Rocky IV: Burning Heart – eli otteet kaukalossa 2015–2016

  • 258 320
  • 2 231

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Oliko Ässät hyvä vikassa, harmittaa kun tuli lähdettyä erätauolla kauppaan, enkä kerinnyt ennen kuin nyt vasta takaisin? Saiko Ässät puristusta päälle ja hyviä paikkoja, jotenkin luotto oli kova toiselle erätauolle kun siirryttiin?

Juvosella oli kolmannessa erässä yksi torjunta. Olin itsekin tänään nettiradion varassa, mutta siis kolmas erä oli käytännössä koko tähänastisen kauden pohjakosketus..

Karmeinta on se, että nämä kaksi peliä olivat kauden tähän asti tärkeimmät ottelut, ja peli on tuossa kunnossa..
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Ässien A-junnujen pelaajamateriaali on suhteessa sarjan tasoon ehkä vähän eri luokkaa kuin liigajoukkueella. Ei kaikki Niittysen A-junnujoukkueet ole hyökkäyspelissä ihmeitä esittäneet, nyt vain on huomattavasti tavallista kovempi nippu käytettävissä.

Ässien liigajoukkueen materiaali riittää tasan tuohon kymmenennen sijan tavoitteluun ja sinne on edelleen mahdollisuudet. Valmentajanvaihto on aina paniikkiratkaisu ja se todella harvoin muuttaa joukkueen kurssia.
Olen samaa mieltä. Joukkueet yhdeksästä ylöspäin ovat selvästi kovempia. Me taistellaan tällä joukkueella ja materiaalilla kymmenennestä sijasta. Siitä ylemmäs olisi vaatinut valmennuksen ja joukkueen parempaa onnistumista ja kärkimiesten Marttisen ja Ryanin olisi pitänyt olla kentällä tässä vaiheessa kautta.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ketä palvelee Rautakallion pitäminen Ässien koutsina? Organisaatio hei! Reagoikaa jo tohon niskojen nakkeluun ja täysin typerään peluuttamiseen!

Ehkä ne toimistollakin tietää, että Rocky ulostamiselle ei löydy vedenpitäviä perusteita. Härkälä ei ole yhtään sen parempi koutsi kuin isänsäkään ja Kaukoputki tuskin senkään tasoinen. Ei ainakaan A:n vastuuvalmentajana vakuuttanut pätkän vertaa pari vuotta sitten. Ainoa, ja kokolailla epätodennäköinen, vaihtoehto olisi tuoda ulkopuolinen projektivalmentaja tuohon loppukaudeksi.
Tami olis vapaana ja jos halutaan nuorempaa pelikirjaa, niin sitten vaikka Viitakosken Vekku.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jep jep...näin ne mestaruudet syntyy, tämähän on kuin muutama vuosi sitten... silloin kun juhlittiin.
Ja lähtee....
Normaalisen ottelun jälkeen Ude istuu bussissa ja katselee Lahen maisemia:" sviddu ne teki joskus hyvää oluttakin täällä. Ja paskat, meillon parempaa."
Asiaa kapulle:" ensi yönä klo 4.00 jätkät hallille, sinä käsket, mulla ois vähän asiaa".
Klo 4.00 joukkue saapuu pelonsekaisin tuntein hallille, joudutaanko maratonille vai mitä?
Ude käskyttää jätkät kylmävesialtaaseen kentällinen kerrallaan ja vannottaa, että: nyt on vaan yksi asia, meidän asia ja se on eteenpäin, päätyyn asti.
Poijat , katse kohti saunaa, snorkkelit tanassa vannoo valan, että loppuun asti. Kentältä lähdetään ainoastaan voittajina.
Ja siitä se alkaa, armoton voittokierre, joka loppuu vasta finaalissa voitto-otteluun. Sääleissä kyykytetään, ihan sama ketä, välierissä vastustajat alkaa anoa ottelusiirtoja kun : on vähän esteitä. Tosiasiassa kauhu ottanut vallan, ei me pelata noita hulluja porilaisia vastaan, ne saatana tappaa meitin.
Joukkue ei hymyile, ei kommentoi, vaan pelaa ja teurastaa vastustajan yksi kerrallaan. Siellä lentelee Puljut ja Laineet sun muut starat PUHTAAN taklauksen johdosta katsomoon, kun hullut porilaiset paahtaa.
Ja sitten, kauden lopuksi Pori taas sekoaa, ja ihmetellään poreilla ja toreilla, että mitä taas tapahtui.
Menestyksellä on tietysti varjopuolet: Kaikille ukoille tarjotaan megalomaanisia sopimuksia ympäri ämpäri niin, että kesäkuun ensimmäisellä viikolla hallilla on vain huoltajat ja maalivahtivalmentaja. Aho saapuu, ja miettii, että: noitako mun pitää valmentaa, ei saatana, meen takas Espooseen.
Nin saatana. Tämä on tosi.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Oli kyllä mielenkiintoset ekat minuutit kiekollisesti. Joka otteluun laaditaan varmaan joku pelitaktiikka, hieman vastustajan mukaan. Nyt pidettiin, pidettiin ja pudotettiin. Oliko Pelsut sitten alussa vähän passiivisempi karvauksen suhteen ja veti träppiä. Periaaatteessa ok jos homma toimii, mutta takaisku ja sitten tuntu että missään vaiheessa ei lähteny sellanen pelille heittäytyminen käyntiin. Päinvastoin. Pelsut paljon terävämpi, romuluisempi, röyhkeempi.

Samoin tuo karvaus ja välillä jopa yltiömäinen karvaus. Tasasen laadukkaan viisikkopelin ja hyökkäyksiinlähdöt omaava joukkue kiekottelis itsensä aika äkkiä noista ulos. Tuntu että se eka syöttö viipy tai sitten tukitoimet, sijottumiset jäällä oli päin persettä. Näin näennäisen helppo ja paineetokin tilanne oli yhtäkkiä paniikki ja sitten kiekkoa roiskittiin. Pelivalmius ja terävyys uupu. Sinänsä jännä että kun välillä homma toimii, viisikko pelaa loistavasti yhteen, syötöt napsuu lapaan ja peli etenee, niin nyt ei toiminut mikään. Pelillisesti ero hyvän ja huonon päivän erolla on valtaisa.

Sitten kun siellä pakistossa välillä hyviäkin otteita esittänyt Walli, Vuorisalo ja co. alkaa jännittämään, puristamaan mailaa, niin yksinkertasetkin ratkasut muuttuu ylitsepääsemättömän vaikeiksi, syötöt ei napsu terävästi lapaan, hyökkääjät karkaa jne. Hirveetä kiekosta luopumista, roiskintaa.

Ta sitten Pelicans vaan oli tänään tosi hyvä ja Ässät oli tosi huono. Näitä ohipelejä, jo eka TPS-peli Turussa lasketaan sellaiseksi, tuli viikolla kuitenkin kaksi. Surkea peliin tuleminen, eka erä katastrofi ja homma kaatuu siihen. Mistähän tämäkin sitten johtuu.

Tiistaina aina helppo Kalpa, joka poiminut vain yhden 3 pisteen voiton vikasta yhdeksästä. Toki, kaks viimestä maalin pelejä tulikuumaa JYPiä vastaan.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kategorisesti en kuitenkaan pidä valmentajan vaihtamista hyvänä ratkaisuna, se on yksi kerta kymmenestä kun sillä on saatu/saadaan jotain pitkäkestoisempaa muutosta aikaan.

Mitä tarkoitat tuolla pitkäkestoisemmalla muutoksella? Eikö sieltä ole ensi kaudeksi tulossa jo muutos kun koko valmennustiimi menee uusiksi? Tällä kaudelle ei kohta ole väliä vaikka penkin takana olisi joku Jatkoajan nimimerkki.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Juvosella oli kolmannessa erässä yksi torjunta. Olin itsekin tänään nettiradion varassa, mutta siis kolmas erä oli käytännössä koko tähänastisen kauden pohjakosketus..

Huutonaurut tälle, jos todellakakin pitää paikkansa?! Ei jumalauta tämä jos mikä on räikeä todiste siitä, että ketään ei kiinnosta paskaakaan pelata enää tuolla.
 

Frolikov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En tiedä mistä johtuu, mutta peli ei ole mennyt kauden alusta yhtään eteenpäin. Hyökkäyksiinlähdöt, välillä on hyökkääjät karanneet ja edes mahdollisuutta antaa edistävää syöttöä ei ole, tälloin pakki nostaa jalalla, heittää päätyyn ja siniviivalla seisovat hyökkääjät lähtevät karvaamaan tai vetäytyvät jo suoraan puolustusasemiin. Välillä, ikävä kyllä harvemmin on hyökkääjät tarjonneet kunnon syötönmahdollisuuden lyhyeen pelin avaukseen, näin päässeet koko joukkueena hyökkäämään ja välillä nähty ihan mukavankin näköistä peliä.
Erikoistilanne pelaamisessa näkyy joukkueen taidonpuute ja peluutus. Marttisen poissaollessa ylivoimalla voi käyttää, Vuorisaloa, Viljasta ja Vancea viivalla, muille ei mitään käyttöä. Kätisyydet menee vähän niin ja näin ja kunnon uhkaa ei pystytä luomaan kuin yhteen syöttösuuntaan. Perinteisesti Rockyn aikana av on ollut hyvässä kuosissa, kauden jälkimmäisellä puoliskolla ollaan kaukana siitä, tosin Marttisen puuttuminen näkyy siinäkin.
Joukkueessa moni joutuu pelaamaan väärässä roolissa, esim, nuorten pakkien virheet näkyvät heti tulostaululla kun vierellä on toinen junnu eikä ideaalissa tilanteessa oleva kokenut pelimies. Tosin Vainosen käyttäminen ylivoimalla tällä hetkellä ei ole pakonsanelemaa vaan jotain aivan käsittämätöntä. Tähän lisätään erikoinen koirankoppisysteemi.siinä on loppukaudeksi työsarkaa. Valmentajaa ei tässä vaiheessa kannata vaihtaa, mutta mielestäni näillä joukkueen esityksillä ei joukkueen valmentajatkaan kovin vahvaa työnhakunäytettä anna. Tosin villi kortti kierrokselle pääsy on vielä täysin omissa käsissä eikä vaadi ihmesuorituksia ja sinne pääsy on kokonaisuudessaan tuolla kokoonpanolla ihan ok suoritus.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Huutonaurut tälle, jos todellakakin pitää paikkansa?! Ei jumalauta tämä jos mikä on räikeä todiste siitä, että ketään ei kiinnosta paskaakaan pelata enää tuolla.

Ailahtelevuutta ja pelin aneemisuutta ihmettelin minäkin. Mutta tuo sama väite on heitetty jo monasti tällä kaudella, silti parin viikon sisällä kotona on kaatunut Tappara, Lukko ja TPS. Kyllä se pelaaminen niitä kiinnostaa, aika ajoin.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Turha itkeä. Sitä saa mitä tilaa. Ilman hyökkäyspelikirjaa pelaaja joukkue hyytyy juuri tässä vaiheessa kun kausi on raskaimmassa vaiheessa. Peli on päämäärätöntä pystyyn puskemista. Erikoistilanteet ontuu ja jalka painaa. Muiden peli kehittyy Ässien menee alaspäin. Nuoret väsyy jotka ovat ikäänsä nähden liian suuressa roolissa. Porissa ollaan totuttu siihen että alhaalla pitää käydä ennen uutta nousua. Ensi vuodesta koitetaan taas uutta lähtöä uusitulla järkevämmin kasatulla joukkueella jolla on nykyajan jääkiekon ymmärtävä valmentaja.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miettikääs, kuinka moni hyppisi juuri nyt ilosta, jos Rocky olisi ensi kaudellakin valmentajana? Tämän päivän matsissa taisi Gratton saada peliaikaa aiempaa enemmän, mutta taklauksista huolimatta on melkoinen kurvailija ja kaartelija. Ahonen kokosi hienosti itsensä ekan erän jälkeen, vaikkeivat maalit täysin hänen piikkiinsä menneet, kuitenkin pitkä tauko peleistä ja pelasi ihan jees. Pakeista Ude ja Vainonen pelasivat ihan hyvän pelin, moni muu aika lailla pimennossa. Hyökkäysosastolla jotenkin onnistuivat Saarela, Marjamäki ja Kerälä. Udelle peliaikaa jatkossakin ja Ahoselle myös.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Miettikääs, kuinka moni hyppisi juuri nyt ilosta, jos Rocky olisi ensi kaudellakin valmentajana?.

Tämä on aivan turha hypoteesi kun on jo ilmoitettu, että Rocky ei jatka Ässissä.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Huutonaurut tälle, jos todellakakin pitää paikkansa?! Ei jumalauta tämä jos mikä on räikeä todiste siitä, että ketään ei kiinnosta paskaakaan pelata enää tuolla.
En ole ihan varma, kuinka pitävää tilastointia Lahdessa tehdään, mutta ainakin avauserässä laukauksissa on paljon virheitä, Ahoselle ei yhtä torjuntaa edes merkattu ja blokattuja vetoja puuttuu. Mutta tuo on kyllä ollut karu fakta, maaliin päin Ässät on ollut todella heikko saamaan laukauksia välillä.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Tämä on aivan turha hypoteesi kun on jo ilmoitettu, että Rocky ei jatka Ässissä.

Kuinka monen joukkueen valmentaja yleensä nauttii sellaista luottamusta, että fanit hyppivät riemusta. Taitaa lähes kaikkien joukkueiden keskustelussa olla näitä potku- ketjuja.
Eiköhän Ässien materiaalilla tule tulevinakin vuosina heikoimpia jaksoja,jolloin hätäisemmät vaatii valmentajien eroa.
Tästä kaudesta taitaa tulla juuri tuollainen perussuoritus. Ei saatua peliä jkehitettyä riittävästi ja materiaalin heikkous loukkaantumisten kanssa sotki varmaan monella tapaa kautta.
Edelleen Ässillä on mahdollisuus kympin joukkoon, mutta terästäytymistä se vaatii monella sektorilla. Onneksi kilpailijat eivät sen vakuuttavampia ole.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuinka monen joukkueen valmentaja yleensä nauttii sellaista luottamusta, että fanit hyppivät riemusta. Taitaa lähes kaikkien joukkueiden keskustelussa olla näitä potku- ketjuja.
Eiköhän Ässien materiaalilla tule tulevinakin vuosina heikoimpia jaksoja,jolloin hätäisemmät vaatii valmentajien eroa.
Tästä kaudesta taitaa tulla juuri tuollainen perussuoritus. Ei saatua peliä jkehitettyä riittävästi ja materiaalin heikkous loukkaantumisten kanssa sotki varmaan monella tapaa kautta.
Edelleen Ässillä on mahdollisuus kympin joukkoon, mutta terästäytymistä se vaatii monella sektorilla. Onneksi kilpailijat eivät sen vakuuttavampia ole.
Ensi kautta silmälläpitäen voisikin jo veikata, kumpi ketju avataan jatkoajassa ekaksi, kenkää Aholle, vai kenkää Korpisalolle ;)
Tappio syö miestä ja varmaan meitä monia. Uskotaan siihen, että kympin sakkiin mennään ja loppukaudestakin saadaan ilonaiheita. Hieman eri fiilikset nyt, kuin viikko sitten.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Jos joukkue syttyy pelaamaan vain Lukkoa ja IFK:a vastaan, niin valmennuksenkin pitää iatsoa peiliin.
Kyllä Rockyn voisi päästää eläkkeelle jo nyt.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Pelissä ei ole kaiken kaikkiaan juurikaan sellaisia elementtejä joiden perusteella voisi tältä kaudelta odottaa mitään. Pahimmat ongelmat ovat koko joukkueen puolustuspelissä ja erikoistilanteissa. Siis juuri niillä osa-alueilla, joilla tämän joukkueen pitäisi olla vahvimmillaan jos menestystä toivoo.

Rautakalliolla voidaan ihan hyvin mennä loppuun asti ja saatetaan tuurilla saada 2-3 säälipeliä ja sitten kohti uutta kautta. Valmentajaa olisi pitänyt vaihtaa jo pari kuukautta sitten, nyt sillä ei saavuteta enää muuta kuin imagotappio.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
En tiedä mistä johtuu, mutta peli ei ole mennyt kauden alusta yhtään eteenpäin. Hyökkäyksiinlähdöt, välillä on hyökkääjät karanneet ja edes mahdollisuutta antaa edistävää syöttöä ei ole, tälloin pakki nostaa jalalla, heittää päätyyn ja siniviivalla seisovat hyökkääjät lähtevät karvaamaan tai vetäytyvät jo suoraan puolustusasemiin. Välillä, ikävä kyllä harvemmin on hyökkääjät tarjonneet kunnon syötönmahdollisuuden lyhyeen pelin avaukseen, näin päässeet koko joukkueena hyökkäämään ja välillä nähty ihan mukavankin näköistä peliä.
Erikoistilanne pelaamisessa näkyy joukkueen taidonpuute ja peluutus. Marttisen poissaollessa ylivoimalla voi käyttää, Vuorisaloa, Viljasta ja Vancea viivalla, muille ei mitään käyttöä. Kätisyydet menee vähän niin ja näin ja kunnon uhkaa ei pystytä luomaan kuin yhteen syöttösuuntaan. Perinteisesti Rockyn aikana av on ollut hyvässä kuosissa, kauden jälkimmäisellä puoliskolla ollaan kaukana siitä, tosin Marttisen puuttuminen näkyy siinäkin.
Joukkueessa moni joutuu pelaamaan väärässä roolissa, esim, nuorten pakkien virheet näkyvät heti tulostaululla kun vierellä on toinen junnu eikä ideaalissa tilanteessa oleva kokenut pelimies. Tosin Vainosen käyttäminen ylivoimalla tällä hetkellä ei ole pakonsanelemaa vaan jotain aivan käsittämätöntä. Tähän lisätään erikoinen koirankoppisysteemi.siinä on loppukaudeksi työsarkaa. Valmentajaa ei tässä vaiheessa kannata vaihtaa, mutta mielestäni näillä joukkueen esityksillä ei joukkueen valmentajatkaan kovin vahvaa työnhakunäytettä anna. Tosin villi kortti kierrokselle pääsy on vielä täysin omissa käsissä eikä vaadi ihmesuorituksia ja sinne pääsy on kokonaisuudessaan tuolla kokoonpanolla ihan ok suoritus.
Siis, peli ei ole mennyt viime kauden alusta yhtään eteenpäin. Tämähän tässä touhussa eniten ahdistaakin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Jos joukkue syttyy pelaamaan vain Lukkoa ja IFK:a vastaan, niin valmennuksenkin pitää iatsoa peiliin...

Ahon Blues oli muuten tänäänkin kuulemma antanut kaikkensa, vaikka tämä ei pisteisiin riittänytkään. Toivottavasti Ahon joukkue vetää ensi kaudella samalla sydämellä.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Ahon Blues oli muuten tänäänkin kuulemma antanut kaikkensa, vaikka tämä ei pisteisiin riittänytkään. Toivottavasti Ahon joukkue vetää ensi kaudella samalla sydämellä.


Toivotaan näin. On kuitenkin eri asia motivoida junnuja, jotka eivät ole elämässään vielä mitään juuri saavuttanut kuin aikuisia pelaajia, jotka helposti tappioiden hetkellä alkavat pelaamaan oman päänsä mukaan. Muistuu mieleen Porissakin joukkueita joissa tappioiden hetkellä oppositiolla oli omat näkemyksensä pelistä.
Toivotaan, että tällaisiin kriiseihin toki ei jouduta.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Toivotaan näin. On kuitenkin eri asia motivoida junnuja, jotka eivät ole elämässään vielä mitään juuri saavuttanut kuin aikuisia pelaajia, jotka helposti tappioiden hetkellä alkavat pelaamaan oman päänsä mukaan. Muistuu mieleen Porissakin joukkueita joissa tappioiden hetkellä oppositiolla oli omat näkemyksensä pelistä.
Toivotaan, että tällaisiin kriiseihin toki ei jouduta.

No tällä hetkellä vaikuttaa ainakin siinä mielessä hyvältä, että motivaation ja yrittämisen suhteen on helppo tästä parantaa. No eipä Ässisäkään paljon muita ole kuin junnuja.
Ja juuri siksi noita vanhoja paluumuuttajia jotka palaavat rahastamaan ei kannata mihinkään isoihin rooleihin naarata, toki kokemustakin tarvitaan ja usein se tulee vasta sitten kun päästään niihin tosi peleihin, mutta sinne pitäisi ensin päästä.

Varmasti ei tule olemaan helppoa ensi kaudellakaan, mutta jos joukkue edes näyttäisi siltä että se yrittää kaikkia vastustajia vastaan niin olisi jo hienoa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Materiaali on riittävä pelaamaan sijoista 8-10, katsokaa vaikka Jypiä...miten tuolla materiaalilla tapellaan kotiedusta playoffeihin. Tai miten KooKoo voi pelata paikasta kympin sakkiin...

Ässien peli on kamalaa katsottavaa ajoittain, näyttää siltä kuin hyökkäyspelaamista ei oltaisi edes harjoiteltu lainkaan. Syöttöjen laatu ja vastaanotto on surkeaa tälle tasolle.

Lisänä vielä suorastaan luokaton erikoistilannepelaaminen...yv tehtyjen ja av päästettyjen maalien suhde on pakkasella -12, vastaavasti paljon heikommalla materiaalilla operoivalla Bluesilla tuo luku on -13! Seuralla missä koko kausi on ollut yhtä tivolia ja ylivoima/alivoima pitää kokoajan kasata uudelleen pelaajien lähtiessä muualle.

(Lukolla on +18, mikä on todella kova lukema)


Nuoria on onnistuttu kehittämään tällä kaudella. Muuten tuosta tekemisestä on vaikea positiivista kaivaa esiin. Valmennus on mielestäni epäonnistunut tällä kaudella ja samoin joukkueen rakentamisessa on tehty virheitä.

Vielä on toivoa paikasta kympin sakkiin, se vaatii kuitenkin paljon tasaisempia otteita ja parempaa erikoistilannepelaamista. Nähtäväksi jää miten käy...
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Imagollisesti seuran on toki taisteltava paikasta kymmenen sakkiin, mutta muuten sen ei ole suuresti väliä. Vieraspelin kulut ovat suuremmat kuin tyhjän kotipelin tulot, puhumattakaan mahdollisesti kahdesta vieraspelistä.

Veikkaan, että Pelicans-viikonloppu nitkautti selkärankaa entisestään, ja tiistaina Virta saa kokea yhden uransa huippuhetken; pääsee patsastelemaan tunkiolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös