RIP-ketju

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
RIP pernaveikko. Elämän totuus tulee esiin: Lopulta me kaikki kuolemme ja jotkut saavat elää tällä maapallolla enemmän ja jotkut vähemmän. Tiedä sitten, jatkaako sielumme ruumiin kuoleman jälkeen elämää vai synnymmekö kokonaan uudelleen jossakin muussa hahmossa. I see ya in anotha life, pernaveikko!
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo
Ikävä uutinen. Hän oli kärkäs kommentoija, mutta ei mennyt koskaan henkilökohtaisuuksiin.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Ei ole pakko kenenkään asiasta tietävän vastata, mutta kun noin nuorena kuolee niin oliko onnettomuus vai pitempiaikaisempi sairaus?

Osanotot kaikille täällä, jotka hänet tunsivat.
 

redpecka

Jäsen
Ihmettelen myös tässä omia reaktioitani... Yleensä ei liikauta tippaakaan mitkään Spedet tai Nykäs-Masat, mutta tämä joku ihme nimimerkki, jota hädin tuskin edes ehdin oppia tuntemaan tässä tämän kesän aikana, tuli uniini viime yönä. Kummallista.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
RIP. Ei mikään suosikkipersoonani palstalla, mutta todellakin tuollaisesta laajasti ympäri palstaa vaikuttavasta, persoonallisesta kirjoittajasta oli kyse. Kuului ns. kalustoon.

En tiedä mistä, mutta jostain oli jäänyt muistikuva, että kyse olisi ollut vielä tänne ilmoitettua nuoremmasta kaverista.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Sanajärjestys ja lauserakenne oli tosiaan viesteissä sellainen, että kirjoittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. Mitä tulee mahdolliseen taivaspaikkaan, niin lippuja varmasti trokataan myös portin välittömässä läheisyydessä, joten ainoastaan amatöörit jäävät ilman. Hyvää matkaa.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei välttämättä kumpikaan. Täysin terve nuori ihminen voi saada milloin vaan jonkun pahan sairaskohtauksen ja peli on sillä selvä.
Näin se on. Valitettavasti näitä tapauksia tulee vastaan silloin tällöin. Taustalla näissä on monesti joku piilevä rakenteellinen vika, joka ei näy mitenkään normaalissa arjessa, mutta sitten joku päivä kaikki käy yllättäen.

Kun itse olen liki nelikymppinen, niin valitettavasti näitä on tullut vastaan joitain tapauksia tuttavapiirissä tai sitten jonkun mutkan kautta tietämilleni henkilöille. Ja usein jopa minua nuoremmille.

Pernaveikon tapauksesta en tiedä mitään, eikä asia minulle edes kuulu. Surullinen fiilis tästä tulee silti. Kyseessä oli siinä mielessä harvinainen kirjoittaja, että hän jäi aidosti mieleen. Välillä häneltä tuli toki piikikkään sarkastista tekstiä, mutta siellä oli kuitenkin asiaa takana, kunhan viestejä vain luki ajatuksella. R.I.P. Palsta on yhtä persoonaa köyhempi.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä Pernis tosiaan jakoi mielipiteitä. Itseäkin joskus vähän karsasti kun veli oli niin hanakasti aina oikaisemassa kanssakirjoittajien "pilkkuvirheitä" asioissa, mutta toisaalta oli kyllä persoonallinen ja luulisin että ihan oikeastikin maailmaa nähnyt kaveri, eikä vaan googlettanut aineistoa jokaiseen vastaukseensa. Kyllähän muakin kiinostaisi tietää mikä veikon vei, mutta ei kai sellaista saa nykyään kysyä. Mielet pahoittuu ja kaikkea.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ei ole pakko kenenkään asiasta tietävän vastata, mutta kun noin nuorena kuolee niin oliko onnettomuus vai pitempiaikaisempi sairaus?

Osanotot kaikille täällä, jotka hänet tunsivat.
Kyllä mulle tuli mieleen noista ensimmäisistä viesteistä, että oman käden kautta. Mutta ei ole siis mitään tietoa. Ihminen vaan ihan luonnostaan jää tämmöisiä pohtimaan.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, República Argentina, CAR
Kyllä mulle tuli mieleen noista ensimmäisistä viesteistä, että oman käden kautta. Mutta ei ole siis mitään tietoa. Ihminen vaan ihan luonnostaan jää tämmöisiä pohtimaan.
Tuo toki tuli mieleen - tähän toki sanon etten miehestä mitään tiedä tai tiennyt muuten kuin palstalla. Sääli joka tapauksessa. Mutta eihän tapa meille kuulu, jos nyt ei ihan frendejä/ omaisia ole ollut. Niitäkin taitaa olla. Heille vilpitön valittelu.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Ohhoh. Lepää rauhassa Pernis. Viihdyttävä kirjoittaja ja oman tien kulkija. Surullista.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Ketterä
Tämä uutinen kyllä pysäytti. Ihan heti en viitsinyt kirjoittaa, kun pää tyhjeni...

Muutamankin kerran pernaveikon eri syistä ihan sovitusti tavanneena ja jo pitkälti yli 10v sitten ensimmäisen kerran tuoppia yhdessä kilistelleenä lähes samanikäisen ja livenäkin persoonallisen, mutta erittäin filmaattisen ja oikeasti mukavan ihmisen poismeno... se vaan vetää hiljaiseksi.

Ei me mitään kavereita muuten elämässä oltu, mutta aikanaan hallilla kuitenkin aina morjenstettiin, jos nähtiin. Harvoin nähtiin, kun eri joukkueita seurattiin. Ja viime vuosina nyt Bluesin tarun loputtua ei enää kohdattu.

Jos tuolla toisella puolella jotain on, pernaveikko kyllä tulee kummittelemaan tänne.

Kepeät mullat pernis!
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punaiset paholaiset
Futispuolen ainainen ja intohimoinen puolalaisen jalkapallon liveseuraaja on siis poissa.

Monesti meinasin kysyä ja ehkä kysyinkin, mikä Puolan futiksessa kiinnostaa. Vaan väliäkö tuolla enää. Uskoakseni jäit kaikkien futisosaston kirjoittajien muistoihin.

Lämmin osanotto läheisille!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
Monesti meinasin kysyä ja ehkä kysyinkin, mikä Puolan futiksessa kiinnostaa.
Siis pernishän asui Puolassa. Eiköhän se kiinnostus johtunut siitä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
En voi uskoa ettei herra pernaveikkoa enää ole täällä. Eilen vielä ajattelin että hän vain jostain ponnahtaa ja toteaa että tiedot poistumisestani olivat ennen aikaisia. Mutta kyllähän se on selvää että @pernaveikko ei ole poissa täältä näin pitkään (viimeksi kirjoitti 28.7.) ellei ole poistunut lopullisesti. Kyllä minä muutama päivä sitten ihmettelin kun pernaveikkoa ei ole mielestäni näkynyt vähään aikaa. En asiaa enemmän miettinyt kunhan hetken ihmettelin. No hyviä matkoja...
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Luin eilen täältä pernaveikon poismenosta. Suru valtasi mieleni, vaikka en ihmistä ikinä ole henkilökohtaisesti tavannut.
Minulla on vaikutelma rehellisestä yksityisajattelijasta, joka oli myös maailman muita maita kokenut, sivistynyt toki varmaan kotonaankiin.
Joskus jossain asioissa taidettiin väitelläkin, mutta mielikuvakseni jää reilu kaveri, jonka kanssa olisin mieluusti jutellut vaikkapa olutpubissa. Tai varmaan hänen kanssaan ei olisi rähinäviinaakaan ikinä mistään löytynyt. Jotain hengenheimolaisuutta tunsin aina viestejä lukiessaan.
Ensimmäistä kertaa tunnen tällaisessa somemediassa hahmon, persoonan kaipausta, ikävää.

Vilpitön osanottoni läheisille.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Ei olisi varmaan huono idea, jos joku jatkoajan kynäniekoista avaisi "In memory of @pernaveikko " ketjun tonne vapaan puolelle. Itsellä kun ei sana niin hyvin taitu, niin en kehtaa. Mutta omasta mielestäni tällainen olisi paikallaan.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Julkisuuden henkilöitä menee silloin tällöin, mutta sitten katoaa yhtäkkiä ja varoittamatta pernaveikko. Melkein kuin joku oma sukulainen tai tuttava olisi lähtenyt. Aika aikansa kutakin, huomenna voi olla oma vuoro. Elämän ainutlaatuisuus ja samalla raadollisuus, tiedät kyllä.

"So never mind the darkness we still can find a way"
 

MegaForce

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Itä-Helsingin Kiekko
Todella surullinen uutinen, vaikka henk.koht. en henkilöä tunne mutta Pernaveikon kirjoituksia oli monesti ilo lukea. Helposti samaistuttava kirjoitustyyli ja maailmaa sekä elämää nähnyt mies.

Masennuksesta on hankala puhua mutta siitä on myös tärkeää puhua ja muistaa pitää henkisestä hyvinvoinnista huolta.
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ison jäljen jätit tänne palstalle ja varmasti myös oikeaan maailmaan. En sinua tuntenut, mutta kovin surulliseksi veti tämä uutinen.. Lepää rauhassa.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Oh man... Tämä satutti. Nyt sitten Peter Fonda jatkaa reissua Dennis Hopperin kanssa harrikoilla erämaassa kohti iäisyyttä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös Pohja