RIP-ketju

  • 2 892 527
  • 11 664

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oma ensikosketus Melanie Safkaan oli juuri tuo Ruby Tuesday-cover, joka oli 90-luvun alkupuolella TVShop (tai mikälie) -CD-boksilla Children of the Revolution. Itse asiassa aika moni 70-luvun ei ihan eturivin artisti tuli sitä kautta ensimmäisenä tutuksi.

Soundissa myös joskus 90-luvulla Eero "Safka" Pekkonen paljasti lempinimensä taustat ja tarina meni jotenkin niin, että Eero oli siirtynyt uuteen kouluun tai opiskelupaikkaan, jossa ei tuntenut ketään etukäteen ja kun hänellä ei ollut ennestään mitään varsinaista lempinimeä, hän päätti käyttää tilaisuuden hyväkseen ja keksi itselleen mieleisekseen lempinimeksi "Safka" juuri Melanie Safkan innoittamana.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Rumpali Juppo Paavola kuollut.

Osanottoni omaisille ja ystäville.

Paavola oli viimeisen parinkymmenen vuoden ajan mm. Pauli Hanhiniemen bändien Perunateatterin, Hehkumon ja Retkueen pitkäaikainen rumpali. Oli kyllä tarkka ja eleetön hommassaan.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Viime maaliskuussa näin livenä ja oli hienoa soittoa. Rauhaisat levot Paavolalle.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus

JKyykka

Jäsen
Tuo oli juuri sitä aikaa, kun aloin NHL:ää seuraamaan ja lätkäkortit oli maailman hienoin asia. Blaine Lacherista tuli tuolloin yksi suosikeistani, lähinnä toki mielestäni todella coolin nimen johdosta. Lyhyt ura, mutta varmasti jäi siitä huolimatta monien ihmisten mieleen.

R.I.P.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK

Rocky elokuvista ja Predatorista tuttu Carl Weathers on kuollut.




Tämä on yksi niistä kohtauksista, josta hänet parhaiten tunnetaan.
Jälleen yksi kasarilegenda on poissa. RIP, Carl.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Burt Young kuoli lokakuussa ja nyt kuoli Carl Weathers. Lyhyessä ajassa kuoli kaksi tärkeää Rocky-elokuvista tuttua näyttelijää.

Lepää rauhassa Carl Weathers, joka parhaiten tunnetaan Apollo Creedin näyttelemisestä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo

Rocky elokuvista ja Predatorista tuttu Carl Weathers on kuollut.
Omalla kohdallani tämä kuuluisi muuten sinne "luulin että henkilö X oli jo kuollut" -ketjuun, vai mikä sen tarkka nimi onkaan. Carl Weathers on nyt siis kuollut.. mikä siis tarkoittaa, että ihan pari päivää sitten hän oli vielä elossa. Ensimmäinen oma ajatukseni oli, että eikös mies kuollut jo kymmenen vuotta sitten.. eikä muuten ollut edelleenkään vanhempi luin 76-vuotias, olisin ollut varma, että ikä alkaa jo heittämällä kahdeksikolla

Näitä omastakin lapsuudesta muistettavia kasaritähtiä alkaa nyt tosiaan väkisinkin mennä, ei voi mitään..
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Predator, Mandalorian, Action Jackson ja Rockyt. Kyllä siinä jää jälkipolville kerrottavaa. Rip.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Nyt lähti sitten Wayne Kramer. Mies lupaili uutta MC5-levyä tälle vuodelle mutta eipä taida nyt tulla. Kick Out The Jams soimaan.

 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Minun paras Carl Weathers -muistoni on ehkä hieman poikkeuksellisesti Rocky 3:sta, kun Apollo auttoi Clubber Langilta pataan ottamisen jälkeen Rockyn jälleen jaloilleen opettamalla tämän kirjaimellisesti käyttämään jalkojaan edukseen kehässä. Siinä heistä tuli viimeistään veljeksiä, jota sitten oltiin todistettu jo pidemmän aikaa elokuvasarjan jatkumossa kun Rocky 4 tapahtui. Ja me tiedämme mitä siinä tapahtui.

Toki Apollo oli kautta leffasarjan hyvä hahmo sitäkin ajatellen, ettei vielä toimintaelokuvissa ollut pesiytynyt tällainen totaalinen lihaskimppubuumi, vaan aivoilla pärjättiin pitkälle. Rockyissähän tuotiin monesti esille, että todellisuudessa Apollo oli parempi nyrkkeilijä kuin Rocky. Rockyn pää vain sattui olemaan täyttä betonia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös