Red Army on tour – vieraspelit ja tiedotteet

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Eräs Mikkelistä kotoisin oleva palstaveli oli Pohjalaisen uutisen kommenteissa kehuskellut ja elvistellyt kuinka ovat tehneet jo yhden fanimatkan. Tässä tuleekin jo meidän kolmas: Seinäjoelle mars!
Ihan selvennyksenä, että tuo pohjalaisen sivulla oleva kirjoitus ei ole ainakaan minun kirjoittama, jos sitä vihjasit.
 

Necco

Jäsen
Suosikkijoukkue
65350
It begins.. "Kannattajien oma pelaaja" -projektin keräyslupa on tullut Pohjanmaan poliisihallinnolta hyväksyttynä takaisin! Tästä seuraa lisätietoa lähipäivinä.

In other news: Seinäjoen reissuun ilmoittautumisaikaa huomiseen klo. 12 asti. Tarvitsemme vielä joitakin lähtijöitä jotta reissu toteutuu.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Loistavaa duunia. Keräyksessä jo mukana ja toivottavasti mahdollisimman moni muukin Jatkoajankin kautta Sporttia seuraava.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tällä viikolla alkanut keräys on tuottanut jo reilut kaksi tonnia "kannattajien oman pelaajan" pottiin ja summa kasvaa syksyn aikana vielä runsaasti. Summan luovutushan on vasta tammikuussa joten keruuaikaa on vielä runsaasti. Hienosti on kuitenkin tempaus käyntiin lähtenyt.
 

Necco

Jäsen
Suosikkijoukkue
65350
Kolmen kiloeuron raja on tänään ylittynyt, ja keräyshän on ollut vasta puolisentoista viikkoa pystyssä. Uskon todella vahvasti, että tavoitteeksi laitettu viisi tonnia menee rikki heittämällä. Viimeistään sitten kunhan keräyslippaat saadaan paikoilleen hallille ja baareihin, niin hyvissä nousuissa olevilta naisilta ja herroilta löytyykin ylimääräistä kolikkoa sopivasti.

Loistavaa me!
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eiköhän Necco vähintään tuplata tavoitesumma!? Hienosti näyttää etenevän ja mitä enemmän sitä pidetään esillä niin paremmin se tuottaa. Nytkin KiekkoPohjalainen on tehnyt juttua räjähtävästä keräyksen alusta.

Lehti jatkaa, että keräys on Mestiksessä ja Suomalaisessa jääkiekossa ensimmäinen laatuaan. Hymy.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU

Necco

Jäsen
Suosikkijoukkue
65350
Järjestämme reissun Turkuun TuTo-Sport -otteluun 2.11.

TuTo-Sport reissu-uutinen @ redarmy.fi

Onko yhdistyksessä ollut puhetta mahdollisesta Stavangerin reissusta 23.-25.11?
Nyt on muuten todella myöhäinen vastaus, pahoittelut siitä, mutta puhetta asiasta on ollut, ja ainakin muutama yhdistyksen kaveri on lähdössä Stavangeriin jos tarvetta on. Yhdistys ei itse ala järjestelemään reissua koska hinnat ja muut järjestelyt tuonne on luokkaa järkyttävät.
 

Necco

Jäsen
Suosikkijoukkue
65350
Turun reissu voidaan tällä haavaa unohtaa, perjantai ei oikein sovi kenellekään reissupäiväksi. Sen sijaan järjestämme vuosien tauon jälkeen megareissun! Lähdemme Keravalle 24.11. HCK-Sport -otteluun toivon mukaan usean bussin voimin. Hinnat on poljettu mahdollisimman alas juuri tätä varten.

Red Army -sivuston uutinen.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Hieno homma tämä! Nyt sellainen 3-4 bussia liikenteeseen ja etelän poppoo siihen päälle, niin saadaan kunnon kekkerit aikaiseksi. Tämä on hyvää reeniä kevään liigakarsintareissaamiseen!
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kannattajien keräyksessä pian paukkuu viiden tonnin raja. Eiku jokainen vaan toiselle kierrokselle messiin.

Mukavaa on kun Keravalle tulee vähän enemmän lössiä. Saadaan kunnon kinkerit aikaseksi täälläkin.
 

Ihmemies

Jäsen
Lauantaina Mikkeliin.

Ultras 06 lähtee lauantaina 17.11.2012 Mikkeliin. Lähtö tapahtuu klo 9.00 kaupungintalolta ja matkan hinta on 35e. Mukaan matkalla voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen u06@ultras06.com tai vaihtoehtoisesti Ke 14.11 pelattavassa Sport - Jokipojat ottelussa suoraan Ultrasin jätkille.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Niin paljon, että saa Underground army saa laittaa parastaan, että teidät havaitaan.
Tuo maanalainen armeija on niin piilossa ja salainen, ettei sitä ainakaan eilen näkyny missään.
 

Ihmemies

Jäsen
Kannattajayhdistyksen Turun reissu on ilmeisesti peruuntunut, mutta Ultras 06 lähtee matkaan omalla bussilla, johon ovat kaikki tervetulleita. Paluu takaisin Vaasaan heti ottelun päätyttyä.

Pitkän kauden aikana tulee usein niin ylä- kuin alamäkiä. Silloin kun menee heikommin, täytyy erityisesti tukea ja herätellä joukkuetta. Ultras 06 matkaa bussilla seuransa tueksi Turkuun lauantaina 29.12. Lähtö tapahtuu tuttuun tapaan kaupungintalolta klo 10:00. Hinta reissulle on 30e, mikä ei sisällä ottelulippua. Kuten aikaisemmin todettu, ei tällä kaudella päästä liioin nauttimaan lauantain vieraspeleistä, joten ottakaamme ilo irti niistä mitä on tarjolla!

Ilmoittaudu ajoissa mukaan ja varmista paikkasi hyvässä seurassa. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen u06@ultras06.com. Laittakaa viestiin etunimi ja sukunimi. Vahvistamme ilmoittautumisen vielä sinulle sähköpostilla. Tervetuloa mukaan!
http://www.ultras06.com
 

Nobelarel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rīgas Dinamo, Ralfs Ozolins & Normunds
kotka iholle

lukaisin tässä ilmoituksen järjestettävästä tapahtumasta

Vaasan Sportin Kannattajat - Etusivu

niin kysyisin siis että mitä tämä tarkoittaa eli että mistä bussi lähtee ja koska kun kellonaikaa ei ole mainittu missään ja montako bussia on yhteensä lähdössä
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tulipa käytyä vähän risteilemässä Tallinnan suunnalla ja reissussa päällä on RA:n huppari. Voin kertoa että olkapäästä kiinniottajia tupsaantui matkan aikana kymmenittäin ja varsin positiivista verbaliikkaa sai osakseen RA:n ja RAS:n sekä Ultras06:n toiminta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös