RIP-ketju

  • 2 926 972
  • 11 764

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
RIP kans Hannes Hyvöselle. Hyvönen? Hynönen. Hyvä ettei Hynynen.

Täytyykin käydä katsomassa Iltiksestä Elastisen tuoreet kommentit ja se "surullinen" naama.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Kunnioittakaa nyt edes sen verran, että jättäkää nuo typerät sarjakuvista opitut rip-ilmaisut pois.

Hynönen nukkui pois talvisodan syttymisen vuosipäivänä aamukahvin jälkeen. Voiko runollisempaa tapaa kuolla olla.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Mun mielestä koska tämä on RIP-ketju, niin joka viestissä pitää olla RIP.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Kevyet mullat Hannes. Viimevuoden linnanjuhlien valopilkku.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
RIP HH, hienoimpia miehiä joita en koskaan tuntenut. Sattuipa juuri juhlapäivän alla.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Harvalukuiseksi käy Hannes Hynösen kaltaiset herrasmiehet. Yksi taas poissa. Pitkän ja hienon, sekä kokemusrikkaan elämän sai mies elää ja näki ison siivun Suomen historiaa paraatipaikalla.

Kunnioitukseni täältä ja rauhaisat levot.
 

Lahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings, Barcelona, AC Milan.
Ensin: RIP Hannes Hynönen. Veteraanien rivit harvenivat jälleen. Vain pari tuntia myöhemmin tuli kiekkoihmisille, varsinkin Tampereen Ilveksen leiriin, suru-uutisia: vanhin elossa ollut Suomen mestari, Leijonien historian ensimmäinen kapteeni ja Tampereen Ilveksen perustajajäsen Risto Tiitola on siirtynyt ajasta ikuisuuteen kunnioitettavassa 100 vuoden iässä. Ohessa vielä linkki Iltalehden uutiseen.

Leijonien MM-historian ensimmäinen kapteeni on kuollut 100-vuotiaana

R.I.P.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Hannes oli mies isolla M:llä ja hieno persoona minkä itsekin sain kuluneen vuoden aikana nähdä ja todeta eräässä muistotilaisuudessa Mikkelissä. Levätköön Hannes rauhassa ja osanotot läheisille.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Rauhallisia lepoja Hannekselle. Erittäin hieno ja aito suomalainen mies! Hienoa myös se, että lähti "saappaat jalassa". Sai elää loppuun asti kunnoll.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
RIP HH. Sukulainen poistui...
Osanottoni, ei se sinulle varmasti helppoa ole, mutta elihän Hannes pitkän elämän ja varmasti sinulla säilyy hänestä vain positiivisia muistoja. Hanneksesta välittyi ainakin itselleni elämäniloinen kuva vaikken tavannutkaan miestä kuin television välityksellä.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Scott Weiland (Stone Temple Pilots & Velvet Revolver laulaja) on kuollut. Kyllähän tätäkin on tietyllä tavalla odottanut kun mies ei ikinä ilmeisesti huumeista päässyt eroon. Kevyet mullat hänellekin.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Scott Weilandille RIP. Ikävä juttu. Hän oli minulle kuin "se toinen Layne Staley". Kävikö nyt sitten liiankin samaten. Syntyneet tosin parin kuukauden sisällä joten kesti sentään rutkasti pitempään.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
RIP Weiland. Alice Cooperin sanoin voisi todeta What a voice we've lost. Weiland oli nimenomaan uniikkiääni tuolla rockin ja grungen saralla, Stone Temple Pilotsia en ehtinyt näkemään mutta Velvet Revolverin kylläkin 11 vuotta sitten Nordiksella, kaksi STP coveria tuli ja kyseiset Crackerman ja Sex Type Thing oli keikan parhaat biisit mulle, ei haitannut vaikka biisejä komppasi "Gun's N' Roses".

_
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Weilandin kohdalla kyse oli vain siitä, koska tämä tapahtuu. Välillä mies pääsi huumeista eroon, mutta retkahti aina uudestaan. Sai myös Stone Temple Pilotsin kanssa useammankin uuden mahdollisuuden, mutta mokasi ne aina.

Kunnossa ollessaan Weiland oli maailman kovimpia rocklaulajia, mutta kyllähän hän oli jo pitkään vain pelkkä narkkari. YouTubessa oli aika surullisia pätkiä esiintymisistä tämän uuden bändin kanssa. Ilmeisesti päihdeongelmat aiheuttivat myös syyskuisen keikan perumisen. Ja muistetaanpa, että Weilandin bändistä kuoli kitaristi keväällä, syynä - yllätys, yllätys - huumeet.

Vittu että vituttaa. Miten voi lahjakas ihminen haaskata itsensä noin. Ja ei, tänä iltana ei lähde Stone Temple Pilots soimaan, eikä mikään muukaan, missä Weiland laulaa. Vituttaa aivan liikaa.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
R.I.P Robert Loggia. Luotettava sivuosien näyttelijä on poissa. Hänellä oli todettua Alzheimers viitisen vuotta sitten ja nyt sairaus vei miehen. Kevyet mullat.

Weilandin poismeno on iso menetys musiikille. Hän oli, kuten sanottua, erittäin hyvä solisti. Huumeet kyllä valitettavasti vei miestä aivan liikaa eikä ollut yllätys että tuosta keikkabussista josta Weiland löydettiin menehtyneenä on löytynyt kokaiinia. RIP vaan hänellekin.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Lepää rauhassa Scott Weiland. Yksi suosikkilaulajistani rockin ja 90-luvun musiikin saralta on poissa. Toista samanlaista ei ole eikä tule. Täysin ainutlaatuinen vokalisti. Stone Temple Pilots on soinut koko illan ja iho on koko ajan kananlihalla.
 

Baldrick

Jäsen
Tippuu keskeltämme ne ihmiset, jotka ovat eläneet ennen Itsenäistä Suomea. Kevyet mullat Hynöselle, viimeisiä edellä mainituista henkilöistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös