RIP-ketju

  • 2 889 980
  • 11 656

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ikinä en Pernaveikkoa tavannut, mutta kyllä hänen kuolemansa veti hiljaiseksi. Osanotot läheisille.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No jopas. Olen tykännyt ja seuraillut Perniksen hauskoja ja ironisen kyynisiä kirjoituksia jo vuosia. Viimeisinä aikoina ko nimimerkki keskittyi Telian epäreiluuksien esille tuomiseen ja ansiokkaasti jaksoi taistella suurta ja kasvotonta jättiläistä vastaan.

Tämä palsta ei ole enää entisensä.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Kyllä matalaksi vetää mielen tämä. Pernaveikko kävi välillä puhelemassa asian vierestä ja sen sellaista, mutta ei missään nimessä ollut yleensä minkäänlainen riidanhaastaja. Näytti sellaiselta hahmolta, joka ainakin eli täysillä vaikka lähti kyllä silti aivan liian nuorena. Palsta ei ole entisensä, vaikka ei itselle kovin läheinen nimimerkki ollut niin kyllä aina aktiivisen palstalaisen poistuminen koskettaa.
 

pepsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukka Seppäsen pelipaikaton fantasia
Voi helkkari... pernis oli kyllä erityislaatuinen hahmo jolla oli mielipide aivan kaikkeen.

Itsekkin mietin yksi päivä että missähän mies menee kun ei ole näkynyt.

Lepää rauhassa, reissumies.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lepää rauhassa Pernaveikko.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kun @Käyttäjänimetön päivällä postasi viestinsä tuohon toiseen ketjuun, niin jotenkin tällaista uutista osasin odottaa.

Myönnän ärsyyntyneeni muutaman kerran pernikseen, mutta kyllähän tällainen tuntuu. Palstaa olen seurannut aktiivisesti pian 18 vuotta, ja kyllähän pernaveikko olennainen osa tätä kaikkea oli, ns. kalustoa. Osanottoni omaisten ja ystävien suruun.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Tässä taas muistaa karulla tavalla elämän haurauden... Persoonallinen ja värikäs kirjoittaja on poissa. Kepeät mullat pernaveikolle.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Kuten monet todenneet, palstalle jää melkoinen aukko. Ajatuksia tuli vaihdettua etenkin yhteisen suosikkiseuramme jalkapallon asioista. Hyvää matkaa, otan sinulle tuopin seuraavassa matsissa Klackenissa.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Olipa äärimmäisen ikävä uutinen. Jään erityisesti kaipaamaan miehen panosta matkailukeskusteluihin liittyen. Monta hyvää vinkkiä tuli mm. Puolassa matkustamiseen ja olihan pernan matkakokemukset aina kiehtovaa luettavaa. Muutenkin kirjoittajana värikkäimmästä päästä, vapaan puolen kantavia voimia. Ei ole Jatkoaika entisensä, lepää rauhassa.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Toivotan rauhalliset levot Pernaveikolle, sekä lausun osanottoni läheisille ja tuttaville.

Keskinäinen sanailumme ei aina ollut ihan saumatonta eikä vittuiluvapaata, mutta sellaista tämä savotta pyrkii usein olemaan. Ja asiallista juttua keskustelumme oli toki suurimmalta osin, ja huomattavan moninaisia ilmiöitä ehdimme käsitellä. Pernaveikon kommentin saattoikin kohdata miltei ketjussa kuin ketjussa. Laaja-alaisen ja ajoittain hyvin aktiivisen osallistumisensa ansioista Pernaveikko ehti jättää itsestään vahvan jäljen palstalle, kuten lukuisat häntä koskevat tämän ketjun viestit osaltaan kertovat.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No voi vittu. Kirjoitin toiseen ketjuun juuri kuinka hyvin menee ja sitten näin tämän. Tuli taas semmoinen reality check tähän omaan kuplaan. Todella, todella ikävä uutinen ja veti kyllä mielen matalaksi. R.I.P
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En olisi uskonut, että keskustelupalstan jäsenen poismeno saisi tällaisen tunteen aikaan. Hiljaiseksi vetää kyllä.

Lepää rauhassa, pernaveikko.
 

Redrose

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Lepää rauhassa Pernaveikko. Liian nuorena lähti tästä maailmasta autuaammille sijoille.

Kun luin tämän uutisen, silmäni kostuivat, kun innokas HIFK:n kannattaja ja erinomainen kirjoittaja ilmoitettiin poistuneen keskuudestamme. Pernaveikko suunnitteli vielä toukokuussa, että hän matkustaa elokuun loppupuolella Itävallan Kitzbühelissä pelattavaan harjoiusturnaukseen, johon osallistuvat HIFK:n lisäksi Red Bull München, Red Bull Salzburg ja Malmö. Tämä matka jäi häneltä valitettavasti tekemättä.

Lämmin osanotto Pernaveikon omaisille ja ystäville.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Pernaveikko.Taisit olla se heppu, joka kirjoitti melkein joka päivä aina eri maasta tänne. Eipä tullut ikinä kysyttyä, että mikä juttu tuo oikein on, vaikka se joskus askarrutti. Hyvää matkan jatkoa sinne jonnekin!

Täytyy Salkkarit-ketjussa käydä lukemassa viestejäsi, sieltä jäit eniten mieleen.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Rauhaisat levot. Osanottoni läheisille.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Pernaveikko.Taisit olla se heppu, joka kirjoitti melkein joka päivä aina eri maasta tänne. Eipä tullut ikinä kysyttyä, että mikä juttu tuo oikein on, vaikka se joskus askarrutti.
Mulla on mielikuva että pernis käytti jotain VPN-ohjelmia ja ikään kuin asetti virtuaalisen sijainnin itselleen aina johonkin. Tämä siksi että pystyy kiertämään geoblokkausta joidenkin nettistriimien katselussa.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Palaan vielä kerran tähän ketjuun tämän aiheen osalta, koska sen se vaatii. En virtuaaliystäväni sua turhaan kutsunut kanssani johonkin urheilutapahtumaan. Tein sen sen takia, koska arvostin sua. Se Ei ikinä tapahtunut, mutta se on minun saamattomuuteni syytä, ei sinun. Nyt se on saavuttaattomissa, niinkuin sinäkin. Sanat ei riitä eikä niiden tarviikaan riittää, lepää rauhassa.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Olipa ikävä uutinen Pernaveikosta. Herran rauhaa. Lähinnä törmäsin tähän kaveriin tuolla avaruusketjuissa. Sellainenkin matkustelu taisi häntä kiinnostaa. Tosiaan iso menetys palstalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös