Lätkä

Jäsen
Tämä sama paska nähtiin jo vuosia sitten aiemmin, kun haluttiin mestiksestä pois!
Juuri näin!

Se alakulo alkoi viimeistään sinä päivänä, kun Spåra sarjasta poistui ja tilalle istutettiin likaisia farmareita tai muutoin vaan mielenkiinnottomia seuroja!

Tätänykyä kyseisellä paskasarjalla ei ole mitään annettavaa. Palkintona siitä, että paukuttaa jumalattoman määrän rahaa sarjakauden läpi vientiin on pläkkipeltinen mehukippo. Ei kiitos...hyi helvetti! Ainoastaan hullu moiseen toimintaan rahojaan lappaa.
 

Hiski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Herpekseltä ei apuja heru! Kolme peliä tätä paskaa jäljellä ja tasan tarkkaan pyöreät 0 pistettä tulee niistä. Herpes ei ole ladannut kaikkea tähänkään mennessä, vaikka 47 peliä takana. Miksi siis lataisi kolmessa viimeisessäkään?? Odottavat innolla karsintaa ja pudottautuvat mestiksestä pois. Sieltä alempaa löytyy se oikea taso! Tämä sama paska nähtiin jo vuosia sitten aiemmin, kun haluttiin mestiksestä pois!
Hermes-Espoo United 8-5. Mikä salalittoteoria tässä on takana?
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Hermes-Espoo United 8-5. Mikä salalittoteoria tässä on takana?
Ei teidän jengi ole luovuttanut, niinku Maukkakin keskiviikkona sanoi. Konttori ja yleisö tuntuu olevan, mutta juuri nämä on ne hetket, joissa fanien pitää vääntäytyä hallille kannattamaan joukkuetta. Kiitos kun piditte meidän sauman yllä, tosin nyt pitää omat hommat hoitaa, ettei vaihdu paikka teidän kanssa.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
No joo, se alkaa olla kausi taputeltu, vielä keskiviikkona IPK ja sitten lomalle. Kovin oli tyhjä olotila lauantain pelin jälkeen, koko kauden kuva tiivistyi Espoo otteluun. Oli paikat paketoida peli muttei onnistuttu ja kaveri tasoihin viimeisellä minuutilla. Johtoasemassa pelaaminen on ollut heikkoa, se kostautui keskiviikkona Hermestä vastaan, se kostautui lauantaina, se on ollut sitä koko kauden ja näin ollen jäädään pleijareiden ulkopuolelle tälläkin kaudella. Paljon hyvää mahtuu kauteen mutta ehkä sen tiivistämisen paikka on hiukan myöhemmin.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Yksi peli on kautta jäljellä, mutta ei tämä nyt ihan putkeen mennyt. Alkukausi oltiin menossa kohti pudotuspelien kotietua, sitten tuli se saatanan keskikauden loukkaantumisputki ja piiiiiiitkä tappioputki. Yli puoli joukkuetta telakalla useamman viikon. Taas. Parhaalla rosterilla pelattiin oikein hyvin. Taisi mm. sarjakärjen kanssa mennät voitot tasan. Sitten ihan sarjan lopussa saadaan juuri sen verran rampoja riviin, että vältetään karsinnat, mutta ei ihan ylletä play offeihin. Ei nyt ihan persiilleen, mutta ei kyllä tyydytä alkuunkaan koska selvästi olisi ollut aineksia enempään.

Vaikeaa sanoa, että johtuuko tämä sitten kuitenkin jotenkin noista pitkistä pelireissuista ja sen takia haasteellisesta palautumisesta. Ja siitä sitten seuraisi noita loukkaantumisia, mene ja tiedä. Toinen kausi peräkkäin, kun kausi menee ihan samaa rataa. Tähän pitää nyt löytää joku lääke.

Harmittaa kyllä kovasti sekin, että Liitto kehtasi kaapata Karjalaisen maju-hommiin. Kauhealla skouttauksella saatiin kunnon koutsi ja mitä jäi käteen. En nyt sano, että tilanne olisi kehno, mutta voi perhana.

Mutta minkäs teet. Leuka rintaan ja osallistumaan kausarihaasteeseen.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Mutta minkäs teet. Leuka rintaan ja osallistumaan kausarihaasteeseen.
Se on muuten SaPKonkin seuraajalle varsin tuttu tunne, ja vielä muutama vuosi sitten kausi päättyi melkein kuukautta aiemmin keskellä talvea.
Mutta hei, kohta paukkaa aurinkoisille jäille kalamiehet, omakotiasujilla alkaa pihahommat ja kuten minulla noina paskavuosina (näiden kahden muun toimen lisäksi) alkoi katupölyn pöllytessä haista mm-reissu aika nasakkaan ja koko Mestis-kausi onkin nopeasti poissa mielestä.
Ei mene kun hetki ja sitä huomaa visioivansa seuraavaa kautta.

Lätkässä on se hyvä, että vaikka miten tunteella elää mukana niin se on vaan hokia ja aina seuraava kausi on uusi zäänssi.

Ei varmaan lohduta yhtään mutta oli pakko sanoa kun tuo tunne on kuitenkin varsin tuttu. 11 Mestis kaudella kahdet karsinnat, 3 x kausi loppunut tähän vaiheeseen ja viidesti ensimmäisellä kierroksella lauluun. Loppujen lopuksi ensimmäisellä kierroksella lauluun ja palyoffeista ulos on ihan se ja sama. Sama tyhjä tunne on tarjolla kun se kausi loppuu.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Se on peliä vaille paketissa, tai no matemaattinen mahdollisuushan on olemassa jos voitetaan 15-0 ja Leki ja Eu häviää omansa melkeinpä samoin lukemin. Toivottavasti nähdään kuitenkin vielä kova vauhtinen ottelun niinkuin näiden jengien pelatessa on tapana ollut olla, kuitenkin rehti kamppailu koska IPK tuskin haluaa miehiä loukkaantuvan ennen kauden tärkeintä aikaa eikä niitä tietenkään Rokillekaan kukaan halua. Panostahan ei juurikaan ole, tosin Keupan viedessä Jokipojat on IPK:lla mahdollisuus nousta kuudenneksi mutta sitten vastaan tulee kova kuntoinen Ketterä joten eiköhän IPK:kin valitse ennemmin savon herruuden pleijareihin. Tosin itse kyllä veikkaan että Räsäsen Sapko tulee olemaan kovin keväällä ja vie pytyn tänäkin vuonna, aika näyttää.

Kausikorttihaaste on kovassa vauhdissa ja reippaassa viikossa pitäisi vielä myydä melkoinen mälli että homma toteutuu. Nyt puhelimet, faxit, pullopostit, somet, kyyhkyt ja Mikkolan Janikin lauteille että tämä kasa kortteja saadaan myytyä.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Se on peliä vaille paketissa, tai no matemaattinen mahdollisuushan on olemassa jos voitetaan 15-0 ja Leki ja Eu häviää omansa melkeinpä samoin lukemin.
Ei tilanne ihan noin paha ole. 9 maalin ero molemmissa peleissä taitaisi riittää RoKille. 17 maalin voitolla riittäsi, että EU häviää pelinsä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Menköön vielä tämän kauden ketjuun. RoKin uusi valmentaja on Santeri "Waltterin veli" Immonen. Meriittejä ei ihan Karjalaisen mitalla, mutta hyvä että valmentaja on jo tiedossa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Nyt oltiin kyllä hereillä kun koutsi lähti niin uusi on haalittu tilalle jo ennenkuin kausi päättyy, nuori nykyaikainen valmentaja oli täällä ainakin toiveessa ja se saatiin. Nyt runko julkistamaan nykyisellä ykkösketjulla niin alkaa tulla kausarilhaasteelle vastinetta. 10 pelaajaa ja maalivahti niin on hyvä lähteä koska nyt pitää pysyä otsikoissa jotta viikossa se haaste täyttyy. Oisi melkoisen hieno päättää tämä nykyinen kausi siihen että on runko ja päävalmentaja nimettynä.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Snedo

Jäsen
Olipas posiitivinen uutinen, että Karjalaisen paikkaaja saatiin näinkin nopeasti hommattua. Voisi sanoa, että eteenpäin on menty ja paljon toimiston puolella.
Hieman kysymysmerkki tää Immonen kuitenkin on, sillä varsin kokematon vielä urallaan ja miesten peleissä. Lisäksi jokerit-osion kommentit miehestä ei nyt varsinaisesti riemunkiljahduksia aiheuta. Mutta annetaan miehen näyttää ennen kuin tyrmätään..
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Jatkoajan toimitus tuossa jo meidän kautta ruotikin miksi jäätiin ulos playoffeista. Minusta siellä ne kolme summamuuttujaa oli hyvin kiteytetty.
1. Tiukkojen, maalien pelien kääntäminen voitoiksi
2. Vieraspelaamisen vaikeus
3. Loukkaantumissuma joka johti pitkää voitottomaan jaksoon

Mitä nuo pitää sitten taustalla. Ykköskohtaan syyksi näen yksilön osaamisen, varsinkin loppu kaudesta ykkösketju kantoi pitkälle tuloksellisen vastuun. Näinhän toisaalta kuuluu ollakkin mutta ei se aina voi olla näin. Taustalla pitää olla ratkaisu voimaa kun pelit ovat tiukkoja, vastustaja pelaa aina parhailla näitä meidän parhaimpia vastaan. Joko tulosketjulla tai yleensä parhaalla puolustusketjulla. Kun tehomiesten panos jää tuubiin niin toisesta(joulukuussa), kolmannesta ja neljännestä ketjusta pitää aika-ajoin löytyä se uusi ratkaisija. Materiaalilta tässä oltiin heikkoja, maalintekeminen oisi riittänyt sinne playoffeihin mutta maalinestäminen ei. 150 tehtyä maalia oli koko Mestiksen sijalla 8 ja se olisi siis riittänyt mutta päästettyjä oli vastaavasti kolmanneksi eniten 171 joka vetää maalieron pitkästi pakkaselle. Hölsän loukkaantuminen, kapea sentteriosasto sekä liian kapea pakisto ovat kolme pää syytä tähän tilastoon. Reijola pelasi kyllä hyvin mutta Hölsän loukkaannuttua oli taakka melkoinen ennen Eskelisen tuloa.

Erikoistilanteet olivat sarjan keskikastia kun tarkastellaan maalimääriä, taI no alivoima oli jopa huippua koska aaveeta pelattiin suhteellisen paljon ja päästetyissä alivoimamaaleissa oltiin TOP5 joukkue. Ylivoimalla taas vastuun kantoin Metsävainion johtama koostumus jolloin sitä aiemmin mainittua leveyttä ei löytynyt, koska kakkos ylivoima oli minun mielestä todella heikkoa. Tässä näkyi jälleen kapea sentteriosasto, tosin Aleksi Poikolan pelaaminen näytti loppu kaudesta jo ihan kohtuulliselta mutta siltikin se jäi vajaaksi koska tarvittavaa osaamista ja tukea ei saatu kakkosylivoiman toimimiseksi.

Vieraissa oltiin heikkoja tälläkin kaudella, se on totta että koskaan ei tulla pääsemään vieraissa pelaamisessa sille tasolle kuin kotona pelaamisessa. Kun me pelataan kotona on vastustaja lähtökohtaisesti matkustanut bussissa melkoisen määrän. Tuli se sitten Kokkolan tai Iisalmen kautta tai vaikka ihan suoraakin. Sama pätee tietysti meidän vieraspelaamisessa. On päivän selvää että paras terä ei ole millään, eikä kellään urheilijalla, kun se nököttää bussissa monia tunteja ennen varsinaista päätapahtumaa. Mutta maantieteellisesti ollaan siellä missä ollaan ja vieraspelaamisen on kehityttävä muun toiminnan ohessa. Aiempina vuosina on vaahdottu että joukkueen koko pitäisi olla 15 hyökkääjää ja 8 pakkia ja 2 maalivahtia että pitkillä vieraspelireisuilla voidaan joka ilta haastaa vastustaja ja pelata voitosta, kun voidaan laittaa levännyttä ukkoa kaukaloon. Tosin realisti pitää olla, jos pelataan keskiviikkona Jokipojat, perjantaina Tuto ja lauantaina Ketterä (ihan hatusta vedetty) niin onhan se varma että jos meillä ei ole kahta joukkueellista sakkia mukana, niin kovin vaikea se on Ketterä voittaa tuollaisella reissaamisella. Mielestäni myös tällä ja kolmannella kohdalla eli loukkaantumisilla on syy-seuraus. Eli kun jo väsyneenä pelataan, reissussa lihashuoltoon ja palautumiseen ei ole välttämättä niin paljoa aikaa niin paikkoja prakailee. Se mikä oli mielestäni vähän tilastokummajainen niin me tehtiin maaleja kotona vähemmän kuin vieraissa, joskin ero oli melkoisen pieni. Mutta päästetyissä maaleissa vieraissa oltiin sarjan toiseksi huonoin ja päästettyjä maaleja oli 101 eli puolustuspelaamisen vaikeus vahvoja kotijoukkueita vastaan. Kapean materiaalin ja reissu väsymisen piikkiin nämä.

Kolmantena onkin loukkaantumiset joita tuli tällä kaudella paljon juuri samoihin aikoihin. Monet puhuu huonosta tuurista, toiset fysiikkavalmennuksen taidosta. Itse kuulun näihin jälkimmäisiin ja en ole kovin vakuuttunut Rokin fysiikkavalmennuksen tasosta. Hirvosen aikakaudella minun tietojen mukaan joukkue treenasi pelien välissä jäällä ja ulkopuolella paljon enemmän kuin nyt Karjalaisen aikana. Karjalaisella teemana oli vähemmän mutta järkevämmin. Tässä lienee koulukunta ero joka tulee Hirvosen "vanhoistakaavoista" vs Karjalaisen "nykyaikaiseen" mutta kumpi lie parempi. Mutta taas minun mielestä kyllä se ne fyysisenkunnon perusteet ja tukijalka luodaan kesällä ja pre-season kaudella. Monta vuotta fysiikkavalmennuksesta on vastannut fysiikka ja veskariien valmentaja Juha Soronen. Mies on tehnyt hyvää jälkeä veskareiden parissa, Huumonen, Hölsä ja Reijola mutta onko mies parhaimmillaan suunnitelemaan yksilökohtaisia ohjelmia?! Tässä on mielestäni kyllä tarkastelun paikka jotta asia saadaan kuntoon. Viimeiset neljä kautta me on alotettu väkevästi oli sarja mikä hyvänsä mutta joulukuussa tulee kyykkäys jossa koko kausi paketoidaan pilalle. Loukkaantumisia, tappioputkia ja kentällä laahustaa joulutaukoa odottavia pelaajia. Tämä jakso on tullu samaan aikaan oli päävalmentajana kuka vain. Minä kokeilisin fysiikkavalmentajana jotain toista ratkaisua, vaikka sitten viereisestä Santa Sport lyseosta haettaisiin osaaja joka laatii pelaajille kunnon suunnitelmat kesäksi ja syksyksi sekä myös pitkin kautta. Kuinka reenataan, paljonko reenataan, kuinka levätään, kuinka huolletaan, kuinka syödään ja paljonko syödään?! Tuntuu hullulta että Mestiksessä tälläistä, mutta kyllä tämä on hullusarja kun puhutaan peli- ja matkustusmääristä varsinkin täällä takapajulassa asuttaessa.

Valmentaja Karjalaiselle hyvää jatkoa, pidin tyylistäsi ja oisin toivonut että vielä toinen kausi ennekuin nostat kytkintä. Perhesyyt taisi olla se suurin tekijä miksi etelään takaisin mutta nyt en täysin vakuuttunut tästä kaudesta. Perus suoritus kyllä mutta kun odotusarvo oli korkeammalla. Urheilullinen menestys playoffien muodossa oli tavoite ja siitä jäätiin. Päävalmentaja on se joka kantaa tästä vastuun mutta Karjalaisen piikkiin yksistään tätä ei voi laittaa mutta hieman jäi piippuun. Toinen kausi varmasti olisi ollut tuloksellisesti parempi kun tuntee organisaation ja paikkakunnan aiheuttamat metkut.

Toiveet vielä tälle kaudelle:

1. Keskiviikkoon mennessä rungon julkistaminen (Metsävainio, Kangas, Järvelä OM, Joki-Erkkilä, Salmelä. Hölsä, Reijola sekä 3 ja 4 ketjut kokonaisuudessaan)
2. Kausarihaaste täyteen sen siivittämänä kun viimeisetkin näkee että tosissaan ollaan tuotteen kanssa
3. Ville Heikkiselle sopimus Huntersista kakkosen sentteriksi, pojassa on Tammismainen potentiaali olemassa mutta nyt äkkiä sen haluaa muutkin.

Nuo kolme asiaa niin avataan sitten uusi ketju perjantaina.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Rovaniemellä näkyy kausarihaasteet vetävän. RoKin kausarihaaste toteutuu. Nyt on 1900 kasassa ja raja oli se 1979, vuorokausi vielä aikaa. Todennäköisesti kahdentuhannen raja menee rikki.

Tarkoittaakohan tämä, että yleisömääräksi ilmoitetaan kausarit + ovelta myydyt liput?? Voi olla komeita lukemia ensi kaudella. Anyway, mukava lähteä kasaamaan joukkuetta, kun lipputulot on taskussa jo ennen kauden alkua.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Rovaniemellä näkyy kausarihaasteet vetävän. RoKin kausarihaaste toteutuu. Nyt on 1900 kasassa ja raja oli se 1979, vuorokausi vielä aikaa. Todennäköisesti kahdentuhannen raja menee rikki.

Tarkoittaakohan tämä, että yleisömääräksi ilmoitetaan kausarit + ovelta myydyt liput?? Voi olla komeita lukemia ensi kaudella. Anyway, mukava lähteä kasaamaan joukkuetta, kun lipputulot on taskussa jo ennen kauden alkua.
Upea homma että kortin varaajia on ollut noin paljon. Varmasti tuo tunnelmaa ja oheismyyntiä hallille lisää.

Mutta jos koko kauden kortti maksaa neljän ottelulipun hinnan niin ei noilla kyllä kerätä koko kauden lipputuloja etukäteen? Paitsi tietysti jos katsojamäärä kuusinkertaistuu edelliseen kauteen nähden niin sitten kerätään kun kotipelejä on 25. Mikä tarkottaisi noin 7500 kausikorttia jos kuluneen kauden keskiarvoon verrataan. Jos tällä kaudella katsojista puolet on maksanut normaalin lipun niin silti pitäisi myydä 3750 korttia koko kauden tuloihin.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Snedo

Jäsen
Ensimmäiset sopimusuutiset saatiin tällepäivälle. Jatkosopimukset Joki-Erkkilälle, A. Järvelälle, Paajaselle ja Siliämaalle. Uutena Rasmus Smedberg Lukosta ja täällä mutkan käynyt Ville Heikkinen! Heikkisen sopparille iso peukku sillä kaverista huokuu massiivinen potentiaali myös mestis tasolle. Muutenkin kaverin perässä on todennäköisesti ollut muutama muukin seura, mutta niin vaan Roki nappasi.
Roki seurana näyttäytyy eittämättä monille pelaajille nykyään hyvänä kasvupaikkana ja ponnahduslautana liigaan niinkuin Tammisen ja Salmelan muodossa ollaan saatu nähdä.
Ensi viikon lopussa jälleen soppareita julki, toivottavasti yksi niistä olisi Hölsä tai Reijola.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy