Roster watch 2004-05

  • 600 567
  • 3 557
Tila
Viestiketju on suljettu.

Davey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko kenelläkään mitään varmaa tietoa siitä, pistääkö Sir Pena julkistaen huomenna jotain ns. huippusoppareita. Toisin sanoen onko Hifk:lla jonkun asteinen julkistamistilaisuushuomenna?

Mikäänhän ei ole varmaa kun on purkka Penasta kyse, mutta......
 

Mauno Ahonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Der Jore

Viestin lähetti Kulttuurirelativisti
Jorelahti on palannut. Tämän miehen tunnistaa itsestäänselvyyksien polemisoinnista ja ns. ZIZ-kielestä.

Sä oot niin väärässä, kun väärässä voi vaan olla. Lueppas uudestaan toi Clocksin viesti, ja vertaa edellisiin Jorelahden tuotoksiin. Niissä ei ole mitään samaa. (Paitsi tuo ZIZ!!!) Ja kyllä täällä on Jorelahden jälkeen (tai aikana) aika moni puhunut ZIZ!!!!!!!!!!:stä. No niin, nyt sä varmaan luulet muakin Jorelahdeksi.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Tietääkö kukaan mikä Sami Heleniuksen tilanne on? Jos ei jatka jokereissa niin näkisin Heleniuksen mieluusti HIFK'ssa. Ehkä minä olen vähän masokisti, mutta minusta olisi hauska nähdä Helgen pelaavan HIFK'n paidassa. Mutta tämä on pelkkää toive-ajattelua, mutta saa kai sitä pieni ihminen toivoa?

Pakko on ihmetellä miksi Pena ei ole julkistanut yhtään uutta sopimusta, vain ainoastaan jatko-sopimuksia. Aina voidaan spekuloida sillä että Sir Pena haluaa julkistaa kaikki sopimukset samalla, vaikka luultavasti suurin syy hiljaiseloon on se että mitään uusia sopimuksia ei olla tehty. Yritä tässä sitten hehkuttaa HIFK'n ensi kauden jengia kun vahvistuksista ei ole tietoakaan.

- Tinke-80
 

Guus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU, Nashville, New Jersey
Sisäpiiritietoa kenelläkään? IFK:n tiedotustilausuus huomenna? Näin minulle kerrottiin, tosin lähteeni ei tällä kaudella ole ollut kovinkaan pettävä joten uskon tietoon. Lieneekö kaksi pelaajaa huomenna Jäähallissa kameroiden ja papereitten edessä? Toivottavasti. Kärsivällisyys kukin kullakin lienee viime tipoilla, mutta luotamme tottakai siihen että huomenna Pentti räjäyttää IFK fanit itkuun ja onneen.
 

Guus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU, Nashville, New Jersey
En toivo että kukaan hyppisi riemusta tuon äskeisin viestini jälkeen, eikä varmasti moni pompikaan. Kyseessähän on vain huhu, joka tosin on saanut alkunsa tähän asti luotettavasta lähteestä, mutta mikään ei ole varmaa, joten mitään en lähde lupaamaan.
Se voi olla hyvinkin totta, että tämä odottaminen on kenties turhaa, sillä takuuseen ei voi mennä, että IFK:lla on sopimuspaperit valmiina yhdenkään pelaajan kanssa. Maltillisesti IFK on lähtenyt kalastamaan uusia pelaajia ja onhan tässä koko kesä aikaa. Mikään kiire ei ole, mutta faneille tämä on tuskallista aikaa.Peukkuja pystyyn, kyllä se sieltä kohta tulee..
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Re: Re: Der Jore

Viestin lähetti Mauno Ahonen
No niin, nyt sä varmaan luulet muakin Jorelahdeksi.

Alkaa pikkuhiljaa tuntumaan hyvinkin mahdolliselta vaihtoehdolta kun noin kovasti häntä kokoajan puolustat ja avasit hänelle jopa vapaalle puolelle ketjun. Vähintäänkin samaa sukua taidat olla, mutta jos kirjoitusasu pysyy hyvänä, niin ainakaan minulla ei ole mitään valittamista ja miksi pitäisikään olla. Mutta ei siitä sen enempää.

Toivottavasti huomenna tosiaan julkistettaisiin jo jotain soppareita. Alkaa tässä pikkuhiljaa paikat hikoilla kun ei mitään kuulu. Onkohan tämä hidastelu näissä julkistamisissa The Penan kosto kaikista häneen kohdistuneista tönimisistä?
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pikainen offtopic tähän väliin, jotta hölmöily loppuu. En ole Jorelahti, vaikka häntä ensimmäisessä (koskaan) viestissäni puolustin. Carlos oli sitä mieltä että olen, joten tuo "ZIZ" oli kuitti hänelle. Ei osunut (kai), mutta muihin näköjään kyllä. Ahonen oli sentään jäljillä, siitä propsit. Pahoittelen häiriötä ja vetäydyn takaisin vuorille.
 

Guus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU, Nashville, New Jersey
Uskomme ettet ole Jorelahti. Uskoisin juuri tällä hetkellä herra Jorelahden suunnittelevan myhäillen uutta nimimerkkiä. Vihoissaan oleva nuorukainen suunnittelee kostoa Jatkoajalle jossain pimeän luolan uumenissa. Mitäköhän taikoja se Jorelahti meille nyt keksii? Saa nähdä, mutta sitkeästi kaveri on taistellut monien sähöpostiosoitteiden kautta uusia hullunkurisia nimimerkkejä, joten uskon Jorelahden paluuseen. Ensi kerralla emme sitten ''hiosta tai piikittele'' Jorelahtea, niin saamme kuulla pidenpään herran mielipiteitä. Hullunkurisia ovat olleet viestit, joita tuo kyseinen herrasmies meille on lähettänyt. Ensi kerralla sitten vuorossa Ruotsin itsenäistyminen?
Täytyy rehellisesti sanoa, vaikka en ole paljoakaan Jorelahtea nähnyt, niin hullunkurinen mies ansaitsee edes jonkinlaisen adressin kirjoitusoikeuksiaan vastaan..

Onko se ''ZIZ'' nyt niin paha? =)
 

Guus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU, Nashville, New Jersey
Tähän aiheeseen en enää palaa, mutta on pakko tehdä tästä numero, kun selailin näitä Jatkoaikalaisten kirjoituksia. Tietenkin Jorelahden tuotokset näkyvät päälimmäisenä, mutta vähintään kakkossijalle nousee herra nimeltä Kulttuurirelativisti. Onkos sitä missään viestissä ollut asiaa. Onko kyseisellä herralla annettavaa Jatkoajalle? Kovin tuntuu että ei. Mies ei tunnu olevan kovin perilläkään asioista. Taisi kili-kili hatun myötä jäädä pallit Ilmalaan.
''Viime kausien parhaat pelaajat ketju'' sai meikäläisenkin nauramaan ja lähes säälimään Kulttuurirelativistia. Uuno valittaa Uunolle meininki tuolla henkilöllä. Jos Jorelahti menetti kirjoitusoideudut noilla kirjoituksilla, niin ihmetellä täytyy jos ei kohta napsahda vähintään pelikielto, ellei pikku hiljaa parane. En toki missään nimessä arvostele Moderaattoreita. Jorelahden ''potkut'' tulivat ihan aiheesta, enkä tosiaan itse pyri olemaan mikään Moderaattori, vaan ilmaisin vaan mielipiteeni ja siitä saa olla montaa mieltä. Siinä oli minun mielipiteeni.
 
Tässä ketjussa se tuntuu olevan erityisen vaikea ymmärtää useista opastuksista ja huomautuksista huolimatta, ettei topic ole "jorelahti", vaan ketjussa olisi määrä käsitellä erään jääkiekkojoukkueen tulevia asioita.

Varoitukset nimimerkeille Guus ja Clocks. Kannattaa lukea ja omaksua säännöt mikäli mieli pitää kirjoitusoikeudet. Varoitukset perustuvat sääntökohtiin, jossa puhutaan mm uusista kirjoittajista, kirjoitusten sisällöstä jne.

Moderaattorit
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Tuntuuko kenestäkään muusta siltä, että joku trolli käy täällä keskustelua itsensä kanssa muutaman eri nimimerkin voimin ? Aiheena tietysti kaveri itse. Aika skitsoa. Vai olenko tulossa vainoharhaiseksi ?

Vainoharhaisuutta syytän myös siitä, että joku puhuu Petsku Aholaa IFK:hon. Eiköhän se edellinen visiitti riittäny ? Ahola lieneekin käytännössä jo ripustaneen hokkarit naulaan vaikka virallinen ilmoitus ilmeisesti puuttunut. Kyllä Aholan sainaaminen yltäis helposti samaan "kaikki paitsi Pena ties, että tää menee totaalisesti vituks" - sarjaan Draperin ja Niken kanssa.

Kyllähän tässä rupee jo kärsivällisyys olemaan koetuksella. Rupeaa tilanne muistuttamaan sitä 90-luvun alkua, jolloin keväisin aina avas Hesarin urheilusivut toivoen, että siellä ois joku pikku-uutinen uudesta vahvistuksesta. Yleensä sai venata heinä-elokuuhun, ennenkuin Frank jonkun divarijyrän löys :)
 

Guus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU, Nashville, New Jersey
Ei mitään kiirettä..
Kaikki IFK-kannattajat saisivat keksiä muutakin tekemistä kun vinkua joka päivä siitä tiedotustilaisuudesta. Ulkona alkaa hienot ilmat, huvipuistot ovat auki, ulkona voi olla kavereiden kanssa. Kyllä se peto siellä taskussa sitten piippaa jos on jotain asiaa. Tietenkin jokapäiväiset perinteet täytyy suorittaa vaikka mitään ei hyötyisi. Aamulla koneelle ja vanhat tutut nettisivut läpi..
Kyllä siellä sitten joku päivä yllätytte kun otsikkona majailee Jatkoajan etusivulla: HIFK julkaisi vahvistuksia.
Malttia malttia, niin minäkin pysyn nahoissani etten menetä heti ensimmäisenä päivänä kirjoitusoikeuksiani. Kyllä se sieltä tulee, ei välttämättä pitkään aikaan, mutta pitää olla kärsivällisyyttä..
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varmat lähteet?

Itse kuulin n. kaksi viikkoa sitten 100 % varmaalta lähteeltä, että 1-(2) pelaajan julkistaminen tehdään vielä toukokuussa. Tänään on kesäkuuta, eikä mikään vielä kuulu....

Kuten kirjoitin kalastamistarinassani, tuntuu siltä, että isot pedot yrittävät pyristellä vastaan ja pyrkiä taas syvyyksiä kohti, juuri silloin kun ovat haavin ulottuvissa.

Vaikeaa on pitää julkistamistilaisuuksia niin kaun kun peto on vielä vedessä, ja haavin ulottumattomissa. Pääasia on kuitenkin, että Pena pitää siimayhteyttä koko ajan. Kohta se iso petokin väsyy...., (tai riuhtoo siiman poikki, jolloin kaikki alkaa alusta...)
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Re: Der Jore

Viestin lähetti Ck
Toivottavasti huomenna tosiaan julkistettaisiin jo jotain soppareita. Alkaa tässä pikkuhiljaa paikat hikoilla kun ei mitään kuulu. Onkohan tämä hidastelu näissä julkistamisissa The Penan kosto kaikista häneen kohdistuneista tönimisistä?
ÄTP.... klubi ei ole hoitanut hommiaan. Penaa on viime aikoina saanut töniä niin, että kampaus on voinut mennä sekaisin ja purkka solahtaa väärään kurkkuun. Penan kosto on julma.

Ensi kauden rosteriin liittyen lyhyesti Peter Aholasta. Kuten dana77 jo kirjoittikin, Peter on minunkin käsittääkseni päättänyt uransa. Ura loppui jo ennen viime kauden alkua loukkaantumiseen ja kaveri ei viime kaudella pelannut peliäkään. Olisi todellinen penailun mestarinäyte hankkia Hifk:hon yksi kappale rikkinäisiä puolustajia, kun rosteri pullistelee jo valmiiksi terveitä ja huipputason pakkeja. Toisaalta kuten edellisessä kappaleessa kirjoitin, Penan kosto on julma. Anna mennä Pena - kunnon punishment on paikallaan.

Toinen juttu liittyen Tommi Turuseen. Oletin muutamia viikkoja sitten dogin siirtymisen Hifk:hon olevan varma asia. Nyt kun mitään ei ole kuulunut tarkoittanee se sitä, että eipä dogin siirtyminen sittenkään taida aivan varma olla. Lienee tiukkaa vääntöä siitä, kuinka kaverin palkanmaksu jaetaan Hifk:n ja Jokerien kesken. Toivotaan että sopu asiassa löytyy ja dogi on Penalta kevyt vasuri hook ja Ahola sitten lopullinen oikea suora.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Guus ja Clocks, tervetuloa palstalle....! Aina tarvitaan uusia HIFK-henkisiä kirjoittajia....

Olisiko teillä mitään ketju-hahmotelmia mielessä joita sitten voisi käydä harjoituksissa katsomassa Jäähallilla....?
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
"Ensi kuussa 31 vuotta täyttävä Philadelphian Sami Kapanen harkitsee NHL-uransa lopettamista.

Kapanen on Philadelphia Inquirer -lehden lähteiden mukaan ilmoittanut Flyers-johdolle, ettei hän ehkä enää palaisi Pohjois-Amerikkaan kesälomansa jälkeen.

Lehden tietojen mukaan Kapasen perhe kaipaa takaisin Suomeen."Tälläistä tietoa MTV3 sivuilta. Onko Pentti nähty aamutuimaaan laskemassa verkkoja? Eiköhän Sami olisi jotain, minkä jälkeen Pena saisi viettää kesälomat melko rauhassa.
 

Tormentori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Riittäiskö penalla & IFKlla rahkeet vai meneeköhän Sami mestikseen? Kyllä olisi enemmän kuin tervetullut vahvistus.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:n sivuilta poimittua:

HIFK:n tiedotustilaisuus 2.6.2004

HIFK järjestää keskiviikkona 2.6.2004 klo 13.00 tiedotustilaisuuden lehdistölle koskien IFK:n merkittävää pelaajavahvistusta, ensi kauden joukkuetta, sponsoreita ja tavoitteita. Tilaisuuteen pääsy vain lehdistölle.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti tant gredulin
IFK:n sivuilta poimittua:

HIFK:n tiedotustilaisuus 2.6.2004

HIFK järjestää keskiviikkona 2.6.2004 klo 13.00 tiedotustilaisuuden lehdistölle koskien IFK:n merkittävää pelaajavahvistusta, ensi kauden joukkuetta, sponsoreita ja tavoitteita. Tilaisuuteen pääsy vain lehdistölle.

Sanamuoto "merkittävää pelaajavahvistusta" tarkoittaa yhtä pelaajaa, jos halutaan vääntää pilkkua.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti Johannes
Sanamuoto "merkittävää pelaajavahvistusta" tarkoittaa yhtä pelaajaa, jos halutaan vääntää pilkkua.

Tommi Turunen?
 

red nec

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jep,jep,jep nyt se tullee, eli pelaaja hyvää,hyvä,hyvää.
Kyllä nyt kelpaa repiä henkseleitä ja muutakin irtaimistoa:-))

Tästä on hyvä lähteä kohti tulevaa koitosta,tuskin tähän
jää, jolloin todellakin taistellaan kannusta ei pojasta.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti flintstone
Tommi Turunen?

Jos hankinta on Tommi Turunen, niin sanamuoto "merkittävä pelaajavahvistus" pääsee penailun etusivulle.

"vittu sä koulutat niitä"
"näillä mennään"
"elämme mielenkiintoisia aikoja"
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti Johannes
Jos hankinta on Tommi Turunen, niin sanamuoto "merkittävä pelaajavahvistus" pääsee penailun etusivulle.

Nimenomaan, mutta sanotaan nyt että en usko että teilläkään sentään Tommista puhuta merkittävänä vahvistuksena.

Vain pieni kevennys keskipäivään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös