Real Madrid 2006-07

  • 56 619
  • 484

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ronaldo avauksessa?

Jokohan joku kärkimiehistä olisi lähtökuopissa Cassanon lisäksi? Ronaldo, RvN ja Raúl muodostavat aika kovan kolmikon hyökkäyspäässä, mutta valitettavasti kenenkään varaan ei voi tulevaisuudessa rakentaa. Cassanon pirulaisenkin piti astua Capellon varpaille.

Gutin lisäksi Raúl on kyllä ihan kohtuullisesti peliä rakentanut alkukaudesta, kuten myös Reyes. Ei kumpikaan mitään kymppipaikan miehiä ole, mutta osaavat kyllä tukea Gutia. Ei homma siihen kaadu, jos Guti saadaan pimennettyä.

Ai niin. Mängimies, jos luet tätä ketjua, niin yv-boksisi oli täynnä. En voinut vastata kysymykseesi.
 

phoney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Madridin joululahjat

Bernabeulla muistetaan faneja tänä jouluna 30 miljoonalla euron edestä. Tällä saadaan:

- Marcelo (bra), R. Carlosin korvaaja

- Gago (arg), "uusi Redondo", www.youtube.com/watch?v=VBTOuk4n7wo&mode=related&search=

- Higuain (fra), kärkeen. H. Crespo julisti Higuainin manttelinperijäkseen. (kaveri on ranskalainen kansalainen, vaikka onkin kotoisin Argentiinasta)
www.youtube.com/watch?v=7q_nq7F9cpQ

Onks tässä mitään järkeä? Castillassa (eli reserveissä) on vaikka kuinka paljon potentiaalisia kavereita, jotka tekis ihmeitä, jos saisivat peliaikaa. Katsokaa vaikka minkälaisen vedon kiskaisi Ruben De La Red viime sunnuntaina Ecijaa vastaan. www.youtube.com/watch?v=kY9GjFnjY4E

Tottakai noi Etelä-Amerikan ihmeet kerää alkuun suurempaa mediahuomiota ja osittain siks ne varmaan hankitaankin, mutta se ei voi olla vaikuttamatta joukkeen henkeen, kun joka vitun pelaaja on jonkinasteinen ihmelapsi.

Ronaldo kuukauden sivussa - ei tosta taida tulla enää mitään. Joulutauolla Interiin?
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Kylläpäs vieläkin sylettää tuo Milito-kaupan sössiminen aikoinaan. Tänään pl. ikävää virhettä Milito näytti miksi kaveri on liigan parhaita(ellei paras) toppareita. Voi vaan miettiä millaista jälkeä tekisi pari Milito-Cannavaro... noh aina ei voi voittaa. Mitä tulee huhuihin, niin tarvitaanko tosissaan kärkeä ja? On ollut viime vuosina niin monta huippua junnuissa, että tarviiko kaikki sössiä "valdoetomaisesti" pois. Portillo&Soldado vain ensi kaudella Raulin&Van Nistelroyn ja Robinhon lisäksi kehiin.

Keskikentän pohjalle olisi De La Redin lisäksi pelaajia. Siinä olisi jo omissa se valmis "uusi Redondo". Ainoa mihin voisi tuon hankinnan tehdä olisi tuo vasen laitapakki, jos nyt Felipe jo sössittiin muualle. Marcelo siis kelpaisi ja toppari myös. Muuten vähän hassut hankinnat.

Ainiin ja miksi kirjoitin, kun Ruud taisi siirtyä jaetulle maalintekijäpörssin kärkisijalle.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Real Madrid saa kyllä kiittää onneaan, että heillä sattuu olemaan maalissa Iker Casillas.

Kyllä oli taas loisto-ottelu Ikermanilta, kun kenttäpelaajat antoivat vastustajalle siimaa. Vähän vajaat kymmenen huipputorjuntaa mahtui Casillasin iltapuhteeseen. Ei ollenkaan hassumpi matsi mieheltä.

Gutin saama punainen meni ohi, mutta aika helposti tuntui tulleen, ainakin sen perusteella mitä luin. Huonompi homma, jos Guti on Valenciaa vastaan pihalla. Raúl ilmeisesti pelintekijäksi.

Ramos ja Reyes viimeistelivät komeat maalit. Reyes muuten aika pimennossa, mutta väläytteli pari kertaa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
"Real Madrid" ja "talousongelmat" ovat termejä, joita tuskin vähään aikaan nähdään samassa lauseessa, sen verran rahakas tv-sopimus on taskussa.

Eilen piti kehua Sergio Ramosta, mutta sehän unohtui. Alkaa poika lunastaa itseensä kohdistettuja odotuksia ja pelaa kuin kotonaan oikean laitapuolustajan paikalla. Vielä, kun se toppari löytyisi, niin alkaisi olla puolustus kunnossa. Helguera on pelannut ihan hyvin, mutta Cannan parina kai Hyypiäkin näyttäisi Hierrolta.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Pitää toivoa ettei tämä vaikuta sihen että Realin matsit vähenee esim. UK'lta. Mieitin vain kun on tainnut aiemmin olla La Liga seurojen sopimukset yhden yhtiön alla. Toisin kuin vaikkapa Serie A'ssa, missä ne ovat hajotettu paljon pahemmin.

Ei sinällään että nykyistä enempää juuri Realin otteluita tarvitsisi tulla, mutta toivottavasti vähempääkään. UK'lta hyvää työtä näyttää laajasti kaikkia.

Marcelon sopimus on vahvistettukkin ja Higuainin siirrosta kaveri on sanonut että tahtoisi juuri Realiin. Tiedä sitten onko tässä järkeä että kärkeen hankitaan ulkoa pelaajia, kun omissa jununissakin löytyy. Hyökkäävän roolin pelaajat ovat viime vuonna kaikki hankittua muualta. Edellinen omista noussut jolle on annettu edes mahdollisuus kunnolla on Raul/Guti(näistä jälkimmäinen vasta tällä kaudella). Ei tietenkään joka vuosi sieltä nouse, mutta esim. Soldaro, Portillo ja Jurado olisi luullut olevan sellainen kolmikko mistä edes yksi kaveri olisi voinut näyttää jotain jos olis saanut kunnon mahdollisuuden.

Samaan aikaan Barcassa vuosittain nostetaan omia(tai "omia") junnuja joille annetaan mahdollisuudet.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
eagle kirjoitti:

Jotenkin ei vain nappaa kyseinen herra.

Ihan ok pelaaja ja varmasti tulevaisuudessa vielä enemmän ok, mutta kuten jo mainitsit, olisi siellä omia ja "omiakin" hyökkääjiä tulossa. Soldado ja Portillo olisivat jo ansainneet kunnollisen näytönpaikan ja eiköhän siellä muitakin lahjakkaita kavereita ole tulevaisuudessa tulossa.

Toinen huhuttu pelaaja, eli Gago puolestaan menisi minun valmentamaani Real Madridiin ihan koska tahansa. Osaa puolustaa hyvin ja sen lisäksi rakentaa peliä paremmin kuin Emerson ja Diarra yhdessä. Diarra-Gago -kaksikko keskikentän pohjalla ei näyttäisi ollenkaan hassummalta. Muutaman vuoden päästä jopa loistava kaksikko.

Marcelo ottanee muutamassa vuodessa paikkansa vasemmalla. Hänen ja Ramosin varaan on hyvä rakentaa voittavaa puolustusmuuria, etenkin kun muistetaan, että Ikerman on vasta 25-vuotias ja voi hyvinkin pelata vielä 10 kautta huipulla.

Onkohan kenelläkään tietoa Cicinhon kohtalosta? Tulevaisuudessa puolustuslinja olisi hyvä rakentaa Cicinhon, Ramosin ja Marcelon harteille. Tuohon vielä yksi lupaava toppari Cannan paikalle, niin meillähän onkin äkkiä maailman paras puolustus, johon voidaan lisätä maailman tämän hetken paras maalivahti.

Tuo 1,1 miljardia eurolla varmistettiin tosiaan se, että Real Madrid ei ihan pian ole rahavaikeuksissa. Ei edes järjettömien hankintojen vuoksi. Hyvä, että talouskin saatiin kuntoon kerralla.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Niin olisi omissa junnuissa hyviä pelaajia tulossa, Castillassa pari potentiaalista kaveria. Cago kyllä tosiaan kelpaisi, koska De La Redin lisäksi ei kovin montaa sen roolin miestä löydy näillä hetkillä. Siinä olisi ihan hyvä kolmikko kenen varaan rakentaa keskikentän keskustaa. Emerson&Guti vielä sen aikaa kun ikää riittää. Valitettavasti ei oikein laitureita ole, eikä ole tullut hankittua. Siis molempaan suuntiin pelaava, eikä tyyliin Robinhoja.

Cicinhon kauppa piti olla varma, mutta loukkaantuminen on voinut muuttaa kyllä tilanteen. Itse näkisin muutenkin mielummin Sergio Ramosin laidassa, nyt jostain pitäisi hankkia sitten vain joku nuorehko toppari oppimaan Cannalta, koska omista takaa näitä ei kovin montaa löydy. Mejia&Pavon ovat jo hukattuja tapauksia, jos koskaan oli potentiaali ollutkaan tarpeeksi.

Eli lyhyesti, Marcelon lisäksi en kaipaisi kun Cagoa&topparia nyt joulutauolla/kesällä. Sitten vain vähän paremmin omille mahdollisuuksia, niin kyllä niistä pystytään roolit täyttämään ja varmasti aina muutama breikkaakin. Ei Raulkaan olisi breikannut Realissa muutama vuosi sitten, koska niin vähän vastuuta omille junnuille annettiin. Sama se vaikka kärjessä vaihdosta tullut Soldado/Portillo teki maalin aina pelatessaan, silti ei luottoa löytynyt.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
eagle kirjoitti:
Itse näkisin muutenkin mielummin Sergio Ramosin laidassa, nyt jostain pitäisi hankkia sitten vain joku nuorehko toppari oppimaan Cannalta, koska omista takaa näitä ei kovin montaa löydy.

Aivan, aivan.

Äkkiä se nuori toppari, kun kerran olisi paras mahdollinen mies opettamassa toppariksi. Toisaalta on siellä muuan Fernando Hierrokin opettamassa topparin alkeita RMA:n nuorille puolustajille. Canna todellakin saa parinsa näyttämään loistavalta, joten siinä nuori ja kokematon kaveri saisi paljon anteeksi Cannavaron rinnalla.

Puolustajien loukkaantumistilannetta katsomalla pikkaisen harmittaa Woodyn lainaaminen Englantiin. Jos tuosta miehestä vielä meinataan puolustaja tehdä, niin se olisi pitänyt tehdä juuri nyt Cannavaron ja Hierron opeissa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Hieno nousu, vaikka ei sitten riittänyt pidemmälle kuin tasuriin. Voisiko joku muu vetää rankkareita jo vähitellen kuin Ruud. Sen verran monta kaveri on jo missannut tällä kaudella. Ihan kuka vain muu. Niin ansaittu torjunta tuohon rankkariin sinänsä, koska ei tuo pilkun paikka ollut mielestäni.

Niin ja Guti sitten hajosi, toivottavasti ei pahasti. Reyes kun ei muuta tuo kuin erikoistilanteisiin hyvän potkutekniikkansa. Hyvin noustiin, vaikka pelintekijä kelpaisi.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Higuain...

Eli tuo Higuainin siirto Realiin on sitten viimein vahvistettu. Ainakin Ylen tekstarin 202/3 sivulla on tuosta maininta. Diilin kesto 6,5 vuotta ja arvo kuulemma 13 miljoonaa juuroa. Tätä kaveria ei kannattane lähettää Mallorcalle kasvamaan korkoa ja unohtaa sinne tomuttumaan...
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Neely kirjoitti:
Eli tuo Higuainin siirto Realiin on sitten viimein vahvistettu. Ainakin Ylen tekstarin 202/3 sivulla on tuosta maininta. Diilin kesto 6,5 vuotta ja arvo kuulemma 13 miljoonaa juuroa. Tätä kaveria ei kannattane lähettää Mallorcalle kasvamaan korkoa ja unohtaa sinne tomuttumaan...

Niin vaikka varmaan Barcalle kelpaisi näinkin? *Hienoja hymiöitä tähän*
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Harmi ettei Rafalla ihan riittänyt rohkeus pelata riskillä ja ostaa vuosi sitten. No, ehkä nämä teinilatinot kasvavat paremmiksi pelaajiksi Espanjassa ja muutenkin kuuluvat siihen liigaan.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Gagonkin pitäisi varmistua tällä viikolla. Ei parane valittaa Real-fanina, koska nyt tuodaan sitä mitä kaivattu joukkueeseen, nuoruutta. Samalla tosin toivon enemmän omista junnuista myös pelaajia ylös, mutta paljon parempi tämä kuin tuoda has beenejä tai vaihtoehtoisesti ns. tusinavahvistuksia.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
eagle kirjoitti:
Niin vaikka varmaan Barcalle kelpaisi näinkin? *Hienoja hymiöitä tähän*


No teidän onneksenne on taidettu oppia menneistä jotain ja koko "sikariportaanväki" siivottu noista ajoista pihalle. Mielenkiintoinen kaveri eikä vähiten sen vuoksi ettei halunnut "helppoa" maajoukkue uraa. Kunnioitettavasti sanoi kiitos mutta ei kiitos Ranskan kosiskeluille. Ja eagle ne "hienot ironiset hymiöt" olivat paikallaan...

Onnea vaan Real-faneille. Nyt teillä yritetään oikeasti rakentaa tulevaisuutta eikä palkata pelkästään näitä "big in Japan year 1996" miehiä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Neely kirjoitti:
No teidän onneksenne on taidettu oppia menneistä jotain ja koko "sikariportaanväki" siivottu noista ajoista pihalle.

Parasta tässä on se, että seuraa johtaa oikeasti jotain pelaajista tietävät tahot. Eli Capellon tukena hankinnoissa toimii Mijatovic. Tämähän poikkeaa selvästi siitä kun edellisen pressan aikana Herra Presidentti tahtoi valita pelaajat ja muut sitten toteuttivat siirrot. Nyt presidentti vaan hankkii varat ja muut mahdollisuudet ja Mijatovic&Capello&Co. hoitaa hankinnat itsessään.
 

phoney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuvernööri kirjoitti:
No, ehkä nämä teinilatinot kasvavat paremmiksi pelaajiksi Espanjassa ja muutenkin kuuluvat siihen liigaan.

Joo, kyl. Loistoesimerkkinä West Hamin Mascherano & Tevez.

Oikeastaan ainoa nuori, tekninen kikkailija, joka on Englannissa pärjännyt on Cristian Ronaldo. Silläkin on aika lailla massa kasvanut Manun vuosina.

Viime viikon Sevilla-peli oli sen verran tuskaista kateltavaa (varsinkin sen toinen puoliaika), että ei just nyt jaksa innostua näistä hankinnoista.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Surkea esitys eilen, mutta hyvä liike tuo varojen lahjoittaminen. Propsit siitä johdolle.

Niin ja ei vain surullisia asioita, vaan jotain hyvääkin. Talven kaupat sitten ovat ilmeisesti tässä, eli saldona jo aiemmin huhuillut Marcelo, Gago ja Higuain. Viimeisesti en niin olisi välittänyt, mutta kaksi ensimmäistä kelpaa enemmän kuin hyvin. Muut kaupat on jo varmistettu Realin taholta ja esiteltykkin jo, mutta Gago taitaa mennä vielä myöhemmälle. Boca on kuitenkin jo julkistanut kaupan, joten homman pitäisi olla selvä.

Noh ainakin joukkuetta vahvistetaan sekä tälle että tuleville kausille. Eikä ainakaan osteta over hill pelaajia.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Kesällä voisi olla sitten Ribery tulossa. Kyllähän tuo kelpaisi ja laidat kaipaisivatkin vahvistusta. Omistakaan ei oikein laidoille löydy kavereita, vaan keskelle enemmän.
 
eagle kirjoitti:
Kesällä voisi olla sitten Ribery tulossa. Kyllähän tuo kelpaisi ja laidat kaipaisivatkin vahvistusta. Omistakaan ei oikein laidoille löydy kavereita, vaan keskelle enemmän.
Siinä on heppu jonka kehuja en käsitä. Ok, pelejä Marseillessa en ole nähnyt, mutta kesällä kisoissa varmaan kaikki Ranskan pelit.
En omannut mitään ennakkokäsitystä, koska en ollut pelejä nähnyt, mutta heti alusta lähtien jouduin toteamaan, että jannu on ihan säkki. Ja tämä todettiin kisojen aikana isommallakin raadilla.
Nopea ja sähäkkä heppu on kyllä, mutta järjestäen jokainen haasto päättyi pallon menetykseen, ja syötöt menivät useammin vastustajalle kuin omille - reilusti. Mutta ilmeisesti on paremminkin pelannut... Olisin kuitenkin uskonut, että Real saisi parempiakin wingereitä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Väsyneet Kädet kirjoitti:
Nopea ja sähäkkä heppu on kyllä, mutta järjestäen jokainen haasto päättyi pallon menetykseen, ja syötöt menivät useammin vastustajalle kuin omille - reilusti. Mutta ilmeisesti on paremminkin pelannut... Olisin kuitenkin uskonut, että Real saisi parempiakin wingereitä.

Kyllä Ribery on Marseillessa ollut hyvin johtavassa roolissa. Viime kesänä olisin tahtonut Joaquinin, mutta ei Realille kelvannut...
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
eagle kirjoitti:
Viime kesänä olisin tahtonut Joaquinin, mutta ei Realille kelvannut...

Minä taas olisin halunnut sen portugalilaisen, jota tytöksi haukutaan, mutta ei Sir Alexille kelvannut.

Tosin C. Ronaldolle ehkä parempi, että jäi ManU:un, kun tämän kauden otteluita katsoo. Mies on Englannissa ilmiliekeissä. Tuskin olisi Capellon alaisuudessa saanut samaa virettä päälle.

Riberya en kyllä Madridiin kaipaa. Minunkin mielestäni yliarvostettu kaveri. Osaa hän pelata, mutta Real kyllä saa paremman miehen hänen tilalleen, jos vain haluaa.

Sen Kaká-pakkomielteen johtoporras varmaan voisi jo unohtaa. Nyt Milan haluaisi vaihdossa Marcan mukaan Sergio Ramosin. Ei ikinä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Grainger kirjoitti:
Minä taas olisin halunnut sen portugalilaisen, jota tytöksi haukutaan, mutta ei Sir Alexille kelvannut.

Kyllä Joaquin Ronaldoa paremmin olisi sopinut joukkueeseen. Mutta näistä kumpikaan tuskin Realissa hetkeen pelaa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Vituttaa katsoa Realin nykyistä sukeltamista.

Hieno seura on ajettu aivan kuralle. Ketään ei tunnu kiinnostavan Real Madridin puolesta taisteleminen, vaan joukkue on enemmän tai vähemmän täynnä palkkasotureita. Raúl, Sergio Ramos ja Casillas piristäviä poikkeuksia. Siinä taitaakin olla ainoat henkeen ja vereen valkoisen paidan puolesta taistelevat miehet.

Ennen oli hienoa kannattaa kuninkaallisia. Realia vihattiin sen historian ja kannattajien ylimielisen käyttäytymisen vuoksi. Real Madrid oli tehokas ja kaunista peliä pelaava kone. Nykyään nuo ajat tuntuu olevan kaukana. Koskaan en uskonut, että Real Madrid aiheuttaa näin paljon vitutusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös