokin YV:tä. Skytällä ei enää (pitkään aikaan ole) vauhti riitä, kahvaa, tökkimistä ja turhia jäähyjä. Onneksi kukaan ei lähtenyt tämän jäähdyttelijän matkaan. Narri Malmivaara oli aika löysä eikä mitenkään erikoinen. Tikkanen jää edelleen koon puolesta jalkoihin ja joutuu ottamaan turhia kakkosia roikkumisen vuoksi.

3-2 voitto, olisi voinut kääntyä miten perin vain, tosin SaiPa ei käynyt johtoasemassa kertaakaan. IFK laukaukset huonoista paikoista, kaukaa ja ilman maskia. Helppoja torjuntoja Ströbältä. Kimi ehdottomasti illan isäntä 1+1 tehoin. Bäng Bäng. Oli Kudrockin kyllä loistava kieltämättä. Vaihtaisin Schnabeliin koska vain vaikka tilastoissa onkin säälittävä tappio Ihmiskuulalle.

EDIT: Piti hehkuttaa Kudrocia vielä.
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Franchi kirjoitti:
. Ei tosin SaiPan parhaimmistoa, mutta ei todellakaan heikoinkaan.

Kun kerran puhutaan ulkomaalaisVAHVISTUKSESTA, ei riitä, ettei ole "heikoin", vaan olisi selvä vahvistus joukkueelle tyyliin Kudrock/Zepp. Ask:sta en voi vielä sanoa mitään yhden nähdyn pelin perusteella, mutta vaikutelma on positiivinen. Kyllä itse näkisin tuolla tontilla mielummin jonkun junnun/potentiaalisen mestispelaajan kuin Nylanderin.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Hevonen kirjoitti:
Murmelia otti pannuun liigan valovoimaisin tähti, näin itse kolme tilannetta, jossa Tony oli nurin. Ensin tuli päähän Skytän(?) mailasta, jäähy. Oikea tuomio. Sitten Paakkarinen osoitti puolustuspelaajalle hyvää hermoa ottamalla turhan jäähyn aloituksesta. Selkeä kamppi, jäähy, Japa luonnollisesti lähellä kun aloituksessa oltiin. Kolmannessa tilanteessa Malmivaara otti oikeasti todella viisaan jäähyn kampatessaan Tonyn, joka oli pääsemässä läpiajoon. Sekin selkeä rike. Muuten en kyllä Tonya nähnyt erityisesti nurin, mut kai se sitten on ämmä.
En kutsunut Salmelaista missään vaiheessa ämmäksi.

Kaksi jälkimmäistä mainitsemistasi tilanteista olivat filmejä. Olisivat olleet sinunkin mielestä, mikäli kaatunut olisi ollut keltainen ja "kaataja" punainen.

Molemmat jäähyt muuten tuottivat HIFK:lle tärkeän maalin.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
KYMMENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Pelihän ei missään tapauksessa noussut huikeiden spektaakkeleiden joukkoon,mutta muutama sana nyt kumminkin kyseisestä väännöstä.

Ensimmäisessä erässä ekat seitsemän minuuttia pyörittiin vahvasti SaiPan alueella,mutta Strömbergin vahva esitys piti numerot tasoissa.Vedot tosin enimmäkseen suoraan syliin.
Toisen erän avausmaali meni henk koht vähän ohi.mutta ilmeisesti
jonkinlaisesta sählinkibyyristä oli kysymys niinkuin tv:stä voi havaita.

Lennu ja Kolehmainen? innostuivat pieneen "myllyyn" mutta eipä tuossa mitään ihmeellistä päässyt tapahtumaan.
Slowhandin 1-2 maalissa olin jo varma,että homma rupeaa olemaan jo paketissa,mutta niin vain Kudroc sivalsi hienolla vedolla tilanteen 2-2:een.

Muutamia sekunteja ennen varsinaisen peliajan loppua Holman Eetulla oli loistava tilaisuus jättää IFK ilman pisteitä,mutta Tom torjui levarillaan loistavasti.
Ja jatkoilla Hirson järkyttävä pommi pamahti auttamattomasti Saipan rysään ja kymmenes peräkkäinen voitto oli totta.Kuuluttajan kuuluttaessa Jypin voittaneen suomen super-jokkerit 0-5 ilo oli lähes käsittämätön.

Dougille mahtavat ablodit hänen kävellessään jäältä veks ja näyttävä sormillaan kymppiä:)
 

Franchi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, ACF Fiorentina
Aksu kirjoitti:
Pari erää kaveri oli niskan päällä, tappelusta peli kääntyi ja mukaan tuli se intensiteetti mitä odotin näkeväni koko pelin. Harmittaa pirusti tuo kahden erän kattelu. Piti ajaa, piti rouhia, piti taklata helvetisti. Tehdä just sitä mitä ollaan tehty koko syksy, mutta jotain tänään odoteltiin. Harmittaa, HIFK ei ollut niin hyvä etteikö kunnon haastamisella olis tästä voittoa saatu.
Kaksi ensimmäistä erää oli SaiPalta todella heikkoja, puhumattakaan ensimmäisestä viidestä minuutista. Huimaa kurvailua. Onneksi HIFK ei onnistunut kääntämään ottelua lopullisesti jo näiden erien aikana ja kolmanteen päästiin ihan mukavista asetelmista.

Strömberg oli mielestäni todella hyvä, vaikka ensimmäinen HIFK-maali menikin helposti. Muuten sekaan mahtui todellisia game-savereita, joilla SaiPa pidettiin pelissä mukana. Niinkuin joskus aiemmin taisin mainita täälläkin, ei ole viime kauden veskareita tullut ikävä.

Aksu kirjoitti:
Pelin loppu tuli ja meni, siitä en jaksa jauhaa. Ask oli lupaava, pitkän tauon jälkeen kelpo otteita.
Askilta tosiaan hyvä debyytti, kun ottaa huomioon, kuinka kauan on ollut poissa tosipeleistä. Kolmannessa erässä huomasi, ettei pelikunto enää oikein riittänyt.

Aksu kirjoitti:
Piste hyvä, pelillinen anti ei kokonaisuutena ollut. Kolme pistettä olis ollu liikaa tuolla esityksellä.
Aika oikeutetusti loppujen lopuksi tuosta ottelusta pisteet jaettiin. Holman läpiajo sisään ja 3 pistettä olisi ollut erittäin herkullinen tulos tuosta ottelusta, joskaani olisi vastannut ihan tapahtumia kentällä. Olisi kuitenkin kelvannut.

Kudrocille taas reilu puoli tuntia peliaikaa. Ei voi muuta sanoa, kuin että uskomaton määrä. Tosin mielestäni tänään runsas peliaika viime otteluissa alkoi jo näkyä. Tärkeä maali, hienoon paikkaan.

Täysi tupa ja HIFKlaiset vei katsomossa 100-0. Valitettavaa, mutta totta. Toivottavasti niille satunnaisille katsojille jäi pelistä hyvä maku, ja innostuisivat tulemaan useamminkin hallille.
 

Hevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Murmeli kirjoitti:
En kutsunut Salmelaista missään vaiheessa ämmäksi.

Kaksi jälkimmäistä mainitsemistasi tilanteista olivat filmejä. Olisivat olleet sinunkin mielestä, mikäli kaatunut olisi ollut keltainen ja "kaataja" punainen.

Molemmat jäähyt muuten tuottivat HIFK:lle tärkeän maalin.

Minä väitän ihan niin objektiivisesti kuin pystyn, että eivät olleet filmejä. Olen nähnyt tilanteet vain kerran, että en rahojani pistä likoon. Väitän myös edelleen objektiivisesti, että jälkimmäisessä tilanteessa olisi kaatunut jokainen kentällä olija ja suurin osa katsojistakin jos tilanne oli muka filmi. Erittäin hyvä filmi. Mutta väitän tosiaan, että molemmat tilanteet oli aiheellisia jäähyjä.
 

Franchi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, ACF Fiorentina
Battle Ankka kirjoitti:
Kun kerran puhutaan ulkomaalaisVAHVISTUKSESTA, ei riitä, ettei ole "heikoin", vaan olisi selvä vahvistus joukkueelle tyyliin Kudrock/Zepp. Ask:sta en voi vielä sanoa mitään yhden nähdyn pelin perusteella, mutta vaikutelma on positiivinen. Kyllä itse näkisin tuolla tontilla mielummin jonkun junnun/potentiaalisen mestispelaajan kuin Nylanderin.
Toki tämä kaveri voitaisiin minun puolestani korvata vaikka saman tien, jos tilalle löytyy pelillisesti tai kokonaisvaltaisesti parempi pelaaja. Ihan sama sitten, onko junnu, divarijyyrä tai ulkomaalainen, mutta kilpaurheilussa suorittaminen tuppaa ratkaisemaan. Ja olisihan siellä divarijyyrä korvaamassa tämä kaveri, Vilen, ottelussa ilmeisesti yksi vaihto. Jostain syystä kuitenkin Nylander pelaa, ex-mestispelaaja ei.

Se on sitten taas eri asia, jos katsotaan, että Nylander vie ulkomaalaispaikan. Mikäli ulkomaalaispaikalle olisi tarjolla parempi pelaaja, silloin voidaan katsoa, että vie jonkun pelipaikan. Jos taas korvaavaa pelaajaa ei olisi, on ihan sama, onko Nylander suomalainen, ruotsalainen vai Venäjältä.

Nylanderin hinta/laatusuhteen osalta minun on turha ottaa mitään kantaan, koska ei ole harmainta aavistusta, mitä hänelle maksetaan. Toivottavasti ei hirveästi, sillä ei hän korvaamaton ole, mutta saa mielestäni täysin aiheetonta paskaa täällä kirjoittajilta, jotka eivät perusta mielipiteitään mihinkään faktatietoon.

Silti en ymmärrä, miten Nylanderin huonous nousi taas esiin tätä ottelua koskevassa ketjussa.
 

Franchi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, ACF Fiorentina
Hevonen kirjoitti:
Minä väitän ihan niin objektiivisesti kuin pystyn, että eivät olleet filmejä. Olen nähnyt tilanteet vain kerran, että en rahojani pistä likoon. Väitän myös edelleen objektiivisesti, että jälkimmäisessä tilanteessa olisi kaatunut jokainen kentällä olija ja suurin osa katsojistakin jos tilanne oli muka filmi. Erittäin hyvä filmi. Mutta väitän tosiaan, että molemmat tilanteet oli aiheellisia jäähyjä.
Kaikki peliä oikeasti seuranneet varmasti ymmärtävät, että suurin ansio toiselle näistä jäähyistä (siis Paakkarisen jäähy) kuuluu Karalahdelle. Täysin etukäteen puhuttu jäähy, jossa Levonen kuittasi edellisen tilanteen (SaiPan maalia edeltävä IFK-pelaajan pyllähtäminen), jossa ei myöskään ollut mitään rikettä. Täysin arvaamattomasti tänään viheltänyt Levonen sitten päätti tuossa tilanteessa hyvitellä IFKta SaiPa-maalista.
 
Viimeksi muokattu:

Hevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Franchi kirjoitti:
Kaikki peliä oikeasti seuranneet varmasti ymmärtävät, että suurin ansio toiselle näistä jäähyistä (siis Paakkarisen jäähy) kuuluu Karalahdelle. Täysin etukäteen puhuttu jäähy, jossa Levonen kuittasi edellisen tilanteen (SaiPan maalia edeltävä IFK-pelaajan pyllähtäminen), jossa ei myöskään ollut mitään rikettä. Täysin arvaamattomasti tänään viheltänyt Levonen sitten päätti tuossa tilanteessa hyvitellä IFKta SaiPa-maalista.

Erityisen hienoa oli myös IFK fanien "kiitos" Japalle pelin päätyttyä. "Kiitos" tästä pelistä ja "kiitos" turku episodista. Alas on menty. Järkyttävä määrä jäähyjä tänään vaikka peli oli ainakin mun näkemänä suht siisti.
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kun nyt kaikki oleellinen ottelusta on kerrottu, niin sananen Patric Lostedistakin. Losted pääsi kerran jäälle ensimmäisessä erässä, kompastui heti jäälle päästyään, säntäsi SaiPan hyökkääjän perään, harhautettiin, kaatui, joutui ottamaan jäähyn kiinnipitämisestä. Siinä olivat miehen saavutukset tämän iltaisestaan 15 sekunttisestaan. Jäähyltä päästyään Losted säntäsi tuhatta ja sataa vaihtoaitioon yrittäen matkalla taklata Pihlströmiä, mutta ohi meni. Tämä riitti nikkarikoutsille ja Patric kyseli loppupelin kuulumisia bussikuskilta.

Edit: Pointsit Schnabelille, joka "kädestä" pitäen esitti ,miten vastustaja filmasi jäähyn. Hieno esitys ja ihan oikeaan osoitteeseen meni.
 

Franchi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, ACF Fiorentina
Hevonen kirjoitti:
Erityisen hienoa oli myös IFK fanien "kiitos" Japalle pelin päätyttyä. "Kiitos" tästä pelistä ja "kiitos" turku episodista. Alas on menty. Järkyttävä määrä jäähyjä tänään vaikka peli oli ainakin mun näkemänä suht siisti.
Niin, Levonenhan on perinteisesti ollut tällainen "annetaan poikien pelata"-koulukunnan mies. Kahvata sai niin ettei mitään. Ja pelaajat tykkäsivät, äänestivät pari kertaa SM-Liigan parhaaksi tuomariksikin. Kovin katsottavaa nuo pelit eivät välttämättä olleet, kun kahvattiin, mutta eipä ollut pelkkää erikoistilannepelaamista.

Sitten hallinnossa viimein nostettiin kissa pöydälle: "Muutamaa tuomaria on kehoitettu noudattamaan liigan yleistä linjaa." Eli koukut pois. Levonen tässä ryhmässä. Nyt sitten hänenkin pitäisi alkaa viheltää jäähyjä muistakin kuin päivänselvistä tilanteista. Ja kaveri on totaalisen sekaisin, ei tunnu ollenkaan tietävän, milloin pitäisi viheltää ja milloin ei.

Tänään kahdessa ensimmäisessä erässä oli vihelletty niin paljon minuutteja, että Levonen kuvitteli, että voi laittaa pillin taskuun kolmannessa erässä. Jonkun aikaa se siellä kestikin (=linja muuttui), mutta jossain vaiheessa se oli taas otettava esiin, ja arpominen alkoi.

Siinä oma näkemykseni Levosen suorituksesta, perustuen tähän ja muihin viimeisten vuosien aikana nähtyihin Levosen viheltämiin otteluihin.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Hevonen kirjoitti:
Minä väitän ihan niin objektiivisesti kuin pystyn, että eivät olleet filmejä.
Asia selvä, kun nyt "niin objektiivisesti kuin pystyt" sanoit. Salmelainen ei siis filmannut.

Anneli Jäätteenmäkikin puhui "niin totta kuin vain osasi".
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Franchi kirjoitti:
Nylanderin hinta/laatusuhteen osalta minun on turha ottaa mitään kantaan, koska ei ole harmainta aavistusta, mitä hänelle maksetaan. Toivottavasti ei hirveästi, sillä ei hän korvaamaton ole, mutta saa mielestäni täysin aiheetonta paskaa täällä kirjoittajilta, jotka eivät perusta mielipiteitään mihinkään faktatietoon.

Silti en ymmärrä, miten Nylanderin huonous nousi taas esiin tätä ottelua koskevassa ketjussa.

Aivan samaa mieltä. Koska SaiPa on tehnyt koko kautta kattavan sopimuksen miehen kanssa, niin mikä hätä tässä on SaiPan budjetilla antaa lopputilejä, jos korvaajaa ei ole tyhjillä toreilla tiedossa. Nylle ja Ask samaan vitjaan, kuten Tosi Veteraani ehdotti.
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pelistä on kaikki oleellinen jo kerrottu. SaiPa oli unessa pari erää, ja HIFK sai pyörittää, kunnes kolmannessa vähän herättiin. Pistejako näin oli ihan hyvä ja oikeudenmukainen, vaikka olisihan Holman läpiajo voinut puolestani maaliinkin päättyä...

Tuomarista tyydyn toteamaan vain, että välillä tuntuu, ettei mikään kelpaa. Kun ei vihelletä, valitetaan, että saa kahvata ja sitten kun vihelletään, vihelletään väärin tai liian paljon. Kenties jossain vaiheessa otetaan mallia NHL:sta... Tämä kaikki siis nyt jo yleisenä toteamuksena, Levosen suoritukseen tänä iltana en ota erityisemmin kantaa.

HIFK-faneilla oli upea meininki läpi ottelun, pisteet siitä. Harva fanilauma jaksaa yhtälailla kannustaa läpi ottelun. Mietityttämään jäi ainoastaan pari rikkoutunutta penkkiä. En tiedä, olivatko tihulaiset HIFK:n, SaiPan vai kenen väkeä, mutta joka tapauksessa hieman asiaankuulumatonta.
 

bull

Jäsen
Poison kirjoitti:
Mietityttämään jäi ainoastaan pari rikkoutunutta penkkiä. En tiedä, olivatko tihulaiset HIFK:n, SaiPan vai kenen väkeä, mutta joka tapauksessa hieman asiaankuulumatonta.

Ainakin yksi penkki irtosi heti kun henkilö siihen ensimmäisen kerran istui... Eli taisi olla rikki jo entuudestaan. Toisesta ei mitään tietoa.

Pakko mainita D2-katsomon järjestysmiehistä, että pihalla olivat! Yksi tulee sanomaan, että jos haluatte seistä niin menkää katsomon taakse, siihen käytävälle. No, kaverit menevät sinne, niin toinen järkkäri sanoo ettei tänne saa tulla, jos ei ole lippua ko. paikalle ja passittaa kaverit takaisin.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
bull kirjoitti:
Pakko mainita D2-katsomon järjestysmiehistä, että pihalla olivat!
Järkkärit Kisapuistossa ovat aina pihalla. Mikäli iso vieraskatsojien joukko ei järjestä ongelmia, järkkärit hoitavat sen puolen.
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
bull kirjoitti:
Ainakin yksi penkki irtosi heti kun henkilö siihen ensimmäisen kerran istui... Eli taisi olla rikki jo entuudestaan. Toisesta ei mitään tietoa.

Ahaa, taattua Kisapuisto-laatua siis. No, parempi näin.
 

Mulzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hifk-fanit hiljensivät tehokkaasti lappeenrantalaisyleisön. Kunnioitusta herättää. Vasta pelin lopussa löytyi hurmos omien kannattamiseen. Punapaitoja ei lähdetty muulloin yleisön osalta haastamaan. Haikeana saa muistella menneitä vuosia...

Askia seurasin yhden vaihdon tiiviisti ja hyvin tuntui pitävän kiekkoa hyökkäyspäädyssä parilla vääntövoitolla.
 

Henkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Putki katkesi, kai tämä nimittäin tasapeliksi lasketaan? Sillä nyt sinänsä mitään väliä, pääasia että pisteitä irtoaa edelleen.

Joo, oli se Kudroc hyvä.

Ja Jari Levonen. Sen enempää herran tämänpäiväistä panosta kommentoimatta mutta sen nähneenä ihmettelen miten kyseinen henkilö edelleen viheltää IFK:n pelejä. Missä tahansa vakavasti otettavassa kiekkoliigassa olisi tehty jotain Levosen "tätä on haettu ja nyt jäi äijä kiinni" - kommenttien takia. Mutta ei S/M-liigassa.

Levonen oli tänään jälleen tasollaan. Arviot hänen onnistumisestaan ovat olleet varsin yksimieliset kaikissa viime aikojen IFK-peleissä. Niin myös tänään.

Pieni huili tekisi varmasti hyvää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös