RIP-ketju

  • 2 927 839
  • 11 764

scholl

Jäsen
Saksalainen kaveri kertoi sen maan uutisista, että ilmeisesti Enke ei ollut koskaan päässyt yli tyttären kuolemasta, ja nyt sitten asia purkautui tällä tavalla. Haudan rauhaa molemmille. Ikävä tapahtuma.

Kuulin jostain uutisesta, että seuran pj. oli sanonut Enken olleen mieleltään epävakaa ja että se ei ollut tullut julkisuudessa esille. Bild-Zeitungin hänen faijansa on psykoterapeutti ja Enke olikin ollut psykologisessa hoidossa.

Erikoinen tilanne vain siinä mielessä, että Jogi Löw oli kuitenkin sanonut Enkelle, että tämä on ykkösvaihtoehto mm-kisoihin. Varmaan vain tuo muurin murtumisen juhlinta tällä viikolla nostanut tyttären mieleen taas.

Erikoinen tilanne myös siksi, että Enke ja Teresa olivat hankkineet adoptiolapsen keväällä.

Ei ole muuten ensimmäinen kerta, kun maajoukkuepelaajalla on psyykkisiä ongelmia. Deislerin ura loppui, kun pää ei kestänyt. Futis teki kuulemma tuosta vuosisadan lahjakkuudesta psyykkisesti ja fyysisesti lopun hyvin nuorena. Nyt on tullut elämänkerta, jota itse en ole kyllä lukenut.

Tänään pitäisi tulla tapaus Enkeen lisätietoja julkisuuteen.
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
R.I.P. Robert. Nyt täytyy toivoa, että vaimo jaksaa. Melkoisen paljon on joutunut kärsimään. Elämä on karua.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Viikko sitten sai näemmä soiton yläkerrasta "The Equalizer" Edward Woodward. Tekihän mies tuon lisäksi tukuttain muitakin rooleja, mutta McCallina hän keräsi aikoinaan laajan katsojakunnan, ja olihan Tasoittaja yksi 80-luvun kovimpia tyyppejä, joten linkitetään youtube-tribuutti tuosta sarjasta.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
1917-1995

Lepää rauhassa, itsenäinen Suomi.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Kerrassaan erinomaisen "Mythago Wood"-romaanin kirjoittanut Robert Holdstock on poissa. Ko. kirja sattui ihan sattumalta käsiin armeija-aikana, ja olen sen lukenut arviolta 5-6 kertaa. Ihme ettei siitä ole tehty elokuvaa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
1917-1995

Lepää rauhassa, itsenäinen Suomi.

Sama on käynyt mielessä. Lissabonin sopimuksen voimaan astuminen taisi olla sitten itsenäisen Suomen uurnanlasku? Sotiemme veteraanit kääntyvät haudassaan. Hyvästi!
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Itse katsoin juuri aivan samaa ja kyllähän tuo uutinen tuli kuin salama puuntakaa. Itse muistan hänet juuri Eminemin elokuvasta 8 Mile. RIP.
Kyllä tuo uutinen tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Aivan liian aikaisin neito meni. Ei tässä tiedä mitä muuta oikein sanoisi... Järkyttävää.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Maailmassa ei voi olla koskaan liikaa nuoria ja kauniita naisia, mutta on kyllä tunnustettava, ettei nimi kyllä soittanut mitään kelloja eikä naamastakaan tullut yhtään elokuvaa mieleen. Eikös Sin Cityssäkin näytellyt Jessica Alba?
 

Mr. Walker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Tästä nyt on jo lähes kuukausi aikaa, mutta nyt vasta tieto saavutti minut.
29.11 2009 Robert Holdstock
Scifi-kirjailija, jonka romaani "Alkumetsä" kolahti allekirjoittaneelle joskus todella lujaa.

Lähempää kosketti sunnuntain lehdessä ollut tutun kaverin kuolinilmoitus. Aika kuljettanut erilleen, mutta joskus tuli vietettyä useita hyviä iltoja mallastuopin äärellä ja muutenkin. Kiitos niistä.
Perässä tullaan kunhan keritään. Pidä paikkaa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
http://news.yahoo.com/s/nm/20091229/music_nm/us_drummer

Linkki sisältää uutisen Avenged Sevenfoldin rumpalin äkilliseen poismenoon. 28v kaveri löydettiin kuolleena kotoaan ja poliisin mukaan luonnollinen syy.

Nuorena lähti tämä vähintäänkin kohtuullinen rumpali. Harmi ja R.I.P.

Herättää aina kysymyksiä kun noin nuori kuolee, mutta hyvin voi olla täysin luonnollinen kuolema mahdollista myös noin nuorena. Siis ilman mitään ns. itseaiheutettuja syitä.
 

Kyynhakkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
Avenged Sevenfoldin rumpalin äkilliseen poismenoon. 28v kaveri löydettiin kuolleena kotoaan ja poliisin mukaan luonnollinen syy.
Nuorena lähti tämä vähintäänkin kohtuullinen rumpali. Harmi ja R.I.P.

15v rumpalipoikani suurin innoittaja oli ja miksei edelleenkin ole tämä Rev.
Tänään täällä kotona on nuori herra ollut surun ja ihmetyksen murtama.
R.I.P. Rev
 

scholl

Jäsen
No ennen meidän ulkopolitiikkamme saneli Neuvostoliitto, nyt EU. Mikään ei siis ole sinänsä muuttunut.

väitätkö ettei Venäjä enää sanele mitään? Ja Suomi on osa EU:ta aivan samalla tavalla kuin Florida on osa USA:ta, joten meillä on oikeus vaikuttaa EU:n politiikkaan.

Tai ei ehkä Venäjä sanele, vaan pelkästään "lobbaa", mutta Halosen ja kumppaneiden suomettuneisuus johtaa siihen, ettei Häkämieskään saa sanoa Venäjä, Venäjä, Venäjä. Itse asiassa, jos nykykokoomuspolitikkoja ei olisi niin ulkopolitiikastakaan ei kukaan uskaltaisi edelleenkään keskustella oikeilla nimillä.

Se on hauskaa, että on tullut esille nuo asiakirjat vuodelta 1985, joissa nousee esille mm. se, kuinka NL / Tehtaankatu vittuuntui esim. MikroBitin tietokonepeliesittelyistä ja miten Väyrynen reagoi asioihin. Moni ei muuten ole ottanut noita NL kuvioita vakavasti. Muistan yläasteella (1986-1989) kun sanoin, että Tehtaankatu tarkastaa oppikirjamme niin se nosti hemmetisti närää koulussa, vaikka se oli aivan fakta. Historian kirjoissa esim. ei saanut kirjoittaa siihen aikaan totuutta.

EU on ainoa foorumi, joka mahdollistaa senkin, että me voimme oikeasti jossain vaiheessa suhtautua Venäjäänkin puolueettomasti ja ehkäpä voimme joskus vielä voittaa jonkun sodankin. Toki silloinkin löytyy varmasti joku, joka katsoo yötä päivää Tuntematon sotilas -leffoja hävityistä sodista.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
väitätkö ettei Venäjä enää sanele mitään?

En väitä. Mutta nykyään se itänaapurin sanelu ei ole niin "virallista". Aikanaan koko Suomen virallisen ulkopolitiikan perusta oli nimetty NL:n mieliksi "puolueettomuuspolitiikaksi", ja vasta NL:n hajoamisen jälkeen uskalsimme tehdä niin kuin oikeasti halusimme, eli liittyä virallisesti osaksi länttä ja EU:ta.

***

R.I.P. Tony Halme. Surulliseksi veti eilinen uutinen, kaikesta huolimatta.
 

scholl

Jäsen
Henry Kataja
Yritysmaailman uhri

Voisi kuvitella, että hän oli nimenomaan finanssikriisin uhri. 2008 firmojen oli hyvin vaikea saada rahaa pankista eli vaikka jos julkisuudessa olleet väitteet siitä pitävät paikkansa, että Katajan rakennusliikkeen varat olivat suuremmat kuin velat niin jos ei saa rahoitusta ja asunnot eivät mene kaupaksi niin tilanne on katastrofaalinen. Silloinhan kuviteltiin kaiken lisäksi, että asuntojen hinnat tulevat paljonkin alas.
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Huomasin juuri, että suuren suosikkibändini Avenged Sevenfoldin rumpali James "The Rev" Sullivanin vaellus päättyi 28.12., vain 28 vuoden ikäisenä eli inhimillisesti katsoen aivan liian varhain. Todella harmi, sillä mielestäni kaveri oli todella taitava instrumenttinsa kanssa. Saa nähdä, miten puute näkyy A7X:n tekeillä olevalla viidennellä levyllä, jonka bändi ehti aloittaa ennen Sullivanin kuolemaa ja aikoo tehdä sen loppuun tämän muistoksi.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
R.I.P. Tunnelin levy. Tänään luin lehdestä, että eutanasia on kohtalosi ja muistotilaisuus on Tavalla 27.2.
Niin montaa safkista tuli aikoinaan nuorena poikana luonasi vietettyä...Nyyh.
 

M10

Jäsen
R.I.P. Tunnelin levy. Tänään luin lehdestä, että eutanasia on kohtalosi ja muistotilaisuus on Tavalla 27.2.
Niin montaa safkista tuli aikoinaan nuorena poikana luonasi vietettyä...Nyyh.

No pärkkele. Tähän tää maailma on mennyt - pienet, tunnelmalliset ja perinteikkäät levykaupat katoavat hiljalleen pois. Tuntuu että undergroundiakaan ei enää ole, kun on google (niin kuin NYT-liitteessä tänään kirjoitettiin).

Harvalla musiikkikaupalla on kuitenkaan TL:n vertaista historiaa, joten tämä on riipaiseva hetki. Onneksi tuli ko. kymmenen neliön putiikkia tuettua vuosien varrella aika paljon.

R.I.P.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös