jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Saarelainen oli yritteliäs, hyvin luisteleva ja nälkäinen pelaaja. Halusi näyttää ja tilannekovuus kamppailuissa oli parempi kuin yhdelläkään meidän hyökkääjistä. Otti monesti kiekon kamppailuissa. Saarelainen pelasi minun mielestä väärässä ketjussa, viimeisessä erässä Järvelän ja Tamin kanssa jolloin värkkäsi maalinkin mutta kello oli täyttynyt joten maalia ei hyväksytty. Toivottavasti jää tänne pidemmäksi aikaa ja eiköhän perjantaina ole EU pelissä jo heti Tamin ja Olan rinnalla.

Stemmen kanssa olen Heikkisestä eri mieltä, seurasin aika paljon hänen peliään ja otti roolin jo toisessa erässä meidän ykköspakkina. Mitä edemmäs peli meni niin sitä paremmin pelasi, ok tuli siellä ne pari harhasyöttöäkin mutta kun tuolla Hirvosen omanpään lähöllä avaat niin niitä tulee koska rytmi on sekava. Se näyttää siltä että pakit pelaa pitkän viivelähdön ja siinä ajassa hyökkääjät on paennut jo punaselle jolloin etäisyys on kaamea ja tila on vähissä. Maalin edessä ei ollut Paavon edessä huitojia ja hosujia kun Heikkinen oli kentällä, osalla IPK pelureista menikin vähän hermo sinne yrittäessä ja kertaalleen siellä neniäkin pyyhittiin. Mikään singeri mies ei ole mutta suoraluistelunopeutta löytyi kun IPK:n hyökkääjän kanssa kiekkoa tavoittelivat. Tämän kaltaista pakkia olen kaksi kautta tänne huutanut, isäntää joka pelaa perusvarmasti ja Heikkisen taidot riittää Mestiksessä kiekolliseen peliin hyvin. Varmasti on luvassa +20 minuuttia joka ilta kunhan mies pääsee rytmiin ja pelikunto kohenee. Pitkä on aika olla pelaamatta alkusyksystä, eilen kuitenkin Klytseroffin kanssa paras pari. Nyt pitää toivoa että IFK:n pelaajat pysyy terveenä ja Heikkinen saa pelata täällä karmeita minuutteja loppukauden. Huomenna lisää ja myös ylivoimaan uittaisin lämäröimään Tammisen syötöstä.
Männistö-Salmela, Zorec-JE ja Springare-Neva-aho sitten kun kaikki tervehtyy.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
@jmexel in kanssa paljolti samaa mieltä HIFK-lainoista: M-P Saarelainen ei vielä pärjää Liigassa sen takia että tilanteet tulevat hiukan liian nopeasti ja reagointi menee usein hieman sähläämiseksi. Samoin Eemeli "Polle" Heikkinen ei kuitenkaan ole niin huono kuin mitä IFK:n puolella haukutaan, pitkä mies, keski-ja alavartalovoimissa vielä tekemistä, mikä aiheuttaa sen että on joskus hieman tilanteesta myöhässä. Kuitenkin IFKiin sainattu pitkällä sopimuksella, että kyllä siellä joku on potentiaalia nähnyt.
 
Viimeksi muokattu:
Against everyone, alliances with none

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Zorec sitten pakkasi varusteet kassiin ja lenteli takaisin keskieurooppaan pelaamaan sekä ilmeisesti muuhun työhön pelaamisen ohessa. Kiitokset Marcolle vajaasta kahdesta vuodesta, ihan niin kovaksi Zorro ei noussut kun odotukset olivat. Miehessä olisi kyllä ollut potenttiaalia ykköskorin pakiksi Mestiksessä kokonsa ja liikkumisensa puolesta mutta kiekollinen pelaaminen ei ottanut askelia parempaan tarpeeksi paljon/nopeasti. Kuitenkin koko saldo Rokissa kahdelta kaudelta oli ihan ok ja tällä hetkellä kun puolustaja tilannetta katsoon niin menetys on aika kova. Hieno ja sympaattinen kaveri ihmisenä ja hyvää jatkoa Marcolle kotimaan sarjoihin.

Soppari purettiin Zorecin omasta aloitteesta joten liksoja ei maksella enää ja nyt se on hankinnan paikka pakkikalustoon. Suomesta parempaa vapaalla olevaa peluria tuskin löytyy, vaan eiköhän katseet ole ulkomaille. Kaamos alkaa olla ohi ja kevät lähenee niin eiköhän joulupukin pajakylän liepeille joku saada. Laitetaan palkkapussiin sen verran kopekoita että ykköskorin ulkkari sieltä rosteriin ja mieluiten äkkiä. Samalla avauksella voisi tulla sentteri ja yksi maalintekijä loppukaudeksi, jäädään tätä jännällä odottelemaan(rukoilemaan).

Huomenna on kauden ylivoimaisesti tärkein peli kun Espoon ylpeyttä ei kyetty kukistamaan hyvästä pelaamisesta huolimatta. Jos huomenna Hokki pesee Rokin niin karsintasarjaan joudumme melkoisen varmasti kun taas huomenna kolmen pisteen voitto pitäisi viivan lähellä. Toivotaan että huono vieraspelaaminen loppuu ja huomenna synkästä kainuusta pisteet raavitaan. Taas kerran voinee sanoa sen että Roki pelaa "pleijareita" jo tammikuussa.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Hienon Hokki vierasvoiton jälkeen tänään vastassa sarjakärki Lappi Areenalla. Hokki pelissä oli paljon hyvää joskin voi luvalla sanoa että viimeisen 30 minuuttia Hokki oli kyllä luvalla sanoenkin aika väsyneen näköinen sakki. Maalinteko-ongelmat poistui ainakin yhteen peliin, saapa nähdä onko hyvä vire jatkumassa sitten kiven kovaa Sapkoa vastaan. Hokki pelissä onnistujia olivat joukkueen tärkeimmät vastuunkantajat Tami ja IFK:n Saarelainen,. Tammisen vaisu ajanjakso sai ainakin allekirjoittaneen huolestumaan jo melkoisesti ja olihan mies kommentoinut itsekkin apinan poistuneen niskasta onnistuneella Kajaanin reissulla.
Hölsä oli tutun hyvä ja puolustajista ykköspariksi on Heikkisen tulon myötä noussut Klytseroff-Heikkinen joka pelasi todella hyvän ottelun Kajaanissa. Rosteri ei ole ihan kauhean laaja tällä hetkellä loukkaantumisten riivamassa kokoonpanossa, pienet mutta vikkelät työmyyrät Siliämaa, Komulainen ja Järvelä A on kokoonpanosta poissa joten 10 hyökkääjällä ja 7 pakilla lähdetään tänään liikkeelle. Pakistoon oli saatu vahvistusta juuri ennen peliä kun Hermeksestä loppukaudeksi siirtynyt Miika Huhtanen vetää jo tänään sinisen paidan päälle ja luutii Männistön kanssa tämän pelin. Joskin mies on laitettu kun neljänteen pariin Männistön kanssa kun hyökkääjä Korpela on merkattu Neva-Ahon kanssa toiseen pariin. Onkin jännä nähdä millaista peluutusta Hirvonen lähtee Sapkoa vastaan toteuttamaan. Veskari valinta sarjakärkeä vastaan hieman yllätti kun maaliin luistelee Toni Eskelinen, tosin Eskelinen pelasi loistavan pelin Hermestä vastaan joten eiköhän sen suhteen olla ihan luottavaisia.

Sapkon ykkösnipun pimentäminen on tänään tärkeässä roolissa, Mestiksen ylivoimaisin ketju Lepaus-Monto-Tanus on takonut hurjia lukemia illasta toiseen ja jos tämä kolmikko pääsee vauhtiin niin synkkä on ilta tulossa. Mielenkiintoinen nähdä lähteekö Hirppa peluuttamaan esimerkiksi Vänen ketjua tätä vastaan vai mennäänkö ihan randomilla. Vastaavasti Tamin ketjun onnistumista vaaditaan tänäkin iltana jos meinataan pisteet napata.
Tänään kauden ennätysyleisön edessä Roki yllättää ja nappaa pisteet jatkoajan päätteeksi 3-2, siihen tässä luotetaan.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ilarin ilta oli kaksi jakoinen. Yksi hienoimmista hetkistä koti kirnulla mitä on on tullu siellä istuttua, toki eilen koko Ilarin seremonia tuli seistyä. Kova myllerrys meni sisimmässä kun kutosta kattoon kiikutettiin ja hatun nosto seurajohdolle joka oli tilaisuuten panostanut sekä 1000 ihmistä jotka todisti kyseistä touhua. Taisi siinä vähän alahuuli vähän väpättääkkin, hieno pelaaja ja varsinkin hieno ihminen ja Illulle jos kelle sen hienoimman arvon soi jonka seura voi pelaajalle antaa.
Itse peli ei noussut illan huuman tasolle, todella tehokkaiden sekä aktiivisten Hokki ja Sapko pelien jälkeen, nähtiin kaksi erää ootteleva ja passiivinen Roki. Ei ollu sitä reagointia, ei taklauksia, ei röhkeyttä, ei siis minkäänlaista halua tehdä Keuruulaisille peli vaikeaksi ja yritttää hakea otettavissa oleva kolme pistettä. Keuruun aktiivinen iholla oleminen ja mailahäirintä(Rautakorpiahan siellä penkin takana taisi olla) oli meille vaikeaa. Keuruu oli niin hankala kun saatoin pahimmillaan odottaa. Mistä sitten johtui että oltiin kaksi erää melko lapasia? Viikon tauot ei tunnu tekevän hyvää meille, varsinkaan kun se tauko on kotipelien välissä. Toki ne tarvittavat paikat oli tasoittaa ja viimeissä erässä mennä ohikin. Sama köykäisyys ja lepsuilu näkyi sitten paikoissakin kun olisi pitänyt lapioida kiekot sisään. Paras esimerkki ehkä toisessa erässä jossa Pietilä syöttää avopaikassa vielä Tamille joka ei ole hereillä eikä pidä oottaakaan enää syöttöä ja näin varma maalipaikka kaivoon. Noh huomenna sitten on kasvojen pesu Peliittoja vastaan, energiaa ainakin pitäisi olla sillä keskiviikkona ei väsy tullut. Tsemppiä siniset!!

Jk. Tässä pelissä nähtiin taas kerran tuomarien toimesta se kuuluisa sulaminen. Kiekon tavoittelu tilanteessa Hudec-Korpela keskialueella jossa Hudec menettää tasapainon molempien ottaessa kontaktia toiseen ja tästä perus makuut. Molemmat tuomarit ovat hyvin sijoittunut, molempien tuomarien katse on kiekossa ja näkevät tilanteen hyvin. Käsi ei edes värähtänyt mutta kun se pelaaja makaa nyt jäässä niin jutellaan ja juttelun jälkeen 2+10 ja yksi kolmesta sentteristä on akvaariossa pitkän tovin. Jos tuollaisesta tilanteesta jaellaan kymppejä aina kun joku makaa niin onhan se sama tuoda mailat ilman lapoja ja rinkeli kaukaloon.

Jk2. Täytyy nostaa isosti hattua Rokin seurajohdolle sekä varsinkin myyntipoppoolle julkikuvan parantamisesta. Hallille on kaksi peliä saatu yli 1000 katsojaa ja yläparven loosseissa on väkeä näkynyt hyvin. Pekan johdolla on kasvojen kohotus on ollut mielettömän hieno, siellä tunteella elävät naiset ja miehet vetää showta kaupungilla ja hallissa. Näin se toiminta kehittyy ja pitääkin kehittyä. Hallin ulkonäöstä tunnelmaan, some näkyvyyydestä ottelutapahtumaan, kaikki toiminta on ottanut isoja askeleita. Joukkue myös siinä mukana, uskon positiivisen virtauksen jatkuvan joka osalla.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

veekasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
"Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi"

Ottelu Roki - Peliitat 20.01.2017
TV-peli paljasti tämän "huikean" tunnelman. Kourallinen katsojia ja melkoisen hiljainen tunnelma. Atmosfääreissä on melkoisesti laitettu lapinlisää.
Muuten kyllä ihan hyvä peli.
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Kärpät, Minnesota Wild
"Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi"

Ottelu Roki - Peliitat 20.01.2017
TV-peli paljasti tämän "huikean" tunnelman. Kourallinen katsojia ja melkoisen hiljainen tunnelma. Atmosfääreissä on melkoisesti laitettu lapinlisää.
Muuten kyllä ihan hyvä peli.
Oikeassa olet sinänsä että vaisuhko tunnelma tuolla hallilla on mutta kyseinen matsi Pyryä vastaan oli Mestiksen karsintasarjaa jolloin RoKi pelasi noususta ja tunnelma näin luonnollisesti paljon parempi.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
"Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi"

Ottelu Roki - Peliitat 20.01.2017
TV-peli paljasti tämän "huikean" tunnelman. Kourallinen katsojia ja melkoisen hiljainen tunnelma. Atmosfääreissä on melkoisesti laitettu lapinlisää.
Muuten kyllä ihan hyvä peli.
Päätit tulla rikastuttamaan tätä monologia ja kommentoit tuota Nokian Pyryn silloisen valmentajan kommentointia noin neljä vuotta sitten. Tervetuloa, odotan seuraavat neljä kautta että pääseet vuoteen 2017.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

PlayMacher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Rovaniemen Kiekko, Chicago, Seattle
Itse pari vuotta Rollossa asuneena ja nykyäänkin siellä paljon käyvänä tuntuu että tällä kaudella ottelutapahtumat ovat saanee eloa ja populaa on ollut minun visiiteilläni 700-1000, millainen Lappi Areenalla on nykyään keskiarvo? RoKihan pelaa taas varsin raikasta lätkää ja luulen että viime kauden tunnelmaa verotti kuitenkin se kun nousu tuli puskista ja materiaali oli varsin kapea, mikä näkyi sitten tulostaulullakin. Ne Suomi-Sarjan playoffit olivat kyllä mielestäni melkoinen vitsi, esim. se KeuPa-sarja 2014 oli paras kolmesta(!?), ja runkosarjan voittajan kausi oli kahdessa päivässä ohi kun Keuruulaiset pelasivat ylivoimaa ja Cook ei saanut mitään kiinni. Mutta onpahan KeuPakin osoittanut kuuluvansa karkeloihin, ei mitään sieltä pois. Se menneistä, hieno nähdä RoKi taas Mestiksessä.
 
Oulun Kärpät - tunteita ja tuoksuja vuodesta 1946

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Alkaa olla loukkaantumisten kuppi taas aika turvoksissa ja Saarelainenkin nousi Norveekianin kanssa ja lensi lähemmäs päiväntasaajaa. Heikkilä ja Männistö lienee poissa loppu kauden, Siliämaan tilanne ei näytä hyvältä ja Järvelä on varmuuela loppu kauden. Pietilä ja Salmela palannee kohta peliin. Ensi viikonloppuna on vieraskurssin käännyttävä jos mielitään ulos karsinnoista tai jopa leijareihin niinkun kapteeni oli lehtijutussa maininnu. Toki se on mahollista jos tämä tauon jälkeinen 2 p per peli keskiarvo pysyy mutta se vaatii että osataan vieraissakin voittaa. Vastustajatkin on sillä korkeudella että se on ihan mahdollista mutta jos jompaan kumpaan pitää laittaa se viimenenkin pisara niin Lekiä vastaan heti lauantaina. Espoo on kovassa vedossa kun Raimo laittoi pojat pelaamaan kiekkoa, jääkiekkoa. Tosin nyt olisi meidänkin hyvä iskeä EU:n peesissä kohti korkeimpia sijoituksia. Hyviä pilkahduksia ajoittain nähdään kun maalien myötä on itseluottamus kasvanut mutta tarkemmin on vielä pelattava kun kiekko menetetään. Kiekon menetykset omalla alueella ei saa toistua niinkuin Klytseroffilla Peliittoja vastaan heti pelin alussa. Siinä tosin jäi kamppi puhaltamatta Peliitoille, sen näki sokea Reetakin muttei Keränen-Sorakangas pariskunta.
Mielenkiintoista on nähdä tulee IFK:n Saarelainen joukkueen mukaan kun mennään sinne pyhintä kohti. Lempäälään varmasti riittää lippu omastakin liksasta ja IFK taisi pelata tuplapelin Tapparaa vastaan juuri pe-la joten perjantainahan M-P voi jäädä Hakametsään oottelee että pojat hakee kyytiin. Toki sentteriä ehkä enemmän kaipaisi kuin laituria, Olli-Aleksi yrittää kyllä pirun kovasti muttei se luontainen paikka ole siinä keskellä. Hyökkäyspeli kärsii paljon kun sentterin puolustusvelvoite tulee kuitenkin hoitaa kunnialla ja siellä ne O-A:n vahvuudet ei ole. Toivotaan että viime pelien hyvistä yleisömääristä ois kertynyt kassaan jokunen kopekka että saataisiin hankittua yksi sentteri loppukaudeksi kun ottelutahti kiihtynee maaliskuta kohden. Tosin Tamihan tuumasi että mukava ois pelata kolmella niin saa peliaikaa, siinä olen Tamin kanssa samaa mieltä että peliaikaa saa tulla lisää heidän ketjulle mutta se pitää tulla Hirvosen peluutuksella eikä sillä ettei ole ukkoja laittaa rosteriin jotta olisi täysi.
Yksi kokeilemisen arvoinen voisi olla että testtataan Kekistä omaa junnua, IIvarin Antti on pelannut loistokausia ja kai se selkäkin jo kestää kunnolla. Matkaaahan on sarjaportaiden välillä mutta jokai Antti tietää mitä se vaatii ja päätähän miehellä on jos vauhti ei ole heti timanttia. Ensi viikolle kahden ottelun tryoutti Jokipojat ja KVantaa peleihin. Samalla sieltä varmaan saataisin taas joku katsojakin sisään lisää kun omapoika vetäisi Rokinutun ylle. Pelit on KE ja PE joten Kekikin voisi suostua helposti kahden ottelun lainaan kun ei sotke heidän viikonlopun suunnitelmia? Miten ois jos sitä rahaa ei siihen ykkös/kakkoskorin hankintaan ole, ja tässä ois Tamin termeilä low risk, high reward kokeilu.ensi viikon otteluruuhkaan. Osaa aloittaa, hyvä pelisilmä, pystyy ylivoimaan ja osaa puolustaa, kovuus ja nopeus ajan kanssa. Jos aivan kuutamolla niin paluu arkeen eli Kemijärvelle.
Järvelä-Tami-Komulainen
Pälve-Korpela-Voze
Harjula-Iivari-Peltoarvo
Huhtasalo-Väne-Pietilä OA.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Viikonloppu vieraissa oli keltaisilla ihan onnistunut. Leki peli hoitui mallikkaasti ja viimeisessä erässä Espoossakin meni ihan mallikkaasti, mutta Espoo tuli tasoihin ja viime hetken aivopierujäähy Voselta, joka johti siihen että United nappasi voiton jatkiksella. Kuitenkin neljän pisteen viikonloppuun vieraissa pitää olla tyytyväinen ja olihan toinen peli yhtä kuntopuntarin kovimmista jengeistä. Tällä viikolla onkin sitten raju viikko ja loukkaantumiset senkuin lisääntyvät. Huomenna ensin aina vaikea Jokipo kotona, sitten Vantaa perjantaina josta samaa huutoa pelin jälkeen Jyväskylään jossa Akatemia lauantaina. Rajua on Rokipojan elämä, kun edellisestä reissusta tullaan maanantai aamuna hallille bussiyön jälkeen, josta sitten pari vuorokautta ja taas pelataan. Keskiviikkoon tosin ehtii valmistautua, jos vain on kunnossa että pääsee palauttelemaan raskaan vieras reissun jälkeen.

Poissaolotiedotteessa lista oli siis jatkunut, joskin Siliämaa on ilmeisesti palautumassa kuntoon. Hyökkääjistä poissa on tällä hetkellä Järvelät, Janne Pietilä, Tommi Siliämaa ja pakeista Männistö sekä Heikkilä. Muita väheksymättä on Järvelän Olli-Matin kuntoutuminen on ensisijaisen tärkeä, onhan mies joukkueen kovin maaliruisku ollut tälle kautta ja pelaa tasaisen varmasti pelistä toiseen. Molemmat IFK:n lainat on pelanneet satunnaisia pelejä punanutuissa niin nähtäväksi jää onko Heikkinen ja Saarelainen käytössä huomenna, kumpikaan ei ollut ainakaan Saipaa vastaan pelaavassa kokoonpanossa joten toivoa sopii että miehet pelannee huomenna.

Uskon hyvien esityksien jatkuvan kotiluolassa, vastassa on varmasti nälkäinen Jokipojat joka on yleensä ollut kyllä Rokille vaikea vastustaja. Jokipojilla alla on niukkoja tappioita joten eiköhän sieltä Joensuusta tulla isoa kovaa ryöstämään lapin reissulle. Peli kerrallaan ja tästä viikosta yhdeksän pistettä niin olisi yli kova suoritus. Kuusi pistettä kuitenkin pitää olla se minimi tavoite jos meinataan karsintaa vältellä ja jopa sinne pleijariviivalle pyrkiä. Keskiviikkona viivan tuntumassa pelaa muutkin ja osa vastakkainkin kun IPK isännöi Akkoja sekä Leki kohtaa Keupan, tosin Keupa on kyllä vahvasti menossa kohti poff pelejä.

Keskiviikolle myyntiryhmä on markkinoimassa sinistä iltaa, täysin sinisiin pukeutunut pääsee ilmaiseksi peliin. Mitä se sitten tarkoittaneekaan mutta eiköhän paidalla pääse jo pitkälle ja voihan sitä varmuuen vuoksi vetää koko sinisen pilikkihaalarin, sinisillä kumppareilla sekä pipolla niin ei tarvitse lippua ostaa. Samalla oli viimeisiin kotiottelluihin lippupaketteja myynnissä, toivoa sopii että areena täyttyisi jokaiseen peliin sinne yli tonnin tienoille missä se on nyt viime pelit ollut.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
Jokohan saisi peliluvan tälle iltaa? Toivottavasti, olisi mukava nähdä on flobbi tai toppi
 
Me tulimme taas, laulu Kirnulla soi, me tulimme taas, laulu Kirnulla soi... :)

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Taukoa pukkaa, tämä tauko jos jokin tulee Rokille tärkeään saumaan. Kaamean pelirupeaman jälkeen ukkoja tippui pois ja eilen kaikki seuranneet näkivät kuinka tyhjä tankki oli Jyväskylässä. Toisaalta takana on varmasti Rokin Mestis historian onnistunein (ennen akat peliä) 10 pelin putki jossa pisteitä kerättiin hyvä määrä jopa kahden pisteen KAlla ja ennen kaikkea jokaisessa pelissä taisteltiin voitosta. Tällä rupeamalla nostettiin itsemme pelaamaan itseä ulos karsinnoista ja jopa tappelemaan viimeisestä pleijari paikasta. Tämä peliputki näytti sen taas kerran, miksi meillä pitäisi olla ns. varaketju olemassa ja eilen olisi ollut hieno paikka täräyttää voitto vielä, mutta pensiini oli vaan loppu. Tuo ottelun pitää vaan jättää omaan arvoon ja jatkaa tekemistä jolla Vantaa ja Jokipo kaadettiin.

Perkkailin tuossa Rokin kautta ja paloittelin sen kymmenen pelin paketteihin, se näyttää tältä:
14.9-7.10 10 ottelua 14 p 5 kotona 5 vieraissa
8.10-18.11 10 ottelua 14 p 6 kotona 4 vieraissa
19.11-28.18 10 ottelua 3 p 4 kotona 6 vieraissa
4.1-3.2 10 ottelua 20 p 7 kotona 3 vieraissa
Niinkuin yllä olevasta näkyy, marraskuun ja joulukuun rypeminen maksaa sarjataulukossa kovaa hintaa. Jossitella on turhaa mutta JOS oltaisiin kerätty vaikka 13 pistettä joka on silti muiden jaksojen alle niin oltaisiin 61 pisteessä menossa pleijareihin. Myös kotona pelaamisen hyvyys ja vieras heikkous näkyy muttei kuitenkaan niin oleellisesti kuin tuo totaalinen konttaus joulun alla.

Joukkue hankki venäjältä pelimiehen paikkaamaan repaleista hyökkäystä, Arttemi ei vielä kummoisia näyttöjä ole antanut, mutta jospa se lähtisi kulkemaan kun saa muutamat ehjät joukkueharjoitukset alle. Hieman ihmettelen tuota hankintaa sen roolin/paikan suhteen, toki jos tänne saadaan itänaapurista 20 maalin sylkijä niin miksei laiturikin mutta, me oltaisiin tarvittu pakki tai sentteri. Sentterin minä olisin halunnut vaikkakin Olli-Aleksi äityi koviin suorituksiin pelatessa Harjulan ja Komun/Pelto-arvon kanssa mutta edelleen se ei ole luontainen paikka pelata ja ne puuttuvat ominaisuudet ovat siellä omassa päässä. Hienosti poika on kyllä pelannut mutta suurin hyöty hyökkäykselle olisi kun OA saisi pelata laidassa. No sentteriä ei tullut, enkä usko että enää tuleekaan mutta ainahan saa rukoilla. Männistön tilalle loppu kaudeksi olisi hyvä touhuta kookas pakki jotta saataisiin neljä ehjää paria rosteriin. Jos IFK vetää Heikkisen takaisin omaan rosteriin niin taas puskee leimaa kalsariin ja kolmella parilla ei voida lähteä kevääseen. Kovat vieras reissut ovat edessä runkosarjan päätteeksi joten leveyttä tarvitaan.

Hirvosen kirjasta löytyi siis uusi sivu, ja pelaamiseen uusi vaihde. Itse olin nakellut kirveet, jakoavaimet, räikkäsarjat ja pihaluudat kaivoon tämän suhteen. Tämä tuli kreivin aikaan ja nytten ollaan pelattu omilla vahvuuksilla, luistelulla, taklauksella ja tunnistamalla tilanteet oikein. Nyt omasta päästä päästään paineen alta pois ja kiekko viedään keskialueen yli nopeasti joko päätykiekolla tai syöttämällä. En uskonut ikinä että tuo omalähtö saadaa niin hyvälle mallille kuin se nyt on viime peleissä ollut. Eihän tässä edelleekään hallita pelejä mutta omalla taktiikalla sekä tekemisellä pystytään voittamaan jokaisessa pelissä. Hyökkäystehoista on vastannut Tamin vitjan lisäksi myös Pietilän ketju jossa laidoilla on viilettäneet Pelto-Arvo/Harjula/Komulainen. Pelto-Arvon loukkaannuttua sekä Saarelaisen palatessa Tamin ketjuun, paikan otti todella kuuma Komulainen joka on yksittäisenä pelaajana ollut näkyvin hyökkääjä viime peleissä. Klytseroffin viime pelien penkitys on itseä hieman ihmetyttänyt mutta liekkö siellä joku loukkaantuminen?! Ellu on pelannut todella hyvin Heikkisen parina ja ollut pakkien parhaimmistoa. Jos rotaatiota kolmen parin pelaamisessa halutaan harjoittaa niin Sprinkku-Neva-aho vuorottelee kapteenin parina. Neva-aho tosin taitaa johtaa pakkien syöttöpörssiä joten onko häntä varaa hirveästi penkitellä?! Joonakin on muun joukkueen mukana parantanut huimasti ja pelannut hyvää peliä, se voima ja riistopeli pitää saada vielä kovemmaksi niin ehkä sieltä se rutinoitunut Mestispakki tulee. Hermeksestä tullut Huhtanen on ollut hyvä hankinta, pelaa perusvarmaa illasta toiseen ja osaa antaa sen syötön kun lähdetään omista ylös sekä liikkuu hyvin.

Siirtoraja lähestyy ja umpeutuu tässä tauon lomassa. Jätetään nyt vielä se viimeinen anomus ennen rajan umpeutumista eli kiekollinen sentteri ja pakki, iso mutta liikkuva pakki. Pois muuttoa voi tulla IFK:n lainojen suhteen, pakki puolella IFKlla ei liene Heikkiselle tarvetta mutta Saarelainen saattaa mennäkkin. IFK lienee tappelee itsensä pleijareihin, ainakin sääleihin joten tuskin siellä kiinnostaa meän tarve kun kevään tosi pelejä aletaan pelaamaan.
Huhujen mukaan Tamia oli kosiskeltu liigaan loppu kaudeksi ja että Roki olisi torpannut tämän liian pienen rahan vuoksi. Ei ollut IFK, ja liekkö huhu vain. Viisi pelaajaahan voidaan nimetä olikos se -98 tai nuorempien osalta jotka voivat siirtyä vielä ikkunan umpeuduttua. Stalkkailin IFK:n rosteria josta löytyi jo aiemmin käynyt Juha Jääskä, Miro Heiskanen ja Janne Hämäläinen. Eiköhän sieltä jonkulainen lista saada ennen rajaa, se että ovatko kyseiset pelaajat sitten minkä tason vahvistuksia, en tiedä kun en ole IFK:n pelejä katsellut. Jääskä kävi silloin surullisella jaksolla näyttäytymässä ja sillon oli yhtä huono kun muukin joukkue joten täyttä potentiaalia ei liene nähty. Täyty hieman nörtyä ja kehaista tätä yhteistyötä sen verran että liikenne on ollut järkevää eikä ole nähty mitään Lekimäistä ja Akatemiamaista rulettia.

Rosteri näyttänee tälläiseltä kun Heinolassa pelataan seuraavan kerran:
Komulainen-Tami-Järvelä OM
Harjula-Pietilä OA-Pelto-Arvo
Arttemi-Korpela-Vose
Siliämaa-Väne-Pälve
Heikkinen-Klytseroff
JE-Neva-Aho
Salmela-Huhtanen
Springare
Hölsä
Eskelinen

Näytti tuolta tai joltain muulta niin toivottavasti sama tekminen jatkuu kuin ennen akat peliä. SIllä pelillä me noustaan viivan yläpuolelle ja sitten katsotaan riittääkö se pleijareihin vai lähteekö jengi ennen aikojaan Pyhätunturille laskemaan. Lisääkin pitää löytyä sillä ilmaisia banaaneja ei jaeta varmasti viimeisillä kierroksilla. Kova on yheksän pelin ralli joista vain kolme enää kotona ja kuusi vieraissa.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT
Viisi pelaajaahan voidaan nimetä olikos se -98 tai nuorempien osalta jotka voivat siirtyä vielä ikkunan umpeuduttua.
Liiga-seurat saavat nimetä loppukaudeksi enimmillään viisi vuonna 1996 tai sen jälkeen syntynyttä pelaajaa, joilla on oikeus siirtyä Mestiksen ja Liigan välillä kauden loppuun saakka.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Liiga-seurat saavat nimetä loppukaudeksi enimmillään viisi vuonna 1996 tai sen jälkeen syntynyttä pelaajaa, joilla on oikeus siirtyä Mestiksen ja Liigan välillä kauden loppuun saakka.
No ei se lista taida jatkua kuin muutamalla Roope Hintzillä, Harjula-Hintz-Komulainen.

Sitten mä heräsin.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Huh, huh... Hirvonen heittää hanskat tiskiin loppukirin ratkaisuhetkillä. Kiitos silti näistä muutamista vuosista. Miehellä on takuulla pätevä syy sopimuksensa purkuun. Toivottavasti kyse ei ole palkanmaksun tökkimisestä tai rahapulasta... Anyway, Eipä laiteta Benkkua vielä liian suuriin saappaisiin, vaan hankitaan Päävalmentajan paikalle joku kokenut kettu.

Olisin mieluusti nähnyt Heikkisen ja Saarelaisen Rokissa loppukauden. Nooh, olihan tämä odotettavissa, että eivät Rollossa pysy. Nyt vain sitten odotellaan, miten suuri ja mahtava Hifki avittaa Rokin ulos karsijan paikalta. Vahvistuksia tarvitaan ja ainakin reserviä.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
No niin, melkoinen moukku tipahti sitten eilen illalla konttorin tiedottaessa Hirvosen lähdöstä. Soppari purettu valmentajan aloitteesta ja syitä ei ole sen tarkemmin kerrottu mikä tähän johti. Iltalehti oli tavoittanut molemmat osa puolet ja siinä Petteri sanoo ettei ollut paljon vaihtoehtoja eikä halua kommentoida asiaa sen tarkemmin. Toimitusjohtaja Kankaanranta kommentoi päätöksen tulleen yllätyksenä, päätös on Kankaanrannan mukaan ollut Petterin henkilökohtainen eikä taustalla ole yksittäistä tekijää. Monesti häntä suomineena peluutuksesta ja peliin reagoinnista joten en ole ollut suurin Hirvonen fani mutta onhan irtisanomisen ajankohta melkoinen ja siksi tätä on vähän vaikea niellä. Noh, kaippa siellä on taustalla ihan aidot syyt ja mitäpä tästä enää valittamaan kun se on nyt mennyttä.

Samalla lakaisulla lähti sitten IFK:n pojat, Saarelaisen odotinkin lähtevän koska IFK:n repaleinen hyökkäys ei ole vakuuttanut ja arvelinkin että jos ostoja ei tule niin saa pelata liigaa. Noh, meni Kookoohon pelaajavaihdossa ja pelannee siellä loppu kauden koska IFK tyhjensi pelikoneen Kouvolasta. Suurempi pettymys oli Heikkisen lähtö koska Rokin puolustus ei olisi tarvinnut yhtään poissaoloa, päin vastoin lisää miehiä tarvittiin jo ennen Eemelin lähtöä. Mikään sateentekijä hän ei ollut mutta perus stay at home puolustaja joka antoi helpon avauksen ja luuti isäntänä veskarin edessä.

Ei taas auta itku Rovaniemen markkinoilla, nyt on konttorilla taas kohtuu homma saada houkuteltua tänne pari pelaajaa ja valmentaja. Kovaa peliä edustuskiekon tulevaisuuden osalta pelataan jos nykyisellä valmennuskaksikolla ajetaan koko kevät. Son iltarukous tänään pidettävä että kovia tekijöitä löytyisi. IFK:n tilanne on sen verran kehno etten usko kovin isoihin satsauksiin pohjoisen suuntaan. Ehkä tämä Heikkisen kauppaaminen Peliittoihin oli yksi merkki siitä kuinka paljon se kiinnostaa kun mies siirtyy yhteen päävastustajista ja perjantaina pelaa sitten jo vastassa. Muuan vanhempi kaveri opetti aikanaan työhommissa että ole omavarainen niin ei tarvi etelän miehiltä kerjätä, se pätee nyt kyllä tähän kuin paremmin.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kiekkoareenan mukaan Rokin loppukauden päävalmentajana häärää Juha Juujärvi! Linkki vie kiekkoareenan uutiseen:

Rovaniemen Kiekolle uusi päävalmentaja - Kiekkoareena

Ihmeitä valmentaja ei varmasti tee viimeiseen kymmeneen otteluun mutta minusta hyvä että saatiin Mestiksen tunteva ja kokenut päävalmentaja kauden tärkeimmille hetkille.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Roki6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
Roki sai parhaan mahdollisen valmentajan kevään tärkeisiin peleihin. Uusia pelimiehiä ei tullut, pakkia ja hyökkääjää olisin toivonut mutta ei. Taloudellisessa mielessä järkiratkaisu. Juujärven mukaan hänen mestiskautensa on kulunut valmentamisen ja pelin kehittämisen parissa sekä tiiviisti Mestistä seuraten. JJ keksii keinot millä Roki menee aina pleijareihin saakka. Näin siinä käy, olokaa huoleti.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ainakin maalivahteja vaihdellaan ratkaisupeleissä ahkerasti Juujärven alaisuudessa. Juurikaan muuta ei ole mieleen JJ:stä jäänyt.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ainakin maalivahteja vaihdellaan ratkaisupeleissä ahkerasti Juujärven alaisuudessa. Juurikaan muuta ei ole mieleen JJ:stä jäänyt.
No ei ole paljon jäänyt, ehkä me vaihdellaan sitten maalivahteja loppukausi.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Hieno "löytö" tuo Juujärvi. Toivotaan, että kevät menee putkeen ja säilytään vähintäänkin sarjassa. Sitten vain loppurutistusten jälkeen sorvaamaan pohjoisen pojalle (Juujärvi) pidempää sopimusta.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tarpeen tullut tauko on pidetty. Surullista on ettei siirtorajan kynnyksellä saatu taaskaan levennettyä rosteria, en enää tiedä että onko hankinnat kiinni enemmän taidosta ja halusta, kuin rahasta ja vaikeudesta saada tänne pelaajia. Joka vuosi sama homma ettei siirtorajalla tapahdu kuin ulospäin muuttoa. Olin varma että nyt kun Heikkinen lähti niin pakistoon hankitaan pelaaja mutta haaveeksi se jäi. Tälle kevättä karsintasarja on raaka, sinne ei haluta ja se halu pitää nyt näkyä jokaisessa pelissä. Kuitenkin ne yksi kaksi hankintaa olisi tuonut leveyttä ja turvaa jos sinne karsintaan joudutaankin, siinä vaiheessa puhutaan kuitenkin koko Rovaniemen jääkiekkoilun tulevaisuudesta edustusjoukkueen osalta. Eikai se auta enää itkeä mutta suomeksi sanottuna minua ainakin v*tuttaa tämä homma.

Tänään sitten pelit jatkuu Heinolassa jota vastaan neljättä kertaa tälle kaudelle. Uusi koutsi on eka kertaa tulessa mutta eiköhän siellä mennä vielä vanhalla sapluunalla ja ehkä uusilla lisämausteilla. Rosteri näyttäisi olevan täysi poislukien Tuomas Salmela, toivoa sopii että Torinon oma poika saa itsensä kuntoon mahdollisimman pian. Ketjut tutut turvalliset ja 13 hyökkääjän virkaa ajaa Arttemi. Eiköhän Venäjän poika saa muutaman vaihdon kuitenkin jotta nähtäisiin onko pelaaminen ottanut tauolla askeleita eteenpäin. Henkilökohtaista taitoa löytyy mutta se pitäisi nyt istuttaa kurinalaiseen viisikko pelaamiseen, puolustamalla kuitenkin ne voitot raavitaan. Tänään kaasu pohjaan ja hyvä aloitus vieras kiertueelle. Kolme pistettä tulisi tarpeen jos ja kun sitä pleijaripaikkaa vielä elätellään, kaikkihan on vielä mahdollista. Uuden koutsin myötä tänään saadaan vielä potku lisää ja Roki luistelee 4-2 voittoon. Järvelälle, Komulaiselle, Joki-Erkkilälle ja Siliämaalle maalit.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tuplapeli vierasreissulla tuotti neljä pistettä, joka on minusta melko kova suoritus. Lähtökohdat viikkoon sekä kauden loppu rutistukseen ei olleet ihan parhaimmat kun Hirvonen nosti kytkintä ja uusi koutsi vuorokauden paloajalla ruoriin. Olin varovaisesti haaveillut kolmesta pisteestä Peliittoja vastaan mutta niin vain poika Komulaisen johdolla revittiin jatkoaikavoitot molemmista kamppailuista ja valtava määrä uskoa tuleviin koitoksiin. Jokipojat peli oli hyökkäyspelaamisen osalta melkoista puuroa molemmilta joukkueilta ja miesmuistiin yksi tylsimmistä peleistä Rokin Mestiksen osalta. Samapa se sille oliko viihdyttävää vai ei, tärkeät pisteet ja nyt naama kohti uutta viikkoa.

Tärkeä on tämäkin viikko, keskiviikkona kiven kova Hermes vieraissa josta pitäisi nyhtää pisteitä, mielellään se kolme. Helppoa se ei tule olemaan mutta mahdollista. Juujärvi puhui viisikon tiiveydestä sekä puolustuksen tukkimisesta entisestään. Ilmeisen hyvin on ollut Juhalla tiedossa mikä mättää ja siihen ollaan tekemässä muutosta. Hyökkäyspelaaminen tulee parantua Jokipojat pelistä, se on päivän selvää. Noilla vetomäärillä ja maalipaikoilla ei voiteta montaa peliä. Nähtäväksi jää sitten mitä lientä on Hermestä vastaan juotettu. Uskoa on ja toivottavasti Siliämaan "lepo" ei kerro pahemmasta loukkaantumisesta, Tommin kaltaiset taistelijat nousevat keväällä arvoonsa. Samoten Salmela saisi palata pelaavaan kokoonpanoon, Neva-Ahon ulosajon jälkeen pakkien kuorma oli todella kova Joensuussa. Toivotaan että Roki pystyy kauden parhaimpaansa Kokkolassa ja sieltä tarvittavat pisteet raavitaan matkaan. Samaan aikaan pelaa Akatemia ja IPK kuuden pisteen ottelua ja Lekiläiset kohtaa kovakuntoisen Tuton sekä Hokki isännöi Sapkoa joka taistelee runkosarjan voitosta. Kolme pistettä taas tästä ja sitten lauantaina paluu kotikirnuun mutta mennään nyt peli kerrallaan.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy