Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

RoKi Hockey 2016–2017 – askel eteenpäin

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana jmexel, 28.03.2016 klo 22.01.

 1. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Hei mut tosi paljon onnea RoKi. Perinteisestihän tuo "yhteistyö" alkoikin, kun viedään mestisseuran kultakypärä. Mutta eiköhän sieltä tsadista joku kerta tule ukkoja ottamaan tuntumaa loukkaantumisen jälkeen ja pelailemaan napapiirille. Eri juttu miten sitoutuneesti oma ruutu sitten hoidetaan. RoKi olikin niitä harvoja symppisseuroja mestiksessä tähän päivään asti.
   
 2. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Tamminen on parhaimmillaan sentterin roolissa. Viimeinen peli Iisalmessa oli melkoista näytöstä. Tamminen pelaa Mestistä tällä hetkellä todella kovalla itseluottamuksella ja kiekon kanssa on koko ajan erittäin arvaamaton/vaarallinen. Sanotaanko näin että varmasti sentterinä on parhaat avut.
   
 3. Varjagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat & Toronto Maple Leafs
  Hieno homma, tervetuloa IFK:n kumppaniksi! Nyt tuli meille sentteri lainaan, mutta oon aivan varma, että teillekin päin tulee pelaajia, kunhan loukkaantumiset helpottaa. Eiköhän tämä kumppanuus hyödytä molempia joukkueita. Kiinnostus Mestistä ja erityisesti Rokia kohtaan nousi about 100%. Paljon parempi näin kuin oltais Vantaalaisten tai Espoolaisten kumppaneita.
   
 4. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Täytyy sanoa että ifk on varmasti hyvä kumppani. Enpä oikein osaa sanoa että mikä olisi ollut parempi yhteistyöseura.

  Tämä on iso askel eteenpäin. Rovaniemen kiekko sai juuri hivenen lisää imua.
   
 5. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Ehkä tässä ajan kanssa pystyy löytämään jotain järkevää ja hyvääkin näppäimistöstä mutta tässä tunnemyrskyssä ei pysty nyt järjelliseen ajatteluun. Tällä hetkellä näen oman kotisinisen aivan v*tun punasena.
  Tottakai toivon Tamille onnistumista isommissa valoissa, onhan se iso harppaus FOPSin suomisarjamaestrosta Rokin kautta Liigaan ja hatun nostan mutta samalla toivon että palaa myös sinisiin vielä tällä kaudella.
   
 6. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  HIFK tarvitsee hirvittävään loukkaantumissumaan pelaajia. On ostettu pari lisää ja nyt lainaan täältä ainakin yksi. Kokonaisuutena näen tämän selkeästi win-win tilanteena. Jos ja kun meillä on sairastupa jossain vaiheessa edes lähes tyhjä, on HIFK:ssa 6-7 pelaajaa jotka eivät mahdu kokoonpanoon, mutta peliaika olisi ihan jees. Myös motivaatio-ongelmien takia on pelaajia viimevuosina käytetty ainakin esim. Vantaalla ja Kouvolassa. Tässä tulee juuri se win-win, pelaaja haluaa pelata hyvin päästäkseen takaisin Liigaan, ja Mestis-joukkue saa Liigatason pelaajan joka tsemppaa tosissaan 4-5 peliä päästäkseen "ylös". Kiekko-Vantaan kanssa yhteistyö ei jostain syystä ilmeisesti toimi, jotain piti muuttaa.
   
 7. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Hienoa, Rokin hallinto! Täältä tulee vahva peukku yhteistyölle. Nyt on sitten mahdollista saada tulevaisuudessa muun muassa niitä liigatason peruuttelijoita sinne alakertaan. Kuten jo todettiin, tämän yhteistyön pitäisi tuoda imua nyt myös Rovaniemelle. Se antaa myös luottoa siihen, että Mestistä pelataan Rollossa tulevina vuosinakin.

  Onnittelut Tamille! Mies on noussut kesän treenauksen jälkeen selkeästi Mestiksen kärkihyökkääjien joukkoon ja ansaitsee näin hyvän näyttöpaikan liigassa.
   
 8. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Yhteistyö toimi erinomaisesti menneellä kaudella K-Vantaan ja Hifk.n kanssa. Syy siihen miksi yhteistyötä ei ole Hifk.n kanssa enään tällä hetkellä on heissä itsessään.
  Miettikäähän mitä tapahtui playoffeissa Jukurit-K-Vantaa sarjassa!
   
 9. Varjagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat & Toronto Maple Leafs
  Lainaus:

  Kerropa nyt mitä poffeissa on tapahtunut, ni tulee tännekin selväksi. Käsittääkseni yhteistyö toimi kaikkea muuta kuin hyvin K-Vantaan kanssa. K-Vantaa halusi enemmän tehdä Narrien kanssa yhteistyötä kuin IFK:n. Siellä tehtiin valinta kenen kanssa halutaan tehdä yhteistyötä.
   
 10. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Taisi HIFK vetää maalivahdin K-Vantaan porukasta pois ratkaisevassa vaiheessa. Siihen varmaan viitattu
   
 11. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  No siihen on vuosien varrella totuttu, että kärkipelaajia viedään ylös, siirtorajalla pajatso tyhjenee jne. siihen on vaan tottuminen farmissa. Mutta vihdoinkin edellisellä kaudella kaikki tuntui vihdoinkin toimivan Hifkin kanssa esim. pelaajien vaihtuvuus oli järkevää koska pääasiallisesti samat pelaajat kävivät pelaamassa ja tunsivat pelitavan molemmissa joukkueissa, mutta tästä tietysti voimme ja saamme olla erimieltä,) Sitten siihen syyhyn. K-Vantaa oli tekemässä historiallista temppua Jukureita vastaan kun nousi 3-0 otteluvoitto tilanteessa jo 3-3 tasatilanteeseen kun 3-2 tilanteessa Hifk lainasi C.Heljankon Jukureihin paikkaamaan pienistä loukkaantumisista kärsiviä maalivahteja. Maalivahdin joka oli myös pelannut samaisella kaudella myös 9. ottelua K-Vantaankin paidassa.
  Eihän yhteistyötä tekevä seura toimi näin, eihän? Siihen ei K-Vantaan peli kaatunut, mutta se periaate asiassa.
   
 12. Varjagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat & Toronto Maple Leafs
  Ymmärrän toki Severi94 harmistuksen, mutta ei kiva aikonut tarjota Heljangolle peliaikaa, oliko joku narri maalissa? Nuori maalivahti tarvitsee pelejä alle kehittyäkseen ja Jukurit sitä tarjosi, oli varmasti paljon järkevämpi vaihtoehto kuin pelata änäri 15 kotona ja ihmetellä, kun ei kivasta tuu peliaikaa. Jokaisen joukkeeen tehtävä on kuitenkin huolehtia omista pelaajistaan ja juuri niin IFK teki. Ikävä, että jotkut kivan fanit ovat katkeroituneet asiasta, mutta nyt on parempi kun kiva voi keskittyä yhteistyöhön narrien kanssa ja IFK Rokin kanssa.
   
 13. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Ok. Hyvä tietää oli tämä. Mitään sisäpiiritietoa minulla ei ole, mutta minusta tässä on jonkinlaista K-Vantaa - HIFK -Jokerit kolmiodraamaa ollut jo useamman vuoden. Itse en perusta minkäänlaisesta yhteistyöstä Ilmalan suuntaan, joten on ehkä selkeämpää että K-Vantaa tekee valinnan joko tai, ja onhan se valinta nyt siis tehtykin. Miten tämä kaikki liittyy Rokiin? Ei juuri mitenkään, sorry about that.
   
 14. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Vähään aikaan en ois uskonut että tässä postauksessa vilisee kehän seurat ja monia uusia kirjottajia mutta näin on näemmä.

  17 ottelua kaudesta 2016-2017 on takana ja kesällä luotu tavoite että pleijareita pelataan näyttää ainakin tällä hetkellä aivan realistiselta. Maaliero näyttää +4 kun mätetty ollaan 50 kaappia ja 46 on kilahtanut omissa. Sarjasijoitus viides joskin takana vaanivat Peliitat ja Akat joilla useampi peli vähemmän, edessä Hermes jonka peli on lähtenyt käyntiin alun takertelun jälkeen. Rokin pelaaminen on kyllä tälle kautta näyttänyt huomttavasti paremmalta kuin vuosi sitten, niin 5vs5 pelissä kuin erikoistilanteissakin. Maalivahti peli on ollut hyvää, Paavo on ottanut taas suuren askeleen eteenpäin ja antaa omalla pelaamisellaan joka ilta mahdollisuuden voittaa.

  Uusista miehistä puolustaja Salmela on ollut todella hyvä vahvistus ja JE:n poissaollessa ottanut johtajan roolin pakistossa. Pojan pelaamisen arvoa nostaa sekin valtavasti että hän käy armeijaa vielä pelaamisen lomassa. Kaikkein helpoin yhtälö se ei varmasti ole kun katsoo reissu määrää peleissä ja treeneissä sekä siihen armeijan velvollisuudet päälle. Myös herrat Männistö ja Klytseroff on parantanut viime kaudesta paljon, kiekollinen pelaaminen on parempaa ja varmempaa varsinkin Klytseroffilla. Männistö osalta ei olla tällä kaudella nähty viime kauden kaltaisia menetyksiä ja sekoiluja, viime kaudella niitä oli joka pelissä. Puolustuksessa kaiken kaikkiaan on näkynyt varmempi ja kovempi pelaaminen maalin edessä. Laukauksia edelleen tulee paljon maalivahdille mutta pääosin huonosta sektorista, oman alueen pelaaminen on tiivistä ja paras sektori on tukossa. Riiston jälkeen kiekkoa ei enää läpytellä hitaasti vaan peliä käännetään huomattavasti nopeammin hyökkäykseen ja näin ollen omalta alueelta päästään sujuvammin liikkeelle. Pakistoon ei tarvita kyllä enää yhtään loukkaantumista JE:n poissaollessa, jospa herra kapteenikin pääsisi jo pelaamaan tauon jälkeen. Pakiston minä laittaisin näin:
  Salmela-Männistö
  JE-Klytseroff
  Zorec-Neva-Aho
  Sprinkku-Paajanen

  Hyökkäyksessä tahtipuikkoa on heiluttanut Tamin johtama "kolmosketju". Tami johtaa koko sarjan pörssiä ja Järvelän vanhempi painos johtaa yhdessä Sapkon Saramäen kanssa maalipörssiä kymmenellä kihauksella. Ketjun kolmas hyökkäjä Pelto-Arvo ei paistattele pisteillä mutta miehen rooli on tasapainottaa alaspäin pelatessa sekä tehdä tilaa hyökkäyspäässä. Jussi on pelannut todella hyvän kauden ja tärkeä lenkki tässä ketjussa. Muutoin tehot on jakaantunee aika tasaisesti muiden ketjujen osalta. Huhtasalo on ollut todella positiinen yllätys ja on näyttöjen myötä saanut myös isompaa roolia hyökkäyksessä kun kauden alusta pelasi nelosessa. Pelaa todella vakuuttavasti molempiin suuntiin ja johtaakin joukkueen tehotilastoa +8. Hieman pettynyt olen ollut Tsekkipojan aloitukseen vaikka kokoajan on parantanutkin. Pelikovuus ja vauhti on tullu vähän yllätyksenä pojalle mutta potentiaalia on kärkijätkiksi kunhan käyrä on nouseva. Vesely oli mielestäni valmiimpi peluri mutta otteet ei ilmeisesti vakuuttaneet johtoa kun jatkoa ei koeajan jälkeen tullut. Harmi sinänsä koska todella taitava kiekon kanssa ja yksi taitelija sopii meidänkin sakkiin. Siliämaa on pelannut myös vakuuttavasti niissä peleissä jotka on terveenä pystynyt pelaamaan, toivottavasti loukkaantumiset on taakse jäänyttä ja Kuusamon Juho Keränen pääsee taas kippoon smirklaamaan. Alivoimalla tärkeä mies sekä pelkäämätön rymistelijä. Hyökkäys ei Lekiä vastaan kyllä pettänyt vaikkei Tamia olekkaan mutta kaikki ymmärtää miehen tärkeyden Rokille. Toivottavasti IFK saa ukkonsa riviin ja Tami palaa IPK peliin jo Rokin paitaan.

  Jouluun mennessä tässä varmaan nähdään mikä se suunta pleijareiden suhteen on. Samoiten tämä avioliitto näyttänee puolensa ennenkuin vuosi vaihtuu. Kankaanranta on kyllä laittanut monia asioita kuntoon ja mikäli kirstu on tyhjä niin vaikeaahan se on rosteria vahvistaa tai laajentaa muulla tavalla kuin tekemällä yhteistyötä. Onhan tämä pelaajille iso mahdollisuus saada näytönpaikka liigassa mutta nähtäväksi jää miten tämä yhteistyö stadiin alkaa toimia. Homma on kuitenkin kehittynyt niin kaukalossa kuin ulkopuolella niin eikai tässä voi ainiaan haukkua johtoa tekemistään ratkaisuista. Tsemppiä siniset ja keskiviikkona kirnuun.
   
 15. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Kanes, ei jäänyt pisteiden valossa kerrottavaa. Kohdattiin kaksi kertaa todella hyvin pelaava ja uhrautuva Hermes ja onnittelut heille pisteistä mutta.

  Viime aikojen trendi on ollut että kiinnostaa kovasti hyökätä muttei niin puolustaa ja se näkyy maali määrissä. Viimeisit viisi peliä on ollut oikeita talkoita ja hyökkäystehot riittää jos maltettaisiin kurinalaisemmin puolustaa. 21-19 viimeiset viisi peliä joista on tullu 7 pistettä ja keskiarvo päästetyissä ei ole voittavan joukkueen keskiarvo. Näen tässä kaksi syytä, pelinvirtaus on vienyt tuohon coast to coast kiekkoon ja poikkeuksena edellisiin kausiin me saadaan omista paikoista maalit jolloin me on voitettukkin näitä isomaalisia(Leki, IPK, KIVA). Toinen syy on seitsemän pakin peluutus, juuri kun Klytseroff-Paajanen pari löysi juonen peliinsä niin siirryttiin pelaamaan seitsemällä puolustajalla. Harmittaa sanoa mutta Joonan pelaaminen ei ole kehittynyt sarjan vaativalle tasollle vaikka minäkin niin haluaisin olevan. Hirvonen on antanut nyt mahdollisuuen mutta sitä ei ole käytetty positiivisesti ja reenaamaan. Paajanen on ajanut ohi ja on ansainnut paikkansa Klytseroffin parina. Åffekin palailee pelikuntoon ja ottaa varmasti paikkansa ja toivon että juuri Eliaksen rinnalla. Toki tätä maalimäärää ei voi panna yhen miehen viaksi. Keskialueen träppi ei toimi tällä hetkellä tai koko ohjaus pelaaminen sylttää ja alueelle vastustaja pääsee vauhdilla. Näistä em ongelmista seuraa sitten pitkiä ralleja joista jäähyjä, joista alivoimia ja joista maaleja sekä pelin virtaus kääntyy vastustajalle.

  Paniikkinappia ei pidä painaa vaan eiköhän siellä Hirvosen johdolla käydä asiat lävitse ja monesti ne tappiopelit kehittää paljon enemmän kuin satanolla voitot. Energiaa keräämään rolloon ja uusi viikko jossa paluu voittojen tielle.

  Kanes vloppu pikkusen sytytti minua ja Kokkolan hallissa oli tänään hyvä tunnelma jossa Loyals sekä Rokin piskuinen ryhmäkin kannusti omiaan. Pääkatsomokin tuki kotijoukkuetta läpi ottelun ja tekihän Hermes komeita maalejakin. Hermeksellä on hyvä boosti menossa ja tsemppiä jatkoon, hyvän näköistä kiekollista peliä ja Franssila on kyllä asunu kesän Ristolaisen kanssa jossain Turun saaristossa. Sen verran on mies kehittyny tässä kausien välissä, Tami ja Miika on kyllä omien paikkojensa kovimpia pelimiehiä koko sarjassa ellei jopa kovimmat.
   
 16. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  9-2 pataan Turussa! Oliko pitkä bussimatka hyydyttänyt parhaan terän, vai mikä ihme vaivasi? Mennäänkö nyt askelia taaksepäin ja kohti niin tuttavallista karsijan paikkaa? Toivotaan ja uskotaan, että ei mennä. Nyt on kuitenkin ryhdistäydyttävä, sillä tappioputki ei voi enää venyä.

  Toivoa sopii, että yhteistyökumppani antaa Hesasta vahvistusta sinisten osastolle. Käsittääkseni Hifkistä on laitettu hiljattain miestä lainalle KiVaan, eikä Rolloon!?
   
 17. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Reissu Turkuun oli erittäin mallikkaasti hoidettu. Torstaina Tampereella ja siellä eilen aamujäät, josta kohti Turkua. Tuskinpa siis matkustamisen piikkiin.
   
 18. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Minkään matkustamisen tai ABCn kanapastan taakse tässä ei voi piiloutua. Muiden pelaaminen kehittyy mutta meidän pelaaminen on mennyt alaspäin. Alkukauden puolustuksen kautta pelaaminen on kadonnut, omalla alueella ollaan samassa ongelmissa kuin viime kaudella. Vastustaja tulee keskialueen yli parilla syötöllä ja kovalla vauhdilla. Paketti ei ole tiivis vaan etäisyydet kasvavat jo keskialueella, puolustajat joutuvat pakittamaan veskan syliin ja hyökkäykset päättyvät kokoajan hyviin maalipaikkoihin. Paavo kyllä on ottanut ne joihin on saumaa mutta maalin edessä ollaan lapasia ja siitä esimerkiksi Leki takoi kiekkoja rysään. Alkukaudesta suorat hyökkäykset ohjattiin kulmiin ja vaikka vetoja tuli paljon niin ne tulivat parhaan sektorin ulkopuolelta jotka Paavo hoiti ja irtokiekot lakaistiin pois. Riistoihin ei tunnuta enää pääsevän ja hyökkäykset kestää todella pitkään jolloin järjestelmällinen hyökkäykseen lähtö on pelkkä uni.

  Tämän kaltainen pelin katoamien on nähty Hirpan aikana jo suomisarjassa sekä mestiksessä. Toivotaan että lääke löytyy tähän ongelmaan muuten joulutaukoon mennessä ollaan auttamattomasti hännässä. IFK sopparista en ole tälle kautta vielä kovin suurta hyötyä löytänyt, kertokaa jos en huomaa.
   
 19. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Sodankylän kasvatti, Hokissa tällä kaudella pelannut, Jarkko Harjula siirtyy Rokiin. Toivottavasti tällä siirrolla saadaan lisää rouhimisvoimaa ennen kaikkea puolustusalueen pelaamiseen. Toisaalta, mikä estää miestä ottamasta Rokissa askelta ylöspäin myös hyökkäyspään pelaamisessa ja sitä myöten tehoilussa.
   
 20. ex-kuusamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi ja Tappara
  Harjula oli kyllä positiivinen pakkaus keskiviikon pelissä. Paljon oli positiivistä, mutta edelleen maalieduspeli omassa päässä on ihan luokatonta verrattuna alkukauden peleihin. Mie ainakin kaipaan nopeita lähtöjä ja niitä kunnon taklauksia, joilla viivytetään ja horjutetaan vastustajan puolustusta. Nyt näyttää että karvauksessa ollaan sen 1-2 sekunttia jäljessä ja puolustuksessa tulee hätä ja avaukset menee harakoille hitaiden lähtöjen takia.
   
 21. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Ei hyvältä näytä. Sarjan häntäpaikka ja pelihuumori laskussa. Samaan aikaan muut parantavat otteitaan. Ilmeisesti Rollossa on reenattu kesä hyvin ja se näkyi alkukaudesta liikkeessä jne. Osa joukkueista taas on pääsemässä tikkiin pelaamalla. Jos jotakin posia kaivataan, on tappioputki tähän kohtaan parempi kuin keväällä. Zemppiä, Siniset!
   
 22. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Hiljasta palstalla kuin Rokin joululahjojen jaossakin. Tauon jälkeen selässä roikkui 10 ottelun tappioputki ja 7 ukkoa poissa kun sarja jatkui eilen Rovaniemellä. Pitkävetoa siinä mietin että sinkkuna Hermekselle satasen panoksella varma kakkonen, onneksi jäi laittamatta. Hieno oli eilen peliin tulo ja ensimmäinen erä. Tuollainen Roki kun tulee joka kerta kotikirnussa niin vaikeaa on vastustajalla vaikka taitotason ero olisi kuinka suuri. Paljon vauhtia, paljon taklauksia ja laukauksia kun se paikka tuli. Monta Hermeksen peliä nähneenä voi toki sanoa ettei Hermes ollut parhaimmillaan eilen, varsinkaan pelin alussa mutta mitään sinisiltä pois ottamatta oli jääkiekkoa mukava seurata kotikirnussa. Odottelin silti koko pelin että milloin Hermeksen neljän ketjun hyökkäysvoima alkaa purra ja sekin nähtiin mutta onneksi tasoituksen jälkeen nähtiin toisinto ekasta erästä. Hermes hiukan löysäsi ja Roki taas alkoi luistella, taklata ja laukoa josta sitten tarvittavat maalit. Vielä kuitenkin piti tarjota yyveet omalla huolimattomuuella mutta Hermeksen terä oli tylsytetty.

  Taktisesti ei nähty suuria muutoksia, alun paine ja tahtotila kuitenkin välittyi katsomoon. Jos me halutaan pistekeskiarvoa nostaa niin valmennuksen on myös taktisesti pystyttävä reagoimaan ja muuttumaan. Tuollaista kaasupohjassa menoa me ei pystytä kolmea erää pelaamaan koskaan vaikka rosteri olisi kuinka pullollaan ja varsinkaan vieras reissuilla kun kuorma kasvaa. Kaksi asiaa jossa ollaan perässä muita on keskialueen tiivis puolustaminen sekä paineen alta lähteminen. Vastustajan keskialueen ylittäminen vauhdilla on liian helppo, tämän hetkinen ohjauspelaaminen ei toimi mikäli vastustaja saa ensimmäisen syötön vauhtiin ja pääsee omalta alueelta ulos. Pakit pakittaa liian alas kun vastaavasti hyökkääjät ohjaa liian ylös jolloin etäisyydet kasvaa ja viivojen välissä on tila tulla. Viiveellä lähteminen omasta päästä ei toimi, syöttömatkat pitenee kun rytmitys on pielessä. Sitten pakille jää vaihtoehdoksi avata se yli 10 metrinen ja siihen se tyrehtyy. Hyökkääjien pitää hakea alemmas, tarjota lähemmäs ja tarjota se helppo liikkumalla väleihin. Eilinen tulos hieman hämää maalipaikkojen osalta, sillä jos vastassa olisi ollut Sapkon kaltainen viimeistely me oltaisiin todennäköisesti eilen hävitty 5-4. Paavo pelasi jälleen hienosti ja joukkue taisteli pisteet himaan. Kipsi löysäsi joukkueella ja ensi viikolla on tarjolla kuutta pistettä. Jos sama meno liikkumisessa, taklaamisessa ja laukomisessa jatkuu on Iisalmella vaikea ilta kirnussa. Edelleen toki kaipaan paria kolmea ukkoa jotta rosterin leveys riittäisi paremmin, kärki on kapea ja nyt 4-5 ketjussakaan ei ole enää särkymävaraa. Valmentajan vaihtoa kun ei tullut tauolla niin eiköhän tällä mennä sitten loppuun, en jaksa uskoa enää sen vaihtamiseen. Ennen siirtorajaa pari "kärkiukkoa" meidän rosteriin on paljon,
   
 23. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Ilkeästä punasesta kuninkaalliseen siniseen. IFKsta apuja jottai pysyttäisiin voittojen tiellä, puolustaja Eemeli Heikkinen ja hyökkääjä Miro-Pekka Saarelainen toistaiseksi voimassa olevalla sopparilla. Hallille kattomaan mitäs uutta ja ihmeellisesti setä Hirvosen lauma tarjoaa tänään.
   
 24. doppelgänger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Osaisko täällä joku hieman avata miten Stadin kingit suoriutuivat eilen RoKi debyytissä? Ainakin Heikkinen sai ruhtinaalliset 19 minuttia peliaikaa.
   
 25. stemme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Kärpät, Minnesota Wild
  Lainaus:
  MPS ihan näppärän oloinen ja uskon olevan RoKille hyvä vahvistus jos pidemmäksi aikaa jää. Vähän näkymätön mutta väläytteli välillä. Heikkinen puolestaan vaikutti olevan hidas mutta kankea, muutaman todella pahan harhasyötön laittoi mutta paransi sitten loppua kohden. Yhen hyvän taklauksen veti, muuten jäi mieleen lähinnä noista harhasyötöistä.