RIP-ketju

  • 2 927 520
  • 11 764

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei kuollut huumeisiin, ei ollut joku nobody, jonka kaveri ei osaa ajaa autoa. Nyt meni ihminen. Ihminen, joka oli nähnyt elämää, taistellut sen puolesta ja onneksi vielä näki edes hieman taistelunsa tulosta.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Nelson Mandela, suurmies joka jää historiaan. Ei ollut helppo elämä tällä miehellä, silti hän ei koskaan luovuttanut. Yksi aikakautemme hienoimmista ihmisistä, ellei hienoin.

Lepää rauhassa, olet työsi tehnyt, sankarini.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
RIP Mandela ja sodissamme kaatuneet - te kaikki taistelitte vapauden puolesta.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kevyet mullat Nelsonille.

Hieman pelottaa mikä vaikutus Nelsonin poistumisella nyt sitten on. Otetaanko Zimbabwesta mallia, vai pystytäänkö ääriaines pitämään kurissa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
En kovin montaa julkisuuden ihmistä ihaile mutta Nelson Mandela oli niistä harvoista yksi. R.I.P.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Invictus

Out of the night that covers me,
Black as the pit from pole to pole,
I thank whatever gods may be
For my unconquerable soul.

In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeonings of chance
My head is bloody, but unbowed.

Beyond this place of wrath and tears
Looms but the Horror of the shade,
And yet the menace of the years
Finds and shall find me unafraid.

It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the master of my fate,
I am the captain of my soul.


- W.E. Henley

Lepää rauhassa Nelson.
 

Pulle Nah

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palevan Kallo
Nelson Mandela, uskomaton ihminen ja tarina, jonka päätepiste saavutettiin. Lepää rauhassa, muistosi elää ikuisesti.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Nelson Mandela

Siinä lähti sellainen mies oikojalkaisten pataljoonan, ettei hänestä voi sanoa, että siinäpä neekeri kuoli, vaan että kunnioitettava mestarisihminen kuoli. Hän muuten oli syntynyt lähes 11 vuotta aiemmin, kuin vuonna 1968 deletoitu Martin Luther King. Kuolemien välillä oli siis 45 vuotta.
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos Afrikan mantereella olisi huomattavasti enemmän Mandelan kaltaisia tyyppejä niiden kaikkien viskoosipäisten verenhimoisten ali-ihmisten sijaan, niin ehkä kyseisellä mantereella olisi asiat piirun verran paremmin.

Todettakoot, että E-Afrikka toki nykyäänkin on kaukana tasapainoisesta yhteiskunnasta, mutta jotain edistystä kuitenkin tapahtunut vuosikymmenten saatossa. Toki E-Afrikka oli muutenkin aika omassa sarjassaan, koska se on ainoa valtio, missä on länsimaalaispohjainen selkeä vähemmistö joka pyöritti (ja tietty pyörittää paljolti vieläkin) kokonaista valtiota. Muut Afrikan valtiot nyt on ainakin näennäisesti alkuperäisväestön hallinnassa, mitä nyt suurilla yhtiöillä on paljon sananvaltaa (eikä ne tietenkään kaikki ole edes länsimaista, eli ei tämä nyt mitään länkkärien yksipuolista dissaamista ole).
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mandelan kuolema kyllä kosketti kovasti täälläkin. Todella hieno mies ja yksi suurimmista henkilöistä, jonka nimi painuu ikuisesti historiaan eikä koskaan unohdu. Kevyet mullat.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mandelan kohdalla voi todellakin sanoa, että oli hieno suurmies. Ei varmaan hänen kaltaisiaan enää tule, kuten Obama totesi.
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Pro Sports
Oma isoäiti nukkui pois viime yönä. Vaikka tätä osasikin hieman ennakoida, niin silti on melko tyhjä olo. Samalla kuitenkin helpottaa paljon tieto, että hän pääsi jatkamaan matkaansa ilman kipuja, rauhallisen poisnukkumisen kautta.
 

Pulle Nah

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palevan Kallo
Oma isoäiti nukkui pois viime yönä.

Lämmin osanottoni.

Oma toinen mummo kuoli yhdeksän vuotta sitten, olin sairaalassa hänen vierellään, kun lähtö tuli. Ihmeellisen rauhallinen tapahtuma oli tuo, kun kuolo kävi korjaamassa. Ja se rauhallinen ilme, mikä kasvoilleen laskeutui, kun viimeinen henkäys pakeni maallisesta majasta.
 

John Copter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
Vanha frendi sai duunistaan kenkää ja ripusti itsensä kiikkuun kämppänsä kuistille edustamansa firman haalareissa. Kuulemma kirjoittanut kahdeksan sivua pitkän jäähyväiskirjeen, mutta tuon sisällöstä ei ole tietoa.
Taustalla tosin muutakin pitkältä ajalta joka varmasti tähän ratkaisuun on miehen ajanut. Käytti junnuna hormooneja saadakseen lihasmassaa, tämä muutti miestä aika paljon ja aloin ottamaan etäisyyttä pikku hiljaa, piessyt jokaista tyttöystäväänsä parisuhteen aikana, ajoi mun prätkän kännipäissään metsään pakoillessaan poliisia, jäi tästä kiinni ja sai asianmukaiset rapsut ja tuomion, pahoinpitelyitä jne jne.

Siinä kohtaa kun laittoi mulle ladatun 9mm ohimolle ja uhkaili hengenlähdöllä niin loppui ystävyys siihen iltaan sitten enkä enää ollut missään tekemisissä. Joskus nähtiin jossain terassilla tms ja joka kerta homma meni niin että moikkasin, mutta nopeasti löysin itseni muualta tai toisesta seurueesta.

Ennen noiden hormoonien vaikutusta kupoliin oli mukava ja hyväkäytöksinen nuorimies josta oikeastaan tykkäsivät kaikki. Kun mies muuttui, alkoi ystävät katoamaan ympäriltä.

Kaikesta huolimatta, kepeät mullat N.K.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Hyvästit Arabian Lawrencelle.

Ihme juttu, mutta tänään alkuillasta tuli kuunneltua ko. leffan upeaa teemamusiikkia..ihan siis tietämättä tästä O'Toolen poismenosta. Kai se on näyttelijän poismenon kunniaksi taas pistettävä leffa katseluun, kun ylimääräiset kolme ja puoli tuntia jostain siunaantuu. Mutta se onkin sitten nautintoa.

Rauhaisat levot O'Toolelle, jälleen yksi suuri näyttelijä poissa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Levätköön nyt rauhassa sitten myös Julia Tukiainen. Kyllä tämä poismeno koskettavampi on kuin vaikkapa T. Halmeen lähtö. No, se siitä.

Saapa nähdä, oliko Julian kuolema suorasti vai epäsuorasti päihteistä johtuva. Jälkimmäisellä vaihtoehdolla tarkoitan tietenkin itsemurhaa.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Kepeät mullat täältäkin nuoremmalle Tukiaiselle. Ihmisen "raunioituminen" nuorella iällä on aina surullista.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Triple 6 Mafiasta tuttu Lord Infamous on löytynyt kuolleena äitinsä asunnolta. Sydänkohtaus vei rap-tähden. Kevyet mullat.
 

Paastainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & 80-luvun HoNsU
AK-47-rynnrin suunnittelija Mihail Kalashnikov on kuollut - Ulkomaan uutiset - Ilta-Sanomat

Mihail Kalashnikov on kuollut 94-vuotiaana. Mies ei varmaan esittelyjä kaipaa, sillä suunnittelemaansa aseteknologiaa on nähty milteinpä kaikissa konflikteissa 50-luvulta tähän päivään. AK-47 torrakka ties kuinka monen vasemmistosissin ja kapinallisen kädessä.

Hieno ase, eikä Toveri Kalashnikovkaan tuosta suuria summia tienannut, lähinnä prenikoita ja Sosialistisen työn Sankarin tittelin.
AK-47:han on pohjana ollut myös jokapojan suomalaismorsiameen RK-62:seen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös