RoKi Hockey 2016–2017 – askel eteenpäin

  • 72 384
  • 143

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
ISO KIITOS EILISESTÄ!!!!

Tästä on hyvä jatkaa
 

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Pre-season näytti jo lupaavalta, ja tulosten perusteella odotukset on palkittu. Murskavoitto avauksesta ja hieno taisteluvoitto tänään jatkoajalla. Ihan mukavaa jos tällä kaudella ei niin kamalasti tarvis jännittää sarjassa säilymisen puolesta.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Mukava kuulla, että viime kevään voittokulku on jatkunut syksyn peleissä. Realiteetit huomioiden on kuitenkin helppo ennustaa Rokin taistelevan jälleen listan pohjalla sarjapaikasta. Napapiirille on vain niin kova työ houkutella tietyn kaliiberin äijiä. Toisaalta voisi huomauttaa sarjan olevan todennäköisesti tänä vuonna ennätystasainen. Näin myös Rokin mahdollisuudet kasvavat. Ringin kapeus näkyy varmasti suorituksissa, mutta mikäli Roki pystyy kääntämään viime talven tiukat tappiot tällä kaudella voitoiksi, kolkutellaan pudotuspelipaikkoja.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
3 ottelua ke-la joista kaksi vieraissa, aika raskas kauden avaus kun vastassa kuitenkin oli viime kauden pleijarijengit. Täytyy olla tyytyväinen joukkueen tekemiseen vaikka hieman jäi valju maku tästä viimeisestä Tuton kohtaamisesta. Yksilöinä kolme on ollut ylimuiden, Hölsä, Salmela sekä Tami. Tamin liikkumisessa on ihan eri meininki kuin viime vuonna, osasihan mies pelata viime kaudellakin joskin liikkeen kanssa oli aika paljon ongelmia. Nyt on hieno asenne, tänäänkin heittäytyi kiekon eteen omassa päässä ja hyvää tekemistä kiekon kanssa. Salmela on pelannut ennakkoluulottomasti ja laukonut paikan tullen, pelaa hyvällä liikkeellä ja kiekon kanssa rohkeita ratkaisuja. Omassa päässä pääsee riistoihin ja luistelee kiekon kanssa vapaaseen tilaan sekä antaa laadukkaita avauksia. Hölsän arvon ja osaamisen kaikki ymmärtää ja poika jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi. Pate antaa joka päivä mahdollisuuden voittaa, tänäänkin mutta joukkueen pelaaminen ei ollut voiton arvoista.

Kokonaisuutena todella valmiimman oloinen pre-season sekä kauden avaus. Aktiivinen kiekoton peli vaatii kovan luistelun ja tänään sitä ei ollut kun näytti olevan takki tyhjä. Tutolta mitään pois ottamatta, täytyy sanoa että Roki hortoili väsyneenä tänään josta toinen ja kolmas erä oli hyvä osoitus. Aktiivisuudella saatiin Hermes sekaisin ja Vantaankin kanssa todella hyvä peli ahtaassa kaukalossa. Pää pystyssä kotimatkalle sekä lepäämään, sen helpompi viikko ei ole ensi viikolla kun vastassa Sapko, Foppa sekä Keuruu. Valmiimpi, taitavampi ja vieläkin liikkuvampi kuin viime kaudella.
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
Onko Kokkolaan tulossa lauantaina 8.10 vieraskannattajia katselemaan revanssia kauden avauksesta? :D
Revanssia ei olla tulossa katsomaan mutta kyllä sinne muutama on ilmeisesti tulossa todistamaan vierasvoittoa ;) Revanssiviikonloppuna RoKi järjestämässä fanimatkaa joten silloin varmaankin hieman isommalla porukalla.
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
Upea voitto eikä tällä kertaa edes tarvittu Hölsältä gamesavereita. Järvelä-Tamminen kaksikko aivan tulessa ja taustatukeakin tulee kohtalaisesti ainakin neloskentältä, tosin tshekit (+Väne) saisivat alkaa heräilemään tähän kauteen. Tammisesta etenkin paistaa se että kesällä on oikeasti treenattu ja luistelu onkin selvästi parantunut.

Hölsä on terästä sen lisäksi että on kumiukko, tänään aika surutta ajeltiin pari kertaa mutta sieltä #meidänpaavo aina nousi pienen keräilyjen jälkeen. Pelottava ajatuskin että Hölsä loukkaantuisi pidemmäksi aikaa.

Ensimmäisestä Hölsään törmäämisestä paha sanoa tahallisuudesta mitään mutta sen verran meni tunteisiin EU:n onneton esitys ja varsinkin tämä jälkimmäinen Hölsän ajelu että täytyy toivoa heidän kabinettinousun tapahtuessa sen tapahtuvan SS-karsintojen kautta.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Kyllä kannatti kammeta itsensä pitkästä aikaa hallille eilen seuraamaan sinisten otteita. Vaikkakin silmiinpistävää on edelleen pieni huolimattomuus ja syöttöjen heikohko laatu, löytyy taistelua sitäkin enemmän. Nähtävästi Roikin takavuosien tehottomuus on osin historiaa. Nyt ainakin laitettiin limppua verkkoon hyvällä menestyksellä ja vieläpä muutaman hienon syöttökuvion päätteeksi.

Tähtiä jakaisin eilisen esitysten perusteella mm.Tamille ja Hölsälle. Zorek onnistui pakeista, vaikka hieman hazardi mies välillä tuntui olevankin. Mieleen jäi myös Pelto-arvon ja Järvelän väkevä työnteko.

Jos vahvistuksia mielitään, niin itse hankkisin sinisiin ensimmäisenä 1-2 pakkia, jotka eivät hätäilisi kiekollisena. Helppo 1. syöttö omista lähdettäessä ja nopea laukaus hyökkäyspäässä. Näillä avuilla käännetään pitkässä juoksussa tiukkoja tappioita voitoiksi.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tuota pakko ihmetellä tämän osion vaisuutta. Suomisarjassa aikoinaan täällä oli vilkasta keskustelua kaikesta mahdollisesta ja Mestis oli unelma. Nythän tämä on aivan kuollut, vaikka teillä on ihan hyvä mestisjoukkue. Itseäni Roki kiinnostaa eniten Mestiksestä. Harmi, että sen tilanteesta pitää lukea oikeastaan vain virallisia artikkeleita.

Otteluohjelmaa vilkaisin ja se tarjoaa Rokille seuraavaksi 4 kotiottelua putkeen, eivätkä vastustajat aivan mahdottomia ole. Siinä olisi sauma tukevoittaa paikkaa 8 joukossa ja ainakin jättää bottom3:sta hieman kauemmaksi. Kolikon kääntöpuolena sitten se, että jos nuo pelit menee vihkoon niin peräpään taisteluksi menee. Toivotaan, että Roki sen 7-10p kairaa noista kotipeleistää.
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tässä ei ole tullut nyt kiireiden takia juuri kirjoteltu kun ei ole ehtinyt halliin ja fanseat on lagannu. Tosin toinen juttu on että turhauttaa vähän yksin kirjoitella.
 

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
Minun mielestä alkukausi on mennyt yllättävän hyvin ottaen huomioon joukkueen pelaajiston. Meillä kun ei satu olemaan niitä nimimiehiä, suuria sellaisia, oikeastaan yhtään. Vai johtuuko tämän hetkinen hyvin mennyt alkukausi juuri siitä?

Vastuu on tällä hetkellä liikaa yhden kentän varassa, mutta jospa siellä Iisalmessa oli Tsekkien niskasta tippuneet ne gorillat pois ja hekin saisivat tehoja lisää. Vielä pari hyökkääjää lisää ja muutama pakki, niin hyvin on pullat sitten uunissa. Pakkien pelaaminen näyttää välissä ihan kauhealta, ainakin tämä oman kylän lempipoika on hukassa ja kun koko ja vauhti ei riitä, niin siinä sitä sitten ollaan. Liian rohkea kiekollisena taitoihinsa verrattuna, tulee kiekon menetyksiä ja harhasyöttöjä, EI NÄIN. Mutta onneksi PAAVO on jämeränä tolppien välissä, jolloin suurin osa näistä hölmöilyistä ei päädy vastustajan käsien kattoon nostamiseen.

Hyvä siniset, kuten Eddie tossa jo kirjoitti, on tulevasta 4 kotipelin putkesta saatava vähintään se 7-9 pistettä, jotta pysytään karkeloissa mukana. Toki kausi on vasta "alussa", mutta jos annat alussa liikaa toisille eteen, on se vaikea kiriä myöhemmin kiinni, näin se vain on.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Hieno uutinen HIFK-kuviosta! Tätä ei sitten kukaan kaada. Toimisto ollut Kankaanrannan aikakaudella aikaansaava ja toimelias.
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
No niin. Yhteistyö konkretisoituu heti siten että Tamminen (hienoa Juhanin puolesta) pelaa huomenna ifkn paidassa.
 
Hyvää yötä, kaikkea paskaa sitä joutuu heti perjantain ratoksi lukemaan!
Ja heti ollaan tuomitsemassa, vaikkei tuntiakaan ole kerennyt yhteistyö olla. Asenne kuvastaa todella hyvin kuinka pää takalistossa kuvitellaan, että napapiirillä pärjätään omillaan. Peksi on tuonut uskottavuutta koko seuran tekemiseen. Aikaisemmat 2-3 vuotta homma on ollut todella katastrofaalista. Esimerkiksi ilman ko. yhteistyötä Tami ei olis saanut nopeaa mahdollisuutta kokeilla liigaa, jonne tämän hetkisellä tasolla kuuluu.
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
En näe yhteistyösopimuksessa mitään pahaa jos homma toimii molemmin päin. Nyt vain ilmoitettiin sopparista ja heti perään Tamminen lainalle ifkhon. Olisin odottanut ehkä ennemmin sieltä suunnalta lainamiehiä ensialkuun. Ehdottomasti Tamminen näyttöpaikan ansaitsee.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Jos, ja toivottavasti kun, IFK:n käsittämätön loukkaantumissuma helpottaa, on pelaajia varmasti liikkumassa myös Rovaniemen suuntaan. Toivottavasti yhteistyöstä tulee pitkäaikaista ja molempia hyödyttävää, ensifiilikset on RoKista ainakin paljon paremmat kuin vaikkapa Kiekko-Vantaasta.
 
En näe yhteistyösopimuksessa mitään pahaa jos homma toimii molemmin päin. Nyt vain ilmoitettiin sopparista ja heti perään Tamminen lainalle ifkhon. Olisin odottanut ehkä ennemmin sieltä suunnalta lainamiehiä ensialkuun. Ehdottomasti Tamminen näyttöpaikan ansaitsee.
Jollain tavalla se yhteistyö on aloitettava ja ensimmäinen liikkuja on etelää kohti. Toivottavasti kauden aikana myös pohjoiseen on liikennettä, koska karu fakta on se ettei omilla pärjätä pitkässä juoksussa. HIFK kärsii tällä hetkellä pelaajapulasta, koska ukkoja kaatunut 2-3 per peli. Tami on taas asettanut henkilökohtaiseksi tavoitteeksi Liigan ja nyt saa mahdollisuuden näyttää. Ja mikä parasta niin vielä numerolla #79.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Eiköhän se ole juurikin näin. Kun IFK pääsee tuosta loukkantumissumasta eroon, niin teillekin päin on tulossa pelaajia. Toivon menestyksekästä yhteistyötä.

Kamrat RoKi :)
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Mihinkähän ketjuun Tammista sovitellaan? Voipi olla että lainapestistä tulee pidempikin. Onpi taitava poika käsistänsä tämä Juhani.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Mihinkähän ketjuun Tammista sovitellaan? Voipi olla että lainapestistä tulee pidempikin. Onpi taitava poika käsistänsä tämä Juhani.

Tammisen lainasoppari on HIFK:n sivujen uutisen mukaan voimassa 8.11 asti. Tuona aikana HIFK:lla ei ole kuin kaksi peliä eli huomisen Tappara-peli ja ensi tiistaina CHL-peli Linköpingiä vastaan. Muuten ensi viikolla on maajoukkuetauko. Varmasti pelaa Tapparaa vastaan, mutta tuosta CHL-pelistä on vaikea sanoa pelaako edustuoikeusasioiden takia. Jatko on varmasti kiinni enemmän HIFK:n loukkaantumistilanteesta.

Onko Tamminen umpisentteri vai pystyykö pelaamaan myös laidassa?

e. itseasiassa kolme peliä, joista kaksi CHL-peliä
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
Hyvää yötä, kaikkea paskaa sitä joutuu heti perjantain ratoksi lukemaan!

Kyllä varmasti Jönssiä vihlasi tämä uutinen, kun on niin kovasti liputtanut ns. "farmiporukoita" vastaan. Usko tai älä niin loppujen lopuksi tämä on vain ja ainoastaan hyvä juttu Rovaniemeläiselle kiekolle. Joukkueeseen tuli kertaheitolla hurjasti lisää imua, hieno uutinen!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös