Rauman Lukko 2024–2025 – kohti ääretöntä ja sen yli

  • 146 520
  • 1 323

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Tämä on jokseenkin hölmö väittely. Psykiatrin koulutus vertautuu lääkärin koulutukseen mitä mentaalivalmentajan ei taatusti tee. On enempi verrattavissa terapeuttiin kuten toteatkin.
Psykiatri on lääkäri, joka on erikoistunut psykiatriaan. Voi toimia toki myös psykoterapeuttina.
Kummallakaan näistä Lukon mentaalivalmentajalla ei ole psykologi-nimeä oikeus käyttää.
Täällä tuntuu porukka olevan aivan kassalla mitä tarkoittaa psykoterapia, mentaalivalmennus etc.

Tunnen itse Pasasen ja on taatusti pätevä työssään. Kuten edeltäjänsä.

Mentaalivalmentaja on pienin murhe tuossa Lukon kokonaisuudessa.
 

SFedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Psykiatri on lääkäri, joka on erikoistunut psykiatriaan. Voi toimia toki myös psykoterapeuttina.
Kummallakaan näistä Lukon mentaalivalmentajalla ei ole psykologi-nimeä oikeus käyttää.
Täällä tuntuu porukka olevan aivan kassalla mitä tarkoittaa psykoterapia, mentaalivalmennus etc.

Tunnen itse Pasasen ja on taatusti pätevä työssään. Kuten edeltäjänsä.
Tässä alkaa mennä näissä psyko-termeissä jo sekaisin mutta tulkitsen että ollaan samoilla linjoilla?
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Tässä alkaa mennä näissä psyko-termeissä jo sekaisin muuta tulkitsen että ollaan samoilla linjoilla?
Kyllä joo.
Psykologi-ammattinimikettä saa käyttää henkilö, joka on suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon psykologiasta.
Psykiatri tosiaan on lääketieteellisen tiedekunnan tutkinto eli psykiatrian erikoislääkäri.
Psykoterapeutiksi voi opiskella vaikka sairaanhoitaja.
Mentaalivalmentaja voi sitten taas olla melkein kuka tahansa, mutta kuten sanoin aiemmin niin nämä Lukon käytössä olleet naiset ovat molemmat päteviä ja kouluttautuneita.
 

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä joo.
Psykologi-ammattinimikettä saa käyttää henkilö, joka on suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon psykologiasta.
Psykiatri tosiaan on lääketieteellisen tiedekunnan tutkinto eli psykiatrian erikoislääkäri.
Psykoterapeutiksi voi opiskella vaikka sairaanhoitaja.
Mentaalivalmentaja voi sitten taas olla melkein kuka tahansa, mutta kuten sanoin aiemmin niin nämä Lukon käytössä olleet naiset ovat molemmat päteviä ja kouluttautuneita.
Se on just näin kuten veli @Sinkilä kirjoitti.
 

Torpeedo99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tältä sen pitäisi näyttää.

"Bryggman" - "Audette" - "Vesalainen"
"Nemecek" - "Gregoire"

Jandric - Morand - Repo
Almari - "Rafkin"

"Hakulinen" - "Batna" - "Pakarinen"
"Klok - Brook

"Åsten" - "Tyrväinen" - Ylitalo
"Lauridsen"

"Langhamer"
"Setänen"
Ylimääräiset hyökkääjät: Hämäläinen, Nyman ja Kainulainen. Ylimääräiset puolustajat: Ervasti ja "Blood.

Hipsut tarkoittaa lähinnä tuon tyylistä pelaajaa, ei juuri tuota pelaajaa tai edes samantasoista.

Ykkösen laidoille kaksi isoa pelaaja jotka osaavat myös luistella ja tehdä maaleja, myös maalin edestä. Pelaajia parhaassa iässään. Ykkösen sena sellainen josta tiedetään että saadaan myös yv-osaamista

Ykköspakkipari fyysinen pelote ja yveen/puolustuksen promoottori. Kakkospakkiparin toinen pakki, yleispakki joka pystyy pelaamaan yyveetä sekä aaveeta ja pystyy antamaan kovuutta

Kolmoseen kokenutta ja fyysistä kaveria, jotka osaavat olla myös ilkeitä. Kolmospakkiparin toinen osapuoli parhaassa iässä oleva kahdensuunnan pakki jolla myös fyysinen peli luonnistaa.

Neloseen pari vittupäätä ja Ylitalo. Nyman/Tieksola/Burke, Kainulainen/Krannila/Fontaine ja Hämäläinen rotaatioon. 7. pakiksi joku kokenut fyysinen pakki jolla helvetin kova lämäri. Rotaatioon toinen samanlainen ja Ervasti. Valmentajan tehtäväksi jää kierrättää ja pitää kaikki tyytyväisenä.

Maaliin suht kokenut ykkösvahti mistä tiedetään mitä saadaan. Kakkoseksi sellainen mitä voidaan peluuttaa min 20 peliä runkkarissa.

Ja ymmärrän ettei tämä ole NHL24 franchise mode, siksi nuo ovat vain pelaajatyyppejä mitä haluaisin nähdä
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Ensi kaudella prinsiipit joukkueen kokoamisessa tulisi olla selvät:

1. Ykkössentteri
2. Ykkösmaalivahti
3. Isojen minuuttien yleispuolustaja
4. Fyysinen, maalintekoon kykenevä laitahyökkääjä
5. Muut

En oikein pidä siitä, että ilmeisesti sekä Tare että Stenqvist jatkavat. Varsinkin Tarelle olisin antanut monoa, minulla ei ole luottoa siihen että Tare pystyy pelaamaan top 4 -minuutteja Lämsän ensi kauden mestaruutta tavoittelevassa joukkueessa. Stenqvistin jatko on hyvä juttu, mutta ennemmin olisin pitänyt ainoastaan Almarin, Stenqvistin ja Ervastin. Jos Tare ei jatkaisi, voisi Brookille tarjota jatkon.

Vielä vähemmän pidän siitä, että veljekset jatkavat. Ei mitään järkeä suhteessa palkkakustannuksiin. Lebekin jatkaa, joten huippuluokan ykkösmaalivahti on löydettävä eteen.

Katsotaan nyt kuitenkin realiteettien pohjalta, pari puoliutopistista toivetta kokoonpanoon ujuttaen. Heidät voi toki korvata jollain saman profiilin ja tyylin pelaajalla.

1. hyökkäysketju

Jandric-Miro Aaltonen-Repo

Miro Aaltonen. Rahahanat auki ja miehelle se mitä hän pyytää, nyt ei enää pihistellä ykkössentterin kanssa. Ensi kaudelle haetaan kovaa kärkeä ja laatua joukkueeseen kaiken maailman muniinpuhaltelijoiden kustannuksella. Aaltonen pyörittää ylivoimaa ja johtaa joukkueen hyökkäystä. Tällä kaudella melko vaisu kausi Klotenissa suhteessa omaan tasoonsa ja ikää 30 vuotta, joten ehkä paluu Suomeen voisi olla jossain määrin realistinen, ainakin kun palkkaus on kunnossa. Ja unohdetaan ne höpinät siitä, että pelaaja on menossa jonnekin. Aaltosen sijasta käy myös joku muu vastaavan mittaluokan pelaaja, joka ei jätä mitään epäilyksiä siitä, onko kyseessä huipputason ykkössentteri. Repo ja Jandric sopivat roolitukseltaan hyvin täydentämään ykkösketjun.

2. hyökkäysketju

Oksanen-Morand-Hakulinen

Morand osoitti, että hän pystyy olemaan menestyvät joukkueen kärkisenttereitä. Morandille tuodaan laidoille paluumuuttaja Hakulinen, sekä isokokoinen maalintekijä Ahti Oksanen, joka ei todellakaan aristele maalille menemistä. Hieman alavireinen kausi häneltäkin Oskarshamnissa, sopii täydellisesti Lämsän kiekkoon ja tuo sitä kauan kaivattua kokoa ja näköä hyökkäykseen tehojen lisäksi. Morand kiitää keskellä, Ahti möyrii ja Hakulinen tarjoilee syöttöjä. Siinä on hyökkäyskuusikko, jolla tehdään tulosta ylivoimalla ja tasakentällisin.

3. hyökkäysketju

Krannila-Westerholm-Westerholm

Tästä ei varmaan tarvitse paljon sanoa. Krannila on hyvä poika ja hänellä on kaikki mahdollisuudet takoa 40 pistettä Liigassa. Westerholmit jatkavat, joten pakkohan heille sitten on kolmoskentän rooli antaa. Pelaavat ihan hyvin nollanollaa ja edistyneet tilastot tykkäävät. Ehkä Krannilan kanssa ensi kaudella tulisi tulostakin. Ylivoima-aikaa ja isoa pelintekijän roolia Krannilalle kakkosylivoimassa. Voi tuurata sentterinä.

4. Hyökkäysketju

Hämäläinen/Ikonen/X-Kainulainen-Ylitalo

Nyman

Jos huhut Nymanin jatkosta ovat totta, niin hänen paikkansa on sitten löydyttävä lähtökohtaisesti korkeintaan nelosen laidasta. Kainulainen jatkaa myös, eiköhän Ylitalokin, jolle tekisin ilomielin itsekin jatkot. Nymanin päästäisin itse ehdottomasti pois, mutta mikäli Nyman jatkaa, kallis neloskentän pelaaja Ikonen täytyy päästää pois. Ei Nymanille löydy joukkueesta järkevää roolia.

Näiden lisäksi vielä yksi +1 pelaaja, esimerkiksi joku nälkäinen ja hyvin luisteleva ECHL-kanukki haastamaan pelipaikasta, joka tuo kilpailua ja leveyttä. Mikäli Nyman jatkaa, ehkä hänet täytyy sitten laittaa tähän rooliin. Ennemmin siis ottaisin hänen tilalleen uuden hankinnan tuohon lähtökohtaiseen syvyyspelaajan rooliin.

1. pari

Tare-Sund

Tony Sund on ihana pelaaja. Syö niin isot minuutit kuin vain tarve on, pelaa virheettömästi molempiin suuntiin. Todellinen ykköspakki, jollaista menestyvä joukkue tarvitsee. Stenqvist sopii hyvin yv-pakiksi, mutta joukkueen selkärangaksi vaaditaan sellainen pelaaja kuin Sund on. Tarelle en tosiaankaan tarjoaisi jatkoa, mutta mikäli siis hänkin jatkaa, niin tuossa on se rooli sitten johon pitää pystyä. Sund tai vastaavan luokan yleispakki tarjoaa niin hyvän paikan menestyä kuin mahdollista. Tare voi keskittyä vahvuuksiinsa, kun vieressä on järkähtämätön huippupakki. Sundin saaminen on varmasti lähes utopiaa, mutta vastaava kaveri Taren rinnalle tarvitaan.

2. pari

Almari-Stenqvist

Almari pelaa ensi kaudella itsensä EHT-kaukaloihin. Jatkuvasti kehittyvä yleispuolustaja, joka nostaa profiiliaan kausi kaudelta. Hyvä pari Stenqvistille, joka jatkaessaan pelaa ykkösylivoimaa ja totta kai isohkoja minuutteja myös tasakentällisin.

3. pari

Lauridsen-Ervasti/Viitasalo

Kolmospariin tuodaan nuorien kiekollisten pakkien rinnalle sitten se isäntä, joka syö kiekkoa kuin leipää Almarin tapaan. Jakaa alivoiman isoimman kuorman Sundin ja Almarin kanssa. Koodinimi Lauridsen on tällainen pelaaja. Iso puolustaja, johon voi luottaa omassa päässä. Ei mitään kalamiehiä enää rosteriin, vaan haetaan sitä laatua, jotta voidaan oikeasti puhua niistä huippusijoista. Ervasti ja Viitasalo kamppailevat sitten tuosta viimeisestä paikasta.

Kun puolustetaan voittoa, Sund, Almari ja Lauridsen kantavat päävastuun. Jos tarvitaan maali, niin Stenqvist ja Tare hakemaan ratkaisua. Sundin ja Almarin peliajan voi huoletta painaa 20-25 minuuttiin, siihen sitten oman pään isäntää ja hyökkäyspään spesialisteja säestämään tarpeen mukaan. Pareja voi myös sekoittaa totta kai sen mukaan mitä peli vaatii. Palaset on riittävät.

Maalivahdit

Raanta/X
Ruusu/Lebe
Salonen

Jos Raanta tulee, Leben varaan ei voida laskea. Tarvitaan joku maalivahti, johon voidaan luottaa isohkoja pelimääriä kun Raanta on loukkaantuneena tai tarvitsee huilia. Ruusu on näyttönsä tällä kaudella antanut, olisi todella hyvä ja realistinen tandem Raannalle. Raanta on totta kai itseoikeutettu ykkönen, eikä kalpene edes Rubinille. Leben sopimus siinä tapauksessa silppuriin, riskit on muuten liian suuret. Jos Raanta ei tule, niin joku toinen ehdoton huippuvahti maaliin. Ei arpoja. Jos tämä ykkösvahti on luotettavampi kuin Raanta, Lebe voi pelata kakkosena. Salonen taustalla.

1. ylivoima

KAUVOSAARI ULOS! Ja uusi hyökkäyskoutsi sisään. Sitten:

Repo-Oksanen-Morand-Aaltonen-Stenqvist

Tiedättekö pojat mitä? Tällä viisikolla ja uusitulla valmennuksella tehdään ylivoimalla tulosta, eikä piiperretä. Reilusti minuutteja ykkösylivoimalle NHL-tyyliin, Aaltonen ja Morand siiville, Stenqvist viivaan ja fyysiset maalintekijät pelaavat luonnollisesti neliön keskellä ja maalin edessä. Ei enää Nymania neliön keskelle. Sormi revassa ihmettely loppuu, kiekko tuodaan alueelle vauhtierolla Aaltosen ja/tai Morandin toimesta, sitten kuviot kuntoon. Maaleja tulee liukuhihnalta, ja vastustajan alivoima tutisee pelosta.

2. ylivoima

Krannila-Jandric-Hakulinen-Po. Westerholm-Tare

Eikös tämäkin näytä ihan hyvältä? Krannila ja Hakulinen siiville, Jandric ja Ponthus keskelle ja maalille. Roolitus on kunnossa, Jandric ja Ponthus ovat vahvoja maalilla, lisäksi Ponthuksella on ihan hyvä kuti, jota voidaan hyödyntää neliön keskellä. Tällä kaudella Jandricin rooli ylivoimalla oli väärä, ei hänen kuulu pelata siivellä. Hakulinen ja Krannila ovat hyviä jakamaan kiekkoa, Tare pommittaa viivasta ja ahnaat ulkkarit rouhivat maalilla. Jandric ja Krannila kykenevät tuomaan kiekon vauhdilla alueelle. Unohdetaan se siirtokiekko ja siniviivalla seisoskelu, kun tullaan alueelle. Ei se niin vaikeaa ole, katsos.

Alivoimalle löytyy vaihtoehtoja, hyökkääjistä oikeastaan kaikki muut kuin Morand ja Aaltonen voivat pelata alivoimaa. Oksanen ja Hakulinen uusista hyökkääjistä ovat vahvoja alivoimahyökkääjiä. Puolustajista Almari, Sund ja Lauridsen pelaavat isoimmat minuutit, Tare ja muut sitten täydentävät. Eepi saa jatkaa.

Tällaisella kokoonpanolla on aito mahdollisuus pelata mestaruudesta ja niistä sijoista 1-4, selityksiä ei kaivata. Lämsälle vuosi aikaa ja sitten koutsi luokkaa Tapola/Jalonen sisään, ellei tulos ole Lämsän johdolla huippuluokkaa.
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
En pitäisi hirveenä yllätyksenä vaikka Markus Ruusu joskus pukisikin lehväslogollisen paidan päällensä. Ruusun isoisä on kuitenkin yksi raumalaisen juniorikiekkoilun valmentaja legendoista eli Hytösen Erkki joten jotain siteitä löytyy jo valmiiksi.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En pitäisi hirveenä yllätyksenä vaikka Markus Ruusu joskus pukisikin lehväslogollisen paidan päällensä. Ruusun isoisä on kuitenkin yksi raumalaisen juniorikiekkoilun valmentaja legendoista eli Hytösen Erkki joten jotain siteitä löytyy jo valmiiksi.
Eikös tässä nyt jo ole sinikeltaisella kiekkoyhteisöllä yhdessä Ruusussa tarpeeksi kestämistä.

No tämä olisi ehkä sopinut hassutteluketjuun paremmin.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olisko Audette tai Press mahdollista tuoda ensi kaudeksi Raumalle? Painaako KHL tausta esimerkiksi Pressillä ja ovatko miehet tekemässä rahaa muissa sarjoissa ensi kaudellakin ja tätä kautta mahdottomia tänne tuotavaksi. Mene ja tiedä... Molemmat vaan olisi juuri sitä mitä omasta mielestäni ainakin viime kauden rosterista puuttui.
 

Rl

Jäsen
Olisko Audette tai Press mahdollista tuoda ensi kaudeksi Raumalle? Painaako KHL tausta esimerkiksi Pressillä ja ovatko miehet tekemässä rahaa muissa sarjoissa ensi kaudellakin ja tätä kautta mahdottomia tänne tuotavaksi. Mene ja tiedä... Molemmat vaan olisi juuri sitä mitä omasta mielestäni ainakin viime kauden rosterista puuttui.
Ihan sama olisiko edes teoriassa mahdollista niin ei näitä KHL-urpoja tänne. Pelaajina kovia, mutta tuollaisia arvoja ei Rauman Lukko voi allekirjoittaa ikinä.
 

RobarinMitja

Jäsen
Suosikkijoukkue
RaumanLugu, Florida Panthers
Mielelläni ottaisin Mattilan alaketjujen sentterinä vielä ens kaudeksi, mutta tiedän jos jatkosoppari pamahtaa niin ensi kaudella puuttuu taas ykkössentteri.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ihan sama olisiko edes teoriassa mahdollista niin ei näitä KHL-urpoja tänne. Pelaajina kovia, mutta tuollaisia arvoja ei Rauman Lukko voi allekirjoittaa ikinä.
Audette saa tulla, mut Press ja Klok voivat pelata lopun uraansa jossain muualla.

Tuli tuossa viikonloppuna ja eilen tihrusteltua HV71:n ja Oskarshamnin pelejä. HV johtaa nyt voitoin 2-1 ja neljällä kiinnityksellä jompikumpi jatkaa ensi kaudella SHL:ssa.

Oskarshamnista kauden mittaan on pistänyt silmään Viktor Lodin. Eilenkin järjesteli useampia paikkoja muille, taklasi kovaa, jalka liikkuu, käsiä ja pelikäsitystä on. Varmaan utopia ketjun kamaa tämäkin, mutta jos Oskarshamn tippuu, niin tulisi saataville, mut eiköhän joku SHL-jengi tämän vie, ellei sitten menneisyyden jutut paina liikaa.


Ja olis siellä muutama muukin ihan mielenkiintoinen pelaaja, esim. Austin Wagner ja Marek Langhammer Oskarshamnissa, sekä HV:ssa useampiakin nimiä, mut taitavat olla liian kovia Suomeen (pl. Maalahdet ym.) jos HV nyt onnistuisi jotenkin taas tippumaan.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Jos puuttuu 4-5 pelaajaa vielä niin tässä lienee todellisuus, että mitä on tulossa. Aina sitä kauden päättyessä herää toivo uusista pelaajista ja ensi kaudesta. Todellisuudessa Lukko on kolme vuotta putkeen kausittain vain heikentynyt mestaruuskaudesta. Ankeutta on luvassa ensi kaudellakin, ellei budjettia nosteta merkittävästi.

Jos vaikka katsoo Virtasen ensimmäisen kauden rosteria niin ottaisin saman tien sen ensi kaudelle. Löytyy Saarijärveä, Gregoirea ja alkuun oli vielä Pospisilkin <3. Tuollainen Pospisil olisi tällekin kaudelle ollut täydellinen palanen, fyysinen ja taitava. Onneksi tästäkin luovuttiin ihan vapaaehtoisesti.

Sitä seuraavalle kaudelle tulikin Kestner, Karjalainen ja Reunanen. Ihan hyvää yritystä, mutta ei näillä ole riittänyt. Viime kaudella oli vielä sentään Gregoire ja Hakulinen mukana.

Ja sitten siihen tähän kauteen: Burke, Tieksola, Lebedeff ja Gibson. Ei tarvitse varmaan sanoa mitään. Hyviäkin hankintoja tuli, varsinkin kesken kauden tulleet Jandric ja Morand.

Jos Lukon mestaruuden jälkeistä aikaa pitäisi kuvailla yhdellä pelaajalla niin se olisi: Samuli Piipponen. Joukkueen taso on kolmessa vuodessa laskenut samaa tasoa Piipposen kanssa. Vuosittain lähteneitä kärkipelaajia ei ole pystytty korvaamaan edes auttavasti. Vanhoista mohikaaneista on jäljellä enää Repo. Joukkue on vain heikentynyt vuosi vuodelta. Budjetti sen sijaan on noussut. Ei se yllätys ole, että Lukko ei tällä nykyisellä porukalla enää playoffeja pelaa.

Niin ja tässä vielä se ensi kauden joukkue:

Jandric - X - Repo
Hakulinen - Morand - Nyman
Krannila - Pattu - Pottu
X - Kainulainen - Ylitalo
Hämäläinen, Nieminen, Suni

X - X
Almari - Viitasalo
Abt - Ervasti
X

X
Lebedeff

Hakulinen ja Viitasalo sisään. Ykkössentteri, ykkösmaalivahti, ykköspari ja pari alaketjujen pelaajaa kiinnittämättä. Periaatteessa kehitykselle on mahdollisuus, mutta saa nähdä mitä löytyy. Tuohon pitäisi vielä nostaa budjettia puolella miljoonalla ja hommata yksi kunnon hyökkääjä ja pakki lisää.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Audette saa tulla, mut Press ja Klok voivat pelata lopun uraansa jossain muualla.

Tuli tuossa viikonloppuna ja eilen tihrusteltua HV71:n ja Oskarshamnin pelejä. HV johtaa nyt voitoin 2-1 ja neljällä kiinnityksellä jompikumpi jatkaa ensi kaudella SHL:ssa.

Oskarshamnista kauden mittaan on pistänyt silmään Viktor Lodin. Eilenkin järjesteli useampia paikkoja muille, taklasi kovaa, jalka liikkuu, käsiä ja pelikäsitystä on. Varmaan utopia ketjun kamaa tämäkin, mutta jos Oskarshamn tippuu, niin tulisi saataville, mut eiköhän joku SHL-jengi tämän vie, ellei sitten menneisyyden jutut paina liikaa.


Ja olis siellä muutama muukin ihan mielenkiintoinen pelaaja, esim. Austin Wagner ja Marek Langhammer Oskarshamnissa, sekä HV:ssa useampiakin nimiä, mut taitavat olla liian kovia Suomeen (pl. Maalahdet ym.) jos HV nyt onnistuisi jotenkin taas tippumaan.
Langhamer voisi myös olla Oskarshamnista yksi mielenkiintoinen pelaaja.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Liigan huhuketjussa puhutaan, että Zanransky olisi sittenkin Pelicansin miehiä ensi kaudella.
 

Kepakko

Jäsen
Nostaisin myös yhden nimen, joka ei monessakaan ketjukaavailussa näy: Luka Tiihonen.

Kun muu Lukko-joukkue on jo lomalla, painaa poika Mestiksen tosipelejä RoKin riveissä. Katsonut nyt kaikki mahdolliset RoKin pelit ja täytyy sanoa että olen vakuuttunut Tiihosen pelistä. Pisteitäkin on kertynyt kivasti, nyt plakkarissa ylivoimavastuulla 6 peliin tehot 1+4. Ja vastassa RoKilla on runkosarjan voittanut IPK.

Mestis ei ole Liiga, mutta jos kehityskäyrä on tämä, niin mielelläni näkisin mihin Tiihosen rahkeet riittävät.
 
Viimeksi muokattu:

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Niin ja tässä vielä se ensi kauden joukkue:

Jandric - X - Repo
Hakulinen - Morand - Nyman
Krannila - Pattu - Pottu
X - Kainulainen - Ylitalo
Hämäläinen, Nieminen, Suni

X - X
Almari - Viitasalo
Abt - Ervasti
X

X
Lebedeff

Hakulinen ja Viitasalo sisään. Ykkössentteri, ykkösmaalivahti, ykköspari ja pari alaketjujen pelaajaa kiinnittämättä. Periaatteessa kehitykselle on mahdollisuus, mutta saa nähdä mitä löytyy. Tuohon pitäisi vielä nostaa budjettia puolella miljoonalla ja hommata yksi kunnon hyökkääjä ja pakki lisää.

Antti Saarelalle pitäisi myös joku ruutu löytää sikäli mikäli on tekemässä paluun Lukkoon. Ensi kauden kattavista sopimuksista ainakin Niemisen ja Sunin paperit pitäisi purkaa välittömästi. Vaikea on löytää kummallekkaan sopivaa roolia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös