Robert Schnabel Jokereihin

  • 89 049
  • 305

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
flintstone kirjoitti:
Jan Latvala vs Päärynäpallo

49. Latvala 3+5=8, +13, 24 min
82. Päärynäpallo 1+3=4, +8, 120 min

Tuo Päärynäpallon +8 on itseasiassa erittäin hyvin jos vertaa muiden HIFK puolustajien +/- tilastoihin. Viime kaudellakin Päärynäpallon +/- tilasto oli mukavasti +11, joten ei tämä kalju jättiläinen omassa päässä ihan avuton ole.
Viime kaudella Päärynäpallon teki myös tehot 3+11=14. Tälläisiin tehoihin meidän kiekollinen oma kuulapää ei ole vielä kertaakaan Jokeriurallaan päässyt. Lisäksi kun saadaan fyysisyyttä niin mielelläni annan Latvalan saaman peliajan Schnabelille.

Jos Latvalan palkka olisi pienempi, niin Kanteen sijasta olisi kenties Latvala siirretty muualle.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
St_Patrick #16 kirjoitti:
Latvala oli alunperinkin käsittämätön hankinta Jokereilta ja vielä tuolla liksalla.

Heh heh. Joku vielä kehtaa itkeä Latvalan palkasta, päärynäpallo on vielä kalliinpi (oli ainakin IFK:ssa) turhake, päärynäpallolla ei vain ole edes sitä vähää käyttöä kuin Latvallalla on ollut.
 

Wilburg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Neely kirjoitti:
Kuparisesta ei ilmeisesti ole noita hommia hoitelemaan, jos olisi tätä siirtoa ei olisi tapahtunut.

Niin, tiedä sitten. Itse olisin odottanut Kupariselta edes jonkinnäköistä näyttöä kunnon voimapelistä maalinedustalla mutta aika laihoiksi ovat tosiaan tulokset tällä saralla jääneet. Tiedä sitten onko kyseessä pelkästään munattomuus vai Sheddenin käsky toimia vain luotettavana peruspakkina ilman suurempia jäähylukemia.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Neely kirjoitti:
Tällä kaudella nollatoleranssi iski Schnabelin peliajan nollille mutta...

Onneksi meillä Jokereissa ei tuo nollatoleranssi vaikuta.

Neely kirjoitti:
Mitä tuohon hanskauspuoleen tulee niin ihan kelpo soturi Schnabel sillä saralla on. Ei ota taka-askelia ja on aina valmis hoitelemaan nyrkkitalkoot joukkuekaverinsa puolesta. Eikä paljon mieti saako nekkuunsa vai ei.

Mitä sitä miettimään kun kaikki tietää että päärynäpallo saa nekkuunsa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Olen pettynyt, erittäin pettynyt. Ok, Schnabel voi olla ihan hyväkin lisä puolustukseemme pudotuspelejä silmällä pitäen, joka voi hoitaa rähinäpuolen tilanteen kuumetessa, mutta silti... En ymmärrä miksi, ja minua vituttaa se, että näitä julleja raijataan meille alvariinsa. Ja kaiken lisäksi lähetetään oma kasvatti vuokralle turkuun. Turha tästä on suurimmalta osin Masaa syyttää, vaan katseet kääntyvät Sheddeniin. Toivottavasti hän ei houkuttele lisää julleja meille, muuten menee kuppi nurin.

Ja kyllä, olen pettynyt myös siksi, että pelkkä Jesse Uronen hyökkäykseen EI ollut sitä mitä odotin.
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
bozik kirjoitti:
Kamoon, markkinointia kaikki tyynni. Tässä hyvä käytetty auto, sitä on kyselty tosi paljon ja todella moni on kertonut jättävänsä tarjouksen, osta osta. Olisi järjenvastaista tässä tilanteessa Jokereilta olla avoimesti ja aktiivisesti kiinnostunut Schnabista. Fakta on kuitenkin tällä hetkellä se, että Schnabi on Hifk:lle kallis, ylimääräinen eikä häntä voi vasten tahtoaan Stadin ulkopuolelle pakottaa. Jos tässä tilanteessa Masa soittelisi Penalle, että myy nyt ihmeessä niin aika luokatonta toimintaa olisi Masalta/Jokereilta. Kyllä Schabin kohdalla on ostajan markkinat kun taustatkin (ollut "myynnissä" pitkään) on yleisesti tiedossa.

Markkinointia se sitten vissiin oli. Mutta kun en ostanut, niin Jokereihinhan se Robertti tuli.

Ihan hyvä hankinta, ei siinä mitään. Vahvistaa hanskausosastoa. Aika avuton kiekon kanssa ja liian hidas puolustuksessa nykylinjauksilla. Joka tapauksessa tuo fyysisyyttä roimasti. Ihan Jokereiden näköinen hankinta.
 

Dastrike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Päärynäpallosta

Schnabel tuo Jokereihin röyhkeyttä ja uhrautuu varmasti kuten naapurissa. Mikäli kiekollista taitoa olisi edes auttavasti, olisi selkeästi vahvistus tuolle peräpäälle. Mahtuu heittämällä avaukseen sillä kaikki ovat flopanneet viime aikoina. Ei tässä nyt kannata Eteläpäädyssä hirttosilmukat ja voodoo-nuket käsissä vaahdota keskiviikkona kun Snapi pukee narrinutun ylle.

Kaverilta ei muuta odoteta kuin tarkkaa omanpään luutimista ja kaivattua pikkusikaa, sääntöjen rajamailla pelaamista. Shedden saa kaverista enemmän irti kuin Päksterit ja Bobi, mutta nähtäväksi jää kuinka paljon.

Sitä paitsi kun saadaan Louhi takaisin niin kovuutta on ihan riittävästi. Kyllä ne kädetkin vielä aukeaa. Alan nähdä tämän siirron paljon valoisampana kuin palstaveljet.

Myönnettävä kuitenkin on että liikaa julleja tänne rahdataan ja ruletille on saatava tämän jälkeen stoppi.
 

Wilburg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ikijokeri kirjoitti:
En ymmärrä miksi, ja minua vituttaa se, että näitä julleja raijataan meille alvariinsa. Ja kaiken lisäksi lähetetään oma kasvatti vuokralle turkuun. Turha tästä on suurimmalta osin Masaa syyttää, vaan katseet kääntyvät Sheddeniin. Toivottavasti hän ei houkuttele lisää julleja meille, muuten menee kuppi nurin.

Tässä kieltämättä tulee ikävä valmentajaa jolla olisi jokin kosketus Jokereiden ja IFK:n väliseen historiaan ja ymmärtäisi jotain asioista mitkä pitäisi säilyttää pyhinä loputtomiin.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Dastrike kirjoitti:
Schnabel tuo Jokereihin röyhkeyttä ja uhrautuu varmasti kuten naapurissa.

http://www.youtube.com/watch?v=6XnrlpFtfyk

http://www.youtube.com/watch?v=qiNOPbEIxRQ

http://www.youtube.com/watch?v=BikF4nMB6x4

http://www.youtube.com/watch?v=q-XoVrlBVvg

Kyllähän Schnabel hoitaa roolinsa kiitettävästi. Vielä kun luutii maalinedustan alivoimalla, niin mielestäni täyttää jo vahvistuksen kriteerit. Pakistossa löytyy kyllä tarpeeksi sitä kiekollista osaamista omastakin takaa.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
ennustaja kirjoitti:
Pakistossa löytyy kyllä tarpeeksi sitä kiekollista osaamista omastakin takaa.

Totta. Eiköhän Lepistö, Tuulola ja Järventie voi keskittyä nyt vähän rauhemmin siihen omaan pelaamiseen, kun on jonkilainen "pelote". Kuten Ritakin taisi jossain sanoa, että oli paljon "helpompaa" pelata, kun VdB pelasi riveissä.
 

Idänihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneksi olkoon Schnabelista. Yksi suosikkipelaajistani ja toivon että siirto olisi onnistunut ja mies pääsisi oikeuksiinsa Narripaidassa.

Parhaiten Snappia kuvaa mielestäni eräs vaihto jonka näin, olikohan viime vai sitä edellisellä kaudella..
Mies sai pelin tiimellyksessä mailasta kasvoihinsa ja hammas irtosi, sen jälkeen mies pelasi normaalisti seuraavan vihellykseen, jonka jälkeen kävi noukkimassa irronneen hampaansa jäältä ja kävi näyttämässä tuomarille.
Tästä ei tosin jäähyä vastustajalle herunut, mutta kuvastaa hyvin miehen omistautumista jääkiekolle.
Ei jäänyt maahan pyöriskelemään, eikä ruikuttamaan vaan pelasi vaihdon loppuun.

Ikävää että tuli teille, mutta johonkinhan sitä pitää mennä että saa pelata peliä, jota rakastaa ja jota osaa ;)

Onneksi olkoon vielä kerran, toivottavasti lunastaa paikkansa myös teidän sydämistänne..
 

kekkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat, Vapaa Ukraina
...

Voi vittu että olikin kiva tulla töistä kotiin ja avata jatkoaika, näin pahasti ei ole koskaan vittuiltu faneille seuran taholta.

Lähetetään oma nuori pakki turkuun ja otetaan tilalle jullien raakkaama umpipaska ja hidas, kiekollisesti sanoinkuvaamattoman surkea perkeleen robert schnabel.

Haistakaa paska Masa ja Hjallis, tämän perseen näyttämisen tulette kokemaan omissa nahoissanne!

Toivottavasti tämä mulkku sotkeentuu omiin luistimiinsa harjoituksissa eikä pääse koskaan raiskaamaan pyhää Jokeri-paitaa.

Perkele!
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Eipä tässä mitään v-tyylistä seisokkia tullut kun tuli luettua tästä "kaappauksesta". Kuitenkin.... saas nähdä mitä Setteni saa miehestä irti. Tiedä vaikka iloisesti yllättyisi. Timin ja Wilmin tapauksessa näin on käynyt. Annan Schnadille mahdollisuuden ennen teilausta.
 

Outsider

Jäsen
Jos ajattelee positiivisesti, niin pelitaidoista, tai niiden puutteesta ei ole haittaa, kun nyt ei sitten ainakaan pitäisi olla liian tärkeä mies, jos aletaan kunnolla hanskaamaan... Tosin Vandylle ja Pulkillehan meillä ei ollut käyttöä.

Vielä jos tällä kaudella saataisiin vaikka Lehterä ja Andersson vaihdettua Jouhkimaiseen ja Nielikäiseen, niin ensi kauden kotimatseja voisi alkaa samantien suunnitella DDR:n puolelle ja ei kai se punainen paitakaan lopulta hullummalta näyttäisi... Vituttaa, ei voi muuta sanoa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ei minulla ole mitään Schnabelin persoonaa vastaan. Ei itse asiassa minulla ole paljoa häntä vastaan edes pelaajana. Hänelläkin on omat vahvuutensa ja kovuutta Jokerien puolustus on vähän kaivannutkin. Ainoa, mikä tässä nakertaa on se, että taas kerran me otettiin IFK:n jämäpelaaja rosteriin, kun naapurilla tuli ulkkarikiintiö täyteen. Kohta me ollaan kunnon pikku-ifk ja se vituttaa enemmän kuin laki sallii. Vielä Nielikäinen ja Lostedt tuohon, niin cobolmainen boikotti astuisi vakavaan harkintaan omallakin kohtaa. Tämän voisi vielä juuri ja juuri hyväksyä, jos Kantee olisi jäänyt ja turkuun olisi lähtenyt esim. Latvala. Nyt tuntuu, että Jokerien johtoporras & Shedden kusi jälleen kerran meidän Jokerifanien niskaan oikein huolella.
 

el marina

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jees. Hienoa että Masalla on rahaa. :) Schnabelilla tällä kaudella vähemmän pisteitä kuin meidän Siimon Backmanilla. =) Kiitos Kanteesta!
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
No, onhan Schnabelilla tietyt avut. Tuo kovuutta puolustukseen ja voidaan tarvittaessa uhrata tappelemaan -> pelillisesti ei niin tärkeä kuin esim. Kankaanperä ja Valtonen.

Mutta sitten kolikon toinen puoli:
1) Jokerit olisi tarvinnut ja tarvitsee edelleen enemmän TAITOA!!!
2) Tällä kaudella Snappeli-Tappeli on ollut suurissa vaikeuksissa mm. tuomarilinjan takia
3) En minäkään pidä siitä, että HIFK:sta tulee pelaajia melkein joka oven avauksella. Lisäksi voi kysyä, kumpi hyötyi tästä siirrosta (vrt. esim. T. Ruutu aikoinaan tai Shedden viime keväänä, nythän naapuri suorastaan kiittää meitä)
4) Ja tietysti se, että menetettiin oma pelaaja, onneksi ei kuitenkaan HIFK:iin. Ei ole korvaamaton menetys, mutta paljon, paljon parempi olisi pitänyt tulla tilalle. Miksette laittaneet sitä Murphya meille?
5) Kallis pelaaja??
 

DC.PAPA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, vuodesta -72
Ikijokeri kirjoitti:
Tämän voisi vielä juuri ja juuri hyväksyä, jos Kantee olisi jäänyt ja turkuun olisi lähtenyt esim. Latvala. Nyt tuntuu, että Jokerien johtoporras & Shedden kusi jälleen kerran meidän Jokerifanien niskaan oikein huolella.

Mitäs luulet, olisko Turussa ollut Latvalalle käyttöä? Hinta-laatusuhde taitaa olla nykyään vähän pakkasella. Vaikka Jortikka on urpo, ei sekään niin hönö ole että olis kelputtanut Latvalan joukkoonsa. Olen samaa mieltä omien junnujen kohtalosta, harmittaa.(ei ole kyllä ensimmäinen jolle näin käy, eikä varmasti viimeinen) Ja sama tilanne on HIFK:ssa, vaikea on oman junnun päästä pelaavaan kokoonpanoon. Tähän olemme me fanit myös osasyyllisiä, jatkuva menestymisen vaatimus ei ainakaan suosi kovin pitkään "omat pojat projekteja" Myös yhteistyö kumppanit vaativat rahoilleen vastinetta(menestystä ja näkyvyyttä) Jos nyt kateltais vaikka muutama Robertin matsi ja arvostellaan sitten lisää, voihan olla että kaveri löytää meiltä uuden kevään:-)
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Animal

Jäsen
flintstone kirjoitti:
Kankaanperä oli Vopatin päärynäpallo, tämä nyt tullut tsekkiläinen kuulapää oli Kangen päärynäpallona (kuten myös Heleniuksen päärynäpallona). Kanki ei pärjännyt Vopatille, so what? Tsekkiläinen päärynäpallo ei pärjännyt edes Kankaanperälle. Revi siitä.

Oletko oikeasti näin tyhmä?

Hal Gill voitti viime kaudella Eric Godardin, kun taas Godard tiputti tällä kaudella Derek Boogaardin, joka väänsi tasurin Georges Laraquen kanssa. Hal Gill on siis sinun asiantuntemuksesi mukaan NHL:n kovin tappelija?

Huomaa että et oikeasti ymmärrä jääkiekkotappeluista, saatikka jääkiekosta juurikaan mitään.
 

Animal

Jäsen
flintstone kirjoitti:
Päärynäpallo voisi saada aina kiekkoon koskiessaan (tai kentälle tullessaan) buuaus/ugh ugh -huudot niskaansa. Toinen vaihtoehto olisi alkaa laulamaan Kevin Kanteen nimeä kun tuo paska on kentällä.

Mihin osoitteeseen voin lähettää nessupaketin, jotta voit kuivata kyyneleesi. Tuntuu todella pahalta nähdä miehen itkevän.

Onko se Schnabelin vika, jos Shedden hänet Ilmalaan haluaa?
 

Jeffrey

Jäsen
Jokerifanit nielivät pitkin hampain Kim Sukunimihirmun siirron Jokereihin:

tiki10 kirjoitti:
On mielestäni todella outoa, että Narri-fanit diggaavat jostain Hirsosta jonka otsaan on käytännössä tatuoita HIFK. Tällaista se nykyään Ilmalassa on.

Jokerifanit eivät hyväksyneet Robert Päärynäpallon siirtoa Jokereihi:

Animal kirjoitti:
Mihin osoitteeseen voin lähettää nessupaketin, jotta voit kuivata kyyneleesi. Tuntuu todella pahalta nähdä miehen itkevän.

Te ootte kyllä uskomattomia!
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Pakko se on vaan hyväksyä ja niellä... Itselleni Jokerit on edelleen isompi asia, kuin yksi pelaaja, mutta en tietenkään hyväksy sitä, että näitä julleja alvariinsa meille siirtyy. En silti kuitenkaan vielä repinyt kausariani.
 

Animal

Jäsen
Jeffrey kirjoitti:
Te ootte kyllä uskomattomia!

Ainoa poikkeus on vain se, että ensimmäisen viestin on kirjoittanut tiki10 ja toisen Animal. Itse en muista olenko tähän tapaus Hirsoon edes sen kummemmin itse siirron jälkeen puuttunut.

Tälle "päärynäpallo" -lisänimelle olisi mukava kuulla hiukan perusteluita, varsinkin kun huomioidaan se seikka, että Jokereissa kurvailevat sellaiset miehet kuin Markus Kankaanperä ja Tomek Valtonen.
 

d2uce

Jäsen
Animal kirjoitti:
Tälle "päärynäpallo" -lisänimelle olisi mukava kuulla hiukan perusteluita, varsinkin kun huomioidaan se seikka, että Jokereissa kurvailevat sellaiset miehet kuin Markus Kankaanperä ja Tomek Valtonen.

Käytät vaan tuota ylläolevaa ns. "flintstonen lakia" niin eiköhän ne perustelut oo jo siinä.

Suosittelen kaikille Schnabelin hanskaustaitojen arvostelijoille tutustumista esim. tähän.

Löytyy näemmä voitto Animalinkin mainitsemasta Godardista, joka siis tiputti Boogaardin joka taasen väänsi tasurin Laraquen kanssa. Eli Kankaanperä olisi myös NHL:n kovin?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Animal kirjoitti:
Tälle "päärynäpallo" -lisänimelle olisi mukava kuulla hiukan perusteluita, varsinkin kun huomioidaan se seikka, että Jokereissa kurvailevat sellaiset miehet kuin Markus Kankaanperä ja Tomek Valtonen.

Eihän näihin provoihin pitäisi vastata, mutta sekä Kankaanperä että Valtonen ovat myös voittaneet tappelunsa SM-liigassa. Schnabelilla ei voittoja olekaan.

Itse ymmärrän täysin vittuuntuneisuuden Schnabelista. On varmasti suht ok-pakki, jos ei joudu luistelemaan eikä pelaamaan kiekkoa. Aika karsituilla pakin tehtävillä suoriutunee hommistaan. Hyvä siivoamaan maalinedustan, jos unohdetaan jäähyt. Asiallinen hanskaaja, jos unohdetaan otteet tällä saralla mm. Kankaanperää vastaan.

Mutta se tässä vituttaa, että Jokerit hankkii HIFK:n hylkäämiä pelaajia, jotka ovat jo parhaat päivänsä nähneet (Vopat, Sch) eivätkä sovellu enää HIFK:n käyttöön siitäkään huolimatta, että pelaajien ominaisuudet ovat lähinnä HIFK-kamaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös