Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

RIP-ketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana hanu, 29.12.2007 klo 11.20.

 1. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Nyt selvisi, että mies oli kuollut oman käden kautta: Muusikko Chris Cornellin kuolinsyy selvisi - Viihde - Ilta-Sanomat

  Pistää hiljaiseksi. Todella hiljaiseksi. Cornell on itselleni yksi parhaita Rock-laulajia. Akustisena mies veti paljon ja siinä se ääni tuli paremmin oikeuksiinsa. Huh huh mikä ääni, ei voi muuta sanoa. Kyllä kolahti miehen poislähtö ja nyt kolahtaa uudestaan tekotapakin. Kepeät mullat ja nyt sait ainakin rauhan Chris.
   
 2. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Hirttäytyi muutama tunti hienon keikan jälkeen. Voihan saatana, mitähän helvettiä?! Twiittien mukaan oli innoissaan Detroitin keikasta jne.

  Black Hole Sun oli aikoinaan mulle se the biisi.
   
  Viimeksi muokattu: 18.05.2017 klo 21.10
 3. heavylutaa18 Jäsen

  Lavastettu murha?

  Masennus on kyllä ihmeellinen sairaus. Normi keikka, normi käytös, tunnin päästä hirtät ittes.
   
 4. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ja tässä Black Hole Sun ilmeisesti vain vähän ennen väitettyä itsemurhaa.
   
 5. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Tämä tässä, ja tätä ei tarpeeksi moni ymmärrä, ei masennus näy välttämättä ulospäin yhtään mitenkään.
   
 6. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Jep. Tädin mies tappoi itsensä tuossa reilut 10 vuotta sitten, eikä sitä kukaan osannut mitenkään ennakoida. Toki oli ollut sairaslomalla burn outin (ilmeisesti myös ihan masennuksen) vuoksi, mutta kun itse näin miehen pari kuukautta ennen itsemurhaa niin ei olisi tullut mieleenkään.
   
 7. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Lainaus:
  Eikös itsemurhaan usein vielä kuulu se että kun päätös siitä on tehty niin silloin ne viimeiset hetket eletään täysillä elämästä nauttien kun tiedetään etteivät ne elämän ikävät puolet enää koskaan kiusaa?
   
 8. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Ainakin joissain tapauksissa näin, oma ystäväni hoisi asian juurikin näin aikoinaan.
   
 9. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Tuli mieleen kun uutisissa oli maininta että löydettiin kylpyhuoneesta "jonkinlainen remmi kaulassa", että olisiko sittenkin ollut vahinko. Jos kävikin niin kuin David Carradinelle kesken intiimin hetken itsensä kanssa. Hypoksifilia – Wikipedia
   
 10. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Rest is peace Roger Ailes. Jos helvetissä on nuoria naisia niin nyt niiden kannattaa mennä piiloon.
   
 11. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Kevyet mullat Chris Cornellille. En ollut varsinainen fani, mutta Black Hole Sun soi usein 90-luvulla kiljubileissä. Silloin tapahtui vähän vastaava "itsemurha", kun Michael Hutchence (INXS) löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan. Vyöhönsä hirttäytynyt Hutchence ei kuitenkaan tehnyt itsemurhaa vaan menehtyi hypoksifiliaa harjoittaessaan.
   
 12. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Jos helvettiin on joutunut nuoria naisia niin luuletko, että ne juoksisivat karkuun?
   
 13. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ei hajuakaan. Mutta melkein sama mitä ovat tehneet sinne joutuakseen niin kyllä Ailes on ihan uudenlainen kanto kaskessa heistäkin yhdeksälle kymmenestä.
   
 14. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Lainaus:
  Virallisen tutkimuksen mukaan Hutchence teki kylläkin itsemurhan ja kuolemansyyntutkija oli hylännyt onnettomuuden mahdollisuuden todisteiden valossa. Hutchence oli myös useiden todistajien mukaan masentunut ja itkuinen ennen kuolemaansa. Hän oli jättänyt managerillensa viestin vastaajan, jossa sanoi vaan että on saanut tarpeekseensa. Paula Yates vain selitteli jälkikäteen, että kyseessä olisi ollut hypoksifiliaan liittyvä onnettomuuss ja se on jostain syystä jäänyt fanien mielessä elämään totuutena, vaikka mitään todisteita siitä ei ole.

  Chris Cornellin kuolema kosketti kyllä kovempaa kuin yhdenkään muun julkkiksen. Eilen meni päivä Soundgardenia ja Audioslavea kuunnellessa. Vieläkin tuntuu todella pahalta. Chrishän puhui julkisuudessa usein julkisuuden ja musiikkinsa suosion huonoista puolista, sekä ystäviensä kuolemista. Sitä ei tiedä kuinka syvää ja pitkää taistelua hän kävi päänsä sisällä. Näin jälkikäteen tuntuu kyllä hieman creepyltä, että viimeinen esittämänsä kappale oli In My Time of Dying.
   
 15. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Ex-MotoGP -kuski Nicky Hayden.
   
 16. Hasselbaink Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, NHL
  Lainaus:
  Eihän Nicky ole RIP-ketjun kamaa vaan edelleen sairaalassa kriittisessä tilassa koomaan vaivutettuna? Vai onko sulla jotain tarkempaa tietoa?
   
 17. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Ainakin MP Maailma uutisoi, että Nicky Hayden on kuollut.
   
 18. Hasselbaink Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, NHL
  Lainaus:
  No voi perse. Parhaimmillaan aivan kovinta kärkeä edustanut kuski lähti siis aivan liian aikaisin.
   
 19. SamSal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vilpas
  Mitään virallista ei mistään ole vielä löytynyt. Toivotaan että on ankka.
  E: MP maailma alhaalla tällä hetkellä,
   
 20. M@rko77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LFC, Pelicans, Nopsa ja FC Lahti
  Lainaus:
  Ankka tai ei, niin vakavasta aivovammasta ei noin vain toivuta. Aika karulla tavalla äijä lähti, jos lähti. Soisi kaikille vauhtihemmoille lähteä sillä omalla tavallaan eli rakkaan lajinsa parissa. MotoGP-sarjassa kuolema kolkuttaa ovelle joka kilpailussa - Fykköset ovat jo aika turvallisia vempeleitä.

  E: Tämän uutisen mukaan olisi jo kuollut. Perhe vahvistaa.
   
  Viimeksi muokattu: 19.05.2017 klo 21.24
 21. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
 22. Hasselbaink Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, NHL
  Nimenomaan. Hyvä näin ja kaikki toivo Nickyn selviytymisen puolelle, vaikka toki kuten Marko77 jo mainitsikin niin eihän aivovammoista koskaan tiedä, vaikka eloon jäisikin. Aina voi toivoa!

  Todella vastenmielisiä kyllä nykymaailmassa nämä apinat joiden pitää olla se ensimmäinen uutisen julkaiseva pulju ja oikovat sitten jopa kirjaimellisesti kuolemaa halveksuen.
   
 23. M@rko77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LFC, Pelicans, Nopsa ja FC Lahti
  Nyt vasta virallinen vahvistus. Linkki uutiseen Haydenin kuolemasta. Tässä vielä videota. BBC vahvistaa myös.
   
 24. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  "Valtavirtamusiikki" on ehkä ihan fiksua laittaa lainausmerkkeihin, kun Wikipedian mukaan Soundgardenin arvioidaan myyneen maailmanlaajuisesti noin 25 miljoonaa levyä. Omat suosikkini ovat enimmäkseen vähemmän tunnettuja enkä ole kovin nuori. Chris Cornellin tuotannosta en olisi osannut ennen kuolemaansa nimetä kuin sen ylivoimaisesti suurimman hitin. Saatoin Audioslaven kyllä nähdä aikanaan Provinssirockissa, mutta ei jäänyt ainakaan mitenkään mieleen.
   
 25. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Jos ysärillä MTV:tä katsoi tai yhtään rokkia radiosta kuunteli niin ei voinut välttyä Super Unknown -levyltä ja Spoonmanilta taikka Black Hole Sunilta. Levy oli jopa Billboard 200 listan ykkönenkin vuonna 1994, samana vuonna samaisen Billboardin yleisen levylistan kärjessä kävi kaikki isot grunge nimet Nirvana, Stone Temple Pilots, Pearl Jam ja Soundgarden. Sen jälkeen Cornell on ollut aika näkymättömissä ja ymmärrän hyvin jos porukka ei tunnista koko tyyppiä.
  Ei Cornell yllä Cobainin ja Vedderin tunnettavuuteen millään mutta aika samalla viivalla on kuin Staleyt, Weilandit ja muut grunge-starat.
  Audioslave oli isossa kuvassa ihan paska, jotenkin aikaansa jäljessä ja jatkoi sen ysärirokin paahtamista kun olisi pitänyt osata päivittää musa 2000-luvulle. Jo ajatuksena Cornell RATM:n jätkien kanssa on ihan korni, ei sovi pätkääkään yhteen, olisi mennyt Cornell mielummin vaikkapa Alice In Chainsiin Stayleyn kuoltua, niin ei olisi tarvinnut kuunnella mitäänsanomatonta Jerry Cantrellia vokaaleissa.
  Ketjua mukaillen niin se oli RIP RATM:lle kun Zack lähti ja samoin RIP AIC:lle kun Layne Staley potkasi tyhjää.

  R.I.P grunge voisi nyt julistaa ja ehkä ihan hyvä niin. Ei enää lämmitellä tätä tyylisuuntaa, siinä oli niin vahva ajan leima flanellipaitoineen.

  _
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2017 klo 13.45