RIP-ketju

  • 2 927 743
  • 11 764

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
R.I.P Robert Loggia. Luotettava sivuosien näyttelijä on poissa. Hänellä oli todettua Alzheimers viitisen vuotta sitten ja nyt sairaus vei miehen. Kevyet mullat.

Weilandin poismeno on iso menetys musiikille. Hän oli, kuten sanottua, erittäin hyvä solisti. Huumeet kyllä valitettavasti vei miestä aivan liikaa eikä ollut yllätys että tuosta keikkabussista josta Weiland löydettiin menehtyneenä on löytynyt kokaiinia. RIP vaan hänellekin.

Ja lisäksi miehen keikkaraiderissa oli ollut vaatimuksena todella iso määrä alkoholia, esim. Weilandille itselleen pullo Pinotia ja toinen mokoma luomuvodkaa. Ei tarvitse ihmetellä, että kävi kuten kävi.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
En tiedä meneekö jotain nyt ohi, mutta eikös Arabian Lawrencen näyttelijä kuollut jo vuonna 2013?

By BENEDICT NIGHTINGALEDEC. 15, 2013

Ja näin.
Miksihän tuo mun fb-feediin ilmestyi ja aina voi toki tarkistaa jutun tekoajan. Näemmä seuraamani julkisuuden henkilö merkittiin julkaisuun X, jossa tämän suuren näyttelijän poismenoa muisteltiin. Ja näin.

Haen takkini --->
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Ajankohtainen Kakkonen, kevyet mullat. Juuri äsken loppui viimeinen lähetys, 46 vuotta on kunnioitettava ikä ohjelmaformaatille.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Ajankohtainen Kakkonen, kevyet mullat. Juuri äsken loppui viimeinen lähetys, 46 vuotta on kunnioitettava ikä ohjelmaformaatille.

Taas? Viikko sitten jo kerran loppui. Kyllä, pitkä taival takana ja hyviä aiheita lukemattomia vuosien saatossa.
 

Ignoramus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden Pallo
Zahran "Hello Kitty" Alloush, yksi Syyrian kuuluisimmista maltillisista terroristeista, päätti maallisen vaelluksensa Venäjän ilmavoimien avustuksella. Rippiä vaan hänellekin.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Lepää rauhassa pappa. Äitini isä joka otti minut aikanaan minut asumaan "mummolaan" kun äitini muutti Ruotsiin ja isäni teki keikkahommia öljynporauslautoilla ja erilaisissa tehtaissa. Mummoni lähti viime kesänä ja tuli nyt hakemaan miehensä mukaan mielikuvituksen tuolle puolen. Yhdessä he jollain tasolla minut pelasti. Nyt he molemmat ovat poissa. Olen heille erittäin kiitollinen. Ilman heitä en olisi nyt tässä tätä kirjoittamassa. Tyhjä olo ja masentunut olo on nyt.
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Itsekin piti vähän aikaa odotella, mutta nyt kun mm. Motörheadin Facebook-sivu on varmistanut asian niin tottahan se on. Kyllähän Lemmy on todellinen kulttihahmo myös minulle, vaikka en oikeastaan ikinä olekaan Motörheadia kunnolla kuunnellut. Monillehan kyseessä on suorastaan Jumala, joten olkoon 29. (vai tapahtuiko tämä jo 28.?) joulukuuta sitten Jumalan kuolinpäivä, kun syntymäpäivä on 25.
 

Sokea Vartija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers, Ässät, HIFK
Vaikka musiikkinsa olikin minulle yhdentekevää niin hahmona Lemmy ei todellakaan mikään yhdentekevä ollut. Nyt lähti sen luokan legenda, että pitää ottaa stetsoni päästä, ja ottaa ryyppy Jack Danielssia miehen muistolle.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Samaa voisi todeta kuin edellä. Olipahan aggressiivinen viimeinen taistelu kerran Suomessakin käytiin vielä itsenäisyyspäivillä.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
No, ainakin lähti "saappaat jalassa" ilman pitkää ja tuskallista sairaalakierrettä. Rock-maailma menetti ison palan sielustaan, RIP Lemmy.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Nopeasti lähti ja ehkä hyvä niin. Kyllä tuo uutinen hiljaiseksi veti, vaikka en tuota heviä kovin paljon kuuntele. Legenda ja aito rokkari on poissa. Lepää rauhassa Lemmy.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ihan jokaisen rokkispeden kuolemasta ei tiedoteta YLEn teksti-tv:n etusivulla 100, kuten Lemmyn kohdalla näyttää juuri tapahtuneen.

Levot vaan Lemmylle. Oli mielenkiintoinen karikatyyri omalla alallaan hän.
 

Ralph

Jäsen
Nyt on oikeasti sellainen tapaus, että voin sanoa vetäneen hiljaiseksi, kun luin asiasta. Iso nimi ja tekijämies lähti. Suuri legenda.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Aikalailla samat fiilikset, kuin Dion kuoltua. Lapsuudesta lähtien Lemmy oli suurimpia sankareitani. Lähti niinkuin elikin, nopeasti ja kovaa. Loppujenlopuksi näin tämä pitikin mennä.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Ällistyttävän koville ottaa Lemmyn lähtö. Ihan kuin olisi perheestä joku kuollut. Onneksi kuitenkin ehdin nähdä pitkälti toistakymmentä kertaa lavalla ja olenpa myös viinaa miehen kanssa juonut. Viimeinen sammuttaa stagen valot.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Enpä koskaan ole ollut Mötikkäfani, mutta yhdelle suurimmista hevi-jumalista hattu päästä ja lasillinen viskiä myöhemmin tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös