RIP-ketju

  • 2 927 839
  • 11 764

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Yksi Äijä taas vähemmän, R.I.P.

Tuotannosta tulee mieleen eräs harvinaisuus eli Åken ohjaama englanninkielinen ja amerikkalais-suomalaisena yhteistuotantona valmistunut leffa Juokse kuin varas kuusikymmentäluvulta. Leffassa oli mukana jonkinsortin Hollywood- stara Richard Long, Pirkko Mannola ja tietysti itse Åke. Tein aikoinaan videomyyntiyhteistyötä leffan päärahoittajan Veikko Laihasen (R.I.P.) kanssa, jolta sain leffan VHS-kasetilla. Pitääpä kaivaa se taas jostain esiin. Mainettaan parempi elokuva kuitenkin.
 
Viimeksi muokattu:

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Sinne lähti Mies isolla M:llä. Jylhä urheilija, karismaattinen näyttelijä, taitava ohjaaja ja erityisesti mies joka osasi rakastaa. Monella on oppimista Åkesta.

Kepeät mullat Åke!
 

scholl

Jäsen
Åke Lindmanista muuten tuli kerran joku ohjelma. En ole varma oliko Tom Pöysti haastattelijana. Ajelivat jollain Busterilla saaristossa.
Eniten jäi mieleen se kun Åke sanoi, että diggaa seisoskella Kustavissa rantakallioilla silloin, kun on oikein myrsky. Aika paljon luonne varmaan samaa kaliberia kuin ulkonäkökin. Ei ihan sokerista tehty.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Inttiaikana pääsin Åken kanssa juttelemaan hetken kun olimme "lainassa" kuvauksissa. Varsin fiksu ja miellyttävä mies.
Vihan päivät - din vredens dag, oli tv-sarjan nimi joka tuli ulos telkkarista joskus 90-luvun alussa.
Muutamassa jaksossa tuli esitettyä pienessä sivuosassa Ruotsi-Suomen sotilasta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Aikanaan City tai Image-lehdessä oli Lindmanin haastattelu ja siinä kyseltiin että tunteeko tämä iki-ifklainen ja 50-luvun fudiskenttien "kuristaja" hengenheimolaisuutta tomlaaksosiin ja jarkkoruutuihin, mutta sanoi itsensä irti IFK:n lätkäjengin tekemisistä ja totesi olevansa enemmän jääpallo ja fudismiehiä.

RIP
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Åke Lindmaniin tutustuin elokuvien kautta jo polvenkorkuisena katsoessa Pekka Puupää -filmejä. Niissä mies ainakin parissa oli mukana. Todella voi arvostaa tätä miestä upeista rooleista. Lindmanin hieman vanhemmalla iällä näyttelemä rooli Jousiampujassa jäi myös mieleen, kun sen katsoin jokunen vuosi sitten. Osanottoni omaisille.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Arvostan suuresti Åke Lindmania ja hänen elämäntyötään. Paljon ehti herra Lindman elämänsä aikana tehdä ja hän oli varsinainen moniosaaja. Itse muistan hänet lähinnä Tuntemattoman sotilaan Lehtona ja elokuvista Framom Främsta Linjen sekä Tali-Ihantala. Tähän kohtaan sopisivat hyvin Rokan sanat (vaikkeivät liittyneetkään alikersantti Lehtoon): "Mis sie tarvitset oikei hyvvää miestä? Täs siul on sellane."

Lepää rauhassa, Åke Leonard Lindman.
 

miikafrans

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Svedu porukka.
Aikanaan City tai Image-lehdessä oli Lindmanin haastattelu ja siinä kyseltiin että tunteeko tämä iki-ifklainen ja 50-luvun fudiskenttien "kuristaja" hengenheimolaisuutta tomlaaksosiin ja jarkkoruutuihin, mutta sanoi itsensä irti IFK:n lätkäjengin tekemisistä ja totesi olevansa enemmän jääpallo ja fudismiehiä.

RIP
Itse muutamia vuosia takaperin seurustelin Åken sihteerikön kanssa ja tuntui mies ainakin olevan innoissaan, kun paukkasin heidän toimistolleen HIFK-paita päällä, vaikkakin oli lätkä- mutta kuitenkin HIFK-kilpi paita. Kehui sihteerikköään siitä, että oli valinnut IFK:n miehen. Joka tapauksessa hieno ja mukava mies. Kaikki kuolee joskus, mutta aina se kuitenkin satuttaa.

R.I.P.
 
Viimeksi muokattu:

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Tavallaan odotettu uutinen, olihan miehellä ikää jo kunnioitettavat 81 vuotta. Ja terveydentila ei ole ollut paras mahdollinen viime aikoina, tai ainakin sellaisen kuvan on median välityksellä saanut.

Itse nostaisin tässä myöskin esiin Lindmanin kertojan "roolin" ratkaisemattomista murhista kertovassa dokumenttisarjassa "Ei vanhene koskaan". Mielestäni siinä tämän herrasmiehen karisma toimi loistavasti ja toi muutenkin kiinnostavaan sarjaan vielä lisää syvyyttä.

Tätä kyllä osasi odottaa jo viime aikoina. Sen verran paljon Åke itsekin puhui, ettei hirveän kauaa enää jaksa. Voimia Pirkolle ja muille lähiomaisille.

Tämä "Ei vanhene koskaan" oli täysin unohtunut muististani. Ja nimenomaan Åken karisma pääsi loistavasti esiin ja teki sarjasta vieläkin hyytävämmän ja mielenkiintoisemman.

Hieno ihminen ja loistava taitelija! Lepää rauhassa "alikersantti Lehto"!
 
Suosikkijoukkue
Slovenia & muut sympaattiset
Unkarin kiekkoikoni Gabor Ocskay menehtyi tänään yllättäen sydänkohtaukseen. Jaksamisia läheisille sekä faneille. Menestystä myös Unkarille MM-kisoissa sekä Ocskayn joukkueelle Alba Volanille CHL:ssä.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
R.I.P

Sain juuri kuulla, että lapsuuden kaveri on menehtynyt kolarissa. Iloinen kaveri ja oltiin tunnettu aivan pennusta asti. Viime aikoina ei oltu enää juuri tekemisissä, mutta aina pari sanaa vaihdettiin, jos satuttiin jossain näkemään.

Jumalattoman pahalle tuntuu ja aika hiljaiseksi vetää. Paljon tuli kaikkea touhuttua ja varmasti paljon jäi touhuamatta.

Lepää rauhassa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Hei hei rakas mummu. Tee niitä hyviä lihapulliasi siellä taivaassa ja varmasti olet yksi suosituimmista ihmisistä siellä koskaan!

R.I.P. Siiri

Queen - The show must go on
 
Viimeksi muokattu:

nappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara , Liverpool, Toronto
R.I.P.

Lepää rauhassa paras ystäväni. Lähdit aivan liian aikaisin.

Tulen aina muistamaan Sinut.

R.I.P.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Hyvä ystävä on kuollut täysin yllättäen sairaskohtaukseen. Pistää miettimään elämän rajallisuutta. Hieno ihminen, joka oli aina ihmisille ystävällinen.

R.I.P. Petri
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eräs kovasti arvostamani leidi, Bea Arthur, on poistunut taivaallisille näyttämöille. 'Golden Girls' oli huikean hauska sarja ja kaikki pääosissa olleet näyttelijättäret upeita tyyppejä. Estelle Getty (Sophia) oli tosielämässä vuoden 'tytärtään' nuorempi, joten yllätyksenä ei tullut että Bea Arthur oli kuollessaan jo 86-vuotias. Kepeät mullat!
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Lepää rauhassa mummo. Täyttää elämää ja matkustelua viimeisiin hetkiin asti, rauhallinen poistuma lyhyen sairastelun nujertamana, nukkuessa. Noin minäkin haluan lähteä :)
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Oma rakas vihikoira otettiin tänään pois luotamme. Äkillinen ja paha sairaus vei Elli-Nooran. Olo on musertunut kun oma perheenjäsen tuolla tavalla erittäin nopeasti lakkasi olemasta.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Siinä vasta hieno rouva, toivottavasti joku ottaisi esimerkkiä! RIP:(
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eipä Suomessa ole vielä tullut yhtä edustavaa pariskuntaa politiikan piirissä kuin Johannes ja Kyllikki Virolainen olivat.

He olivat itse asiassa pitäneet näistä Pulttibois-jutuista. Muistan lukeneeni, että Johannes Virolaisella oli ollut sitkeä flunssa. Hän oli sitten jonain iltana nauranut kunnolla Pulttibois-sketsille ja flunssa oli ollut seuraavana päivänä poissa. Kyllikki Virolainen oli kiittänyt kädestä pitäen Pirkka-Pekka Peteliusta, kun tämä oli sattumalta tullut vastaan.
 

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
Siinä vasta hieno rouva, toivottavasti joku ottaisi esimerkkiä! RIP:(

ja kuolis?!?

Ei vaan. Hieno lady, pitkä elämä. Kuolema noin korkeassa iässä ei kuitenkaan kolahda kovin kovaa. Luonnollinen poistuma, mut onhan hieno visio, jos jossain Johanneksen kanssa kohtaavat..
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
He olivat itse asiassa pitäneet näistä Pulttibois-jutuista.
Oivallinen esimerkki hyvästä huumorintajusta ja kyvystä sietää itseensä kohdistuvaa leikinlaskua, kaikki eivät sellaisia todellakaan ole. Aika viattomia, jos nyt usein kyllä kaksimielisiä, nuo Peteliuksen ja Kallialan Johannes & Kyllikki jutut kuitenkin lopulta olivat.

Rauhaisaa lepoa Kyllikki.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Oivallinen esimerkki hyvästä huumorintajusta

Jos multa kysytään, niin sanoisin kuitenkin ennemminkin merkiksi huonosta huumorintajusta. Itse väittäisin kestäväni itseeni kohdistuvaa huumoria hyvin, mutta voin vain kuvitella millaiset raivarit olisin saanut, jos olisin joutunut osalliseksi Pulttiboisiin tai johonkin muuhun vastaavaan ala-arvoiseen tekeleeseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös