Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Red Star Kunlun 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Mängimies, 08.06.2016 klo 22.29.

 1. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Mitä helvettiä täällä tapahtuu. Pari viikkoa netistä poissa ja Lahdet ja Karhuset lentää Kiinaan pelaamaan KHL:ää. Crazy world
   
 2. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Pekingin jengi pelaisi ilmeisesti harjoituspelin ensi torstaina klo 17 alkaen Espoon metro areenalla. Vastaan asettuu Moskovan Spartak. Mahtaakohan tapahtumaan olla satunnaisilla asiakkailla pääsyä, vai pelataankohan suljettujen ovien takana?
   
 3. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stiiv Jatserman
  Tämä projekti ihmetyttää ja kiinnostaa itseä, joten katselin hieman ammattijääkiekon lähihistoriaa Kiinassa. Ketjussa en nähnyt mainitun China Sharks nimistä joukkuetta, jota vastaava NHL-joukkue San Josesta tuki, ennen kuin vetäytyi vuonna 2009. Tuolloin joukkue nimettiin uudelleen China Dragoniksi. Sen menestys edes AIHL (Aasian liiga) ei ole viime vuosina ollut kummoista. Tai oikeastaan kummoistakin on vähän väärin sanottu, koska joukkue on aina sijoittunut viimeiseksi.

  Ehkä jotain AIHL liigan tasosta kertoo että Dragonsin paras pistemies ja tuon AIHL:n kymmenen parhaan maalintekijän joukkoon mennyt Brett Barnham kävi yirttämässä vuonna 2014 ECHL- pelejä. Niitä kertyi myöskin kymmenen kappaletta ja Parsons palasi Dragonsiin ECHL- tehopistein 1+2=3.

  China Dragon - Wikipedia, the free encyclopedia
   
 4. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Pakko kysäistä että mikä tämän kaverin nimi nyt oli? :D Barnham vai Parsons? Kysymys ei sisällä vittuilua tai edes sarkasmia, vaan puhdasta mielenkiintoa. IFK-fanina kun tuo nimi Parsons on melko surullisen tuttu Mark Murphyn, Jonathan Zionin, Sebastian Centomon ja Peter Whiten ajoilta...

  E: Boldaukset omia
   
 5. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Ei taida oikea nimi olla kumpikaan noista vaan Brett Parnham. Kyseinen kaverihan kävi 2012 Ilveksessä testissä ja se testi ei pitkään jatkunut. Mutta näköjään löytänyt sitten paikkansa Kiinasta ja siellä ollut tiiminsä paras pistemies. Näköjään toisena pisteissä on Matti Näätänen (D), joka tehnyt lähes pinnan per matsi ja yli miinuksen per matsi (-49).
   
 6. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Bussissa keskellä korpea ei EliteProspects pelittänyt, mutta jollain pyhällä voimalla jatkis toimi, siksi en itse tuota saanut selvitettyä. Kiitokset @Mr. Smith avusta!
   
 7. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stiiv Jatserman
  Lainaus:
  Juuri tästä herrasta oli kysymys. Mielessä pyörivät vain Frank Banham ja Steve Parsons, joten lopputulos oli jotain siltä väliltä.

  Mielenkiintoinen tieto että tämä Shangain maalihai on edes ollut kokeilemassa liigajoukkueeseen, kuten myös se että tuo testijakso päättyi aika nopeasti. Tämän perusteella voisin sanoa että tuosta AIHL- sarjan joukkueesta - joka siis käytännössä on Kiinan maajoukkue - ei tarvitse odottaa vahvistuksia Red Starin riveihin, vaan jengi on täysin ulkomaalaisvetoinen.
   
 8. Rici Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D, Pönttövuoren Peikot
 9. Rici Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D, Pönttövuoren Peikot
 10. Ja ilmeisesti myös Pihlström menossa Kunluniin.
   
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Laadukkaita matseja luvassa lisää KHL:ään, eiku...
   
 12. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Toisin kuin betonibunkkerissa?

  Ihan kohtuulliset pari kenttää Kunlunilla on jo kasassa, esim:

  Rau-Collins-Pihlström
  Salmela-Bellemore

  Picard-Marcinko-Fleury
  Mäntylä-Jalasvaara

  Bakos-Lahti-Pöysti
  Viklund-Yuen

  mv: Karhunen
   
  Viimeksi muokattu: 30.07.2016 klo 16.58
 13. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Voisin aivan hyvin kuvitella Liigassa olevan tuommoisen rosterin omaavan joukkueen...
   
 14. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tätä samaa meidänkin rosterista ennen ensimmäistä kautta huudeltiin siinä vaiheessa, kun oli sen 2-3 kenttää pelaajia hankittuna. En usko, että tästä jengistä tulee mitään tähtisikermää, mutta eiköhän sinne tule vielä muutama kovemman luokan pelaajakin. Puolustushan on jo nyt ihan suht nimekäs.
   
 15. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Red Star saapuu tänään 14 Hotelli Tikkurilaan, ja huomenna pelaa harjoitusottelun Keravalla. Pitää ihan mielenkiinnosta pojilta kysyä pääseekö ottelua katsomaan
   
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän kuvitella voi mitä tahansa. Minulta on sellainen lapsenusko karissut jo ajat sitten pois. Totuus on kuitenkin se, että tuon tason pelaajia ei nykyisin Suomen liigaan saada. Kyllä tuosta porukasta 2-3 voisi Liigassa pelatakin, mutta ei noita kaikkia eikä varmasti samassa joukkueessa. Silti Suomen liigan parhaat voittaisivat kyllä tuon nykyisen Kunlunin joukkueen, mutta se johtuu muista jutuista kuin nimistä listalla. Ei tuo kiinalaisjoukkue kuitenkaan nimilistan osalta häviä yhtään muutamalle muulle KHL-jengille. Suurempi ongelma on tuo, että joukkue on kasattu tyhjästä, valmennus, pelaajat, missio Kiinan kiekkoilun kehittämisestä, itse Kiinassa pelaaminen ja asuminen jne. Haasteita riittää, mutta suomalaispelaajien kommenttien perusteella tämä koetaan nimenomaan hyvänä haasteena ja ollaan innoissaan lähdössä tuonne. Hieman eri juttu kuin jonnekin Niznekamskiin.
   
 17. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Noistahan on puolet siirtynyt Liigasta.. Totuus on se että noista pari jätkää on sellasia, jotka eivät Liigassa pelaisi hanskasta lähteneiden palkkapyyntien takia (Pihlström).
   
 18. lauriroope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL ja KHL
  Lainaus:
  Selvisikö pääseekö ottelua katsomaan? Sekä monelta ottelu mahtaa alkaa ja ketä vastaan?
   
 19. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Jos luit viestini, niin siinä sanottiin, että tuollaisia pelaajia ei saisi koottua Suomen Liigassa pelaavaan joukkueeseen. Siis samaan joukkueeseen. Yksittäisiä pelaajia toki noista voisi pelatakin Liigaa. Siksipä onkin minusta virheellistä sanoa, että pelaajisto on kuin Liigassa pelaavasta joukkueesta. Ei ole.
   
 20. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Juttelin parin venäläisen pelaajan kanssa ja he ei osanneet sanoa juuta tai jaata. Mulla on tuolla joukkueen aikataulu jossain, voin vaklata kohta millon matsi on, jos en väärin muista niin Amuria vastaan on peli
   
 21. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eiköhän se Amuria vastana ole, sillä he pelaavat torstaina Bluesia vastaan, joten ovat ainakin Suomessa tällä hetkellä.
   
 22. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Jep, Amuria vastaan pelaa. Peli pelataan huomenna klo 14 Keravalla ja on kuulemma ilmainen.
   
 23. Artyukhin Jäsen

  Kunlun sai maalihanansa auki, heh. Amuria vastaan kuokkaan reenipelissä 3-5.
   
 24. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Paikoittain Red Starin peli näytti jopa ihan hyvältä ainakin katsojan näkökulmasta. Mutta on tossa vielä vähän hiottavaa :D
   
 25. nixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ihan ok kesäläpsyttely tuo oli.

  Kunlunilta erottuivat Hyökkääjistä ainin Yashin & Collins? Kaksikko ja samoin Lahden ketju sai välillä peliä avattua. Jalasvaara oli pakkien ykkönen, ei yllättäne ketään.