Rekkaribongausketju

  • 209 161
  • 1 764

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Jees. 59 tuli vastaan kaupungilla ja nyt hakuun 60. Kyllä tämä tästä etenee. Aika tarkkaan vuosi kulunut bongaamisen aloituksesta ja tavoitteena silloin oli bongaus ja viikko. Eli tavoite oli 52. Nyt ollaan siitä 7 bongausta edellä ja tavoitteeksi ensi vuodeksi tähän päivämäärään asetetaan sitten 120. Eli aika tarkkaan saman verran kuin nyt on bongattu. Pitääkin muistaa kaivaa tämä viesti vuoden kuluttua esille.
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
30, 31 samana päivänä, nyt kulkee! Ja tästä iloitsemisesta seuraa varmaankin kaikkien 32:n katoaminen..
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
45 tuli eilen. Nelosella alkavia on aika paljon liikkeellä, joten usko on kova. Vitosalkuiset tuntuvat jotenkin olevan vähän harvinaisempia, mutta ehkä vaan tuntuu. Ysialkuisia on niin paljon, että 89->99 mennee viikossa.
 

#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse aloitin tämän hienon harrastuksen kaverien innoittamana viime juhannuksen aikoihin. Tällä hetkelle etsitään jo numeroa 15, joten tahti on mielestäni aika hyvä. Pääkaupunkiseudulla tuli bongailtua tähän asti, mutta nyt tuli paluu takaisin pohjoiseen, joten taitaa rekkarien löytäminen hidastua rutkasti.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Vihdoinkin. Se kaivattu ysi oli kadonnut johonkin, eikä sen koommin ole näkynyt, mutta toinen ysi-rekkarilla varustettu auto ajoi vastaan tänään. Kävin myös bongaamassa sen "varman" kympin, joten seuraavaksi numero 11.
 
Tänään kohti Mikkeliä ajaessa tuli vastaan vihdoin 37. Nyt hakuseen 38, jota en muista aiemmin nähneeni. Tosin en ollut aiemmin nähnyt 37:kaan. No eihän sen tarvitse tulla kuin kerran vastaan. Oikeaan aikaan siis. Noita kaksinumeroisia tulee vastaan yllättävän usein. Yleensä ne taitaa olla suunnilleen väliltä 50-69.
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Nyt kulkee ja kovaa!! Tänä aamuna linja-autoaseman parkkis, 32, joku Mitsu maasturi, tunti siitä valkoinen ja Chevy pick-up, 33, heti perään mustassa Mustangissa 34 ja töihin tullessa Chevy van, 35!! Ei paha
 

scholl

Jäsen
Rekkaribongaus yksi vuotta!

Tänään iltapäivällä bongausura täytti vuoden ja juuri pari tuntia sitä ennen tuli ykköstiellä jossain Suomusjärveltä hieman Turkuun päin vastaan 28.

Tämä vuoden ura on muuten sujunut hyvin, mutta numeroa 17 odotin 3kk välillä marras06-helmi07 ja numeroa 27 3kk välillä huhti07-heinä07. Ja luonnollisesti eilen näkyi muuten sekä 17 että 27 kun kävin pesulassa. Ironista niin sanotusti juhlapäivän aattona.

Urheilussahan on aina tapana puhua tasaisen vauhdin taulukoista. Tarkkaavaisimmat ovatkin jo varmaan huomanneet, että minulla tämä rekkaribongausura tulee kestämään lähes 36 vuotta ennenkuin vihdoinkin pääsen eläkkeelle 999:n bonganneena. Jos asuu välillä ulkomailla, tulee toki uralle lykkäystä.
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Tää ei voi olla enään mahdollista, kävin päivällä hakemassa varaosia harrasteautoon ja ko. firman pihassa 60-luvun puolenvälin Plymouth ja siinä 36 ja tallilta kaverin autosta 37!
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Pitsiä käytiin nypläämässä eilen Matka oli täydellinen fantastisen finaalivoiton ( junnusakilla ) kruunasi numero 17 bongaus. Eipä olisi löytynyt jos ei olisi ajettu harhaan. Samalla reissulla näkyi myös 19 ja 20 mutta ei nro. 18.

E: Huomenna tulee 1 vuosi bongausta täyteen, tahti on aika hidas ja jos jatkuu samalla tavalla niin numero 999 tulee vastaan vuonna 2066. Ikää silloin on vasta 85 vuotta... että silleen.
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Alkuviikosta tämän ketjun innoittamana aloitin bongauksen ja tänään tuli ROL-1 vastaan. Tästä se siis lähtee.
 
Viimeksi muokattu:

Friesen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Emännän kanssa aloitettiin tämä harrastus noin kuukausi sitten.
Kumpikin tällä hetkellä vasta numerossa kolme, eli nelonen hakusessa.
 

Särki

Jäsen
Kympit paukkuu/vuosipäivä

Just huomasin kun kirjaisin viimeistä löytöä (40) että bongauksen aloittamimsesta tuli tasan vuosi täyteen! Kylläpä se aika rientää...
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Tänään aamulla tuli nro.20 vastaan porissa ja koko päivän keski-suomessa ajellessa oli kova haku päällä. Mutta ei. Kolmosella alkavat kilvet oli ilmeisesti tänään liikenteessä koska noita tuli vastaan todella paljon. 21 on seuraava ja joku porin alueella asuva voi laittaa jotain vinkkiä mistä tämän ilmeisesti harvinaisen kilven voisi bongata.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
21 on seuraava ja joku porin alueella asuva voi laittaa jotain vinkkiä mistä tämän ilmeisesti harvinaisen kilven voisi bongata.
Ei nyt ihan Porin alueella, mutta Turussa käydessäsi voit bongata rekisterinumeron TPS-21 Suikkilasta. Kyseiset kilvet löytyvät erään ex-pelaajamme isän autosta.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Viikon kirjoituskielto takana ja bongailu on edistynyt vähintäänkin kohtakaisesti. 3 uutta numeroa on tullut nähtyä ja nyt ollaan numerossa 62. Eli 63 on haussa. Hyvin tämä etenee.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Viikon kirjoituskielto takana ja bongailu on edistynyt vähintäänkin kohtakaisesti. 3 uutta numeroa on tullut nähtyä ja nyt ollaan numerossa 62. Eli 63 on haussa. Hyvin tämä etenee.
Eli tasoissa ollaan! Eipä ole kesäloman aikana juurikaan tämä harrastus edennyt - mutta huomenna lähden takasin stdiin ja toivottavasti aktivoidun tälläkin saralla.
 

abc

Jäsen
Muutama päivä sitten itse innoistun tämän aloittamaan, kun huomasin rekisterinumero ykkösen. Tästä on hyvä aloittaa :) Kyseessähän oli siis JSS-1 , varmasti helppo kaikilla aloitella, jos Suomen Tivoli vierailee lähistöllä.
 

Txjokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Men in Blue ja muut oikeudenjakajat
Ei siihen niin pitkään mennyt. Pari päivää sitten törmäsin kahteen eri autoon, joissa komeili 13. Tasoissa ollaan.

Taisi olla kunnon epäonnen numero kun kahdesti törmäsit...

Itsellä ollut haussa 40 jo kuukauden, kaikki 41 - 49 on jo bongattu, vaan ei laskettu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös