Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

  • 986 065
  • 4 635

Crank

Jäsen
Jos nimi ei ole Kadri, niin pelikielto pudotuspeleissä on teosta riippumatta 0-1 ja niinhän se nähtiin taas.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins


Trouba vetää tietenkin päähuomion viime pelistä, mutta tästä Malkinin taidonnäytettä yöltä. Juurihan se istui runkosarjan lopussa samasta tempusta (poikkari suuhun) 4 peliä. Ei istu varmaan nyt?

Ei istu ei kun ei tullut verta eikä loukkaantuminen. Johan tuossa jossain Kingsin ja Ducksin välisessä pelissä jaettiin yhdessä tilanteessa useampi poikkari päähän tuon Malkinin pelikiellon aikoina, mutta ei mitään, koska ei punaista näkynyt.

Malkinilla on kyllä todellinen ongelma pitää noissa tilanteissa maila alhaalla. Mulle kävisi ihan hyvin, että Malkin teloisi Trouban poikkarilla ja Trouba Malkinin kyynärpäällä. Molemmat ansaitsisivat sen.
 
Viimeksi muokattu:
Huh huh, nyt on niin kamalan hirveää, että voisi laittaa varoituksen, että herkkämieliset eivät katso.
Ketjun nimi on rottailut ja muut häröilyt. Videolla rotta rottailee. Ymmärrän kyllä, että Bruins-fanina ei välttämättä ymmärrä normaalin nokkapokan ja rottailun eroja.

Se tilanne siis alkaa tuosta 0:35 kohdasta.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vezina Swayman
Se tilanne siis alkaa tuosta 0:35 kohdasta.
Pieni korjaus tähän. Tilanne alkoi Bruins-päädyn aloituksesta ja tuota tökkimistä oli koko vaihdon ajan. Jotenkin tästä saatiin sitten vain yksi jäähylle kuten edellisen pelin maksaneesta Forbortin nokkapokasta oman maalin edessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös