Real Madrid C.F. 2010-11 - sympaattisen pikkuseuran Euroopan valloitus

  • 117 592
  • 577

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Nyt puhutaan Real Madridista, jossa ei pitäisi pelata kentällä ns.suurissa peleissä yhtään keskinkertaisuutta.

Täytyy muistaa myös tässä, että vasemmalla pelatessa Arbeloa ei saanut palloa lähellekkään yhtä paljoa kuin oikealla. Ramosin kautta lähtee niin moni Real Madridin hyökkäys, että käytännössä vasemmalla on mahdotonta loistaa.

Viime kauden isoissa peleissä Kaka, Granero ja Arbeloa eivät olleet sillä tasolla, millä Real Madridin paitaa kantavan pitää olla. Kaka näistä on ainoa, joka oikeasti pystyy parantamaan peliään tulevalla kaudella.

Granero floppasi aika pahasti viime kaudella ja petraamisen varaa on hurjasti, mutta tuskin saa enää niin paljon mahdollisuuksia kuin viime kaudella.
 

scholl

Jäsen
Sitä en tajua, että kenen paikalle uusi toppari tulisi?

Sehän on ollut aina Madridissa tapana, ettei pelaajille ole katsottuna mahdollista pelipaikkaa, vaan pelaajian hankitaan hankkimisen vuoksi. Sen takia sitten näitä epäonnistumisia ja heti perään muualla onnistumisia tulee niin paljon.

Eivät muuten nyt päästä Raúlia lähtemään, jos ei tule Gomez tai joku muu hyökkääjä tilalle. Van der Vaart on kuulemma kauppatavarana mahdollisesti, kun hyökkääjää etsivät. Özil, Khedira etc. siihen niin aikamoinen sirkus käy pelkästään keskikenttäkaavailuissa. Jotenkin on vahva tunne siitä, että Kaká saattaa flopata pysyvästi Madridissa. Sitten tulee joku Inter Milano apajille ja kiittää ja kumartaa.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Eivät muuten nyt päästä Raúlia lähtemään, jos ei tule Gomez tai joku muu hyökkääjä tilalle.

Minä en taas ymmärrä mihin sitä uutta kärkeä pitää hankkia. Varsinkaan jos kyse on jostain vitun Gomezista.

Viime kaudella oli jo vaikea sovittaa Benzemaa tuohon Higsun taakse ja mies ei saanut sitä roolia mitä olisi tarvinnut breikkaamiseen. Tuo kaksikko lisättynä Cristiano Ronaldolla on täysin riittävä tulevaan kauteen ja yhtään isolla egolla varustettua jannua ei sinne tarvitse ottaa. Tietysti tähän ei yksittäisien fanien mielipiteet riitä, mutta toivottavasti Mou tuo tullessaan järkeä tuohon hankintapolitiikkaan. Toki täytyy muistaa, että tämä on Jose-sedän ensimmäinen kesä Real Madridin ruorissa ja tietysti pyrkii mahdollisimman paljon saada pelaajistosta oman näköisensä. Josko ajat sittenkin olisi muuttumassa?
 

scholl

Jäsen
Minä en taas ymmärrä mihin sitä uutta kärkeä pitää hankkia. Varsinkaan jos kyse on jostain vitun Gomezista.

Harva ymmärtää, mutta Madridissa on ollut aina tapana hankkia paljon pelaajia. Ei nuoria pelaajia, vaan sellaisia, joilla on jo valmiiksi nimeä. Ja heitä toimistolla jossain määrin vituttaa se, jos Raúl lähtee, vaikkei paikkaa tavallaan omassa joukkueessa enää ole. Lisäksi van Nistelrooyhan lähti jo aiemmin. Toki di Maria mm. on tullut keskikentän hyökkäyspään vahvistukseksi. Se voi olla ihan hyvin, että pelaavat Higuain, C. Ronaldo, di Maria ylhäällä, joten sinne ei edes mahdu toista puhdasta kärkeä.

Benzema, Drenthe ja kumppanit ovat sellaisia pelaajia, joilla ei varmaan ole mitään käyttöä Madridissa. Varmaankin lähtevät. Van der Vaart taas tuskin ikinä lyö siellä läpi. Siihen päälle, jos seuraikoni Raúl ja lähes samanveroinen Guti (Schusterin Besiktasiin) lähtevät niin ovet käyvät vielä moneen kertaan. Lopputulos alkaa olla aika epämadridilainen joukkue. No joo onhan siellä Iker Casillas, mutta muuten aika Mourinhomainen muukalaislegioona.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Harva ymmärtää, mutta Madridissa on ollut aina tapana hankkia paljon pelaajia. Ei nuoria pelaajia, vaan sellaisia, joilla on jo valmiiksi nimeä.

Tämä nyt ei varmasti montakaan ihmistä enää yllätä..

Benzema, Drenthe ja kumppanit ovat sellaisia pelaajia, joilla ei varmaan ole mitään käyttöä Madridissa.

Drentheä ja Benzemaa on aika hurja lähteä vertaamaan, sen verran hurja tasoero jannuilla on.

Benzema hankittiin kovalla kohulla ja hänen piti pyyhkiä lattiaa Higsulla, mutta toisin kävi. Argo oli helvetin kova ja pakotti niinkin kovan pelurin kuin Benzeman istumaan penkille huikean pre seasonin jälkeen. Monesta kilpailusta johtuen siellä on silti hyvä olla se toinen superkärki Benzeman muodossa, vaikka lähtökohtaisesti se aloitus olisikin se Di Maria-Higsu-CR.

Onhan se muutos Real Madridissa melkoinen jos Raúl ja Guti korvataan vaikka Khedira-Gomez kaksikolla. Kivulias paikka jos ja kun kaksi Ikonia lähtee samana kesänä kävelemään.
 

scholl

Jäsen
Drentheä ja Benzemaa on aika hurja lähteä vertaamaan, sen verran hurja tasoero jannuilla on.

Laitan ne vain samaan kasaan sen takia, että minusta ne eivät pärjää Madridissa. Vähän sama kuin Sneijder, Robben, Huntelaar, kohta van der Vaart (listaa voi jatkaa) ja ehkä jopa Kaká, jotka ovat pelanneet muualla paremmin kuin Madridissa ja poistuneet kuvioista.


Onhan se muutos Real Madridissa melkoinen jos Raúl ja Guti korvataan vaikka Khedira-Gomez kaksikolla. Kivulias paikka jos ja kun kaksi Ikonia lähtee samana kesänä kävelemään.

Joo ja Kaká Özilillä. Onko joku muuten tehnyt joskus vertailua, että kannattaako Real Madridia samat nimimerkit kuin Jokereita. Aika paljon virmasmaista on siirtopolitiikassa. Tai sitten Jokeri-fanit kannattavat Chelseaa. Yhtä kaikki, vastenmielisiä seuroja kaikki 3.
 

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
Sitä en tajua, että kenen paikalle uusi toppari tulisi? Vaihtopenkille?

Raul Albiol on sen tason pelaaja, ettei häntä tiputeta vaihtopenkille ja myös Pepe tekee paluun keskuspuolustukseen, joten topparipari on selvillä. Vasemmalle kelpaisi joku tasokas laitapuolustaja, mutta ei se mitenkään välttämätöntä ole. Kaikki ylihypetetyt evrat voi suosiolla heittää suolle, ei tarvitse raahata Madridiin.

Evrasta täysin samaa mieltä, mutta mutta... Albiol tekee hurjan määrän virhearvioita. Vidic tuskin koskaan. Se on erona (vielä)tällä hetkellä. Varmuus on se mistä maksetaan toppareille, että oli peli "miten iso" tahansa, pelaat pomminvarmaa peliä. Se tekee maalivahdillekin pelin helpommaksi, kun ei tarvitse alkaa miettimään montaa eri vaihtoehtoa. Ei hätää, ei ManU miestä päästä. Vanha ukko tajuaa pitää huippumiehiä alakerrassa.

Özil taas on niin laiska pelaamaan alaspäin, että ihmettelen mikäli Josen sapluunaan sopii. Kakan tilalle ottaisin jopa Ronaldinhon. Paljon halvempi, ja parhaimmillaan maaginen. Joo totta että alaspäin on pitkä matka. Se Kakassa on hyvää, että mies juoksee myös puolustussuuntaan. Mutta huippujoukkueilla pelit yleensä voitetaan, jos omiin ei mene kuin max.1 maali. Hyökkäyssuuntaan ollaan hyviä poikkeuksetta, mutta ongelmia tulee omassa päässä ja erikoistilanteissa nimenomaan.
 
Viimeksi muokattu:

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Koko teksti..

No ei nyt pikaisesti muistu esimerkiksi täältä yhtään Real Madridin fania jolla lukee myös suosikkijoukkueessa Jokerit. Veli-G on niitä pullasorsan miehiä..

Evrasta täysin samaa mieltä, mutta mutta... Albiol tekee hurjan määrän virhearvioita. Vidic tuskin koskaan. Se on erona (vielä)tällä hetkellä.

Nojoo, noista Unitedin puolustajista. Evra on vasemalla yksi parhaimpia pelipaikallaan, vaikka kuinka johti Ranskan kapinaa MM-kisoissa. Ego on niin suuri, että meikällä nousi pienet antipatiat miestä kohtaan, mutta katsellaan. Olisi silti vahvistus mille seurajoukkueelle tahansa. Vidic taas pelasi viime kaudella hiukan vaisumman kauden mikä kruunautui MM-kisoihin missä floppasi.

Raul Albiol ura on siinä pisteessä, että nyt pitäisi ottaa suuria askeleita kohti tähtiä. Ei tosiaan mikään fantastinen kausi Real Madridissa, eikä mikään floppikaan. Nyt pitäisi Pepen seurana johdattaa La Ligan mestaruuteen ja samalla napata avauksen paikka Espanjan maajoukkueen riveistä. Ei mikään helppo työ espanjalaiselle.

Kakan tilalle ottaisin jopa Ronaldinhon. Paljon halvempi, ja parhaimmillaan maaginen.

Allekirjoituskamaa!
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Mourinhon siirtyminen Realin peräsimeen tekee ensi kaudesta pitkästä aikaa ihan oikeasti mielenkiintoisen. Tietenkin mennyt kausi alkoi kovin odotuksin kun Crisse-poika ja Kaká liittyivät jengiin mutta aikaisessa vaiheessa toteutuivat ne epäilyt siitä ettei tuo duo vain yksinkertaisesti toimi, paitsi ehkä yhden miehen alaisuudessa.

Madrid on jo vuosia ollut joukkue jossa puolustajat ovat sitä varten, että kentälle saadaan 11 pelaajaa. Joukkuepuolustus ei juurikaan kuulu joukkueen ideologiaan ja fanit puutuvat todella nopeasti jos kentällä ei räisky eikä pauku. Se selittää osaltaan tempoilevan pelaajapolitiikan jossa ei oikeasti ole juuri päätä eikä häntää välillä. Nimenomaan ostamisen vuoksi ostellaan ja myöhemmin kadutaan.

Onhan tietysti onnistumisiakin mahtunut sekaan sekä pelaajahankinnassa, että myös kentällä mutta siltikin resursseihin nähden Madrid on ollut välillä ihan surkuhupaisan huono. Sama koskee joitain valmentajavalintoja joista seurassa on saatu kärsiä. Rahaa olisi mutta kyky ymmärtää futisjoukkuetta kokonaisuutena on puuttunut liian usein.

Barcelona on ollut hallitseva osapuoli näiden kahden taistossa jo pidempään ja kääntänyt vuosituhannen vaihteen tilanteen päälaelleen. Barca on ollut näyttävä ja sillä on ollut fantastisia pelaajia mutta ennenkaikkea Barca on myös muistanut pitää jalkapallon mukana toiminnassaan.

Jose Mourinho on kuitenkin mies joka omaa kovia näyttöjä juuri tällaisista paikoista. Chelsea oli aikanaan rahalla kasattu palkka-armeija josta Claudio Ranieri koitti saada mestaria aikaan. Kun puikkoihin astui Mourinho syntyi yksi 2000-luvun parhaista futisjoukkueista, todellinen futiskone joka oli roolitettu loistavasti ja joka pelasi vain tuloksesta. Sattuneista syistä siirto Interiin ja kas kas, yhtäkkiä ikuinen tumpelo nousi Italian kauneimmaksi.

Nyt edessä on fantastinen tilanne. Mourinholla on periaatteessa rahaa mihin vain ja joukkueellinen todellista huipputaitoa, sekä seura joka on statukseltaan ihan muuta kuin Chelsea tai Inter. Sanottiin mitä tahansa niin Real Madrid on SE paikka nousta futismaailman aatelisten joukkoon. Joku kysyy miksi Cristiano Ronaldo haluaa ManU:n pokaalitehtaasta epävakaaseen Madridiin ja vastaus on tasan siinä, että viimeistään valkoisessa paidassa pelaajasta tehdään legenda. Se vain on niin.

Siksi nyt myös Real Madrid on hieman erilaisessa tilanteessa. Nyt sillä on pitkästä aikaa oikeasti mahdollisuus lunastaa kaikki se potentiaali mikä siellä on. Jos joku voi saada Kakán ja Ronaldon pelaamaan ihan oikeasti tehokkaasti keskenään niin se on Mourinho. Ja toisaalta en ihmettelisi sekuntiakaan mikäli toisesta (eli lähinnä Kakásta) jopa luovuttaisiin. Joukkueessa ei voi olla kuin yksi johtotähti.

Puolustuskaan ei välttämättä edes tarvitse vahvistuksia. Näyttäkää puolustaja joka oikeasti on joskus pelannut tasollaan Realissa. Katsokaa Sergio Ramosia Espanjan paidassa ja verratkaa häntä siihen ylimieliseen pelaajaan Madridissa. Ilman Lass Diarraa viime kauden Real olisi ollut yksi kaikkien aikojen totaaliflopeista. Nyt kun kerrankin on oikea mahdollisuus sille, että Realista tulisi joukkue joka pelaisi kollektiivisesti niin puolustajienkin taso nousee silmissä.

Mourinho ja Real Madrid on yksi jännittävimpiä avioliittoja mitä urheilun saralla on ikinä nähty ja yksittäisten pelaajien siirroilla spekulointi on aivan toisarvoista, samoin aikaisempien otteiden miettiminen. Eräs Fabio Capello sai Realin voittajaksi mutta joutui lähtemään seuraromantiikan vuoksi, nyt on mielenkiintoista nähdä mitä käy Mourinholle jos ja kun hän pitää kiinni omasta tavastaan tehdä mestareita.
 
Onko joku muuten tehnyt joskus vertailua, että kannattaako Real Madridia samat nimimerkit kuin Jokereita. Aika paljon virmasmaista on siirtopolitiikassa. Tai sitten Jokeri-fanit kannattavat Chelseaa. Yhtä kaikki, vastenmielisiä seuroja kaikki 3.

Itse en ole vertailua tehnyt, mutta kysyisin kuitenkin, että millä tavalla esimerkiksi Bayern München siirtopolitiikaltaan eroaa mainitsemistasi seuroista? Paitsi että Bayern ei tappele ihan yhtä kovan luokan pelaajista.
 

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Tämän sympaattisen pikkuseuran sympaattinen hyökkääjä Gonzalo Higuain pitää omakätisesti huolta siitä, ettei sympaattista pikkuseuraa kannattavien ihmisten kannata enää vittuilla tai moralisoida Barcelonalle pätkääkään Barcelonan pelaajien harrastamasta median kautta toteutettavasta Cesc-tavoittelusta. Sympaattinen Higuain kun kertoilee mm. Soccernetissa, kuinka koko seura odottaa Chelsean kanssa sopimussuhteessa olevan Ashley Colen siirtyvän sympaattisiin seuraavan kahden viikon aikana. Sympaatinen Higuain kertoi ainakin itse olevansa aivan varma, että Ashley Cole siirtyy.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Kyllä yksi Higuiainin haastattelu on täysin merkityksetön meriitti sen sontaläjän edessä mitä Barca on Fabregasin eteen roudannut. Jos sinulla ei ole muuta näyttöä kuin tämä Higsun haastattelu niin melko huonot ovat "todisteesi". Mielestäni on ainoastaan positiivista, että joku pelaaja heittää tällaisen siirtomahdollisuuden ns. huhuna ilmaan.

Jos yksi pelaaja mainitsee, että pelaaja X tulee luultavasti siirtymään = ainoastaan positiivinen uutinen.

Monen pelaajan ruikutus, että "siirtyisit nyt puoleen hintaan, kun sinussa virtaa Barca DNA." Puhumattakaan paitatempauksesta. = oksettavaa mediapeliä.

Edit. Menivät näköjään Colet täysin sekaisin.
 
Viimeksi muokattu:

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Eikös tässä ole kysymys kahdesta ihan eri Colesta ja tässä tapauksessa ei siitä juuri Pooliin siirtyneestä
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Sympaatinen Higuain kertoi ainakin itse olevansa aivan varma, että Ashley Cole siirtyy.

Jaajaa. Marcan mukaan Higuain sanoi tasan tarkkaan Colesta sen verran, että kun Madrid haluaa jonkun pelaajan, se yleensä saa sen.

Tuosta voi sitten joku vetää omia johtopäätöksiään, mutta tosiasia on se, ett Higuain puhuu ihan totta. Harvassa loppujen lopuksi ovat ne pelaajat joita el Real ei ole saanut, joita se aikojen saatossa on halunnut.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
el Siete ja muita löpinöitä..

Ehkä kaikkien aikojen Madrid-legendan ura tuli päätökseen Valkoisissa ainakin toistaiseksi. Joukkueen kapteeni ja ruumiillistuma jättää lähtiessään valtaisan aukon pukukoppiin sekä koko Madridiin. Kaikki hyvä loppuu joka tapauksessa aikanaan ja tähän on vaan totuteltava - helppoa se ei tule olemaan.

Siirtorumba ja huhuilu jatkuu kiivasti Real Madridin ympärillä. VdV on matkalla Englantiin ja todennut, että kuuntelee tarjouksia ja ehdotuksia. Sir Alex ja United on ilmeisesti taas Benzeman perässä, kun oli aiemmin kesällä jo kerennyt luopumaan toivosta saada ranskalainen Manchesteriin.

En luopuisi ranskalaisesti vaikka se ensimmäinen kausi meni miten meni. Benz on siinä tilassa, että peliaikaa on luvassa ja aina on hyvä olla kaksi superkärkeä sen yhden sijasta. Vastuuta pystyy jakamaan ja näin ei kukaan tule palamaan kauden aikana puhki.

A.Cole on siis jäämässä Lontooseen, mutta Carvalho on perunut puheitaan ja todennut, että olisi unelma pelata maailman parhaassa seurajoukkueessa, maailman parhaan managerin alaisena.
 

scholl

Jäsen
Tuli katsottua tuossa se tilaisuus Santiago Bernabéulta, jossa Raúl González Blanco jätti jäähyväiset Real Madridille. Vaikken Realista pidä yhtään niin Raúl on yksi suurimmista pelaajista ikinä ja persoonana todella sympaattinen. Harmi, ettei häntä valittu mm-joukkueeseen.

Lähitunteina kannattaa väijyä Düsseldorfin lentokentällä kuten Metzelder sanoi.

edit. tai siis tilaisuus vielä käynnissä. Tuossa tuli Raúlin puhe ja hyvästit sitten faneille. Nyt tulee vielä pressitilaisuus ilmeisesti ihan kohta
 
Viimeksi muokattu:

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Sami Khedira on Real Madridin mies ja siirtosumma taitaa olla se 15M euroissa. Nyt alkaa sitten keskustan pohja olemaan suhteellisen hyvässä muodossa. Xabi Alonso, Lass ja Khedira muodostavat loistavan kolmikon sinne ja eiköhän sielä vielä toinenkin Diarra viiletä. Moun täsmäaseita. Linkki vielä http://www.vfb-stuttgart.de/de/aktuell/news/2010/37816.php.

Cristiano Ronaldo näyttää ottavan sitten Raúlin seiskan ja Xabi Gutin #14. Aika kaksijakoiset fiilikset tästä vaikka futiksessa ei ole tapana "jäädyttää" numeroita. Kauden väli näistä numeroista silkasta kunnioituksesta ja sitten uudelleen käyttöön. Näillä taidetaan silti mennä ja yksinkertaisesti totuttautuva ajatukseen Ronaldo #7:lla Real Madridissa.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Ashley Cole on ilmoittanut Ancelottille, että haluaa siirron Real Madridiin. Hirveästi ei ole kyseinen herrasmies kerännyt sympatioita meikäläiseltä Chelseassa, mutta osaa toki pelata. Moun mies, kieltämättä. Yllättäen lähes jokainen Chelsean pelaaja on ruvennut kesän mittaan puhumaan siirrosta Real Madridiin.

Vasemmalle alkaa olemaan tarjontaa, jos Moun mustapoju matkaa Madridiin. Ashley on se avauksen mies ja penkille jää vielä Marcelo ja Arbeloa tarvittaessa. Jos Maiconista pääsevät vielä sopuun, niin keskustaankin on melkoinen tungos Ramosin siirryttyä sinne. Toki Garay mahtaa siinä vaiheessa lähteä lainalle tai kokonaan pois. Silti peräpää on se mitä Mourinho näyttää eniten vahvistavan.
 

J.Petke

Jäsen
Aika järjetön olisi tuo Ashley Colen siirto. Aivan jumalattoman kallis (palkka) mies ja lopulta ei kuitenkaan mikään korvaamaton. Mikäs siinä on tosin velkarahalla mällätä ja kusta talous vieläkin pahemmin.

Jahka Espanjassa tv tulot saadaan jaettua fiksummin niin hauska nähdä miten nämä isot seurat sen jälkeen pärjäävät.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Aika järjetön olisi tuo Ashley Colen siirto. Aivan jumalattoman kallis (palkka) mies ja lopulta ei kuitenkaan mikään korvaamaton.

Ashley Cole tulleessaan vahvistaa Real Madridin puolustuslinjaa ja tuo on varmasti ainoa asia mikä Mourinhoa kiinnostaa. Palkkahöpötys on täyttä paskaa ja Mourinho tulee varmasti miehen hankkimaan, jos Chelsea on valmis pyörtämään päätöksensä miehen suhteen. Lähde (News of the world) on vielä hataralla pohjalla, mutta ei tuo siirron anominen mikään mahdottomuus ole.
 

J.Petke

Jäsen
Ashley Cole tulleessaan vahvistaa Real Madridin puolustuslinjaa ja tuo on varmasti ainoa asia mikä Mourinhoa kiinnostaa. Palkkahöpötys on täyttä paskaa

Miltä osin tuo palkkahöpötys on täyttä paskaa?

Totuus on se, että olisi olemassa muita paljon kannattavempia kavereita kehen nuo rahat voisi sijoittaa. Tuntuu, että nyt hankitaan isoja nimiä vain hankkimisen ilosta. Tuolla johtoryhmässä ei tunnu oikein olevan ketään kuka ajattelisi tätä hommaa hieman pidemmälla syklillä.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Miltä osin tuo palkkahöpötys on täyttä paskaa?

Miten radikaalisesti A.Colen palkka eroaa muusta poppoosta Real Madridissa?

Totuus on se, että olisi olemassa muita paljon kannattavempia kavereita kehen nuo rahat voisi sijoittaa. Tuntuu, että nyt hankitaan isoja nimiä vain hankkimisen ilosta. Tuolla johtoryhmässä ei tunnu oikein olevan ketään kuka ajattelisi tätä hommaa hieman pidemmälla syklillä.

Itseasiassa Moun hankintapolitiikassa alkaa vihdoin olemaan järkeä. Pari kautta kunnon murheenkryyni (=laidat) alkaa samaan kunnon vahvistusta. Pedro Leon-Di Maria parivaljakko tuli jo keskikentälle ja puolustuslinjaa ollaan täyttämässä A.Cole-Maicon kaksikolla. Täytyy myös muistaa, että manageri (jos omistaa pelimerkkejä) laittaa varsinkin ensimmäisenä kesänä pakkaansa mahdollisimman paljon oman näköiseksi ja tätä Mourinho on tähän mennessä suorittanut varsin maltillisesti. Kyllä mies hommansa osaa.
 
Yllättäen lähes jokainen Chelsean pelaaja on ruvennut kesän mittaan puhumaan siirrosta Real Madridiin.

Eikä mikään ihme. No toki liioittelit kommentissasi, mutta kyllä Chelsean pelaajilla on lämpimät muistot Mourinhosta. Kertoo vain siitä miten pidetty äijä José oli pelaajien keskuudessa. Vieläkin ottaa päähän portugalilaisen lähtö Chelseasta.

En yllättyisi vaikka tuo mainittu Cole sekä Ricardo Carvalho siirtyisivät vielä elokuun aikana Madridiin. Muiden en usko Chelsean paidasta siirtyvän.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Raul heitti kaksi häkkiä Schalken 3-1 voitossa hallitsevasta Saksan tuplamestarista ja Mestarien Liigan finalistista Bayern Münchenistä. Ei huono aloitus... Varsinkin toinen maali oli hieno.

Ja Youtubesta näkee tietysti maalit
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös