Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

RoKi Hockey 2017–2018 – joko mennään pudotuspeleihin?

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana stemme, 06.04.2017 klo 21.32.

 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Linkkiä kun klikkaa, niin lyhyesti osoitekentässä näkyy että puolustaja ulkomailta.
   
 2. guardian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki
  Puolustaja ulkomailta, torstaina julkaistaan.
   
 3. Foxtrot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoimet sarjat
  Onko uudesta A-nuorten joukkueesta kuulunut mitään? Onko Oulun suunnalta tullut pelaajia vai mennäänkö ihan oman kylän ja kemiläisten voimin?
   
 4. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Nyt kun valikon kautta meni niin löysi otsikon RoKi reissaa 3 päivän turneita ja rosteriin puolustaja sveitsistä.
   
 5. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Miksi Oulusta tulisi pelaajia Rokin A:han?
   
 6. Foxtrot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoimet sarjat
  Lainaus:
  Oulun alueen A-junnujen joukkueet taitaa edelleen olla aika vähissä?

  Jos ei Kärppiin sovi, voisi jotakuta kiinnostaa Roi, jos:
  - pääsee esim jäälle pari kertaa päivässä
  - saa mahdollisuuden yrittää Mestikseen näytille
  - varusmiespalvelus.
   
 7. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Varusmiespalvelus taitaa olla käytännössä ainut syy miksi pelaajia voi tulla Rovaniemelle. Vai onko viime vuosina tullut junnuihin ihan junnupelejä varten? Varusmiehillä pelipaikka on yleensä edustus. Ja jos ei sinne mahdu niin sitten toiselle Mestis-paikkakunnalle. Muille löytyy aika hyvin pelipaikkoja oulunseudulta ja usein moni jannu suuntaa etelään.
   
 8. Foxtrot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoimet sarjat
  Lainaus:
  Eikö tämä A-joukkue tule nyt ensimmäistä kertaa Rovaniemelle? Vai tuleeko joukkuetta?
  Pahoittelut mahdollisesta OT:sta. Kai A kuitenkin järjestyy edustuksen alle ja siten sivuaa tätä ketjua.
   
 9. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Täytyyhän A-joukkue olla, että saa yleensä Mestis-lisenssin? Eli on kai se ollut jo aikaisemminkin. Yleensa A-ikäiset pelaajat Oulusta ovat sijoittuneet ihan eri paikkoihin. Hokkiin on menty pelaamaan Mestistä (varuskunta ja farmisopimus), muut sitten lähinnä Liigajoukkueiden A-joukkueisiin, tai muihin Mestis-edustuksiin. Rokin A ei taida kuitenkaan A:n liigaa pelata, joten ei sinne junnupuolelle ole Oulusta varmaankaan imua.
   
 10. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  HC Luganosta pakki ja A-junnut Kiinaan turnaukseen mm. SaiPan junnujen kanssa. Ihan mielenkiintoista pöhinää. Ykkössentteri, jos vielä jostain löytyisi, niin olisin jo varovaisen positiivinen.
   
 11. Fani_35 Jäsen

  Lainaus:
  Puolustaja oli Sveitsiläinen Riccardo Sartori. Samalla oven avauksella joukkue sai hyökkäykseen AIK:sta Antti Hellstenin.
   
 12. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Ei perkule. Kun Petri Karjalainen saa työkaluksi käteensä sveitsiläisiä laatulinkkuveitsiä, niin eihän tuolla porukalla voi kuin onnistua. Uskon RoKin olevan ensi kaudella todella vahvoilla. Laatuvalmennus + loistavia pelaajia yhdistettynä lappilaiseen hulluuteen on voittava yhdistelmä. Sartori vaikuttaa olevan Mestiksen Mark Streit.
   
  Viimeksi muokattu: 28.07.2017 klo 11.29
 13. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Onpa mielenkiintoinen haku tämä Sartori! Mestikseen varmasti oiva pelaaja ja tuo heti lisää mielenkiintoa sarjaan!
  Hellstenistä sen verran, että siinä jos jossain saitte joukkue- ja roolipelaajan. Oisin myös hermeksen nutussa halunnut nähdä vielä, viime kausi mestiksessä meni piloille kun kärsi pitkän loukkaantumisen blokattuaan kiekon alivoimalla.
  Hyvät sopimukset!
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2017 klo 21.34
 14. guardian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki
  Nyt taisimme saada sen paljon kaivatun vahvistuksen puolustukseen. Vieläkö löytyisi kärkisentteri, niin tämä alkaisi näyttämään hyvältä. Hellstenin soppari tuntuu hieman erikoiselta haulta, tässä porukassa alkaa olemaan aikamoinen tungos näiden 3-4 kentän "roolipelaajien" osalta.

  Seppelin - XXX - Järvelä OM
  Harjula - Metsävainio - Komulainen
  Pietilä - Antinaho - Järvelä A
  Siliämaa - Korpela - Hellsten
  Lavonen-Poikola-Ville


  Heikkinen - Sartori
  JE - Salmela
  Pyykkönen - Piippo
  Paajanen - Springare

  Hölsä
  Reijola
   
 15. Snedo Jäsen

  Sartori vaikuttaa erinomaiselta haulta, täsmäase muutoin isokokoiseen ja ehkä hieman hidasliikkeiseenkin pakistoon. Potentiaalia on varmasti olla sarjan paras pakki. Toivottavasti onnistuu ja pelaa rollossa koko kauden.
  Hellstenin tulon myötä ainakin laajuutta piisaa mikä tietysti hyvä asia loukkaantumisten ja rotaation varalle.
  Rosteri siis yhtä hyökkääjää vaille valmis reenimatseihin ja kauden alkuun. Sitä puuttuvaa palasta naarataan varmaan tälläkin hetkellä kuumeisesti, joten toivotaan kireitä siimoja! Mistään muusta ei ole enää kiinni kuulemma ku rahasta.

  Mieleeni tuli, että milloinkohan kirnuun saadaan ihka oikea joustokaukalo? Semmonen etiäinen allekirjoittaneella, että niiden piti tulla pakolliseksi mestiksessä jollain aikajänteellä. Enemmistöllä seuroillahan se taitaa jo löytyäkin. Lisäksi nykyinen äänentoisto on suoraan sanottuna aivan perseestä, taitavat olla alkuperäiskamaa edelleen. Hyvällä äänentoistolla on nimittäin aika suuri vaikutus otteluviihtyvyyteen ja -kokemukseen.
   
 16. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Käytetään härskisti väärää topiccia:

  Pelicansin puolella kaivataan analyysiä tuoreesta try-out miehestä Vadim Pereskokovista, jos joku kerkesi viime syksynä miehen otteita näkemään.
   
 17. Snedo Jäsen

  Lainaus:
  Ei pelannut kuin kaksi harjoituspeliä Rokin paidassa Jokereita ja Hokkia vastaan. Niissä peleissä oli kyllä selvästi liigatason pelaaja. Ei pysty mitään syväanalyysiä heittämään, mutta omaa peri venäläistyyliin hyvät kädet sekä hyvän liikkeen. Aika pienikokoinen, mutta kaksinkamppailuissa tuli lähes aina voittajana. Harmittaa edelleen Kunlunin kaappaus, sillä olisin todella halunnut nähdä minkälaista tuhoa olisi mestiksessä saanut aikaan. Salaa olen toivonut sitä täksi kaudeksi Rokiin, sillä olisi meille se the sentteri. Toivottavasti ei teillä vakuuta niin saadaan mies tänne meille ehkä ;)
   
 18. Roki6666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
  Miltä harjoituspeli Kalixia vastaan näytti, mitä kerrottavaa uusista tai vanhoista pelaajista?
   
 19. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Sartorilla liike riittää, ja kädet.
   
 20. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  RoKin Facebook sivulla katsoin ottelun jälkeisen haastattelun. RoKi pieksi ruotsalaisen asplövenin jäänrakoon. Haastattelussa nimeltä msinitsematon pelaaja, joka otti lopussa lämäreitä itseensä, ettei vaan olisi ollut Hermes-taustainen Antti Hellsten..? Kuulostaa nimittäin niin hänen uhrautuvaisuudeltaan joukkueen eteen, jopa treenimatseissa.
   
 21. stemme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Kärpät, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Oli nimenomaan Hellsten ja saikin yleisöltä tuolla suorituksella suuremmat aplodit kuin yksikään maali sai. Hattua päästä kun treenipeleissä lähtee blokkaamaan kolme lämäriä samaan vaihtoon.

  Muuten RoKin peli näytti yllättävän hyvältä ajankohtaan nähden. Sartorikin vaikutti ekan pelin perusteella todelliselta vahvistukselta.
   
 22. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Onko tietoa näkeekö illan peliä fanseat go:n kautta?
   
 23. ex-kuusamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi ja Tappara
  Lainaus:
  Todella hienoa uhrautumista Hellsteniltä, laskin että 4 lämäriä plokkasi yhden vaihdon aikana, kahden plokin jälkeen näytti ettei pääse enää kentästä ylös, mutta niin vaan otti lisää osumia itseensä ja otti samalla yleisönkin itsekseen. Ai saakeli ku tekee vieläki kipiää kun ajattelee, että neljä vetoa ottaa samaan jalkaan (oikea jalka taisi olla) ja vielä luultavasti samaan kohtaanki, auts. Tuollaista taistelua ja uhrautumista tarvitaan koko joukkueelta koko kauden. En epäile yhtään, etteikö tuollaista olisi tulossa koko joukkueelta, on sen verta hyvän näköisä tekemistä tällä hetkellä.

  Mutta tänään nähdään, onko edelliset menestykset olleet vain vastustajan huonoutta vai Rokin hyvyyttä?
   
 24. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tänään ei Rovaniemeläiset nää oikeastaan yhtään mitään joukkueen tasosta. Tai jos onnistutte IPKlle häviämään, sitten ne edelliset pelit ovat todellakin olleet vastustajan huonoutta. IPK lähtee erittäin siipirikkoisena tähän peliin, sekä Sinkkosen mukaan "Haluamme jatkoon, mutta ennemmin haluamme kokeilla uusia ketjukoostumuksia", ja nuo ketjukoostumukset ovat, sanoisinko vähintäänkin erikoisia. Siellä on umpilaitureita senttereinä, rouhijoita ykkösessä, ja hyökkääviä pelaajia nelosessa ja löytyy siellä yksi sentteri pakkinakin!

  IPKn poissaolijat: Damir Galin (TOP-3 pakki), Niko Putkonen (Tärkeä lenkki), Henri Fomin (ykköshyökkäjä) Jostain syystä myös Autio aloittaa maalilla, jonka nään pieneksi eduksi RoKille.

  IPKlle tulee toki lainalle Juuso Nevalainen, Tatu Kokkola ja Topi Piipponen, mutta eipä he ole kummoisia lainoja verrattuna siihen ketä meidän omista on loukkaatuneena.
   
 25. Snedo Jäsen

  Tappio tuli ja suomencup loppui Rokin osalta siihen, mutta miltä peli noin muuten näytti? Erityisesti uusien pelaajien edesottamukset kiinnostavat. Malo ainakin uusista esiintynyt harjoituspeleissä tehokkaasti, tänäänkin maalin räppäissyt. Miltä esim. Poikolan, Metsävainion ja Sartorin pelit ovat näyttäneet? Hyökkäyksestä uupunut Fossen ei ole vielä joukkueen vahvuuteen saapunut ja onkin erityisen mielenkiintoista seurata mihin hänen rahkeet riittävät ja minkä roolin joukkueessa ottaa. Ilmeisen fyysinen pelaaja ja omaa myös tarvittaessa hanskaamisen jalon taidon ainakin muutaman youtube pätkän perusteella. Saisi kausi alkaa jo!