Red Army on tour – vieraspelit ja tiedotteet

  • 213 959
  • 312

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Toki isossa porukassa on vaikea paimentaa muutamaa vatipäätä ja aina on vaara että pienemmästäkin innostumisesta isolla joukolla hajoaa istuin tai pleksi, mutta kyllä mä odotan Red Armyltä selkeämpää linjaa näihin lieveilmiöihin. Otetaanko jengiä mukaan toimintaan vaan määrien vuoksi?

Kyllä nyt jeesustellaan ja kovasti omastakin takaa. meinaatko että yhdistyksessä on 3000 jäsentä? tietääkseni ei edes 4:ää prosenttia tuosta lukemasta.

Ja Harton tifonpölliminen kyllä aiheutti päivän kovimmat naurut. Harto vois muutenkin käydä vaikka ihan normi kuumassa Ässämatsissa, missä tunteet on kovastikin joskus kuumana ja kama lentää, näkisit hieman muutakin kuin Saipan homopersekiekkoa.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Eiköhän tämä tavaroiden heittely -episodi ole saanut pikkaisen turhan isot mittasuhteet tämän jeesustelun kanssa. Olen ollut vuosien saatossa varmasti kymmenissä jääkiekko-otteluissa, joissa kentälle on lentänyt jotain sinne kuulumatonta. Tasona kakkosdivarin peleistä MM-kiekkoon. Kolikoita, nuuskapurkkeja, röökinsytyttymiä, makkaranpätkiä, erätaukokisan heittokiekkoja, tyhjiä muovipulloja, hattuja, kyniä, istuinalusia, rumpukapuloita, you name it.

Minusta on suoranainen ihme, että järjestyshäiriöt jäivät noin vähäiseksi tuolla porukalla ja tunnelatauksella. Siitä peukkua Vaasan suuntaan.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Mä en lähde tosta kolikkosateesta syyttelemään Red Armyn jäseniä enempää, koska tiedän, että sitä harrastaa randommulkut eikä mitään ryhmää voi erikseen leimata sen harrastajaksi.

Mutta pitäkää nyt ainakin se yksi erityisen aggressiiviselta vaikuttanut jannu kurissa. Juuri se, josta tuolla toisessa ketjussa jo mainitsin. Musta t-paita, numero 1 selässä ja erityispiirteenä vastustajan kannattajan kimppuun ryntääminen, vaikka kyseessä olisi 60 -vuotias liikuntavammaisen saattaja.

Sitten toinen ihan vilpitön kysymys. Miksi niissä plekseissä pitää roikkua kuin apinat? Te tiedätte, että se on kiellettyä. Miksi tehdä niin? Siksikö, että pääsisitte konfliktiin järkkärien kanssa ja voisitte sen jälkeen kertoa, kuinka järkkärit ovat mulkkuja?

Enkä tarkoita nyt pleksin takomista (se kuuluu ajoittain asiaan), vaan nimenomaan sitä pleksin ylälaidassa roikkumista ja laidan heiluttamista.

Ihan kaikkea ei voi laittaa tunteen piikkiin lätkämatsissakaan.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Ei sinne Hakametsän jäälle ensimmäistä kertaa kolikoita heitelty.. edes tälläkaudella, tai ainoostaan vierasfanien toimesta. Pellejä on joka porukassa ja kännissä tyhmyys tiivistyy.

Turhaa jeesustelua, meiniki oli helvetin hyvää ja käytävillä oltiin ihan sovussa ja hyvällä meinigillä. Mitään Jokerifanien mennävuosien paikkojenhajottelua tai kotijoukkueen fanien uhkailua ei nähty. Nähtiin hemmetin heino fani-invaasio. Harmi että itse peli ratkesi niin aikaisin (noin tunnelmman kannalta)...

hieno kokemus. Tervetuloa uudestaan.
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ihan on vastuunpakoilua toi juttu, että random katsojat heittelee. Jos joku tulee rebelssien katsomoon heittelemään jäälle tavaraa, niin se hoituu sillä, että käy ilmoittamassa noomin järkkäreille. Jos on katsomassa peliä ja joku asettaa pelaajien terveyden kyseenalaiseksi heittämällä jäälle tavaraa, niin sen ketä näkee tämän vastuulla on ilmoittaa henkilö järkkäreille, jotta voivat poistaa katsomosta. Sihhen tuo käytös loppuu, kun porukat tietää, että heittämisestä pääsee putkaan. Toinen vaihtoehto on tietysti porukalla viedä tollanen erätauollaa vaikka vessaan ja kysellä vähän niitten tapojen perään. Eiköhän noilla toimenpiteillä heittelyt vähene, se on vaan halusta kiinni, eikä lopu jatkuvalla selittelyllä.
 
Päivän sana, jeesustelu!

Mun mielestä jeesustelu on kyllä karannut pikkusen lapasesta tän kolikon heittely asian kanssa. Aina löytyy niitä vatipäitä jotka viskoo tavaraa kentälle ja hidastaa ottelun kulkua, mutta eipä näille mitään voi. Oma veikkaus on se että heittelijät on ollut juurikin niitä random-tyyppejä, jotka ei tiedä miten fanimatkalla tulisi käyttäytyä. Ja luulisin että RA:n porukat on tehnyt asian selväks miten otteluissa pitäisi käyttäytyä. Ja eikös tuolla lentänyt kentälle jotain sieltä toisestakin päädystä, kun Laitinen kävi tuomareille näyttämässä ja dumarit keräs sieltä kentältä jotain pois. Oliko nekin sitten RA:n heittämiä tavaroita? En usko, vaan uskon että siellä toisessakin päässä oli joku vatipää.

Ja Sportin kannattajathan käyttäyty helvetin hyvin, vaikka päissään olivatkin. Ainoa järjestyshäiriö minkä näin, oli kun joku Sport-fani haukku Puurulaa paskaks ja toinen puolusteli Puurulaa, siitäpä sitten pieni vääntö alkoi.

Edit. Ja kiitos vielä RA:lle ja Sportin muille faneille hienosta elämyksestä Hakametsässä. Hyvä meininki oli hallissa vaikka taululla olikin isot lukemat.
 
Viimeksi muokattu:

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Toki isossa porukassa on vaikea paimentaa muutamaa vatipäätä ja aina on vaara että pienemmästäkin innostumisesta isolla joukolla hajoaa istuin tai pleksi, mutta kyllä mä odotan Red Armyltä selkeämpää linjaa näihin lieveilmiöihin. Otetaanko jengiä mukaan toimintaan vaan määrien vuoksi? Eikö ole väliä sillä miten jäsenet käyttäytyvät? Mielestäni se on kannattajayhdistyksen vastuu ylläpitää myös jonkinlaista sisäistä valvontaa. Ei matkajuomisia tarvitse bannata, mutta jos liemi aiheuttaa jollekin käyttäjälle ongelmia niin RA:n nimissä ei silloin tarvitsisi ko. janareita mukaan ottaa.

SM-liigan suunnalta mestiskarsintaan osallistuvaa joukkuetta tarkkaillaan muita liigaseuroja tarkemmin ja varmasti jokainen kivi käännetään myös mietittäessä sitä, miksi jonkin mestisseura ei liigapaikkaa ansaitsisi. Huonosti käyttäytyvät kannattajat voivat olla yksi syy - vaikka miten tekosyy olisikin.

Se nyt vaan täytyisi niin Red Armyn kuin kaikkien muidenkin Sportin kannattajien ymmärtää, että tavaran heitto jäälle Sportin kannattajien toimesta on paljon PAHEMPI juttu kuin jos Ilveksen fanit tekevät saman.

Eli jos haluat auttaa Sportin liigaan - käyttäydy tunteella mutta hyvin!

Olen kyllä samoilla linjoilla kanssasi ja tavaroiden heittely jäälle on todella tuomittavaa. Mutta kuten aiemmin olen jo sanonut niin miten Red Army voisi yhdistyksenä ottaa yhtään mihinkään kantaa kun ei ole tiedossa kuka sitä tavaraa on jäälle heitellyt? Onko kyseiset henkilöt jo aiemmin bännätty RA:n reissuilta ja olivat tulleet muilla kyydeillä paikalle vai olivatko kyseiset henkilöt RA:n bussien matkassa? Ja jos ihmisiä on pelkästään Red Armyn järjestämissä busseissa 600 niin miten kukaan voisi tuntea kaikki matkalla olevat henkilöt?

Jos jostain saisi tietää ensin ketkä sitä tavaraa ovat heitelleet niin siihen olisi varmasti yhdistyksenkin paljon helpompi ottaa kantaa. Ja kuten sanottua nyt puhutaan vain kourallisesta valopäitä yli 3500 Sport-kannattajan joukossa.

Luulisi että Sport-kannattajana osaisit muista poiketen erottaa Red Armyn toiminnan siitä kaikesta muusta toiminnasta. Ei yksi pieni yhdistys voi valvoa koko toimintaa vaan yrittää pitää huolta siitä että se oma porukka pysyy kurissa. Saattaa olla että kyseessä oli RA:n bussien kyydissä tulleet ihmiset jotka sen tekivät. Mutta ihan samoin ne voi olla Ultrasien busseilla tulleita henkilöitä tai jotain muita. Kuinka Red Army voi heidän toimiaan valvoa?

Ja toistan edelleen itseäni mutta en muista Sport-kannattajien heittäneen yhtään mitään jäälle yli kymmeneen vuoteen? Joskus kotipelissä C-katsomossa istui joku känninen vatipää joka jotain kolikkoja heitteli kentälle muutama vuosi sitten mutta että Ahvensaaren päädystä tai vierasmatseissa fanikatsomoista olisi jotain lentänyt niin siitä on kyllä aikaa jo tosiaan se kymmenen vuotta.

Ja tuosta usein on ainakin Ahvensaaren päädyssä puhuttu että mitään paskaa ei sitten kentälle heitetä koska se on hirveintä mitä voi tapahtua jos joku Mirri tai Jallu kaatuu jäälle lentäneeseen kolikkoon ja pamahtaa pää edellä plekseihin. Sitä ei Red Armyssä kukaan halua eikä sitä riskiä oteta. Siksi mun on todella vaiketa uskoa että kyseessä olisi ollut joku hardcore-kannattaja.
 
Viimeksi muokattu:

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Mutta kuten aiemmin olen jo sanonut niin miten Red Army voisi yhdistyksenä ottaa yhtään mihinkään kantaa kun ei ole tiedossa kuka sitä tavaraa on jäälle heitellyt?

Ymmärrän kyllä, että tämä on vaikea ellei jopa mahdoton pala kannattajayhdistykselle hoitaa. Ehkä se mitä tekoja kaipaan, olisi näkyvämpi linja/kannanotto yhdistyksen suunnalta sen suhteen mitä siellä ajatellaan näistä asioista - hyväksytäänkö ne hiljaa vai ei? Ja jos todella tiedossa on nimiä tyypeistä jotka todistettavasti ja kenties toistuvasti aiheuttavat ongelmia, niin onko munaa jättää kyseiset vesselit määräajaksi sivuun? Onko edes Isomäen kananmunaheittäjät tiedossa? Nyt tuntuu, että pääasia kannattajayhdistyksellekin on se, että väkeä ja älämölöä on mahdollisimman paljon. Se ei sitten niinkään haittaa, jos onglemia syntyy. Näinkö tämä Vaasassa menee? Jostain syystä vaasalaiset nousevat aina säännöllisin väliajoin esille näiden ongelmatapausten takia, niin Sportin kuin VPS:n kannattamisessa ja se ei ole liigaan menon kannalta mikään hyvä asia.

Minä olen sitten mielelläni jeesustelija, koska nyt on aika ottaa tämä asia vakavammin esille.

Varmasti totta sekin, että näihin peleihin tulee niitäkin (rellestäjä)tyyppejä, jotka eivät aktiivisesti edes seuraa Sportia tai kuulu Red Armyyn.

Ja oikeasti - mielettömän iso peukku ja kiitos Red Armylle siitä mitä olette saaneet aikaan niin koti kuin vieraskaukaloiden äärellä. Te olette oikeasti iso osa tätä touhua, osa Sportin tulevaisuutta isommissa ympyröissä. On teidänkin kannalta surullista, että hienot tuntikaupalla taiteillut tifot ja laulut jää näiden kusipäiden varjoon.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ymmärrän kyllä, että tämä on vaikea ellei jopa mahdoton pala kannattajayhdistykselle hoitaa.

Virallinen tiedote yhdistyksen sivuille, jossa tuomitaan tuollainen toiminta 100 %:sti? Ei varmaan auta mitään, mutta olisipahan joku "näyttö", että asia on huomioitu virallisesti.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Asiaa sivuten.. Tähänkö on tultu, että tuo yhdistys on yhtä kuin Red Army? Ärsyttää, mutta omapahan on ongelmani.
 
Siis tämähän on ihan turhaa paskanjauhamista, ettei muka niitä heittelijöitä tiedetä, koska ne jätkät löytyvät siitä yhdestä porukasta, joka on katsonut välillä vähän liikaa GSH:ta ja siihen pyrkivistä hännystelijöistä. Red Army(tai mikä tahansa nyt onkaan virallinen) ei halua/uskalla näitä nimetä vaikka ihan varmasti tietävät tyypit ja miksi nyt tällaisesta asiasta edes tarvisi? 3000 fania liigakarsinnoissa maalin takana ja jäälle lentää 6-0 tilanteessa muutamat nöölit. Tätä tapahtuu ihan missä vaan, kun tunteet käy hieman kuumina.

Nyt täällä pyritään tekemään taas kärpäsestä härkänen, ehkä osittain kateudesta vaasalaisten toiminnasta ja yritetään mustamaalata sitä näillä toimilla + kääntää huomio pois kaikesta hyvästä pienellä pahalla.

Ei muuta.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Asiaa sivuten.. Tähänkö on tultu, että tuo yhdistys on yhtä kuin Red Army? Ärsyttää, mutta omapahan on ongelmani.

Tietämättömät pui asioita.

Yhdistys=Vaasan Sportin Kannattajat ry

Red Army=Kaikki fanit, ei yhdistys


Ja vänkäämistä voisi varmaan jatkaa toisaalla, tämä on kuitenkin lähinnä tiedotetopic.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Yhdistys=Vaasan Sportin Kannattajat ry

Red Army=Kaikki fanit, ei yhdistys

Sitä tällä hainkin, eli kannattajayhdistys on se virallinen taho, joka kantaa - jossei täyttä vastuuta, niin ainakin osavastuuta siitä miten Sportia kannatetaan, hyväksytäänkö kusijaakot, munasankarit sun muut pleksinhajottajat osana kannattajakulttuuria vai ei. Hyväksytäänkö pelaajien, tuomareiden ja hallihenkilökunnan työn vaikeuttaminen ja vaarantaminen osana normaalia kannattajatoimintaa?

Tässä on nyt kyse laajemmalti vaasalaisen kannattajakulttuurin lieveilmiöistä pidemmältä ajalta kuin pelkästään viimeisimmästä Hakametsän kolikonheittelystä ja pleksin repimisistä, mikä sekin on pelaajien turvallisuuden vuoksi vakava asia.

E: Se, että asioista vaietaan eikä sanota mitään = asian hyväksyminen.

E2: Vitutti suunnattomasti katsoa sitä, kun Hakametsän huoltaja yritti korjata pleksiä ja pari vaasalaista idioottia rynkytti samaa pleksiä siinä vieressä mikä ei mitenkään edistänyt pelin jatkumista.
 
Viimeksi muokattu:

Necco

Jäsen
Asiaa sivuten.. Tähänkö on tultu, että tuo yhdistys on yhtä kuin Red Army? Ärsyttää, mutta omapahan on ongelmani.
Yhdistyksessä olevana allekirjoitan tämän myös itsekin. Yhdistys ei ole yhtä kuin Red Army. Onneksi tuota nimeä ei joidenkin määräysten mukaan saa käyttää virallisissa yhteyksissä, siksi se ei ole virallisesti nimessäkään.

Ja edelleen painotan ettei yhdistys voi ottaa vastuuta kaikista Tampereella olleista Sport-faneista.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Ja edelleen painotan ettei yhdistys voi ottaa vastuuta kaikista Tampereella olleista Sport-faneista.

Jos sopii niin kysyn sinulta, miltä tämä mielestäsi vaikuttaa ulospäin ettei kannattajayhdistys millään tavoin reagoi sattuineisiin ylilyönteihin? Miksi kannattajayhdistyksen ei mielestäsi kuulu ottaa kantaa näihin?

Jos minä, vaikka en ole kannattajayhdistyksen jäsen, päättäisin huomisessa pelissä hetken mielijohteesta vaikka repiä alas Kuparisaaren kalaverkot niin vaikuttaisihan se valitettavasti myös teidän yhdistyksen maineeseen. Miksi olisitte välinpitämättömiä?

"Taas riehui yksi hullu vaasalainen. Sellaisia ne on kaikki Sport-kannattajat"
 

Necco

Jäsen
Jos sopii niin kysyn sinulta, miltä tämä mielestäsi vaikuttaa ulospäin ettei kannattajayhdistys millään tavoin reagoi sattuineisiin ylilyönteihin? Miksi kannattajayhdistyksen ei mielestäsi kuulu ottaa kantaa näihin?

"Taas riehui yksi hullu vaasalainen. Sellaisia ne on kaikki Sport-kannattajat"
Ainoa paikka jossa olen kuullut että vaikuttaisi negatiivisesti yhdistykseen on nimenomaan tässä ketjussa. Varmaan muualla ymmärretään ettei tapahtunut ole yhdistyksen vika, eikä voidakaan odottaa vastuuta. Ja jos roikkuisitkin päätyverkossa, niin suurin osa katsojista todennäköisesti rinnastaisi sinut paikallisiin kylähulluihin.
 
Viimeksi muokattu:

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kateellisuus on syy miksi täälä nyt naristaan. Onhan se melkoista kun piskuisesta Vaasasta tulee kiekkokartalle Suomessa parhaimmat ja kiihkeimmät kannattajat. Ja tämä kaikki on saatu aikaiseksi rypemällä kakkosessa ja Divarissa ilman liigakausia. Jatketaan samaan malliin vain ja huomenna taas täysi höyry päälle. Ilveksen ei saa Vaasassa tuntea oloansa helpoksi.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Lässyn-lässyn. Eikö tää nyt ole jo ihan oikeesti taputeltu ja loppuunkulutettu? Jatkakaa vaikka Sportin kotisivujen laatufoorumissa.

Onko niitä lähtijöitä torstain otteluun, vai jääkö kaikki jeesustelemaan tätä kolikkoepisodia ja joko kiima loppui yhteen kompastukseen?
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Hienoa tekemistä torstaina Tampereella. Ei aivan top-5 isoin ja äänekkäin ryhmä (tällä kertaa) kasassa tämän kauden Hakametsän peleissä, mutta vaikutuksen teki joka tapauksessa. Useampi laulu jatkui pitkään läpi ties monenko pelikatkon ja minuutin.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Tänään kunnolla säpinää päätyyn (ja miksi ei sitä nyt tule pyytämättäkin). Saisikohan tänään, kun on tupa täynnä, panokset hurjat ja lauantai (kaljahanat virtaa jne.), ottelun alussa muun hallin kunnolla mukaan "nyt taistellaan" -chänttiin?!
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportin fanit, Red Armyn kannattajayhdistys on palkittu jollakin palkinnolla risteilyllä. Näin kertoi laivalta humaltunut tekstiviesti.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Aivan mielenkiinnosta tulen tänne utelemaan, että onko Red Army järjestämässä reissua reilun kuukauden päästä pelattavaan Pitsiturnaukseen? Olisi hieno nähdä iso lauma vaasalaisia pitämässä meteliä hallissa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös