Rinkelinmäki ja HPK:n palvelut

  • 1 350 670
  • 6 834

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Jotenkin hankala oli toi kausarin ostoprosessi asiaan vihkiytymättömälle, kuulemma. Tuli puheeksi perheen parissa viikonloppuna kausikortin osto/uusiminen, kun tarjous oli vielä voimassa. No, eräs perheenjäsen halusi sitten välttämättä sen mulle ostaa perutun joululahjakeikan tilalle ja samalla synttärilahjaksi. Ennen kuin ehdin kieltää, olikin sen ostanut, mutta lippu.fi sivujen kautta, kun ei tiennyt noista hpk-sivuista. Siellä ei ole edes valintamahdollisuutta mobiili- ja muovikortin välillä, niin en tiedä joutuuko nyt sitten käyttämään tuota sähköpostin qr-koodia koko kauden vai mikä juttu? Johonkin apple wallettiin sen saa lisättyä, mutta liekö androidilla vastaavaa mahdollisuutta? Eikä ylipäätään ole lahjaostoksi kätevä systeemi, kun ostajan tiedot liittyy lippuun, eli kaiketi kaikki sähköpostiviestintä Kerholta menee ostajalle. Ois vaan pitäny ostaa ite niinku ennenkin.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Siellä ei ole edes valintamahdollisuutta mobiili- ja muovikortin välillä, niin en tiedä joutuuko nyt sitten käyttämään tuota sähköpostin qr-koodia koko kauden vai mikä juttu? Johonkin apple wallettiin sen saa lisättyä, mutta liekö androidilla vastaavaa mahdollisuutta?

Mulla on ollut mobiilikortti kaksi kautta ja hyvin toimi viime kaudella. Edelliskaudella kaikilla järkkäreillä ei ollut tietoa ovella moisesta, kerran yksi äijä meinas sisäänpääsyn kokonaan torpata, kun ei ollut kuullutkaan moisesta ja ihmetteli pelkkää qr-koodia näytöllä "kun ei siinä lue mitään mihin katsomoon kortti on". No siitäkin selvittiin pienellä avustuksella, että "lue se koodi sillä laitteellas".

Androidissa ainakin app nimeltä WalletPasses toimii eli sinne saa vietyä. Muitakin varmasti on.
 
Viimeksi muokattu:

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Itsellä myös huono kokemus uusimisesta. JOnkunlaiset ohjeet sieltä tuli ja kehoitus kääntyä lippuyhteistyökumppanin puoleen. Vaitettavasti kumppani ei vastannut sähköposteihin ja sitä myöden jäi arvontoihin osallistumatta.

Omakin asia liittyi juuri tuohon mobiili korttiin, josta koitin selvitellä, voiko kortit ladata useammalle laitteelle, kun firmassa on useampi käyttäjä. Asiasta varsinaista tietoa ei ollut edes lippuyhteistyökumppanin puhelinasiakaspalvelulla, johon lopulta soitin. Lupasivat asiaa selvittää, ja lopulta sähköpostiin tuli kuittaus, että saamansa tiedon mukaan kortit voi ladata useammalle laitteelle. Tarkempaa erittelyä aiheesta en ole löytänyt vielä mistään.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Everin firma kääri Hämeenlinnastakin rahat suureellisilla Helsinki Garden -konseptisuunnitelmillaan (vrt. mm. Jyväskylässä sama juttu), ja tämäkin areenahanke hautautui vähin äänin. Ei ollut todellakaan mikään yllätys.

Ja nyt Hämeensaareen tulee areenan sijaan... *rumpujen pärinää* (lisää) parkkipaikkoja!

Mä häpeän.


Jos Hämeenlinnassa olisi oikeasti kunnianhimoa sekä käsitystä johdonmukaisesta yhdyskuntarakenteen kehittämisestä, uusi hallikompleksi rakennettaisiin kiinteistösijoittajavetoisesti vanhan Kuivansillan kentän päälle, jossa on nyt pysäköintitalo: Goodmanin viereen, moottoritien yli. Samalla Kaurialaa ja muuta kaupungin länsiosaa saataisiin nivottua tiiviimmin osaksi keskusta-aluetta.
 
Viimeksi muokattu:

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Everin firma kääri Hämeenlinnastakin rahat suureellisilla Helsinki Garden -konseptisuunnitelmillaan (vrt. mm. Jyväskylä), ja areenahanke hautautui vähin äänin.

Ja nyt Hämeensaareen tulee (lisää) parkkipaikkoja.

Mä häpeän.

Kaupunki on kyllä pahasti tuon Hämeenlinnan Pysäköinti Oy:n taskussa. Koskaan en ole Hämeenlinnassa eläessäni törmännyt tilanteeseen, että pysäköintitilaa ei olisi, mutta silti kaupunkiin tuntuu vain tulevan sitä lisää.

Ei näin, ei todellakaan näin!
 

lartama24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Jäähonka + espoolaiset, HIFK
Onko maksumuurin takana olevassa jutussa lisää aiheesta ”Everi kääri rahat”? Ihanko oikeasti noissa havainnekuvissa on liikkunut rahaa?
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Onko maksumuurin takana olevassa jutussa lisää aiheesta ”Everi kääri rahat”? Ihanko oikeasti noissa havainnekuvissa on liikkunut rahaa?
Siis Hämeenlinnan kaupunkihan ymmärtääkseni tilasi Everin firmalta sen "copy-paste"-selvityksen havainnekuvineen joku vuosi sitten, ja tuskin liiketoimintaa harjoittava yritys sitä ilmaiseksi tai harrastuspohjalta on tehnyt.

 
Viimeksi muokattu:

lartama24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Jäähonka + espoolaiset, HIFK
Ok, I hear you.

Aattelin enemmän ”setä kääri fyffet” -tyyppistä vedätystä. Ei kai toi suunnitelma itsessään keskustelunaloituksena sen kummempi kusetus kuitenkaan ollut?

Isoin ongelma tässä hallihankkeessa on se, että Hämeenlinnasta puuttuu 1-5 isoa kansainvälistä yritystä jotka työllistää ihmisiä paikkakunnalla ja sitä kautta firmoille on tärkeää pitää/houkutella työntekijät paikkakunnalla mahdollistamalla sirkushuvit. (Jos kysyttävää niin lue Kauppalehden artikkeli miksi Fazer rakentaa uuden tehtaansa Lahee, tai katso Ruotsin mallia).

Nyt joku Pohjantähti tai SSAB:n sivukonttori ei tähän riitä. Tämän vuoksi emme tule myöskään näkemään minkäänlaista upeaa rahoittajavetoista areenaa Hämeenlinnassa, koska normaali rahoittaja tarvitsee sijoitukselleen myös tuoton. Sitä voi sitten kukin miettiä mistä se tuotto kaavitaan. Joku ryssä tahi sambialainen.. you know.

Jännä nähdä miten Tampereen areenan tuotot riittää pidemmän päälle, ymmärtääkseni Hart.. Helsinki-Halli on ollut tappiollinen Läns.. Bar… Metro-Areenasta puhumattakaan sähkökatkoineen.

Oma ajatukseni on että nautitaan tästä niin kauan kun voi. Alkava kausi on kova, eikä vähiten Juuson palkintoputken kautta. Niin kauan kun absoluuttinen liikevaihdon ylläpito ei kärsi Rinkulasta, siellä nähdään!

Ei sillä, totta kai haluaisin uuden areenan just nimenomaan siihen Kuivansillan päälle!

KERHO!!!
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Isoin ongelma tässä hallihankkeessa on se, että Hämeenlinnasta puuttuu 1-5 isoa kansainvälistä yritystä jotka työllistää ihmisiä paikkakunnalla ja sitä kautta firmoille on tärkeää pitää/houkutella työntekijät paikkakunnalla mahdollistamalla sirkushuvit. (Jos kysyttävää niin lue Kauppalehden artikkeli miksi Fazer rakentaa uuden tehtaansa Lahee, tai katso Ruotsin mallia).

Nyt joku Pohjantähti tai SSAB:n sivukonttori ei tähän riitä. Tämän vuoksi emme tule myöskään näkemään minkäänlaista upeaa rahoittajavetoista areenaa Hämeenlinnassa, koska normaali rahoittaja tarvitsee sijoitukselleen myös tuoton.

Kylläpäs sitä tunnetaan huonosti kotiseudun yritysmaailmaa. Tuo mainitsemasi SSAB:n sivukonttori sattuu olemaan SSAB Europen pääkonttori, liikevaihto 1,6 miljardia. Isoista pörssiyhtiöistä Fiskarsilla, Huhtamäellä ja Konecranesilla on merkittävää toimintaa ja työllistää seudulla. Kamuxin pääkonttori on Hämeenlinnassa, liikevaihto lähes miljardi. Muita kansainvälisesti ja merkittävästi seudulla työllistäviä firmoja on Froneri, Lidl, Delfort ja Can-Pack. Lisåksi Patria ja sen tytäryhtiö Millog edelleen merkittäviä työllistäjiä seudulla. Kotimaisista isoista Etralla heidän logistiikkakeskus täällä. Lisäksi jos laajennetaan hieman aluetta, niin Riihimäellä on vielä wurtheineen ja berettoineen. Varmaan jotain firmoja unohdinkin.

Mutta toki ei näiden yritysten tarkoitus ole rahoittaa halleja, jokainen firma tekee omat sponssipäätökset politiikkansa mukaan. Välillä nämä päätökset henkilöityy firman johtoon, kuten aikanaan Patria tapauksessa. Ilman Kerhon sitoutumista ja merkittävää omaa panosta uutta hallia ei tule. Viestiähän Kerholta ja kaupungilta on ollut viime aikoina, että päätös on tehdä "vaasat" Rinkulalle muutaman vuoden päästä.
 
Viimeksi muokattu:

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nyt on pakko sanoa että nopeasti vilkaisemalla,vaikuttaa että on aika tasaisesti syksystä lähtien kolmen matsin viikkoja, ja hyvin paljon keskiviikko, perjantai, lauantai pelipäiviä. Joitakin kahden pelin viikkojakin, mutta pääsääntöisesti näyttää tasaisemmalta mitä tänä vuonna. Syksyn ekaan maajoukkuetaukoon mennessä on tahkottu kerholta jo kolmannes kaudesta eli 20 matsia, ja joulutaukoon mennessä 32 peliä.
 

Polemos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nakkilan uimaseura Uivat Nakit
Hämeen Sanomissa pientä tilanneraporttia:

Poimintoja:
Tilikauden voitto rahoitustuottojen ja -kulujen sekä tilinpäätössiirtojen ja verojen jälkeen oli noin 354 000 euroa. Tulos on toiseksi paras nykyisen liigayhtiön toiminnan aikana. Edustuskiekko varoineen ja velkoineen siirrettiin yhdistykseltä yhtiölle noin 7 vuotta sitten.

Hyvästä liiketuloksesta Toivanen lupaa satsauksia niin seudulliseen juniorijääkiekkoon kuin naisten ja miesten edustusjääkiekkoonkin. Miesten joukkueen pelaajabudjetti kasvaa jo lähelle kahta miljoonaa euroa, 1,9 miljoonaan.

Lähivuosina on edessä Rinkelimäen jäähallin saneeraus . Se on käytännössä välttämätön, kun Hämeensaaren areenahanke joulukuussa haudattiin .

Hallin omistavan kaupungin ja HPK:n keskustelut on jo käynnistetty.

– Toivottavasti vielä tänä vuonna kuullaan, millaisilla suunnitelmilla asiaa lähdetään viemään eteenpäin, Toivanen sanoo.

Ilman laajempaa saneeraussuunnitelmaa HPK ei pysty esimerkiksi investoimaan lisää ravintolatiloihin. Aitioita kyllä parannellaan: neljästä aitiosta on jo suunnitelmat vireillä.

Viime kauden voitosta myös investoidaan hallin pohjoispäädyn ledvalomainoksiin, joita tulee ensi kaudelle lähes 40 metriä.

HPK on Toivasen mukaan investoinut halliin viimeksi kuluneena kolmena vuonna noin 250 000 euroa. Ilman hallin nykyaikaistamista liigayhtiö ei kuitenkaan voi elvyttää myöskään muiden tapahtumien kuin kiekko-otteluiden tuotantoaan.

– Oma haaveeni on, että pystyisimme viemään saneerauksen yhteydessä Kerho-ravintolan hienoa lasitilaa koko terassin kattavaksi ja tekemään sinne oman tapahtumatorin.

Lisää tulonlähdettä HPK Liiga hakee työhyvinvointipalveluista, joita on jo alettu pienimuotoisesti myydä. Ravintolabisnestä kasvatetiin hankkimalla Aulangon Everstin golfkentän ravintolatoiminta .
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Herätys Kerho! Iskelmäpuisto festarit peruttu ja ajankohta olisi ollut Elomessujen aikaan. Nyt kannattaisi laittaa tuolle viikonlopulle omat iltamat jollain bilebändillä höystettynä joko Kerhoravintolassa / hallin terassilla tai sitten tuoda kaljateltta Elomessujen pitopaikalle Pullerille (eka kerta kun ne on Pullerin alueella).
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Olipa kerran Elofest.

Sen pituinen se.
Hieno homma ja täytyy sanoa, että vihdoin on tarkoitus hyödyntää hallia muuhunkin, kuin lätkään. Toivottavasti auttaa tuomaan lisää perunoita hallin kunnossapitoa varten.

Edit: vai luinko jonkun vanhan uutisen? Kuitenkin oli Elomessujen tämän vuoden aikataulu mukana jne.
 
Viimeksi muokattu:

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Olipa kerran Elofest.

Sen pituinen se.

Joo, muistaakseni ei osanotoltaan ollut todellakaan mikään jättimenestys, tuskin siis taloudellisestikaan.

Sitä vastoin 2000-luvun vaihteessa oli jenkkifutisporukan järjestämiä olutfestareita useampana vuonna. Noissa kävi kyllä porukkaa kuin pipoa. Tais nuo juhlaperinteet mennä romukoppaan sen jenkkifutisporukan myötä.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Herätys Kerho! Iskelmäpuisto festarit peruttu ja ajankohta olisi ollut Elomessujen aikaan. Nyt kannattaisi laittaa tuolle viikonlopulle omat iltamat jollain bilebändillä höystettynä joko Kerhoravintolassa / hallin terassilla tai sitten tuoda kaljateltta Elomessujen pitopaikalle Pullerille (eka kerta kun ne on Pullerin alueella).

Ja tuohon ei suhteellisen kovilla artisteilla saatu lippuja myytyä puolen vuoden aikana, niin parissa viikossa, josta vielä osan toimisto lomilla, saataisiin nollista rakennettua lupineen, järjestelyineen ja hankintoineen uudet bileet? Yes, varmasti taloudellinen menestys...

Jos nyt kuitenkin käyttäisivät ennemmin tuonkin työajan esim yritysmyynteihin.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Ja tuohon ei suhteellisen kovilla artisteilla saatu lippuja myytyä puolen vuoden aikana, niin parissa viikossa, josta vielä osan toimisto lomilla, saataisiin nollista rakennettua lupineen, järjestelyineen ja hankintoineen uudet bileet? Yes, varmasti taloudellinen menestys...

Jos nyt kuitenkin käyttäisivät ennemmin tuonkin työajan esim yritysmyynteihin.
Varmaan parempi tuotto olis järjestää vaikka oranssi kaljakellunta vanajalla.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Ennen vanhaan olutfestariksi sopi kutsua telttaa tai hallia, jossa sai hanasta muovituoppeihin yhtä ja samaa lageria. Känni päälle ja pelti kiinni, se riitti useimmille.

Nykyään olutfestareilla pitäisi olla myös laajahko valikoima tasokkaita pienpanimo-oluita asianmukaisesti tarjoiltuna ja mielellään myös hyvää oluen seuraksi sopivaa ruokaa sekä jonkinlaista suhteellisen tasokasta (ei välttämättä kallista) ohjelmaa - ainakin jotta minä innostuisin. Tuollaisen järjestämisessä on sitten kulut ja riskit ihan eri luokkaa.

EDIT: typo
 
Viimeksi muokattu:

Controller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Lisäajatuksena kuinkakohan iso homma olisi Nelosen kanssa neuvotella esim. Wanajan baariteltat Kerhon pyöritettäväksi?

Ei kai tuo luulis kovinkummanen homla olevan ku Jyväskylän suomipopfestari lava oli vuorattu jypin logoilla ?

Se on taas toinen kysymys että onko se juurikin kaljateltta kun pitää ottaa haltuun ?
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Hauska miten toiset kuvittelee, että lyödään logot vaan sinne teltan kylkeen ja otetaan miljoonat pois.

Mut ei se nyt mene ihan niin. Se on suht pitkä prosessi luoda oma brändi pystyyn ja mainostaa festaria omanaan.
 

j72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Flyers, Claude Giroux
Ehkä tarkoitettiin sitä, että pitäskö näistä janne saksoista ja irwineistä jo pikkuhiljaa luopua ja siirtyä tähän päivään ? Siinäpä vasta kysymys onkin.

Mun mielestä joskus tilalla ollut Volbeatin Still Counting olisi parempi ( Counting all the assholes in the room...), ei tarvisi perhepeleissäkään vaihtaa rölliin.
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
@clayman tosiaan tuo paikallinen zipale on olemassa, aivan totta. Muistelenkohan oikein, että taisi myös tuo soida Kerhon sisääntulobiisinä joskus 2009-2014 aikoihin, joita vuosia Hämeenlinnassa asuin.. jonkun verran tuli silloin Kerhon peleissä käytyä (siis muissakin kuin vain Ässiä vastaan olleissa), ja siksi on jäänyt mieleen tuollainen muistikuva

Noh, mutta ei nyt minulta tästä tämän enempää, koska menee jo ihan ohi ketjun aiheen
Lisätään nyt vielä, että toimistolta aikanaan kyseltiin Lahden Jannelta mikäli hän haluaisi tehdä HPK:lle jonkinlaisen kappaleen Reijo/Pale artistinimellään. Jaska ei varsinaisesti innostunut pelkästä lätkäbiisistä, mutta tämän innoittamana teki kuitenkin kappaleen Straight Outta Hämptön ja tämä kipale soi edelleen alkulämpöjen aikana.


 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös