Rocky III: Tiikerinsilmä – eli otteet kaukalossa 2014–2015

  • 282 459
  • 1 945

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nimenomaan. Lähteenmäelle olisi tuohon maaliin kuulunut vähintäänkin se syöttöpiste.
Eikö se kiekko jopa mennytkin Lähteenmäen mailan kautta Elolle? Ei mikään tarkoituksenomainen syöttö, mutta loistavaa karvausta ja Elolta hyvä sijoittuminen ja laukauskin meni ilmeisesti Markkasen läpi osittain, sen verran oli potkua.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Samoilla perusteilla voidaan nollata Rinteen lahja Mankiselle, jos tuolle linjalle haluaa lähteä.
Varmaan näinkin, molarien lahjat vaan näkyy aina taululla, pakkien vain joskus. Mutta ei miekkailla näistä, kaikki toivovat ja jotkut näkevät Rinteen potentiaalin, minä olen juuri nyt siihen potentiaaliin aika skeptinen. Toivottavasti maalivahtipeli saadaan kuosiin muutaman pelin aika heikon jakson jälkeen, mahdollisuuksia siihen lahjakkuuden ja taitojenkin puitteissa varmasti on. Molarin homma vaan on niin raadollista, että tulokset näkyy, no tiedätte kaikki missä.

Been there, done that.
 

Kafrom

Jäsen
Näyttäisi siltä, että ykkösketju alkaa olemaan siinä vireessä että sitä on turha hajottaa. Niemi pelaa tällä hetkellä todella hyvin, juonikasta peliä, syötöt napsuvat lapaan ja ei yritä liikaa yksin. Elon luistelu on parantanut niin hemmetisti, että hänestä on paljon hyötyä jopa puolustaessa, hyökättäessä luistelullaan pääsee paremmin paikoille. Lähteenmäestä on varmaan jo kaikki mahdolliset kehut sanottu, hemmetisti potentiaalia, peli alkaa pikkuhiljaa kulkemaan.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Tepsiä(kin) vastaan loista 1. erä (0-3) mutta sen jälkeen loppui pelaaminen. Eiköhän tääkin matsi saada vielä hävittyä. Rinne ei ole voittava maalivahti eikä tuo pakisto kyllä juurikaan asiaa auta.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kenen idea oli taas nostaa jalka kaasulta ja vaihtaa agressiivinen ja energinen taktiikka varmisteluksi?! Roiskitaan kiekkoja ja toivotaan parasta eikä karvata enää ylhäältä. Omaa oksaa sahataan taas...
 

Vradavw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
ei hyvää päivää taas.. taidampa lähtee polttamaan roskia saunan nurkalla, vituttaa vähemmän silloinkin jos sauna palaisi samalla..

Ensimmäinen erä oli ihan mukava, Rinteen pomputus oli ainoa pelon aihe. Sitten vaa liinat kiinni ja parikyt kiloa tiiliä reppuun kaikille..
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Miten tää on jumalauta mahdollista? Omiin menee maaleja ihan liikaa ja johtoasema kustaan joka pelissä.

Yksi iso syy on maalinsuulla. Toinen on sitten siinä, ettei nää junnut kykene antamaan kovuutta oman maalin edustalla vaan vastustaja pääsee laukomaan sota-alueelta. Tepsin kaikki maalit on tehty kriittiseltä alueelta eli maalin ja P-pisteiden rajoittamasta kolmiosta. 1. erässä TPSiä ei päästetty laukomaan tuolta alueelta. Kolmannessa erässä Ässät taasen ei ole päässyt sota-alueelle TPS:n päädyssä juuri lainkaan. Kolmas syy lienee valmennusjohdossa. Kaukoranta on vaan ihan väärä mies väärässä paikassa ja Jasseri on krooninen mielensäpahoittaja, joka mieluummin peluuttaa oman poikansa edustamia junnuja kuin näitä Ameriikan apuja, joiden peliesitykset eivät ole aivan parasta A-ryhmää. Homma toimisi jossain junnuissa tai farmi-joukkueessa, jonka ei ole tarkoituskaan pärjätä joukkueena vaan tuottaa materiaalia muille.
 

Mush

Jäsen
Suosikkijoukkue
U.S.V.A
Rocky ulos. Olinko ensimmäinen?
Jos nyt tosissaan katsotaan tätä tilannetta niin ensimmäisen erän jälkeen passivoidutaan aivan liikaa. Sieltä vielä pari onnekasta maalia vastustajalle ja se peli oli sitten siinä.
 

Vradavw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Rinteellä on joku iso apina nyt niskassa ja pelaaminen on todella huolimatonta, ja terävyys puuttuu .. älkää käsittäkö väärin, kyseessä on kuitenkin yksi suosikkipelaajistani, ei vaihtoon mutta jottai tarttis tehdä.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ei kumpaankaan nykyisistä Ässä-veskareista voi luottaa. Rinne imee joka toisen hyvästä sektorista tulevan vedon ja toisaalta Riksman ei vain pysy kasassa.... Jos tuo joskus pääseekin kentälle, niin aina saa pelätä että koska joku paikka pettää... Joku luotettava veskari pitäs kyllä hommata. KHL:ssa ainakin Niko Hovinen on FA.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Nyt aletaan olla todellisissa kriisitunnelmissa. Sport-voiton jos jättää pois laskuista, niin kaikille muille hävitään, ottelut ratkeavat viimeistään kolmannessä erässä.

Aika pahalta näyttää, myös orastava maalivahtiongelma on selvästi nähtävissä.
 

shaminy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit'13, Honkey Donkey Honkanen, Ape ja Pena
Syy häviöön oli taas Smith ja Hansen. Heidät pitää saada pois maasta ja lisätä kentälle todellisia vastuunkantajia A:sta, joten huolo on turhaa.
Toinen vaihtoehto on, että Roki vittuun, mutta ei.
 

Ribals

Jäsen
Kyllä jotain radikaalia pitäs tehdä, ei tää vaan voi jatkua näin. Uutta veskaa tai pakkia sisään, hyökkäys tehnyt kyllä tarvittavat maalit jokaiseen peliin, jossa Ässät on sulanut.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Huhheijaa, melkosen käsittämätöntä touhua viime aikaiset sulamiset. Ehkä kerran-pari ymmärtää, mutta miten samanlainen perseily toistuu useamman kerran muutaman päivän välein?! Valmennus on epäonnistunut tässä asiassa täydellisesti, ilman "varmanakki" Sport voittoa, oltaisiin aikamoisessa turpaansaamis-putkessa. Jatkossa ei Toivolan & co varmaan kannata laahata joukkueen avainrooleihin ulkomaanarpoja/kokematonta naapurinpoikaa.. Jotain olennaista muutosta tämän kauden nippu nyt oikeasti vaatii. Onko se:
- uuden "laatu"laiturin hankkiminen
- Smith oikeasti vittuun, jotta kaikki tietää missä mennään
- Rinteelle terve, kokenut pari, jonka pelikuntoa ei tarvitsisi aina arpoa
- ketjut (jälleen) uusiksi, hierarkia tämän hetken suoritusten mukaan! Mahdollinen tulevaisuuden potentiaali ei saa painaa kupissa, vaan se miten pelaaja nyt ja heti auttaa joukkuetta vrt. vaikka Sini Saarela.
- Rocky sivuun ja joku muu kiekkoleijona laittamaan ohjauspeli kuntoon

Ihmettelen, mikäli jatkossa kotipeleihin viitsii yhtään irtolipun ostajaa vaivautua.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Rocky ulos. Olinko ensimmäinen?

Joo, olit. Mutta otit varaslähdön.

Rockyn virheeksi voisi sanoa sen, ettei aikalisää otettu 3-3 tilanteessa ja porukkaa herätelty hieman aktiivisemmin höökimään sen peruuttelun sijasta. Keskialue annettiin koko ajan suosiolla vastustajalle. Toisessa erässä meidän pakit olivat jo lähes omalla alueella, kun Tepsi lähti omista.

Ei ole edes positiivisuusketjun arvoista, että on opittu pelkäämään johtoasemassa pelaamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös