Rosterimuutoksia kesken kauden 2009-2010

  • 186 180
  • 753

12961

Jäsen
Niin, valuuttahan oli kruunuja ja summa 150000 kuussa (ei 170000/kk ;D) Huolimattomuusvirhe.

Jampan palkasta puhuttiin enemmän kun Malmön talous oli kuralla, tällöin Hurmetta savustettiin julkisesti ulos. Tuollon puhuttiin, että Jampan soppari on tehty euromääräisenä ennen kruunun heikkenemistä 2008, 30t€/kk ja kruunun heikennyttyä vajaa 20% Malmöllä oli vaikeuksia täyttää maksuvelvollisuuttaan.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Radja läksi menemään. Alkaako tästä pieni ketjureaktio?
http://hc.tps.fi/index.php?page=9a47dd95d684d7b0dd6ccdcfa5899d7 (palloseuran tiedote)

Radja oli muutamassa pelissä todella hyvä, mutta kautta linjan rooli jäi aika pieneksi. Pariin otteeseen pääsi ykkösketjuun kokeilemaan isompaan vastuuseen.
Tehot 25 peliä; 6+3=9, -3, peliaika 11.21 /peli

Mikähän mahtoi olla miehen palkka/ kuinka paljon tämä toi liikkumavaraa?
(tuskin kovin kallis mies)
 
Viimeksi muokattu:

12961

Jäsen
Radja oli muutamassa pelissä todellä hyvä, mutta kautta linjan rooli jäi aika pieneksi. Pariin otteeseen pääsi ykkösketjuun kokeilemaan isompaan vastuuseen.

Palloseuran sivuilla sanotaan, ettei mies ollut tyytyväinen tarjottuun vastuuseen. Oudolta tuntuu, että onko mies tosiaan odottanut tulleensa ykkössentterin rooliin?
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Palloseuran sivuilla sanotaan, ettei mies ollut tyytyväinen tarjottuun vastuuseen. Oudolta tuntuu, että onko mies tosiaan odottanut tulleensa ykkössentterin rooliin?

Ei varmaan mutta ei myöskään neloseen eikä kolmoseenkaan laituriksi. Oli miten oli, hiukan ristiriitaiset mietteet tästä. Toivottavasti tulee liikennettä myös sisäänpäin.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Jumalauta lauantai alkaa loistavasti. Tervemenoa, ei tuu ikävä yhtään. Radjan paikan täyttää helposti joku junnu tai Hattunen. Lisäksi keskustelisin Hämäläisen kanssa joka Kalpasta pistettiin just ulos..

Ja tosiaan Radja oli omasta mielestään tulos ykköseen tai vähintään kakkoseen. Nyt on sit yks ulkkari paikka auki. Campbell seuraavaks pihalle niin saa budjettiin lisää pelivaraa.

Niin tuossa sanottiin noin, mutta miten se meni oikeasti se purku..
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Radjan lähtö varmittaa, mutta suurin syy taitaa olla se että opin jo pitämään miestä TPSn miehenä. Toki pelaajatyyppinä hieman liian samanlainen kuin kaikki muutkin perus-TPS pelaajat, pirusti pörräämistä ja vähemmän tehoja.

Olen pelaajan kanssa samaa mieltä että peliaikaa tuli aika vähän verrattuna Suikkasen suosikkeihin. Mietityttäähän se että Juntti pelailee ylivoimaa pelistä toiseen vaikka taululle kaveri ei juurikaan ole saanut tulosta viime aikoina aikaan.

Hyvät muistot jää kuitenkin, kauden hienoinpia maaleja toi Radjan läpiajomaali Jokerit-pelissä.

Good luck for the future, Mike.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Campbell seuraavaks pihalle niin saa budjettiin lisää pelivaraa.

Campbell on pelannut viime pelit "harmittavasti" paremmin kuin yleensä joten hänenkin ulostustarve tulisi ottaa uudestaan käsittelyyn. En tiedä onko kaveria oltu edes ulkoistamassa mutta tämä siinä tapauksessa "JOS".

Ja Hämäläistä ennemmin ottaisin joukkueeseen vaikka Pasi Nielikäisen.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tässä vaiheessa kaikki muutos on hyvästä ja parasta on päästä eroon tyytymättömistä pelaajista. Yksikin tyytymätön pelaaja pystyy myrkyttämään koko joukkueen hengen. Omia junnuja vaan paikkaamaan ja Jamppa maaliin.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Harmi ettei mies onnistunut sen paremmin, mutta peliaikaa olisi kyllä saanut lisää tehokkaammilla esityksillä. Ulkomaalaispaikka tuo kuitenkin myös minusta tiettyä vastuuta, pitää olla parempi kuin se jolta paikan ottaa. Uskaltaako nyt toivoa aikaista joululahjaa Slovakiasta?

PS. Ilmeisesti Mike jatkaa futiksen parissa.
 

bumerangi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Okei. Nyt Hattunen päässee taas Filpun vierelle illan peliin.
Sitten onkin kaikki halukkaat jäällä, pois lukien Hannus.

Kyllä liikennettä tarvitaan sisään päin. Jotain kilpailua täytyy olla. Jampan tulo edellyttänee Leggio siirtymistä Malmöön tai poistumista P-Amerikkaan. En näe järkeä korvata hyökkääjää maalivahdilla.

Radja olisi tarvinut hyvän alun kaudelle, jo harjoituspeleissä. Silloin pelasi ykkössentterinä, mutta tulosta ei tullut. Oli hyvä lisä joukkuueessa, ja toi sitä maalintekijyyttä, sillä prosentit ja maalit suhteessa peliaikaan ja rooliin ovat kohtuulliset.

Suikkanen on osoittautunut mieheksi, joka luottaa tiettyihin pelaajiin ylitse muiden. Ovatko pelaajat sitten sen arvoisia onkin toinen asia. Ei ihme, että Radja häippäsi. Erkinjuntin peluutuksen ymmärtää kun kaveri on kiinnittetty ensikaudelle. Potentiaalia pitäisi kaivaa esiin. Onhan Juntti ennätyspistetahdissa, ei siinä mitää. Niin on kyllä moni muukin.

Odotellaan kuka tulee tilalle. Nielikäinen oli kai vitsi?!
 

kohomusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FC Liverpool
Itse petyin Radjan lähtöön. Jotenkin pidin miehestä vaikka ei tehojen puolesta joukkueelle paljoa tarjonnut. No, nyt odotan kyllä jotain vahvistusta organisaation ulkopuolelta. Tuskinpa vain osuu ainakaan hyökkäysosastolle.
 

1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + Maajoukkue + NHL
Ja Hämäläistä ennemmin ottaisin joukkueeseen vaikka Pasi Nielikäisen.

Aatu Hämäläinen on RIGHTin miehiä. Tuo syy yksin laittaa hänet pasin edelle.
Lisäksi kohtuu hyvät tehot läpi junnuvuosien, joten tarttukaa kiinni tepsi hemmot.
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei oikein osaa sanoa tahtoiko Miken lähtevän. Hyvä juttu, jos tosiaan halusi pois omasta tahdosta ja siksi, että oli tyytymätön.

En kuitenkaan ole kaveriin pettynyt. Omat odotukset oli vaatimattomat ja maaleja tuli melko hyvin peliaikaan nähden vielä lähes kokonaan ilman YV-minuutteja.

Mikäli Radjaa lähdetään paikkaamaan hyökkääjällä niin tilalle ehdottomasti roolipelaaja. Joku Töykkälän kategoriaan kuuluva kelpaisi. Tietenkään en pane vastaan, jos joku absoluuttisen kova kaveri tulee, mutta tuskin lienee todennäköistä. En koe kuitenkaan pakolliseksi uuden hyökkääjän hommaamista, vaan sen puolustajan.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Jotain positiivista tässäkin päivässä, hei hei Radja ei tuu ikävä.

Ei kannattaisi hirveästi lähteä minusta rahaa tuhlailemaan keneenkään, katellaan mihin näillä päistään ja katsellaan mitä siellä viivan alla on kauden loputtua, jos vaikka ensi kaudellakin saatan joukkue kasaan.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Totta, mieluummin yritetään näillä rahoilla pärjätä junnuilla täyttämään aukot. Hyökkäys kaipaisi kyllä voima hyökkääjää, mutta niitä nyt ei ole vapaana sopivaa.
Hämäläinen on erittäin taitava kiekollinen hyökkääjä, rightin puoleinen ja nuori. Lisäksi ura vahvasti nousujohteinen, Kalpalta huono veto korvata mies Miettisellä. No, tuskin Tepsiin olisi tulossa. Huomattavasti parempi kuin Filppula esim.

Tietenkin Campbellin tilanne katotaa uusiks jos mies alkaa vihdoin pelaamaan. Varmaankin Darcyllä valuu hiki tänään, just sai jenkkikaveri kenkää.. Ehkä tämä nyt herättää miestä vihdoin. Korkeintaan pari peliä on aikaa näyttää että hänestä on pakiksi. Leggiolle samat sanat.
 
Radjan lähtö on hyvä etenkin miehen itsensä kannalta. Olisin kuitenkin jenkkilästä tulleelta kaverilta enemmän , etenkin kiekottomassa pelissä. Ei ajanut maalille , ei taklannut tai muutakaan. Ihan ok jalalla ja paljon pörräämistä.

Tilalle haluaisin suoraviivaista voimahyökkääjää jolla jo pelejä yli 150 AHL liigassa.Miehisyyttä , ei pojankoltiaisia. Joku Tuokon tyylinen paremmalla laukauksella voisi jopa toimia, melkeimpä koodinimi tylerbouck tai kentmcdonnel.

Mahdetaanko edes hankintoja tehdä? Syytä olisi sillä kilpailua ei tällä hetkellä ole ja jos joku loukkaantuu niin tulee tiukkaa.. Jos mietitään että rahaa on niukasti ja Jamppa halutaan maaliin jolloin toinen maalivahdeista ulostetaan. Silloin sisään on tullut Jani Hurme ja lähtenyt molari&Radja. Tässä tilanteessa hakisin vahvistuksen hyökkäykseen, halvalla voitaisiin kokeilla Oscar Esseniä Sapkosta. Jos rahaa taas olisi piiruverran enemmän voitaisiin kokeilla vaikka Gran Potylnyä , isokokoinen leftin sentteri , teki viime kaudella AHL:ssä 8+13 tehot 37 ottelussa. Parempiakin kausia löytyy , AHL:ssä kokonais tehot:
297 73 72 145 475 (ottelut,maalit,syötöt,jäähyt)

Hieman ehkä halvempi vaihtoehto voisi olla jopa Steve Werner , Radjaa karvan verran isompi ja vuoden vanhempi rightin laituri, AHL liigassa 105 ottelua 20 maalia, 22 syöttöä ja jäähyjä 71min.

Vieläkin on vapaana Jared Aulin ja Tom Cavanagh , jälkimmäiseen päätyisin jos olisi vain rahaa.

Toinen asia on se että jos halutaan pelata näillä hyökkääjillä mitä on ja vahvistetaan pakistoa, sieltäkin pitäisi jonkun lähteä. Ehdottaisin etenkin Nordlundia, Darcya "hyvänä" kakkosena. Fyysinen yv pakki olisi loistava lisä tuohon.
 
Viimeksi muokattu:

Tumpero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS-kannattajat.net
Kari Hietarinta Auran Aalloilla (Järvenpään välityksellä) jotenkin näin:

- Hurmeen ja Malmön kanssa ei ole neuvoteltu.
- Sydsvenskan keksinyt itse neuvottelut TPS:n kanssa.
- Malmö on tarjonnut Hurmeelle buyoutia.
- Hurme ei tähän suostunut.
- Hurme joutuu tästä syystä ilmoittautumaan työnantajalleen säännöllisesti, tuskin siis pelaa enää peliäkään?
- Hurme ei tule pelaamaan TPS:ssä tällä kaudella.

Case closed.
 
Viimeksi muokattu:

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Ihan jees, niin kauan kuin Tepsin kenttäpelaajat sähläävät kuin lauma päättömiä kanoja, se on ihan sama kuka siellä luukulla seisoo. Kenttäpeli kuntoon ja sitten katsotaan, tarvitaanko uusi maalivahti vai olisiko näistä jätkistä täyttämään tontti. Turha maksaa Hurmeelle turhautumisesta hirveitä summia.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Ylläolevaan liittyen on hyvä kysymys pitääkö Ortiota myöskään käyttää liikaa SM-liigassa tässä vaiheessa. Nyky-TPS:n kenttäpuolustukselta todellakin tulee hasardia niin paljon veskarin kontolle, että heikoimpia hirvittää. Junnu-MM -ehdokkaasta puhumattakaan.

Hurmeen asiassa näköjään liikkuu entistä enemmän disinformaatiota, hyvät hyssykät sentään mitä penailua. Tai sutelailua.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Ylläolevaan liittyen on hyvä kysymys pitääkö Ortiota myöskään käyttää liikaa SM-liigassa tässä vaiheessa. Nyky-TPS:n kenttäpuolustukselta todellakin tulee hasardia niin paljon veskarin kontolle, että heikoimpia hirvittää.

Jep, näyttää tämän päiväisen tuloksen valossa siltä että nuori maalivahti EI saanut pakistoa pelaamaan. Itse pistäisin Ortion jatkamaan vahvoja pelejään TuTossa heti kun mahdollista, turha pilata miestä tässä paskakeitossa.
 

12961

Jäsen
Tilalle haluaisin suoraviivaista voimahyökkääjää jolla jo pelejä yli 150 AHL liigassa.Miehisyyttä , ei pojankoltiaisia. Joku Tuokon tyylinen paremmalla laukauksella voisi jopa toimia, melkeimpä koodinimi tylerbouck tai kentmcdonnel.

Eiköhän realistiset vaihtoehdot löydy ihan muualta, voisin veikata vaikka Virtasen Arttua TuTo:sta, joka myöskin korvaisi Radjan panoksen heittämällä.

Rauteen tasoiselle aloittajalla olisi nelosessa/av:lla käyttöä varsinkin mikäli Plihalille tulee sairasloma.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ai niin vielä se Plihalin loukkaantuminen. Nyt näyttää kyllä todella synkältä. Pelaajistoon pitäisi panostaa nyt kovalla kädellä mutta ei ole varaa kuten Hietarintakin Järvenpäälle tekstaili.

Valmennusjohtoon sen sijaan luotetaan palkitsemalla vuoden jatkosopimuksella. Jossain olisi Kai&R-P saanut kengänkuvan persuuksiin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jos Plihalille lävähtää vemppaa enemmänkin, niin sitten korvaava pelaajaa olisi oikeasti hankittava ja siihen ei arttuvirtaset kyllä kelpaa.
Tutossa kyllä toisaalta olisi kokeilemisen arvoisena esimerkiksi Jussi Tapio ja miksei pienin varauksin Tuukka Pulliainen, vaikka hänen viime visiittinsä Jortsun aikana ei tainnut Palloseurassa millään tavalla säväyttää. Tapion potentiaalin voisi liigatasolla katsastaakin.

Pakistoonhan/maalivahti-puolelle tässä ensisijaisesti tarvittaisiin uutta äijää, mutta tosiaan jos Plihalille tulee enemmänkin saikkua niin eikun korvaavaa ja mielellään kokenutta pelaajaa tilalle.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Campbell on pelannut viime pelit "harmittavasti" paremmin kuin yleensä joten hänenkin ulostustarve tulisi ottaa uudestaan käsittelyyn.

JOS Campbellista halutaan eroon, hyvät peliesitykset Campbellilta helpottaisivat asiaa huomattavasti. Useimmat pelaajat eivät ole halukkaita purkamaan sopimustaan ennen kuin uusi palkanmaksaja on tiedossa.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
n. Nyt näyttää kyllä todella synkältä. Pelaajistoon pitäisi panostaa nyt kovalla kädellä mutta ei ole varaa kuten Hietarintakin Järvenpäälle tekstaili.
Tuleeko toimitusjohtajan tekstiviesteistä uusi legenda. Jäätävää mediakäyttäytymistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös